Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Maria s πριν τη σπερματεγχυση μου έκανε υπερηχο....κ εγω εχω λίγα πονακια περιόδου

Ματιεττακι μου θα πάμε να το γλεντησουμε!!!εγω εννοείται Τηλιο...δεν ειμαι για παραπάνω!!!!

Μαρια σταρ πως είσαι κοριτσάκι μου;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια;

Εγω σημερα ήμουν όλη μερα έξω..ήπια κ λίγο το κρασακι μήπως κ ξεχαστω! Μου ειπε να βάζω ουτρο πρωί μεσημέρι βράδυ αλλα αυτο βρε κοριτσακια τρέχει μετα..κ μου κανει κ συχνοουρια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας πιπινακια!!!μολις γυρισα απο την Ονειρουπολη, εφαγα το κρυο της ζωης μου και προσπαθω να συνελθω!!!ποναει κοιλια, μεση, ποδια!!!πεθανα η γυναικα!φερτε μου σομπες και καλοριφερ!!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. s_maria --> 24/12

40. Sissy2012 --> 27/12

41. prayer -->

Ποσοστό: 6/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

χαχα!!!!ετσι,να χαιρεσαι για το η τα μωρακια σου!!!!!ολα τελεια!!!ποτε θα ξερεις αν ειναι ενα μωρακι η παραπανω?

α,βαλε και με εμενα στη λιστα για τη σπερματεγχυση.περιμενω να μην αδιαθετησω απο τις 24 και μετα,στις 27 μου ειπε αν δεν εχω αδιαθετησει να κανω χοριακη

Την Τρίτη θα κάνω χοριακή και μάλλον την Παρασκευή θα πάμε για υπέρηχο! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι!!

Οκ, μπήκες στην λίστα και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Πως μου είχες ξεφύγει εσύ????

Μαρακι ειμαι ολη αυτια!!!!ελα και πρεπει να εκτονωθω και εγω η γυναικα καπου!!!τα νευρα της περιοδου εχουν χτυπησει κοκκινα!!!να ερθει να ηρεμησω!!

natasoula81 είμαστε σε αναμονή??? Πότε περιμένεις?

HvAnp3.png

γεια σας πιπινακια!!!μολις γυρισα απο την Ονειρουπολη, εφαγα το κρυο της ζωης μου και προσπαθω να συνελθω!!!ποναει κοιλια, μεση, ποδια!!!πεθανα η γυναικα!φερτε μου σομπες και καλοριφερ!!!!

Α πα πα...τόσο κρύο;;εγω μένω Πειραιά κ ο δεν εχουμε τόσο κρύο...

ετσι ειναι στην αρχη δεν το πιστευεις λες καλα ειμαι εγκυος? εγω ειχα κ το αλλο μου ειχε μεινει για 1 εβδομαδα η εμμονη με το να πηγαινω στην τουαλετα πως καναμε μηπως μου ηρθε περιοδος ευτυχος μου κρατησε 1 εβδομαδα μονο μετα πηγα για τον 1 υπερηχο κ εκει ηταν ολα τα λεφτα ολοι σου η ζωη θα το δεις κ εσυ , κ απο εδω κ περα γλυκεια μου ξαπλα μην κανεις τιποτα κ εγω γκρινιαζα απλα για να εχω κατι νακνω οχι πως τα ενοουσα ολα αυτα , καστε κ απολαυσετο κ ασε τους αλλους να τρεχουν κ οσο για πεθερα κουνιαδες δεν ανοιγουμε πορτες δεν ακουμε κουδουνια απλα χαιδευουμε την κοιλιτσα μας κ κανουμε ονειρα.

εγω καλα ειμαι τωρα την πεμτη θα παω για την αυχενικη , θα μας δωσει κ ενα ποσοστο τι θα ειναι το σπορακι μας ολα καλα καναμε τον υπερηχο την τριτη εχει σχηματιστει μια ψυχουλα κουνουσε χερακια ποδαρακια κ σε καποια φαση ειχε βαλει το χερακι του στο μετοπω σαν να μας ελεγε δεν μαφηνετε στην υσηχια μου να κοιμηθω χαχαχαχ!!

παθαμε πλακα .

Τι ωραία που τα περιγράφεις!!! Μακάρι να με αξιώσει και εμένα ο Θεός να τα ζήσω όλα αυτά!! Καλή βολτούλα κοριτσάκι, τι κρίμα που δεν θα βρεθούμε πάλι. Εμείς αν είναι όλα οκ την Τρίτη με την χοριακή, μου είπε να πάμε Παρασκευή.

