Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μηπως να παω πιωμενη να την κανω τη χοριακη; Θα ειμαι κ πιο χαλαρη!!! Δεν το χα σκεφτει νωριτερα!!

Ααααααααααα τι ειναι τωρα αυτα;;;

Σαββατοκύριακο νταντεματος μου φαίνεται θα έχουμε!!!!!!

Μικρές γκιουλιβερ για κάτσε καλα γιατι σου είπα πως θα έρθουμε συνεργείο αιμοληψιας Δευτέρα ξημερώματα να σου πάρουμε αίμα.

Μπορείς να ηρεμησεις λίγο και να σκεφτείς πως την Δευτέρα θα έχουμε χαρές και πανηγύρια;;;;;;;

Ε;;;;;; Ε;;;;;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, χθες κοιμήθηκα από τις 10:30 δεδομένου ότι προχθές λόγω άγχους δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Φυσικά χόρτασα ύπνο, μια και δεν είμαι και πολύ του ύπνου και στις 6:30 ήμουν στο πόδι. Τώρα θα συγυρίσω λίγο μια που έρχονται η κουνιάδα από Κρήτη, ο άντρας μου έφυγε ήδη για αεροδρόμιο και μετά χαλάρωση!!! Αύριο θα πάω να κοινωνήσω, χθες έφαγα λάδι, σήμερα δεν θα φάω, το χρωστάω και στην Αγία Ειρήνη που είχα φάει το μήλο της με 2 μέρες νηστείας. Ο άντρας μου γκρινιάζει λίγο για σήμερα, αλλά εκτός ότι το έταξα στον Αγιο, με κάνει να νιώθω τόσο καλά που θα κοινωνήσω μετά από τόσο καιρό, και ας έχω νηστέψει μόνο 2 μέρες. Εξάλλου η Κατερίνα μου είχε προτείνει τόσες συνταγές, που μόνο νηστική δεν θα μείνω!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου απο χθες κάτι μ έχει πιάσει...μη μου φώναζε το έχετε δίκιο αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι.....

Λοιπόν όταν εγω εχω ωορηξια το στήθος μου πρηζεται κ έτσι καταλαβαίνω οτι σε 2 βδομάδες θα έρθει η περίοδος!

Την Τρίτη το βράδυ έκανα την pregnyl και Πέμπτη πρωί τη σπερματεγχυση..σκέφτηκα λοιπόν αφού την Πέμπτη είχα ωορηξια θα έπρεπε να πρηζεται το στήθος...αλλα αυτο τίποτα!!! Ούτε πόνος ούτε τίποτα......

Κ εδω ειναι το σημείο που με ζωνουν τα φίδια...............

Κ αν δεν εχω κάνει ακόμα ωορηξια;; Κ αν η pregnyl μου χάλασε την ωορηξια;

Ο γιατρος που μου έκανε τον υπερηχο πριν τη σπερματεγχυση είδε το ωαριο;;

Σκέφτηκα να τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω αλλα φοβάμαι μη με πάρει για τρελή....εσείς ξέρετε οτι ειμαι τρελή κ δεν με παρεξηγειται.......

Κοριτσακια μου συγνώμη...δεχθείτε τη φίλη σας με τα ελαττώματα της......:oops:

Κορίτσια μου απο χθες κάτι μ έχει πιάσει...μη μου φώναζε το έχετε δίκιο αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι.....

Λοιπόν όταν εγω εχω ωορηξια το στήθος μου πρηζεται κ έτσι καταλαβαίνω οτι σε 2 βδομάδες θα έρθει η περίοδος!

Την Τρίτη το βράδυ έκανα την pregnyl και Πέμπτη πρωί τη σπερματεγχυση..σκέφτηκα λοιπόν αφού την Πέμπτη είχα ωορηξια θα έπρεπε να πρηζεται το στήθος...αλλα αυτο τίποτα!!! Ούτε πόνος ούτε τίποτα......

Κ εδω ειναι το σημείο που με ζωνουν τα φίδια...............

Κ αν δεν εχω κάνει ακόμα ωορηξια;; Κ αν η pregnyl μου χάλασε την ωορηξια;

Ο γιατρος που μου έκανε τον υπερηχο πριν τη σπερματεγχυση είδε το ωαριο;;

Σκέφτηκα να τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω αλλα φοβάμαι μη με πάρει για τρελή....εσείς ξέρετε οτι ειμαι τρελή κ δεν με παρεξηγειται.......

Κοριτσακια μου συγνώμη...δεχθείτε τη φίλη σας με τα ελαττώματα της......:oops:

Καλημερα sissi,καταρχήν να σου πω πως ειναι λογικο να το σκεφτεσαι,ετσι και εγω στην πρωτη μου σπε/ση το σκεφτομουνα ολη την ωρα,προσπαθισε ομως να κανεις θετικες σκεψεις και να αποσχολης τον εαυτο σου με αλλα πραγματα.

Τωρα οσο αφορα την ενεση δεν νομιζω να σου χαλασε την ωορηξια γιατι η pregnyl σε κανει να εχεις ωορηξια!!!

Μια ερωτηση τη βιταμινες πειρε ο αντρας σου????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα!

