Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα!! Δεν το δίνουν όλοι οι γιατροί..ελπίζω να κανει καλο!!μια σπερματεγχυση έχεις κανει;σε φυσικό κύκλο;

Σισσυ μια εκανα σε φυσικο κυκλο χωρις να μου δωσει καμια υποστηριξη. απ' οτι εχω καταλαβει δεν θελει να με φορτωσει με κατι, γιατι εκ πρωτης οψεως τουλαχιστον δεν φαινεται να εχω καποιο θεμα πουθενα. μου εχει πει οτι ολα λειτουργουν ρολοι πανω μου εκτος απο τα υγρα της ωορρηξιας που μου ειπαν και τα κοριτσια να τα ενισχυσω με το μαγικο ματζουνι νυχτολουλουδου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σισσυ μια εκανα σε φυσικο κυκλο χωρις να μου δωσει καμια υποστηριξη. απ' οτι εχω καταλαβει δεν θελει να με φορτωσει με κατι, γιατι εκ πρωτης οψεως τουλαχιστον δεν φαινεται να εχω καποιο θεμα πουθενα. μου εχει πει οτι ολα λειτουργουν ρολοι πανω μου εκτος απο τα υγρα της ωορρηξιας που μου ειπαν και τα κοριτσια να τα ενισχυσω με το μαγικο ματζουνι νυχτολουλουδου!!

Ποιο ειναι αυτο το μαγικό ματζουνι;;;;

Ποιο ειναι αυτο το μαγικό ματζουνι;;;;

evening primrose oil λεγεται. θα παω να το πρω απο φαρμακειο μολις μου ερθει περιοδος να το εχω ετοιμο για την επομενη φορα!!!ελπιζω να εχω πλημμυρα με αυτα μηπως βρω το φως μου!!!

evening primrose oil λεγεται. θα παω να το πρω απο φαρμακειο μολις μου ερθει περιοδος να το εχω ετοιμο για την επομενη φορα!!!ελπιζω να εχω πλημμυρα με αυτα μηπως βρω το φως μου!!!

Χαχαχα!!! Θα λέμε ΔΕΝ θα σου έρθει....

Διαφημίσεις

Ωραια λοιπον, μολις ΔΕΝ θα μου ερθει θα παω να τα παρω να τα βαλω διακοσμητικα μεσα σε κανενα βαζο. :P

Μπράβο έτσι να λες....σκέφτεσαι να ξανακανείς σπερματεγχυση;

Maria s πριν τη σπερματεγχυση μου έκανε υπερηχο....κ εγω εχω λίγα πονακια περιόδου

Ματιεττακι μου θα πάμε να το γλεντησουμε!!!εγω εννοείται Τηλιο...δεν ειμαι για παραπάνω!!!!

Μαρια σταρ πως είσαι κοριτσάκι μου;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια;

Εγω σημερα ήμουν όλη μερα έξω..ήπια κ λίγο το κρασακι μήπως κ ξεχαστω! Μου ειπε να βάζω ουτρο πρωί μεσημέρι βράδυ αλλα αυτο βρε κοριτσακια τρέχει μετα..κ μου κανει κ συχνοουρια!

αφου σου εκανε υπερηχο μην ανυσηχεις!!!θα ειδε το ωαριο και ποτε θα σκασει.

εμενα στην πρωτη σπερματεγχυση μου εκανε υπερηχο και μου ειχε πει οτι μεχρι το βραδυ θα ειχαν σκασει και τωρα μου εκανε παλι και μου λεει οτι σε λιγη ωρα θα σκασει!σιγουρα θα το ειδε!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. s_maria --> 24/12

40. Sissy2012 --> 27/12

41. prayer -->

Ποσοστό: 6/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Την Τρίτη θα κάνω χοριακή και μάλλον την Παρασκευή θα πάμε για υπέρηχο! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι!!

Οκ, μπήκες στην λίστα και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Πως μου είχες ξεφύγει εσύ????

natasoula81 είμαστε σε αναμονή??? Πότε περιμένεις?

σε ευχαριστω!!!μην αγχωνεσαι,ολα θα ειναι μια χαρα!!! :D :D

Το ξέρω μαρακι μου οτι αξίζει τον κόπο..ο γιατρος μου ειναι λιγο υπερβολικός...μου ειπε όχι σεξ μέχρι τη χοριακη,να μην κουραζομαι,να μη σκυβω πολύ...6 ουτρο (των 100) τη μερα και κορτιζονη:confused: ο περιγυρος Μου θα με περάσει για έγκυο!!!! Αν και σε φυσικό κύκλο οι πιθανότητες ειναι λίγες..ελπίζω στο θαύμα όμως! Εσυ πως αισθάνεσαι κοριτσάκι μου;
εμενα δε μου εδωσε προγεστερονη καμια φορα,ειπε μονο οτι το ενδομητριο ηταν παρα πολυ καλο.θα τον ρωτησω την επομενη φορα που ελπιζω βεβαια να μη χρειαστει!!!

και σεξ μας ειπε κανονικα μερα παρα μερα γιατι ειχα και αλλα 2 ωοθυλακια που μαλλον θα εσκαγαν και αυτα οποτε να συνεχισουμε κανονικα!

