Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sissy έχεις ξαναπάει λονδίνο??

ότι θες εγώ είμαι εδώ!!!!!

περιμένουμε τεράστια χοριακή αύριο από το αστέρι μας!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

sissy έχεις ξαναπάει λονδίνο??

ότι θες εγώ είμαι εδώ!!!!!

περιμένουμε τεράστια χοριακή αύριο από το αστέρι μας!!!!

Νεραιδουλα μου πρώτη φορά..θα μου δώσεις πληροφορίες;;;

Koροτσαρες μου μολις μαζευτηκαμε κι εμεις σπιτι εφυγε και η μικρη και θα ακολουθησω κι εγω τη συνταγη της Λιας για μια καυτη νυχτα ;) (αγαπη εσυ μην ακους)Καλα μαρη τι εκανες στην Θερμη?Διπλα ησουν θα πιναμε χαμομηλο παρειτσα!

Stardustmg γλυκια μου ευχομαι ευχαριστα νεα για αυριο με τεραστια χοριακη και πολλη μπεμπεδεσκονη !

georgia μου μπορει να μας λειπουν πολλα μα δεν μας λειπει η αγαπη...Αυτη αλλωστε ειναι η κινητηριος δυναμη μας,χαρη σαυτην δεν εγκαταλειπουμε,χαρη σαυτην θα τα καταφερουμε!

Σας στελνω ολες απο μια ζεστη σφιχτη αγκαλιτσα και παω στο αγορι μου...Να σας εχει ο Θεος καλα και στις Αγιες Μερες που κοντοζυγωνουν να δει βαθεια στις καρδουλες σας και να εκπληρωσει τις πιο ομορφες επιθυμιες σας!

πω πω βραδυα του σεξ ειναι σημερα , μην μιλατε οτι θα λαλισετε με 2 εβδομαδες γιατι θα σας δαγκωσω εγω που εχω 2,5 μηνες αποχη τι να πω η καημενη? δεν πειραζει θα ερθει κ η δικια μου σειρα ελπιζω κιολας γιατι με τους νατρες δεν βγαζεις κ ακρη ο δικος μου περιμενη να κλεισω τον 3 μηνα κ μετα οποτε την νεα χρονια εγω σεξ χαχαχαχα!!!! θα μετραω της μερες σαν τα μωρα χαχαχα!!!

τελος παντω καλα να περασετε καλο σεξ κ καλα αποτελεσματα απο της καυτες νυχτες!!!!

σταρ αυριο περιμενουμε να φωξουμε δυνατα !!!!!!

καλο σας βραδυ φιλακια πολλααα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου αυριο θα παω στις 8!! Δεν κρατιεμαι λεμεεεε!! Εννοειται θα σας ενημερωσω αμεσα.. Σας φιλω πολυ πολυ κ σας αγαπω! Ελπιζουμε για το καλυτερο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

2047558h6jtd24k1b.gif

καλημέρα κορίτσια!!!!!

περιμένουμε τεράστια χοριακή σήμερα από τη σταρ μας για να ξεκινήσουμε το πάρτυ!!!!!

σίσσυ μου, να θα σου κάνω και ένα μικρό πρόγραμμα αν θες για να ακολουθήσεις....θα μιλήσουμε με πμ!!!!

γράψε μου περιοχή που θα μένετε και πόσες μέρες θα κάνετε!!!!!

και αν θέλετε αξιωθέατα η ψώνια

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

εγώ κορίτσια, το σάββατο που έβλεπα τις αναλύσεις είδα ότι η προγεστερόνη μου είναι υπερβολικά χαμηλή....

θα ξαναπάω τη πεμπτη να τη κάνω....

γιατί δεν μου είπε κανένας γιατρός κατι???

πάντως δεν πρόκειται να αρχίσω ξανά από την αρχή...το γεννάρη πάμε στα βαθιά..

έκλαψα έκλαψα...σίγουρα με άκουγε όλη η περιοχή.....

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια, Μαρία Σταρ καλή επιτυχία κορίτσι μου, περιμένουμε με αγωνία!!!!!!! Ολα θα πάνε καλά.

Τινκ, μην αγχώνεσαι, θα κοιτάξω μετά και θα σου πω, η προγεστερόνη με φάρμακα διορθώνεται. Μήπως γι' αυτό απ' ότι θυμάμαι σου έδινε τότε στην σπερματέγχυση πολλά ούτρο?

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια, Μαρία Σταρ καλή επιτυχία κορίτσι μου, περιμένουμε με αγωνία!!!!!!! Ολα θα πάνε καλά.

Τινκ, μην αγχώνεσαι, θα κοιτάξω μετά και θα σου πω, η προγεστερόνη με φάρμακα διορθώνεται. Μήπως γι' αυτό απ' ότι θυμάμαι σου έδινε τότε στην σπερματέγχυση πολλά ούτρο?

μπορεί να είναι και γι αυτό...

αλλά δεν σημαίνει ότι δεν κάνω ωορρηξία???!!!!!

έχω κουραστεί και απογοητευτεί....

πάλι ξανά από την αρχή...δεν πρόκειται να πιω άλλα χάπια...εξωσωματική τέλος του γεννάρη...έχει 2.5 χρόνια που προσπαθώ και πήγαν όλα χαμένα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρια σταρ ανυπομονουμε.....

Μαρια v τι κανεις κοριτσάκι μου;

Νεραιδουλα μου όπως σου ειπε κ η μαρια η προγεστερονη διορθωνεται..την προγεστερονη την έκανες σωστή μερα; Γιατι οι γιατροί σε στέλνουν 21 η μερα κ αυτο δεν ειναι παντα σωστό..εκτός κ αν έχεις 28 αρη κύκλο! Για προγεστερονη πάμε 1 βδομάδα μετα την ωορηξια...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...