Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα!

Επρεπε να του πεις οτι δεν εχετε ακομα σεξουαλικες σχεσεις γιατι ντρεπεστε και αυτος ειναι ο νεος τροπος για παιδι.και μετα ΣΟΚ ο πεθερος!

Χαχα!τελείωσα στο γέλιο :-P απορώ πως δε το σκέφτηκα :-P

Αχ κοντεύουν τα Χριστούγεννα :-)

Θα πάτε πουθενά η θα μείνετε σπιτάκι σας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!! Τι κανετε?? εγω ετοιμαζομαι να παω για καφε με τον αντρουλη μου κ τον αδερφουλη μου!! Φιλακιαααα

Καλό καφεδάκι :-) καλά να περάσετε

Καλημέρα!

Χαχα!τελείωσα στο γέλιο :-P απορώ πως δε το σκέφτηκα :-P

Αχ κοντεύουν τα Χριστούγεννα :-)

Θα πάτε πουθενά η θα μείνετε σπιτάκι σας?

ουου θα παμε Χριστουγεννα στην πεθερα ( κουνιαδα:evil::evil::evil::evil::evil:)μοπως κ σημερα για φαι :evil::evil::evil: κ παραμονη Προτωχρονια εννοητε στην μαμα εκει εχει γελιο με τα αδερφια μου με ολους παιχνιδια τρελα κ γενικα περμανε τελεια παρα αυτες της πολιτικοοικονομικες συζητησεις που με τρελενουν κ θελω να πλακωσω στο ξυλο το βουρλο που εχει κ αποψει .

εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!εχω πλακωθει στις δουλειες σκουπισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, τα παντα ολα λεμε!!!!και ειπα να κανω ενα διαλειμμα.

Μαρια _ s το πιο πιθανον ειναι να παμε στην πεθερα μου!τι ωραια που θα περασω παλι........

Ελπιζω να καταληξουμε στους δικους μου!!

Παπακι αμα τα καταφερω εννοειται πως θα ερθω!!!!παντως εχω πρηξει απο τωρα τον δικο μου για να ερθουμε..καλα να περασεις με την κουνιαδα!!!!!

Αστερι μου σε ζηλευω!!!!βολτες, καφεδες και χαρα!!!!

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!εχω πλακωθει στις δουλειες σκουπισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, τα παντα ολα λεμε!!!!και ειπα να κανω ενα διαλειμμα.

Μαρια _ s το πιο πιθανον ειναι να παμε στην πεθερα μου!τι ωραια που θα περασω παλι........

Παπακι αμα τα καταφερω εννοειται πως θα ερθω!!!!παντως εχω πρηξει απο τωρα τον δικο μου για να ερθουμε..καλα να περασεις με την κουνιαδα!!!!!

χαχαχα επισης καλα να περασεις στην πεθερα χαχαχ!! αχ τι εχουμε κανει κ πρεπει να πεφτουμε σε στραβπυς ανθρωπους αφου δεν σε πειραζω τι μου την σπας γιατι 1, 2 θα την φας την μπουφλα κ εγω αμα τα παρω δεν καταλαβαινω μια σε βαζω κατω κ της τρως της σφαλιαρες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εμεις κουκλιτσες εχουμε κλειστει μεσα ολο το Σαββατοκυριακο και βλεπουμε γλυκιες χριστουγεννιατικες ταινιες με το μωρο μου! Μια γελαμε, μια αγκαλιαζομαστε, μια κλαιμε!!!! Νομιζω παντου γυρω μου ειναι Χριστουγεννα.... Με τοση αγαπη! Μπορει να φτιαξω και μελομακαρονα σημερα, τοσο χριστουγεννιατικη αισθανομαι!

Α, και εννοειται οτι εχουμε κατεβασει ρολά και τηλεφωνα! Φιλοι, πεθερες, κουνιαδες, δεν ειμαστε εδω για κανεναν...

Φιλααακια!

Καλησπέρα ζουζούνια !!

Σήμερα είδα θετικό τεστ ωορρηξίας, και σημειώστε ότι σήμερα είναι 15η ημέρα. Άρα ωορρηξία 16η – 17η σε σταθερότατο κύκλο. Αν δεν έκανα τεστάκια θα την χάναμε σίγουρα. Από εχθές ξεκίνησε σεξομαραθώνιος…….και Καλή Χρονιά !!!

