Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινα μου εμεις είδαμε διάφορα μεγάλη με τις βιταμίνες....

Λοιπόν πρωί: καρνιτινη,αργινινη,q10, βιταμίνη c

Μεσημέρι: ψευδαργυρος,βιταμίνη e

Βράδυ: καρνιτινη,αργινινη

Η καρνιτινη βοηθάει παρα πολύ με την κινητικότητα....εσείς εκεί εχει θέμα; Γιατι εμεις ναι...

οχι ακρηβως εμεις ειχαμε θεμα με την μορφολογια ειχαι μικροβιο χλαμυδια εαν εχεις ακουστα και πειραμε αντιβιοση και οι δυο και μετα που ξανα εκανε εξεταση ειχαι φυγει το μικροβιο και η κινητικοτητα πειγε στο 70%,αλλα τωρα και με της 2 σπερμ/χυσης ειδαμε πριν την επεξεργασια του σπερματος οτι ηταν 45% απο μονο του ασχετα που με την επεξεργασια πειγε 85% και μας εβαλε σε υποψιες παλι αυτο το 45%

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Sissy2012 μου όλες τις ίδιες ανησυχίες έχουμε τελικά, και εγώ ανησυχούσα για το πότε θα κάνουμε την ένεση και αν έγινε η ωορρηξία και όλα αυτά. Εσένα τουλάχιστον σου έκανε υπέρηχο, άρα αν έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά θα σταματούσε. Εμένα χωρίς υπέρηχο, μόνο από τα υγρά που έβλεπε και από τον τράχηλο μου έλεγε βασιζόμενος πάντα στην ένεση ότι το πετύχαμε. Εδώ τώρα στην εξωσωματική που έκανα στις 12 το βράδυ της Πέμπτης δύο ενέσεις μαζί και μου κάναν ωοληψία το Σάββατο το πρωί στη 1, είχα σκάσει, έλεγα, πέρασαν οι ώρες, το χάσαμε... αλλά δεν το είχαμε χάσει. Οσο μπορείς χαλάρωσε και αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα πάρτον ένα τηλ και πες του, ότι δεν έχεις συμπτώματα ωορρηξίας, και αν είναι λογικό?

Καλημερα...Κι εμείς κάναμε χθες την πρώτη μας προσπάθεια και τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες.....!

Καλή επιτυχία κορίτσι, θα σας βάλω στην λίστα σε λίγο!

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!!

μαρακι τι κανεις? πως εισαι? τι κανει το νεο σπορακι μας?

συσσι ο καθε οργανοσμος αντιδρα διαφορετικα στην ενεση κ εγω που την καταλαβαινω την οωρρηξια μου οταν εκανα την ενεση δεν ειχα συμπτοματα γιαυτο ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!! κ ολα θα γινουν αδικα σκας .

λατρεια καλο τρεξιμο σημερα!!!

ασπα μια χαρα τελεια που θα βρεθουμε !!

καλημερα σε ολεςς!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. Sissy2012 -->

40. prayer -->

Ποσοστό: 6/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Κορίτσια πότε πάτε για χοριακή?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...Κι εμείς κάναμε χθες την πρώτη μας προσπάθεια και τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες.....!

καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι ν ασε κατω το συγυρισμα, δεν πρεπει να κουραζεσαι, δεν πειραζει αν βρει λιγο σκονη η κουνιαδα δεν θα παθει τιποτα το πολυ πολυ δεν θα ξανανεβει σπιτι σου!;)

Σισσυ αχ Σισσυ αχ! τι να κανω να σε στειλω πακετο στην Ξανθη στη Νατασα μια χαρα θα σε περιλαβει αγνωριστη θα γυρισεις! πες μου τι να κανω? Και δεν επιτρεπονται και τα ναρκωτικα στην κατασταση σου! ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ θα τον τρελανεις τον οργανισμος σου οπως καταλαβαινεις ουτε αυτος δεν σ'ακουει πια κανει ο,τι θελει! δεν σου απανταω εξαλλου σου απαντησε η Ασπα. Πω πω ποσες μερες μεινανε?

