Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εσένα πρηστηκε μετα την ένεση;
εμενα δεν πριζεται σχεδον ποτε το στηθος μου,μονο μια φορα το καλοκαιρι ειχε πριστει τοσο πολυ,με πονουσα και ειχα βγαλει κατι μικρα μικρα σπυρακια..αφου μια φιλη μου το ειπε στη γυναικολογο της και της ειπε πως ειμαι εγκυος!!!μετα ξεπριστηκε μονο του.

δεν εχει σχεση αν πριστηκε τωρα το δικο σου η οχι,μην αγχωνεσαι τζαπα.μετα η πριν τη σπερματεγχυση σου εκανε υπερηχο?

Καλημερα...Κι εμείς κάναμε χθες την πρώτη μας προσπάθεια και τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες.....!
καλη επιτυχια!!!!!
Καλημέρα κοριτσάκι, τι να σου πω, ακόμα δεν το έχω πιστέψει, αν εξαιρέσεις το πρήξιμο στην κοιλιά και ένα βάρος που νιώθω χαμηλά κατά τ' άλλα είμαι μια χαρά. Εχω ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο και με το που με νευριάζουν ( η πεθερά έχει αυτό το προνόμιο) απλά πιάνω την κοιλιά μου και λέω "δεν γ... όλοι"? Εσύ πως είσαι?

χαχα!!!!ετσι,να χαιρεσαι για το η τα μωρακια σου!!!!!ολα τελεια!!!ποτε θα ξερεις αν ειναι ενα μωρακι η παραπανω?

α,βαλε και με εμενα στη λιστα για τη σπερματεγχυση.περιμενω να μην αδιαθετησω απο τις 24 και μετα,στις 27 μου ειπε αν δεν εχω αδιαθετησει να κανω χοριακη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω απο χθες ωρες ωρες εχω κατι σαν πονους περιοδου.εκανα τη σπεραμτεγχυση τη δευτερα.

λετε να το εβγαλα απο το μυαλο μου?

μακαρι κοριτσι μου να ειναι οπως το περιγραφεις!ΣΑΝ πονοι της περιοδου.....

Καλημέρα κοριτσάκι, τι να σου πω, ακόμα δεν το έχω πιστέψει, αν εξαιρέσεις το πρήξιμο στην κοιλιά και ένα βάρος που νιώθω χαμηλά κατά τ' άλλα είμαι μια χαρά. Εχω ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο και με το που με νευριάζουν ( η πεθερά έχει αυτό το προνόμιο) απλά πιάνω την κοιλιά μου και λέω "δεν γ... όλοι"? Εσύ πως είσαι?

ετσι ειναι στην αρχη δεν το πιστευεις λες καλα ειμαι εγκυος? εγω ειχα κ το αλλο μου ειχε μεινει για 1 εβδομαδα η εμμονη με το να πηγαινω στην τουαλετα πως καναμε μηπως μου ηρθε περιοδος ευτυχος μου κρατησε 1 εβδομαδα μονο μετα πηγα για τον 1 υπερηχο κ εκει ηταν ολα τα λεφτα ολοι σου η ζωη θα το δεις κ εσυ , κ απο εδω κ περα γλυκεια μου ξαπλα μην κανεις τιποτα κ εγω γκρινιαζα απλα για να εχω κατι νακνω οχι πως τα ενοουσα ολα αυτα , καστε κ απολαυσετο κ ασε τους αλλους να τρεχουν κ οσο για πεθερα κουνιαδες δεν ανοιγουμε πορτες δεν ακουμε κουδουνια απλα χαιδευουμε την κοιλιτσα μας κ κανουμε ονειρα.

εγω καλα ειμαι τωρα την πεμτη θα παω για την αυχενικη , θα μας δωσει κ ενα ποσοστο τι θα ειναι το σπορακι μας ολα καλα καναμε τον υπερηχο την τριτη εχει σχηματιστει μια ψυχουλα κουνουσε χερακια ποδαρακια κ σε καποια φαση ειχε βαλει το χερακι του στο μετοπω σαν να μας ελεγε δεν μαφηνετε στην υσηχια μου να κοιμηθω χαχαχαχ!!