Εγω σημερα ήμουν όλη μερα έξω..ήπια κ λίγο το κρασακι μήπως κ ξεχαστω! Μου ειπε να βάζω ουτρο πρωί μεσημέρι βράδυ αλλα αυτο βρε κοριτσακια τρέχει μετα..κ μου κανει κ συχνοουρια!

Καλά έκανες κοριτσάκι, αυτά τα ούτρο, συνέχεια με σερβιετάκι πρέπει να είσαι. Υπομονή, αξίζει τον κόπο!!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. s_maria --> 24/12

40. Sissy2012 --> 27/12

41. prayer -->

Ποσοστό: 6/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Την Τρίτη θα κάνω χοριακή και μάλλον την Παρασκευή θα πάμε για υπέρηχο! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι!!

Οκ, μπήκες στην λίστα και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Πως μου είχες ξεφύγει εσύ????

natasoula81 είμαστε σε αναμονή??? Πότε περιμένεις?

Μαρακι μου, περιμενω στις 19 την ακατανομαστη. γι' αυτο και εχω πεθανει τοσες μερες τωρα......

Το ξέρω μαρακι μου οτι αξίζει τον κόπο..ο γιατρος μου ειναι λιγο υπερβολικός...μου ειπε όχι σεξ μέχρι τη χοριακη,να μην κουραζομαι,να μη σκυβω πολύ...6 ουτρο (των 100) τη μερα και κορτιζονη:confused: ο περιγυρος Μου θα με περάσει για έγκυο!!!! Αν και σε φυσικό κύκλο οι πιθανότητες ειναι λίγες..ελπίζω στο θαύμα όμως! Εσυ πως αισθάνεσαι κοριτσάκι μου;

Α πα πα...τόσο κρύο;;εγω μένω Πειραιά κ ο δεν εχουμε τόσο κρύο...

Σισσακι οχι απλα κρυο!!!!!παγωνια!!!!!!πρεπει να εχει 0 βαθμους και στην Δραμα ειδικα ειχε τρελη υγρασια και μου τρυπησε ολο το σωμα. και να πω οτι ηταν και κατι το τρομερο αυτο που ειδαμε να πω αξιζε το κρυο!για παιδακια ειναι οτι πρεπει που εχει μεσα 100 τρενακια! ευτυχως ειχε και σπιτακια με φαι και τσακισα μερικα σαντουις και λουκουμαδες!

το ουτρο ρε κοριτσια για πιο λογο το δινουν?ειναι κατι που βοηθαει καπου?

Σισσακι οχι απλα κρυο!!!!!παγωνια!!!!!!πρεπει να εχει 0 βαθμους και στην Δραμα ειδικα ειχε τρελη υγρασια και μου τρυπησε ολο το σωμα. και να πω οτι ηταν και κατι το τρομερο αυτο που ειδαμε να πω αξιζε το κρυο!για παιδακια ειναι οτι πρεπει που εχει μεσα 100 τρενακια! ευτυχως ειχε και σπιτακια με φαι και τσακισα μερικα σαντουις και λουκουμαδες!

Τα ουτρο τα δίνουν στη β φάση του κύκλου! Ειναι προγεστερονη κ τα δίνουν για υποστήριξη..φέρνουν νυστα όμως!!

Τα ουτρο τα δίνουν στη β φάση του κύκλου! Ειναι προγεστερονη κ τα δίνουν για υποστήριξη..φέρνουν νυστα όμως!!

Εμενα δε με ειχε δωσει τιποτα παντως. δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο, αλλα θα του το πω την επομενη φορα. δεν πανε να φερνουν και διαρροια!!!αν ειναι να κανει δουλεια, παιρνω τα παντα!

Διαφημίσεις

Το ξέρω μαρακι μου οτι αξίζει τον κόπο..ο γιατρος μου ειναι λιγο υπερβολικός...μου ειπε όχι σεξ μέχρι τη χοριακη,να μην κουραζομαι,να μη σκυβω πολύ...6 ουτρο (των 100) τη μερα και κορτιζονη:confused: ο περιγυρος Μου θα με περάσει για έγκυο!!!! Αν και σε φυσικό κύκλο οι πιθανότητες ειναι λίγες..ελπίζω στο θαύμα όμως! Εσυ πως αισθάνεσαι κοριτσάκι μου;

Έχω κάτι πονάκια, με έχει πιάσει ένας βήχας ελαφρύς και όποτε βήχω, νιώθω τα πάντα να τραντάζονται. Γενικά νιώθω κάτω την περιοχή πολύ ευαίσθητη. Ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό, τι να πω και εγώ. Τελικά κορτιζόνη γιατί παίρνεις?

Μαρακι μου, περιμενω στις 19 την ακατανομαστη. γι' αυτο και εχω πεθανει τοσες μερες τωρα......

Μακάρι να μην σου έρθει!!!