Σταρ δυο μερες ακομα μεχρι να πανηγυρισουμε, σκεψου οτι θα ερθουμε μετα σπιτακι σου και θα κατουργιεσαι απο τα γελια με το τσιρκο (εμας)! Υπομονη γλυκουλα μου!

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι ν ασε κατω το συγυρισμα, δεν πρεπει να κουραζεσαι, δεν πειραζει αν βρει λιγο σκονη η κουνιαδα δεν θα παθει τιποτα το πολυ πολυ δεν θα ξανανεβει σπιτι σου!;)

Σισσυ αχ Σισσυ αχ! τι να κανω να σε στειλω πακετο στην Ξανθη στη Νατασα μια χαρα θα σε περιλαβει αγνωριστη θα γυρισεις! πες μου τι να κανω? Και δεν επιτρεπονται και τα ναρκωτικα στην κατασταση σου! ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ θα τον τρελανεις τον οργανισμος σου οπως καταλαβαινεις ουτε αυτος δεν σ'ακουει πια κανει ο,τι θελει! δεν σου απανταω εξαλλου σου απαντησε η Ασπα. Πω πω ποσες μερες μεινανε?

Σταρ δυο μερες ακομα μεχρι να πανηγυρισουμε, σκεψου οτι θα ερθουμε μετα σπιτακι σου και θα κατουργιεσαι απο τα γελια με το τσιρκο (εμας)! Υπομονη γλυκουλα μου!

27/12 μου ειπε ο γιατρος για χοριακη...στείλε με στην Ξάνθη μήπως και συνέλθω ματιεττακι μου!!!

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια.

Ελευθερία χρονια πολλα!!! Πολύχρονη !!

Σισσυ ο κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός. Ηρεμησε και ασε την διαδικασία στα χέρια του γιατρου σου. Ούτε εγω είχα συμπτώματα ωορρηξιας οταν έκανα την ένεση. Μια χαρα ειχε γινει η ωορρηξια όπως και σε εσένα επίσης. Οι γιατροι βλέπουν κι απο τα υγρά κι απο τον υπερηχο. Σταματά λοιπόν να ανησυχείς τόσο διότι σαφώς ειναι καλο να ξέρουμε τι μας γίνεται οταν ομως αυτο ειναι πολυ πιο έντονο απο το κανονικό κάνει κακο ειδικά μετα απο μια προσπάθεια σπερματεγχυσης. Σου εξηγήσαμε κι εμείς και ο γιατρός σου φαντάζομαι τις διαδικασίες. Γιατι δεν χαλαρωσεις λιγάκι; Ποιο ειναι το νόημα όλων αυτών αφού έχεις κάνει ήδη την διαδικασία; Άντε και δεν εγινε ωορρηξια, που αυτο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ αφού έκανες την ένεση, τι θα μπορούσες δηλαδη να κανείς; Άντε ηρεμησε και απόλαυσε τις γιορτές σου, διότι θα παθεις καμμια εμμονή κι ειναι κρίμα γιατι είσαι πολυ μικρο κοριτσάκι.

Μαρία ν θα έρθει η κουνιαδα αλλα ασε κατα μέρους τις δουλειές!!!! Είσαι έγκυος. Για πεστο δυνατά να το ακούσεις κι εσυ. 1,2,3 "ειμαι έγκυος δεν θα κανω δουλειές θα κάθομαι κυρία σε εναν καναπε και θα σας έχω δούλους τουλαχιστον τους πρώτους 3 μήνες". Έλα επανέλαβε το!!! Ο άντρας σου γιατι νευριασε; Για την νηστεία; Α μην μας νευριαζει κι αυτός γιατι θα σε βάζουμε Γενάρη μήνα να ζητάς να φασ καρπούζι στις 3 τα ξημερώματα.

Ευαγγελία ευχαριστούμε για το κεράκι κοριτσάκι μου.

Σημερα Έτοιμασω το πακετακι σας βορειοελλαδιτισσες μου.

Ευαγγελία λια παπακι ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΠΑ Μαρία ν και νατασσα έχετε πακέτο!!!!