Τις γιορτές στραβώσουν, δεν στραβώσουν οι γονείς μας, θα τις περάσουμε με φίλους. Και τα Χριστούγεννα, και την Πρωτοχρονιά. Κάθομαι και σκέφτομαι ότι όταν θα έχουμε παιδιά, και εμείς και οι φίλοι μας, αναγκαστικά θα κάνουμε γιορτές με παππούδες για να μην γκρινιάζουν. Οπότε……………..Βαρέθηκα βρε παιδιά να γίνομαι χίλια κομμάτια για να είναι ευχαριστημένα τα σόγια.

Γεωργία, Μαριέτα, Όλγα….? Πώς είστε? Πολύ σας σκέφτομαι………..Σας στέλνω μια ζεστή χουχουλιάρικη αγκαλιά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Εμεις κουκλιτσες εχουμε κλειστει μεσα ολο το Σαββατοκυριακο και βλεπουμε γλυκιες χριστουγεννιατικες ταινιες με το μωρο μου! Μια γελαμε, μια αγκαλιαζομαστε, μια κλαιμε!!!! Νομιζω παντου γυρω μου ειναι Χριστουγεννα.... Με τοση αγαπη! Μπορει να φτιαξω και μελομακαρονα σημερα, τοσο χριστουγεννιατικη αισθανομαι!

Α, και εννοειται οτι εχουμε κατεβασει ρολά και τηλεφωνα! Φιλοι, πεθερες, κουνιαδες, δεν ειμαστε εδω για κανεναν...

Φιλααακια!

Μια χαρα την ποιο ωραια δουλεια κανετε ,

που εγω με τον δικο μου να κατσουμε αγκαλια κ να δουμε ταινιες ο ενας στο σαλονι κ ο αλλος στο προς το παρον δωματιο του χιχι!!

Καλησπέρα ζουζούνια !!

Σήμερα είδα θετικό τεστ ωορρηξίας, και σημειώστε ότι σήμερα είναι 15η ημέρα. Άρα ωορρηξία 16η – 17η σε σταθερότατο κύκλο. Αν δεν έκανα τεστάκια θα την χάναμε σίγουρα. Από εχθές ξεκίνησε σεξομαραθώνιος…….και Καλή Χρονιά !!!

Τις γιορτές στραβώσουν, δεν στραβώσουν οι γονείς μας, θα τις περάσουμε με φίλους. Και τα Χριστούγεννα, και την Πρωτοχρονιά. Κάθομαι και σκέφτομαι ότι όταν θα έχουμε παιδιά, και εμείς και οι φίλοι μας, αναγκαστικά θα κάνουμε γιορτές με παππούδες για να μην γκρινιάζουν. Οπότε……………..Βαρέθηκα βρε παιδιά να γίνομαι χίλια κομμάτια για να είναι ευχαριστημένα τα σόγια.

Γεωργία, Μαριέτα, Όλγα….? Πώς είστε? Πολύ σας σκέφτομαι………..Σας στέλνω μια ζεστή χουχουλιάρικη αγκαλιά.

να πατε κ να περασετε κ καλα κ εγω θα το ηθελα πολυ αυτο αλλα κ στην μανα μου με τα αδεφια μου μια χαρα ειναι ριχνουμε τρελο γελιο!!

ααα κ καλο βολει με τα ποιο ευχασριστα αποτελεσματα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κοριτσακια!!

685236uzfe0hxef2.gif

ουαου!τι τελεια εικονα καλες γιορτες να εχουμε κοριτσακια μου!και του χρονου τετοιο καιρο να βγαινουμε με τα καροτσακια για δωρακια για τα μωρακια μας!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Φιλααακια!

να φτιαξεις γεωργια μου να μυρισει το σπιτακι σας χριστουγεννα ,ετσι ωστε να μπει ο αιβασιλης να αφησει το δωρακι του;).τι πεινασμενος θα μεινει ο χοντρουλης!:D:Dκαι εγω θα φτιαξω αυριο!φιλακια

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

ουου θα παμε Χριστουγεννα στην πεθερα ( κουνιαδα:evil::evil::evil::evil::evil:)μοπως κ σημερα για φαι :evil::evil::evil: κ παραμονη Προτωχρονια εννοητε στην μαμα εκει εχει γελιο με τα αδερφια μου με ολους παιχνιδια τρελα κ γενικα περμανε τελεια παρα αυτες της πολιτικοοικονομικες συζητησεις που με τρελενουν κ θελω να πλακωσω στο ξυλο το βουρλο που εχει κ αποψει .