τα ούτρο είναι μια ορμόνη η προγεστερόνη. Διάβασε λοιπόν ακριβώς τι κάνει, και εγώ συνεχίζω να παίρνω:

Η προγεστερόνη είναι ορμόνη που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα για να διασφαλίσει την δημιουργία μιας παχιάς επένδυσης της μήτρας (ενδομήτριο), που διευκολύνει την εμφύτευση του εμβρύου στα τοιχώματά της κατά τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης και την ανάπτυξή του.

Εάν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα προγεστερόνης κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της εγκυμοσύνης, το ενδομήτριο στερείται βασικών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν την εμφύτευση του εμβρύου με συνέπεια το έμβρυο να μην μπορεί να επιζήσει. Το πρόβλημα αυτό αποκαλείται ανεπάρκεια ωχρινικής φάσης (Ωχρό σωμάτιο). Η ανεπάρκεια ωχρινικής φάσης είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς παραγωγής της προγεστερόνης από τις ωοθήκες κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του καταμήνιου κύκλου. Οι ωοθήκες συνεχίζουν να παράγουν προγεστερόνη κατά τη διάρκεια των πρώτων 8-10 εβδομάδων της εγκυμοσύνης. Μετά από αυτό το διάστημα των 8-10 εβδομάδων, ο πλακούντας γίνεται πλέον η κύρια πηγή παραγωγής προγεστερόνης και οι ωοθηκικές ορμόνες δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο.

HvAnp3.png

Εμενα δε με ειχε δωσει τιποτα παντως. δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο, αλλα θα του το πω την επομενη φορα. δεν πανε να φερνουν και διαρροια!!!αν ειναι να κανει δουλεια, παιρνω τα παντα!

Χαχαχαχαχα!! Δεν το δίνουν όλοι οι γιατροί..ελπίζω να κανει καλο!!μια σπερματεγχυση έχεις κανει;σε φυσικό κύκλο;

Να μην κουράζεσαι μαρακι μου.. Η κορτιζονη μου ειπε οτι μου την έδωσε για να μη θεωρήσει ο οργανισμός ξένο σώμα το εμβρυο κ το αποβαλλ:confused: :confused: κάτι τέτοιο θυμάμαι..ειναι σε πολύ μικρή δόση...

Έχω κάτι πονάκια, με έχει πιάσει ένας βήχας ελαφρύς και όποτε βήχω, νιώθω τα πάντα να τραντάζονται. Γενικά νιώθω κάτω την περιοχή πολύ ευαίσθητη. Ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό, τι να πω και εγώ. Τελικά κορτιζόνη γιατί παίρνεις?

Μακάρι να μην σου έρθει!!!

τα ούτρο είναι μια ορμόνη η προγεστερόνη. Διάβασε λοιπόν ακριβώς τι κάνει, και εγώ συνεχίζω να παίρνω:

Η προγεστερόνη είναι ορμόνη που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα για να διασφαλίσει την δημιουργία μιας παχιάς επένδυσης της μήτρας (ενδομήτριο), που διευκολύνει την εμφύτευση του εμβρύου στα τοιχώματά της κατά τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης και την ανάπτυξή του.

Εάν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα προγεστερόνης κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της εγκυμοσύνης, το ενδομήτριο στερείται βασικών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν την εμφύτευση του εμβρύου με συνέπεια το έμβρυο να μην μπορεί να επιζήσει. Το πρόβλημα αυτό αποκαλείται ανεπάρκεια ωχρινικής φάσης (Ωχρό σωμάτιο). Η ανεπάρκεια ωχρινικής φάσης είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς παραγωγής της προγεστερόνης από τις ωοθήκες κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του καταμήνιου κύκλου. Οι ωοθήκες συνεχίζουν να παράγουν προγεστερόνη κατά τη διάρκεια των πρώτων 8-10 εβδομάδων της εγκυμοσύνης. Μετά από αυτό το διάστημα των 8-10 εβδομάδων, ο πλακούντας γίνεται πλέον η κύρια πηγή παραγωγής προγεστερόνης και οι ωοθηκικές ορμόνες δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο.

Μαρακι δυστυχως θα μου ερθει γιατι ποναω απο τωρα και το στηθος τουμπανο!εχω παψει πια να πιστευω οτι θα πιασω φυσιολογικα. μονο με θαυμα ή με την βοηθεια της επιστημης. οσο για το ουτρο σου το δινουν και στην περιπτωση που το ενδομητριο δεν εχει προβλημα σωστα? γιατι οταν ειχα κανει σπερματεγχυση ειχα αν δεν κανω λαθος ενδομητριο 9 και το ωαριο 21

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...