Maria s και εγω θέλω κ νόμιζα οτι δεν πειράζει να έρθω σ επαφή! Μου ειπε μονο να κανω την επόμενη μερα απο τη σπερματεγχυση.. Μετα μου ειπε καλύτερα όχι! Πρώτη φορά το ακούω αυτο.....

Και εμένα επειδή το ενδομητριο ειναι παχύ μου έκανε εντύπωση για τα ουτρο..αν κ τα ουτρο νομίζω οτι ειναι για τις συστάσεις της μήτρας και για ενίσχυση ενδομητριου ειναι άλλο χάπι!εχω χαζεψει με ολα αυτα..εσένα στην προηγούμενη σπερματεγχυση σου ήρθε 14 μέρες μετα ακριβώς;

Μπράβο έτσι να λες....σκέφτεσαι να ξανακανείς σπερματεγχυση;

Φυσικα και θα ξανακανω. θα εξαντλησω ολες τις φορες που επιτρεπεται. τωρα δεν ξερω πότε. γιατι η μερα ωοορηξιας μου θα ειναι μαλλον Πρωτοχρονια και εχω ενα βασικο εμποδιο: δουλευει ο αντρας μου!!!! ο γιατρος μου δεν εχει προβλημα για εκεινη τη μερα. αρα δυο λυσεις υπαρχουν: ή να βρω δοτη:confused: ή να το αναβαλλουμε για τον επομενο κυκλο. οποτε προσευχομαι να καθυστερησει λιγο τωρα.....για να μην χρειαστω δοτη. χα χα!!

Maria s και εγω θέλω κ νόμιζα οτι δεν πειράζει να έρθω σ επαφή! Μου ειπε μονο να κανω την επόμενη μερα απο τη σπερματεγχυση.. Μετα μου ειπε καλύτερα όχι! Πρώτη φορά το ακούω αυτο.....

Και εμένα επειδή το ενδομητριο ειναι παχύ μου έκανε εντύπωση για τα ουτρο..αν κ τα ουτρο νομίζω οτι ειναι για τις συστάσεις της μήτρας και για ενίσχυση ενδομητριου ειναι άλλο χάπι!εχω χαζεψει με ολα αυτα..εσένα στην προηγούμενη σπερματεγχυση σου ήρθε 14 μέρες μετα ακριβώς;

Εμενα παντως μου ηρθε ακριβως στις 14 μερες. ουτε λεπτο καθυστερησης ρε παιδι μου!!!!

Διαφημίσεις

επειδη ειχα και τα αλλα 2 που θα εσκαγαν μας ειπε για σιγουρια να συνεχισουμε επαφες.

16η μερα ειχα καφε και κανονικο αιμα 17..

Εμενα παντως μου ηρθε ακριβως στις 14 μερες. ουτε λεπτο καθυστερησης ρε παιδι μου!!!!

Σαν τη Μαμα μου που μου λέει θα έρθει κ ο άντρας σου μαζί στη σπερματεγχυση; Κ της λέω όχι θα πάρουμε το σπερμα του γιατρού.....μετα κατάλαβε τι χαζομαρα με ρώτησε!

Καλύτερα που σου ήρθε στις 14.. Για φαντασου να καθυστερήσει να ελπίζεις κ μετα να κατεβούν οι Ρώσοι;;;;;;εχω καταλήξει καλύτερα στην ώρα της....εγγλεζα!!

Σαν τη Μαμα μου που μου λέει θα έρθει κ ο άντρας σου μαζί στη σπερματεγχυση; Κ της λέω όχι θα πάρουμε το σπερμα του γιατρού.....μετα κατάλαβε τι χαζομαρα με ρώτησε!

Καλύτερα που σου ήρθε στις 14.. Για φαντασου να καθυστερήσει να ελπίζεις κ μετα να κατεβούν οι Ρώσοι;;;;;;εχω καταλήξει καλύτερα στην ώρα της....εγγλεζα!!

χαχα!!και η μανα μου το ιδιο!!επειδη ανεβαινα μονη μου αθηνα για τους υπερηχους πριν τη σπερματεγχυση,μου λεει η μανα μου παλι μονη σου θα πας για τη σπερματεγχυση????χαχα!!!!!

χαχα!!!δοτη λεει????? :tongue: :tongue:

χαχα!!!

δεν πειραζει και στον επομενο κυκλο να γινει δε χαλασε ο κοσμος

Μαρακι σεναρια ολοκληρα εκανα!!σκεφτηκα μεχρι και το ενδεχομενο να παρω το σπερμα και να παω :P, αλλα πρεπει να πεταξω γιατι ο γιατρος ειναι στην Καβαλα!

οποτε Σισσυ αν ο γιατρος ειναι κοντα δεν χρειαζεται να τον παρεις μαζι σου!ενα μισαωρο αντεχει το σπερμα. παραπανω τα κακαρωνει....και ναι ευτυχως που ηρθε αμεσως γιατι θα μου ειχαν βαλει εκεινη την ωραια ασπρη ποδιτσα που δενει τα χερακια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...