εσυ?

σε καταλαβαινω απολυτα!!! αν και εμενα τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλα σε γενικες γραμμες εχει η πεθερα μου το ελαττωμα καθε πασχα που παμε στους γονεις μου μου να λεει ''παλι εκει θα πατε?και περισυ το πασχα παλι πηγατε''

αι σιχτηρ δηλαδη που θα της δωσω αναφορα ποτε θα πηγαινω στους γονεις μου!!!!

στην αρχη το ελεγε και τα σαββατοκυριακα που πηγαιναμε αλλα την εβαλε ο πεθερος μου σε ταξη και δεν ξαναειπε τιποτα!!!

βλεπω εχετε ολες τα ''καλυτερα'' πεθερικα :tongue:
Καλησπέρα ζουζούνια !!

την καλυτερη δουλεια θα κανεις!!!!!!!!

Κορίτσια μου μαζευτηκαμε Σπιτι επιτέλους....εμεις τα Χριστούγεννα θα φάμε μάλλον οικογενειακά γιατι στις 28 φεύγουμε Λονδίνο για πρωτοχρονιά τα 2 μας!!!

Εμεις δεν βγαίνουμε πολύ συχνά με πεθερικά και γονείς αλλα με φίλους..μπορεί να μην ειναι κ πολύ καλο αλλα έτσι αισθανόμαστε! Αφού δεν έχουν κ παράπονο..μια χαρα!!

γεωργια μουκαλα κανεις κ περνάς στιγμές με τον αντρουλη σου....

λια μουβουρρρρρρ στο ψητό......;)

παπακι μου θα κανωσεξ δεν αντέχω!! Υπερβολικός μου φάνηκε ο γιατρος...

τζανετα μου μακάρι...μακάρι.....

Τα αλλα κοριτσακια;;

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. s_maria --> 24/12

40. Sissy2012 --> 27/12

41. prayer -->28/12

Ποσοστό: 6/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν και καλή λευτερία όσες είναι εγκυούλες....:P

Καλησπερα κοριτσια, μολις γυρισαμε απο φαγητο και καφε με φιλους.

Λια μου σεξοβομβα δωστα ολα, βγαλε μαστιγια, στιλετα, χειροπεδες και περουκες και αφεσου στους αγριους ρυθμους της ζουγκλας! Περιττο να σου πω οτι ζηλευω αφανταστα ο γιατρος μας ειπε μετα απο 15 μερες, θα λυσσαξουμε λεμε!

Σισσυ και εγω δεν καταλαβαινω γιατι στο απαγορευσε ο γιατρος, αμα ηταν ετσι τοσο καιρο που προσπαθουμε και καναμε σεξ μονο στις γονιμες θα ειχαμε λαλησει!

Γεωργια μου καλα κανεις και εχεις κατεβασει ρολα σημασια εχει να γεμισεις τις μπαταριες σου με οσο το δυνατον περισσοτερη αγαπη απορροφησει ο ενας απο τον αλλο!

Σταρ να μας πεις τι ωρα θα πας για χοριακη για να βαλω ξυπνητηρι, ηδη εχω ενα χαζο χαμογελο στο προσωπο, απο αυριο θα τσιριζω!:D Σ'αγαπω πολυ!

Στα υπολοιπα κοριτσια ενα γλυκο φιλι, αντε να αρχισουμε παλι να ουρλιαζουμε!

Μαριεττα μου λες απο το άγχος να μην κατάλαβα τι μου έλεγε;...

Το θέμα ειναι οτι το είπα στον άντρα μου κ απο τωρα που του λέω να κάνουμε λέει οχι γιατι το ειπε ο γιατρος..:confused:

Σκέφτομαι να τον πάρω να τον ρωτήσω αλλα τον εχω ζαλίσει τον άνθρωπο...

Που πήγατε βολτιτσα;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...