Σίσσυ μην αγχώνεσαι,δε.γίνεται να μην έχει γίνει ωορρηξία από τη στιγμή που έκανες την ένεση.μπορεί να είναι τυχαίο αυτό με το στήθος.χαλάρωσε και όλα θα πάνε μια χαρά :-D

Καλημερα sissi,καταρχήν να σου πω πως ειναι λογικο να το σκεφτεσαι,ετσι και εγω στην πρωτη μου σπε/ση το σκεφτομουνα ολη την ωρα,προσπαθισε ομως να κανεις θετικες σκεψεις και να αποσχολης τον εαυτο σου με αλλα πραγματα.

Τωρα οσο αφορα την ενεση δεν νομιζω να σου χαλασε την ωορηξια γιατι η pregnyl σε κανει να εχεις ωορηξια!!!

Μια ερωτηση τη βιταμινες πειρε ο αντρας σου????

Μινα μου εμεις είδαμε διάφορα μεγάλη με τις βιταμίνες....

Λοιπόν πρωί: καρνιτινη,αργινινη,q10, βιταμίνη c

Μεσημέρι: ψευδαργυρος,βιταμίνη e

Βράδυ: καρνιτινη,αργινινη

Η καρνιτινη βοηθάει παρα πολύ με την κινητικότητα....εσείς εκεί εχει θέμα; Γιατι εμεις ναι...

Καλημερα κοριτσαρες και χρονια πολλα στην Ελευθερια και σε οσους γιορταζουν.Χθες πηγα και αναψα κερακια...ευγνωμοσυνης και ικεσιας...

Περιμενω το κοριτσακι μας να ερθει οποτε δεν θα εχω πολυ χρονο για σας...

Θα μπω αργα να δω τα νεα σας!

Σας φιλω γλυκα ολες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σίσσυ μην αγχώνεσαι,δε.γίνεται να μην έχει γίνει ωορρηξία από τη στιγμή που έκανες την ένεση.μπορεί να είναι τυχαίο αυτό με το στήθος.χαλάρωσε και όλα θα πάνε μια χαρά :-D

Εσένα πρηστηκε μετα την ένεση;

Καλημέρα κορίτσια, χθες κοιμήθηκα από τις 10:30 δεδομένου ότι προχθές λόγω άγχους δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Φυσικά χόρτασα ύπνο, μια και δεν είμαι και πολύ του ύπνου και στις 6:30 ήμουν στο πόδι. Τώρα θα συγυρίσω λίγο μια που έρχονται η κουνιάδα από Κρήτη, ο άντρας μου έφυγε ήδη για αεροδρόμιο και μετά χαλάρωση!!! Αύριο θα πάω να κοινωνήσω, χθες έφαγα λάδι, σήμερα δεν θα φάω, το χρωστάω και στην Αγία Ειρήνη που είχα φάει το μήλο της με 2 μέρες νηστείας. Ο άντρας μου γκρινιάζει λίγο για σήμερα, αλλά εκτός ότι το έταξα στον Αγιο, με κάνει να νιώθω τόσο καλά που θα κοινωνήσω μετά από τόσο καιρό, και ας έχω νηστέψει μόνο 2 μέρες. Εξάλλου η Κατερίνα μου είχε προτείνει τόσες συνταγές, που μόνο νηστική δεν θα μείνω!!

Μπραβο-μπραβο-μπραβο μαρια χαρικα πολυ για εσενα!!!!

και να ξεκουραζεσαι τωρα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σισσακι χαλαρωσε...Την ιδια απορια ειχα και εγω απο την προηγουμενη σπερματεγχυση.Κι εμενα παντα μα παντα μετα ακριβως την ωορηξια με ποναει το στηθος και ουτε τον προηγουμενο μηνα αλλα ουτε και αυτον αισθανομαι τιποτα...Μην λες χαζα η ωορηξια εγινε αφου εκανες την ενεση τι ναπω κι εγω που δεν την εκανα?Παντως εμενα το στηθος τον πεοηγουμενο μηνα αρχισε να με ποναει ελαχιστα βεβαια σε σχεση με το παρελθον μια βδομαδα πριν να μου ερθει οποτε εγω τωρα το περιμενω απο Δευτερα να πρηστει λιγο...

Κατα τ'αλλα αυτην την φορα δεν αισθανομαι ΤΙ_ΠΟ_ΤΑ ουτε τσιμπιες ουτε πονακια ουτε τιποτα σαν να μην συμβαινει τιποτα εκει μεσα βρε παιδι μου....

Βανζελ ευχαριστουμε για τα κερακια.Το Σ/Κ εχετε βολτες ή διαβασμα με το κοριτσι?Ελπιζω βολτες...

Μαζοχα μου καλημερα!!Σημερα τι εχει το μενου?αυτοχαστουκισμος με λιγη δοση απο μαστιγιο και απο ενα βραστο αυγο στις μασχαλες για να ξερω να βαλω τα αυγα να βραζουν!!!Σταρ για σενα χτυπαει η καμπανα...γιατι η Μαρια ν μετα τα χθεσινα νεα την γλυτωσε!!!

Παπακι τα κανονισα και θα σου ερθωωωωωωωωω

Γειτονισσα εκανες το shopping therapy ή ηταν μονο window shopping?Τα λαμε τα εβγαλες απο την ντουλαμπα για να λαμπεις ακομα πιο πολυ την Πεμπτη ή δεν τα εχεις αναγκη?

Φιλια πολλα και σε Λολιτα,Γεωργια ΠΑΝΤΑ!!!,Ελευθερια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,μινα ν,ς μαρια,Τινκ και σε ολες ξεχναω γιατι ου γαρ ερχεται μονο του....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...