Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

σωστή μέρα είχα πάει...θα περιμένω να πάω ξανά τη πέμπτη να δούμε τι γίνεται

Τη τιμή είχες; Γιατι κάθε εργαστήριο εχει διαφορετικές τιμές..να βλέπεις Απο δίπλα τις φυσιολογικές τιμές

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τη τιμή είχες; Γιατι κάθε εργαστήριο εχει διαφορετικές τιμές..να βλέπεις Απο δίπλα τις φυσιολογικές τιμές

1.5 και οι φυσιολογικές ξεκινούν από το 1.7

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

1.5 και οι φυσιολογικές ξεκινούν από το 1.7

Να ρωτήσεις το γιατρο σου νεραιδακι μου..μετα τη σπερματεγχυση ποσα ουτρο σου έδινε; Πάντως ειναι κάτι που φτιάχνεται με χάπια..

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

πέρασα ενα σαβ/κο χωρίς υπολογιστή,τα έπαιξε παλι...αλλα μπήκα και σας διαβασα!

maria v ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! τωρα ξεκούραση,άσε τις δουλειες και την κουνιαδα,μονο την κοιλίτσα σου να σκέφτεσαι.

maria star περιμένουμε να μας τρελλάνεις!!!!

sissy μου πόσο σε ζηλεύω που θα πας ταξιδάκι...και εγώ θελω!!!! αλλά δυστυχώς παλι γιορτες με γονεις και πεθερικα θα κάνουμε....

νεραιδούλα μου μην τρελαίνεσαι για την προγεστερόνη,θα πάρεις ουτρο και θα ανέβει διορθώνεται αυτό,να την επαναλάβεις και αν είναι χαμηλή συζητησε το με το γιατρό σου...η δική μου εδινε φυσιολογικες τιμες απο 10 εως 21 και εγω είχα 11 και τις 2 φορες που εκανα την εξέταση

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

πέρασα ενα σαβ/κο χωρίς υπολογιστή,τα έπαιξε παλι...αλλα μπήκα και σας διαβασα!

maria v ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! τωρα ξεκούραση,άσε τις δουλειες και την κουνιαδα,μονο την κοιλίτσα σου να σκέφτεσαι.

maria star περιμένουμε να μας τρελλάνεις!!!!

sissy μου πόσο σε ζηλεύω που θα πας ταξιδάκι...και εγώ θελω!!!! αλλά δυστυχώς παλι γιορτες με γονεις και πεθερικα θα κάνουμε....

νεραιδούλα μου μην τρελαίνεσαι για την προγεστερόνη,θα πάρεις ουτρο και θα ανέβει διορθώνεται αυτό,να την επαναλάβεις και αν είναι χαμηλή συζητησε το με το γιατρό σου...η δική μου εδινε φυσιολογικες τιμες απο 10 εως 21 και εγω είχα 11 και τις 2 φορες που εκανα την εξέταση

Τινα μου να σε ρωτήσω.. Εσένα τα ουτρο σε τι ποσότητα κ για πόσο καιρό στα έδινε μετα τη σπερματεγχυση;

Διαφημίσεις

sissy μου εδινε ενα ουτρο των 200mg,απο την επόμενη μέρα της σπερματέγχυσης και για 14 μέρες μετά,ενα κουτί δηλαδη

Εμένα μου έδωσε 3 κουτιά...:confused:

Με τόση προγεστερονη θα καταφέρω ν αδιαθετησω η θα μου καθυστερήσει μέρες;

Κ τα σταματησες ακριβώς στις 14 μέρες;

εγω τα σταμάτησα στις 14 μέρες μόλις τελείωνε το κουτί δηλαδή, απλά 2 φορές μου ήρθε περίοδος πριν τελειωσουν και τα σταματούσα....

των 200mg σου έδωσε ή των 100?

γιατί αγχώνεσαι καλέ ξέρει ο γιατρός σου

εγω τα σταμάτησα στις 14 μέρες μόλις τελείωνε το κουτί δηλαδή, απλά 2 φορές μου ήρθε περίοδος πριν τελειωσουν και τα σταματούσα....