Λολιτακι μαριεττακι Μαρία σταρ και σισσυ

Τρίτη η Τετάρτη κανονιζουμε να γίνουμε ντιρλα ε;;; Η Μαρία θα πίνει χαμόμηλι βέβαια μιας και θα έχει μωράκια στην κοιλια οι υπόλοιπες ομως μπορούμε να γίνουμε γκολλλλλλλ ομως.

Μαρία σταρ σε πήρα σημερα να σε κραξω για το άγχος σου;; Όχι θα σε πάρω αμέσως να σου πω ποσο σ αγαπω!!!

Αυτα προς το παρόν. Φιλακια σε ολες. Ααααααααααααα ξέχασα

Prayer καλώς ήρθες στην παρέα μας.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Σισσακι σε καταλαβαινω απολυτα!2 βδομαδες μετα την σπερματεγχυση δεν περνουσαν με τιποτα και το αγχος ειχε χτυπησει κοκκινα!!ειναι λογικο να τα σκεφτεσαι και να αγχωνεσαι.αλλα πιστεψε με δεν αλλαζει τιποτα.οτι ειναι να γινει θα γινει.γι αυτο χαλαρωσε και απλα περιμενε.και τον γιατρο να τον παιρνεις τηλ οποια ανησυχια και να εχεις!μερος της δουλειας του ειναι και αυτο!η ψυχολογικη υποστηριξη ειναι πανω απ ΄ολα!

Ασπα βρασε αυγα μπολικα!!!μεχρι να βγαλω τα μαστιγια τις χειροπεδες και το γκλοπ να ειναι ετοιμα!ετοιμαστειτε για βασανιστηρια!!!!

Καινουριο κοριτσι καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!αισιοδοξια κυριως και όα θα ερθουν!!

Παπακι τι εχει το μενου σημερα;;;;;

Μαρια-v θελεις να ερθω να αναλαβω την κουνιαδα;;;;ειμαι ετοιμη δωσε μου απλα το ο.κ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!

μαρακι τι κανεις? πως εισαι? τι κανει το νεο σπορακι μας?

Καλημέρα κοριτσάκι, τι να σου πω, ακόμα δεν το έχω πιστέψει, αν εξαιρέσεις το πρήξιμο στην κοιλιά και ένα βάρος που νιώθω χαμηλά κατά τ' άλλα είμαι μια χαρά. Εχω ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο και με το που με νευριάζουν ( η πεθερά έχει αυτό το προνόμιο) απλά πιάνω την κοιλιά μου και λέω "δεν γ... όλοι"? Εσύ πως είσαι?

HvAnp3.png

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια.

Ελευθερία χρονια πολλα!!! Πολύχρονη !!

Σισσυ ο κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός. Ηρεμησε και ασε την διαδικασία στα χέρια του γιατρου σου. Ούτε εγω είχα συμπτώματα ωορρηξιας οταν έκανα την ένεση. Μια χαρα ειχε γινει η ωορρηξια όπως και σε εσένα επίσης. Οι γιατροι βλέπουν κι απο τα υγρά κι απο τον υπερηχο. Σταματά λοιπόν να ανησυχείς τόσο διότι σαφώς ειναι καλο να ξέρουμε τι μας γίνεται οταν ομως αυτο ειναι πολυ πιο έντονο απο το κανονικό κάνει κακο ειδικά μετα απο μια προσπάθεια σπερματεγχυσης. Σου εξηγήσαμε κι εμείς και ο γιατρός σου φαντάζομαι τις διαδικασίες. Γιατι δεν χαλαρωσεις λιγάκι; Ποιο ειναι το νόημα όλων αυτών αφού έχεις κάνει ήδη την διαδικασία; Άντε και δεν εγινε ωορρηξια, που αυτο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ αφού έκανες την ένεση, τι θα μπορούσες δηλαδη να κανείς; Άντε ηρεμησε και απόλαυσε τις γιορτές σου, διότι θα παθεις καμμια εμμονή κι ειναι κρίμα γιατι είσαι πολυ μικρο κοριτσάκι.