παθαμε πλακα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι στην αρχη δεν το πιστευεις λες καλα ειμαι εγκυος? εγω ειχα κ το αλλο μου ειχε μεινει για 1 εβδομαδα η εμμονη με το να πηγαινω στην τουαλετα πως καναμε μηπως μου ηρθε περιοδος ευτυχος μου κρατησε 1 εβδομαδα μονο μετα πηγα για τον 1 υπερηχο κ εκει ηταν ολα τα λεφτα ολοι σου η ζωη θα το δεις κ εσυ , κ απο εδω κ περα γλυκεια μου ξαπλα μην κανεις τιποτα κ εγω γκρινιαζα απλα για να εχω κατι νακνω οχι πως τα ενοουσα ολα αυτα , καστε κ απολαυσετο κ ασε τους αλλους να τρεχουν κ οσο για πεθερα κουνιαδες δεν ανοιγουμε πορτες δεν ακουμε κουδουνια απλα χαιδευουμε την κοιλιτσα μας κ κανουμε ονειρα.

εγω καλα ειμαι τωρα την πεμτη θα παω για την αυχενικη , θα μας δωσει κ ενα ποσοστο τι θα ειναι το σπορακι μας ολα καλα καναμε τον υπερηχο την τριτη εχει σχηματιστει μια ψυχουλα κουνουσε χερακια ποδαρακια κ σε καποια φαση ειχε βαλει το χερακι του στο μετοπω σαν να μας ελεγε δεν μαφηνετε στην υσηχια μου να κοιμηθω χαχαχαχ!!

παθαμε πλακα .

αντε κοπελα μου με το καλο!!!!παντως θα παθεις μεγαλη πλακα οταν το δεις τρισδιαστατα!!!εγω ημουν με την κολλητη μου οταν ειδαμε τον παιδαρο της και βαλαμε και οι 2 τα κλαματα επι τοπου! απο τοτε εγινε και ο αντρας της ζωης μου!!μοναδικο συναισθημα!

αντε κοπελα μου με το καλο!!!!παντως θα παθεις μεγαλη πλακα οταν το δεις τρισδιαστατα!!!εγω ημουν με την κολλητη μου οταν ειδαμε τον παιδαρο της και βαλαμε και οι 2 τα κλαματα επι τοπου! απο τοτε εγινε και ο αντρας της ζωης μου!!μοναδικο συναισθημα!

ευχαριστω κ αντε να περνετε σειρα για να λεμε διαφορα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ελευθερία χρόνια πολλα!!!

να καλωσορίσω και εγώ το καινούργιο κοριτσάκι...καλή επιτυχία!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ελευθερία χρόνια πολλα!!!

να καλωσορίσω και εγώ το καινούργιο κοριτσάκι...καλή επιτυχία!!!!

ειδες αλαξα το τικερακι μου το εκανα τωρα δειχνει την σωστη εβδομαδα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ειδες αλαξα το τικερακι μου το εκανα τωρα δειχνει την σωστη εβδομαδα

μπράβο!!!μια χαρά!!!!:P:p:p:p

τι κανεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσαρες μου καλησπερααααααα!! Εχω λιωσει εντελως σημερα.. Εχω κ εναν τρομερο πονοκεφαλο.. Δεν ξερω τι να κανω για να μου περασει!!

Ω ρε τι με περιμενει.. Μαστιγια, γκλομπ, βραστα αυγα, βουρδουλας με τις 9 ουρες.. Που σας βρηκα?? γι αυτο σας αγαπω ομως! Λυσσασμενεεεεεες μια μερα εμεινε κ θα ξερουμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσαρες μου καλησπερααααααα!! Εχω λιωσει εντελως σημερα.. Εχω κ εναν τρομερο πονοκεφαλο.. Δεν ξερω τι να κανω για να μου περασει!!

Ω ρε τι με περιμενει.. Μαστιγια, γκλομπ, βραστα αυγα, βουρδουλας με τις 9 ουρες...Που σας βρηκα?? γι αυτο σας αγαπω ομως! Λυσσασμενεεεεεες μια μερα εμεινε κ θα ξερουμε!!

Αγαπη αρχισε να πινεις χαμομηλακι για να το συνηθιζεις σιγα σιγα! ;) Ε ρε γλεντια που θα κανουμε στο γαλατικο χωριο, 3 μπεκρουδες και 2 αν ερθει και η Σισσυ με τα τηλια!!!!!!Χαμος θα γινει μεχρι και τα σπορακια σου θα γελανε!!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...