των 200mg σου έδωσε ή των 100?

γιατί αγχώνεσαι καλέ ξέρει ο γιατρός σου

Επειδή πήρα των 100 μου ειπε 2 πρωί 2 μεσημέρι κ 2 βράδυ..εχω αγχωθει γιατι κάθε φορά που εχω ωορηξια το στήθος μου γίνεται τούμπανο..πρώτη φορά μετα την pregnyl και με προγεστερονη κ δεν εχω πρηστει καθόλου...

Διαφημίσεις

και εμένα παντα μετά την ωορηξία πρηζόταν πολύ το στήθος μου,στην τελευταία σπερματέγχυση αργησε να πρηστεί και ημουν σίγουρη οτι δεν πέτυχε...και όμως πρήστηκε αργότερα και είναι ακομη ετσι!!!!

όσο για τα ουτρο νομιζω πως εγω επαιρνα λίγα,θα σου πουν και τα αλλα κορίτσια,πρεπει να επαιρναν 2 ή 3 τη μερα αν θυμάμαι καλά....

και εμένα παντα μετά την ωορηξία πρηζόταν πολύ το στήθος μου,στην τελευταία σπερματέγχυση αργησε να πρηστεί και ημουν σίγουρη οτι δεν πέτυχε...και όμως πρήστηκε αργότερα και είναι ακομη ετσι!!!!

όσο για τα ουτρο νομιζω πως εγω επαιρνα λίγα,θα σου πουν και τα αλλα κορίτσια,πρεπει να επαιρναν 2 ή 3 τη μερα αν θυμάμαι καλά....

Τι να πω...στη δουλίτσα σου είσαι;

Καλημέρα κορίτσια.

Τινκερ κι εγω έχω χαμηλή προγεστερονη. Αλλα και ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ και ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ που πάω μου είπαν πως δεν υπαρχει πρόβλημα.

Και εννοείται πως εκτός απο μια μικρή πτώση της διάθεσης για σεξ δεν είχα κάτι άλλο. Πέρσι είχα 0,6 και οταν ξεκίνησα ομοιοπαθητικη και βρήκα τις ισορροπίες μου η προγεστερονη ανέβηκε απο μονη της. Μην βγάζεις μονη σου συμπεράσματα. Ο γιατρός σου τι σου είπε; Μονη σου θεωρείς πως ειναι χαμηλή ; Δεν έχει μεγάλη σημασία η τόσο μικρή απόκλιση. Γιατι δεν πας και σε εναν ενδοκρινολογο ο οποίος εξειδικεύεται στο θέμα ορμονών να σε καθησυχάσει;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερααααα

Στάρ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα λέμε!!!

Τινκ πάλι τρέλα σε έπιασε ε;Άντε βρε χαζό γιατί κανείς σκέψεις απί μόνη σου και βγάζεις και ιατρικά πορίσματα "η προγεστερόνη μου είναι παρα πολύ χαμηλή" ο γιατρός σου δεν τις είδε τις εξετάσεις σου;σου είπε τίποτα ;όχι!άρα...

Σισσακι όπως σου είχα πει το στήθος μου πονάει πλέον λίγο εως πολύ μια βδομάδα πριν έρθει...Συμπτωματα αλλα δεν έχω αλλα έχω αγριέψει στην φάτσα και έβγαλα και σπυράκια κλαψ κλαψ.Αρα δεν ελπίζω σε πολλά απλά πλέον το έχω φιλοσοφισει και άμα δεν πετύχει θα κανω άλλη μια και μετά ΤΕΛΟΣ...Φτανει μέχρι εδω ήταν για μένα...

Αχ άντε φτάνει η μιρλα...

Νατάσα θέλω λίγο ΞΥΛΟ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κ εγω βγάζω σπυρακια Ασπα μου...

Βέβαια τον επόμενο μήνα δεν θα παω για σπερματεγχυση γιατι θα ειμαι πρωτοχρονιά διακοπές όταν θα εχω περίοδο κ δεν θέλω να παίρνω χάπια για τα ωαριακια...γιατι την επόμενη θα την κανω με φάρμακα!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...