Μαρία ν θα έρθει η κουνιαδα αλλα ασε κατα μέρους τις δουλειές!!!! Είσαι έγκυος. Για πεστο δυνατά να το ακούσεις κι εσυ. 1,2,3 "ειμαι έγκυος δεν θα κανω δουλειές θα κάθομαι κυρία σε εναν καναπε και θα σας έχω δούλους τουλαχιστον τους πρώτους 3 μήνες". Έλα επανέλαβε το!!! Ο άντρας σου γιατι νευριασε; Για την νηστεία; Α μην μας νευριαζει κι αυτός γιατι θα σε βάζουμε Γενάρη μήνα να ζητάς να φασ καρπούζι στις 3 τα ξημερώματα.

Λολιτακι μαριεττακι Μαρία σταρ και σισσυ

Τρίτη η Τετάρτη κανονιζουμε να γίνουμε ντιρλα ε;;; Η Μαρία θα πίνει χαμόμηλι βέβαια μιας και θα έχει μωράκια στην κοιλια οι υπόλοιπες ομως μπορούμε να γίνουμε γκολλλλλλλ ομως.

Μαρία σταρ σε πήρα σημερα να σε κραξω για το άγχος σου;; Όχι θα σε πάρω αμέσως να σου πω ποσο σ αγαπω!!!

Αυτα προς το παρόν. Φιλακια σε ολες. Ααααααααααααα ξέχασα

Prayer καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Καημερα κοριτσαρε!!!!!!!!ευχαριστουμε για το πακετακι και κυριως που μας σκεφτεσαι!!!!!εισαι ΘΕΑ!!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Μαριετα μου, στειλε την εδω πανω και θα την στρωσω εγω!!!!!!δεν ειναι τιποτα, μια μερα υποθεση να την χαζεψω εντελως.......:P

Καλημέρα κοριτσάκι, τι να σου πω, ακόμα δεν το έχω πιστέψει, αν εξαιρέσεις το πρήξιμο στην κοιλιά και ένα βάρος που νιώθω χαμηλά κατά τ' άλλα είμαι μια χαρά. Εχω ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο και με το που με νευριάζουν ( η πεθερά έχει αυτό το προνόμιο) απλά πιάνω την κοιλιά μου και λέω "δεν γ... όλοι"? Εσύ πως είσαι?

Μαρια πες μου ειλικρινα, θελεις να να ερθω εκει να σου κανω την πεθερα ενα με το πατωμα????Ακου εκει που νευριαζει το κοριτσι μας!!!!!!μην δινεις σημασια...καλα το πας, συνεχισε να την γραφεις στο γατακι σου......

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. Sissy2012 --> 27/12

40. prayer -->

Ποσοστό: 6/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Καλημερα κοριτσια!

Λίγο με το swiffer, έτσι πάνω πάνω, περιμένω και την αδερφή μου με την ανιψιά μου, η μαμά μου κοντεύει να τρελαθεί από την χαρά της, και οι δύο είμαστε έγκυες, απίστευτο!!!! Εσύ πως είσαι κοριτσάκι?

Είσαι η φωνή της λογικής τελικά!!!!! Πολύ σωστά τα λες όλα!! Ωραία αυτή η ιδέα με το καρπούζι! Σε 1000ευχαριστούμε για το πακετάκι!!!! Όλα τα καλά που κάνεις να γυρίσουν πάνω σου επί 1000!

Μαρία Σταρ πως είσαι κοριτσάκι, άντε 1 και σήμερα!!!!!! Πως σε νιώθω, πως σε νιώθω, όλα καλά θα πάνε και για σένα, να το δεις!!

Μαρια-v θελεις να ερθω να αναλαβω την κουνιαδα;;;;ειμαι ετοιμη δωσε μου απλα το ο.κ!!!

Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε θέμα, θα ασχολείται και η πεθερά μου όλη μέρα με το εγγόνι και την κόρη της και όλα θα είναι ήρεμα πιστεύω!!! Αν σε χρειαστώ όμως θα σφυρίξω κλέφτικα!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...