Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ε μα πια η μια με τα τέστ από τα αξημερωτα κιόλας!!

Η άλλη η Σίσσυ μές στο άγχος...

Το αστέρι μές στον φοβο..

Τι θα γίνει πια;Τρελαρα έλα από εδω να στρωσουμε γούνες...

θα τις βαλουμε στη σειρα και θα δινουμε χαστουκια!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα να μου κανεις παρεα!!!!!!!και εγω μονη ειμαι. εστειλα τον αντρα για δουλεια και λεω να παραγγειλω φαι να σαβουριασω λιγο!!!

Αχ σκάσε μην μιλάς για φαγητό αισθάνομαι πως έχω ξεχειλωσει λίγο και θέλω να κρατηθώ κάπως...μια μακαρονάδα την χτυπούσα άνετα.

Κολασηηηη

bKtop2.png8BRwp3.png

Αχ σκάσε μην μιλάς για φαγητό αισθάνομαι πως έχω ξεχειλωσει λίγο και θέλω να κρατηθώ κάπως...μια μακαρονάδα την χτυπούσα άνετα.

Κολασηηηη

θα σε κανω να ζηλεψεις λιγο, το μεσημερι εφαγα μακαρονια με κιμα!!!!και τωρα λεω να χτυπησω ενα τοστακι!μην κρατιεσαι!!το φαι ειναι απολαυση!!μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις!!γιατι να καταπιεζομαστε??εχω βαλει στοχο να γινω θεα της γονιμοτητας!ειχαν κοιλια οι κυριες αυτες και λεω να τις μιμηθω!

Διαφημίσεις

θα σε κανω να ζηλεψεις λιγο, το μεσημερι εφαγα μακαρονια με κιμα!!!!και τωρα λεω να χτυπησω ενα τοστακι!μην κρατιεσαι!!το φαι ειναι απολαυση!!μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις!!γιατι να καταπιεζομαστε??εχω βαλει στοχο να γινω θεα της γονιμοτητας!ειχαν κοιλια οι κυριες αυτες και λεω να τις μιμηθω!

Γιατί τις γκόμενες της Αναγέννησης που τις πας;;Εκεί να δεις κοιλιες και μπούτια!!!Α ρε γαμωτο σε λάθος εποχή γεννήθηκα εκεί θα ήμουνα θεογκομενα!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Γιατί τις γκόμενες της Αναγέννησης που τις πας;;Εκεί να δεις κοιλιες και μπούτια!!!Α ρε γαμωτο σε λάθος εποχή γεννήθηκα εκεί θα ήμουνα θεογκομενα!!

μπορουμε να επαναφερουμε τη μοδα. θα βρουμε και τα ιδια ρουχα και την θεση στο τρελοκομειο θα την κατακτησουμε με την αξια μας!Αχ ρε γαμωτο, αχ!!!γιατι να μην ζουμε τοτε??!!τα μοντελεκια της εποχης θα ημασταν!!!!!!

ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Πήρα τα μηνύματα που μου στείλανε τα κορίτσια, και τσίριζα μέσα στην Εγνατία. Αν δείτε ψόφια περιστέρια στο κέντρο από τις τσιρίδες μου θα είναι !!!!

Καλέ ποια τεστάκια? Μην τα πιστεύετε. Εγώ για πλάκα τα κάνω, να βλέπω κανένα θετικό ωορρηξίας και να χαίρομαι που είδα θετικό τεστ.

Στην δεύτερη σπερματέγχυση, 2 μέρες πριν τη περίοδο μου βγήκε καραμπινάτο θετικό και πήρα ένα μεγάλο μηδενικό στη χοριακή.

Αααααα και Maria – v, σταμάτα να χοροπηδάς. Δεν κάνουμε aerobic από την χαρά μας τώρα………………Μπορείς να κλαις και να τσιρίζεις άφοβα όμως !!!!!! Αν σε ρωτήσουν γιατί τσιρίζεις, θα πεις ότι είναι από τη χαρά σου που θα δεις την κουνιάδα αύριο!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ!! Εχω ρίξει πολύ κλάμα όλο το απόγευμα, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Σας εύχομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται να πάρετε την ίδια χαρά με μένα. Μαρία Σταρ είσαι η επόμενη κορίτσι, όλα θα πάνε καλά!!!!! Ευχαριστώ τον Θεό και τον Αγιο Σπυρίδωνα!!!! Θα σας γράψω αύριο λεπτομέρειες. Την Τρίτη θα πάω για επαναληπτική!!! Πάω για ξεκούραση, πονάω παντού!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ!! Εχω ρίξει πολύ κλάμα όλο το απόγευμα, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Σας εύχομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται να πάρετε την ίδια χαρά με μένα. Μαρία Σταρ είσαι η επόμενη κορίτσι, όλα θα πάνε καλά!!!!! Ευχαριστώ τον Θεό και τον Αγιο Σπυρίδωνα!!!! Θα σας γράψω αύριο λεπτομέρειες. Την Τρίτη θα πάω για επαναληπτική!!! Πάω για ξεκούραση, πονάω παντού!

να πας να χαλαρωσεις!!φτανει τοσο κλαμα..καλη ξεκουραση ζουζουνα!!!!!και παλι μπραβο ρε Μαρακι, μας εκανες να χαρουμε!!!

ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Πήρα τα μηνύματα που μου στείλανε τα κορίτσια, και τσίριζα μέσα στην Εγνατία. Αν δείτε ψόφια περιστέρια στο κέντρο από τις τσιρίδες μου θα είναι !!!!

Καλέ ποια τεστάκια? Μην τα πιστεύετε. Εγώ για πλάκα τα κάνω, να βλέπω κανένα θετικό ωορρηξίας και να χαίρομαι που είδα θετικό τεστ.

Στην δεύτερη σπερματέγχυση, 2 μέρες πριν τη περίοδο μου βγήκε καραμπινάτο θετικό και πήρα ένα μεγάλο μηδενικό στη χοριακή.

Αααααα και Maria – v, σταμάτα να χοροπηδάς. Δεν κάνουμε aerobic από την χαρά μας τώρα………………Μπορείς να κλαις και να τσιρίζεις άφοβα όμως !!!!!! Αν σε ρωτήσουν γιατί τσιρίζεις, θα πεις ότι είναι από τη χαρά σου που θα δεις την κουνιάδα αύριο!!

οι τσιριδες σου μεχρι εδω εφτασαν...ψοφιες μπεκατσες βλεπω στο μπαλκονι μου.....να αφησεις ολων των ειδων τα πουλια ησυχα!!!τι σου φταινε?

μπηκα να σαε καληνυχτησω εχει ταινια το βραδυ κ ξαπλα στον καναπε δεν εχω κ πολυ ορεξει εχει κ κρυο οποτε χουχουλιασμα!!!

μαρια v κ παλι συνχαρητηρια κ τωρα ξαπλα κ ξεκουραση.

καλο βραδυ σε ολες φιλακια πολλαα!!!!

τα λεμε αυριο το πρωι !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μόλις γύρισα απο σινεμα η δόλια.

Ειμαι σίγουρη πως τα τελωνια και τα ορκς πέθαναν απο τις ταιριδες και την λάμψη της λιας και όχι απο το ραβδι του μαγου γκανταλφ που έβγαζε φως!!!

Κατα τα αλλα ο μόνος λόγος που θέλω να έρθει Δευτέρα ειναι για την χοριακη της Μαρίας σταρ.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μηπως να παω πιωμενη να την κανω τη χοριακη; Θα ειμαι κ πιο χαλαρη!!! Δεν το χα σκεφτει νωριτερα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...