Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χαχα!!και η μανα μου το ιδιο!!επειδη ανεβαινα μονη μου αθηνα για τους υπερηχους πριν τη σπερματεγχυση,μου λεει η μανα μου παλι μονη σου θα πας για τη σπερματεγχυση????χαχα!!!!!

εσενα τουλαχιστον η δικη σου μαμα ξερει τι ειναι η σπερματεγχυση? γιατι η δικια μου δεν εχει ιδεα και νομιζω οτι της εκαψα ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα που της ειχαν απομεινει οταν της το ειπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσενα τουλαχιστον η δικη σου μαμα ξερει τι ειναι η σπερματεγχυση? γιατι η δικια μου δεν εχει ιδεα και νομιζω οτι της εκαψα ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα που της ειχαν απομεινει οταν της το ειπα!
δεν ειχε ιδεα!!της περιεγραψα ομως τι ειναι!!!

το κορυφαιο ειναι που με ρωτησε ο πεθερος μου τι ειναι...και φυσικα ντρεπομουν να του εξηγησω οποτε εβαλα τον αντρα μου να του πει :tongue:

γεια σας πιπινακια!!!μολις γυρισα απο την Ονειρουπολη, εφαγα το κρυο της ζωης μου και προσπαθω να συνελθω!!!ποναει κοιλια, μεση, ποδια!!!πεθανα η γυναικα!φερτε μου σομπες και καλοριφερ!!!!

Να πω πως δεν ηξερες τί καιρό θα κάνει???????? Καλά στην ξάνθη εισαι, τί νομίζες? πως η δράμα ειναι ακριτικο χωριό της καραιβικής???? Τουλάχιστον ήταν όνειρο η ονειρούπολη ή θα είναι κρυοπαγούπολη απο το κρύωμα που δεν θελω να σκεφτομαι οτι αρπαξες?????

Α πα πα...τόσο κρύο;;εγω μένω Πειραιά κ ο δεν εχουμε τόσο κρύο...

αχχχ δεν εχω και χαρτη....... πειραιας με δραμα καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ξέρω μαρακι μου οτι αξίζει τον κόπο..ο γιατρος μου ειναι λιγο υπερβολικός...μου ειπε όχι σεξ μέχρι τη χοριακη,να μην κουραζομαι,να μη σκυβω πολύ...6 ουτρο (των 100) τη μερα και κορτιζονη:confused: ο περιγυρος Μου θα με περάσει για έγκυο!!!! Αν και σε φυσικό κύκλο οι πιθανότητες ειναι λίγες..ελπίζω στο θαύμα όμως! Εσυ πως αισθάνεσαι κοριτσάκι μου;

ο δικος μου μου ειχε πει να κανω και το βραδυ της σπερματεγχυσης και την επομενη μερα και ανα 2 μερες μεχρι την περιοδο.....δεν εχω ξανακουσει αποχη....κατι θα ξερει ομως....

το κορυφαιο ειναι που με ρωτησε ο πεθερος μου τι ειναι...και φυσικα ντρεπομουν να του εξηγησω οποτε εβαλα τον αντρα μου να του πει :tongue:

ο πεθερος πρεπει να ξερει όλες τις λεπτομέρειες χρυσό μου?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

νατασσα και ασπα θα βρεθειτε με τα κοριτσια την πεμπτη???????

Που εισαι ρε κοριτσι;;;;;θελω πολυ να βρεθω με τα κοριτσια αλλα πρεπει να παρω αδεια απο τη δουλεια και δεν το κοβω...

Κατερινιω θα ακουω Ονειροπουλη και θα φευγω μακρυα!το κρυωμα το εχω σιγουρο. Στο παρα τσακ απεφυγα τα κρυοπαγηματα!και τι δεν ειχα φορεσει!μποτες με γουνα, 2 μπλουζες μια ζακετα και ενα μπαμπατζανικο μπουφαν!το επομενο σταδιο ηταν η γουνα της πολικης αρκουδας αλλα που να τρεχεις να την βρεις και να την σκοτωσεις;; Εσυ τι εκανες σημερα; Πηγες καμια τσαρκα;

Διαφημίσεις

Επρεπε να του πεις οτι δεν εχετε ακομα σεξουαλικες σχεσεις γιατι ντρεπεστε και αυτος ειναι ο νεος τροπος για παιδι.και μετα ΣΟΚ ο πεθερος!

εσυ γιατι δεν θα πας καλε???????????

Γιατι αμα παω ειμαι σιγουρη οτι θα γινω ντιρλα και δεν θα μπορω να οδηγησω μετα.ασε που δεν θα θελω να γυρισω!!!αρα συνεπαγεται αδεια την επομενη μερα για να μεινω εκει.και δεν προκειται να μου την δωσει γιατι εχουμε δουλεια! Οχι οτι δεν θα κανω προσπαθεια να την παρω!!!!!θα ακονισω τα μαχαιρια μου και οτι θελει ας γινει!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Χθες πηγμαε βολτιτσα στο cosmos γυρισαμε αργα και πεσαμε ξεροι οικογενειακως...

Σημερα εχουμε λιγο διαβασμα αλλα θα παμε και παλι βολτιτσα ;)

Θα σας διαβασω το βραδυ με την ησυχια μου σας φιλω γλυκα ολες!

καλημερα κ απο μενα!!!

μαρια V θ α σε αξιωσει ο Θεος να το δεις κ εσυ το μωρακι σου να σε μουτζωνει οπως ελεηα κ στον δικο μου χιχιχι!!

κ ολα τα κοριτσια θα τα αξιωσει οΘεος να γινουν μανουλες .

σισσυ κ εμας ο γιατρος που καναμε την σπερ/χη μας ειπε κανονικα σεξ δεν μας απαγορεψε κατι ισα ισα με ειπε θα κανεις οτι εκανες κ πριν γιατι ειναι σαν να ειχες επαφη απλα να προσεχεις την 2 εβδομαδα οχι βαρος γιατι τοτε γινετε κ εμφυτευση του εμβρυου κ καλα ειναι να προσεχεις μην κανεις σαν εμενα την τρελη που σηκωνα γλαστρες με τρελο βαρος για μουτζες ειμαι.

λατρεια βολτιτσες βολτιτσες? εσυ ησουν στο κοσμος κ εγω ημουν χθες λιγο κοντα σου στην Θερμη .

κατερινιωωω!!!! ε!! κατερινιω!!! τι κανεις καλε? πωας εισαι?

γεωργια μου που εισαι γλυκεια μου?

ασπα τελικα θα ερθεις για καφεδακι !!!

νατασα αν τα καταφερεις ελα !!!

καλημερα σε ολεςς!!!!! κ φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!! Τι κανετε?? εγω ετοιμαζομαι να παω για καφε με τον αντρουλη μου κ τον αδερφουλη μου!! Φιλακιαααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...