Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδιτσες μου καλησπερα! Τι κανετε; Ειχα καιρο να μπω κ μου λειψατε!

Skybeam τωρα ειδα τα νεα σου. Οχι ρε γμτ... Λυπαμαι παρα πολυ. Μην το βαλεις κατω κουκλα μου. Σου το χρωσταει ο Θεουλης, θα σου το δωσει συντομα πισω θα δεις!

Κοριτσια μου, ο επιμενων νικα! Μπορει να σας φαινεται το πιο δυσκολο πραγμα του κοσμου αυτο που περνατε-και ειναι-, αλλα να ειστε σιγουρες οτι θα ερθει η μερα που θα αποζημιωθειτε! Κανενα δν αφηνει ο Θεος!

Σας στελνω πολληηηηηηηηη μπεμπεδοσκονη κ τα φιλια μου!!!!

Και σε εμάς έλειψες κορίτσι, πες μας τα νέα σου να χαρούμε λίγο. Πως είσαι?

Δεν περιμενα ποτε να ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο να κανεις παιδι κυριως οταν εχεις αγνοια γιατο ολο θεμα ημερες οωρρηξιας , οωθυλακια , εξετασεις σπερματος σπερματεγχηνση κτλ δεν ειχα ιδεα για τιποτα δεν ηξερα ουτε για γονιμες μερες εγω νωμιζα οποτε οποτε κανεις σεξ εχεισ πιθανοτητα να κανεις παιδι κ η ηρωνια πια ειναι οταν ειμαστε ελευθερες κ φοβομαστε μην μεινουμε εγγυος που να ξερουμε τι γινετε . και τωρα που ειμαστε παντρεμενες κ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ για ενα ΜΠΕΜΠΑΚΙ περναμε τα << πανδυνα>> αλλα δεν απελπιζομαστε δεν το βαζουμε κατω κανουμε σεξ κ για μας αλλα για τον σκοπο μας.

θα ερθει κ σε μας το νεο που θα παει ρε κοριτσια θα ερθει δεν μας βαλει αυτο κατω εμεις θα το βαλουμε κατω κ θα νικησουμε!!!

φιλακια!!!!

Αχ εγώ είχα μια ιδέα γιατί η αδερφή μου προσπαθούν 5 χρόνια για το δεύτερο και έχει περάσει από πολλά στάδια, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε και μου άνοιξε τα μάτια το forum, όταν μπήκα, δεν ήξερα ούτε καν ότι η εξέταση αίματος που κάνεις για να δεις αν είσαι έγκυος, λέγεται χοριακή, τι να λέμε τώρα.

Και σας άφησα τα δυσάρεστα για το τέλος, το απόγευμα είχα λίγα ροζ, και επειδή το έχω πάθει σε πάρα πολλούς κύκλους, είμαι σίγουρη ότι είναι η περίοδος που κατεβαίνει, ασχέτως που τώρα δεν έχω τίποτα. Οπότε πάμε γι' άλλα...

HvAnp3.png

κοπελες γεια σας!ευχομαι να ειστε καλα!τελικα δεν κανω χοριακη αυριο,δεν εχω κανενα συμπτωμα ρε κοριτσια.ουτε πρησμενο στηθος ,κοιλια !τι να πω?πλεον μονο η καθυστερηση θα με πεισει!με την κλομιφαινη που πηρα,την πρεγκνιλ που εκανα και ολα αυτα πιθανον να διαταραχτηκε ο κυκλος!οποια μερα μου τη δωσει θα παω για χοριακη.μου κανει εντυπωση οτι δε νιωθω τιποτα!αυτα κοριτσια μου!πολλα φιλακια σε ολες.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!! Με φαγανε τα ακροβατικα μαλλον!! :lol: :lol:

Καμια ψυξη θα εχω παθει απο το α/c.

Stogiaki μου λυπαμαι πολυ, πραγματικα.. Μαλλον τα mojitos δεν θελουν να μας αποχωριστουν φετος! Καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια σου!

Μαρακι μου μην απογοητευεσαι! Τουλαχιστον οχι ακομα! Μπορει να κοπει μαχαιρι κ να κανεις να την ξαναδεις 9 μηνες!

Σε ολες τις υπολοιπες καλη αναμονη κ καλες χοριακες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

κοπελες γεια σας!ευχομαι να ειστε καλα!τελικα δεν κανω χοριακη αυριο,δεν εχω κανενα συμπτωμα ρε κοριτσια.ουτε πρησμενο στηθος ,κοιλια !τι να πω?πλεον μονο η καθυστερηση θα με πεισει!με την κλομιφαινη που πηρα,την πρεγκνιλ που εκανα και ολα αυτα πιθανον να διαταραχτηκε ο κυκλος!οποια μερα μου τη δωσει θα παω για χοριακη.μου κανει εντυπωση οτι δε νιωθω τιποτα!αυτα κοριτσια μου!πολλα φιλακια σε ολες.

μια χαρά θα είναι όλα είμαι σίγουρη!!!!θα περιμένουμε νέα!!!!

Και σε εμάς έλειψες κορίτσι, πες μας τα νέα σου να χαρούμε λίγο. Πως είσαι?

Αχ εγώ είχα μια ιδέα γιατί η αδερφή μου προσπαθούν 5 χρόνια για το δεύτερο και έχει περάσει από πολλά στάδια, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε και μου άνοιξε τα μάτια το forum, όταν μπήκα, δεν ήξερα ούτε καν ότι η εξέταση αίματος που κάνεις για να δεις αν είσαι έγκυος, λέγεται χοριακή, τι να λέμε τώρα.

Και σας άφησα τα δυσάρεστα για το τέλος, το απόγευμα είχα λίγα ροζ, και επειδή το έχω πάθει σε πάρα πολλούς κύκλους, είμαι σίγουρη ότι είναι η περίοδος που κατεβαίνει, ασχέτως που τώρα δεν έχω τίποτα. Οπότε πάμε γι' άλλα...

και εμένα το ίδιο..ευτυχώς ήρθε και το 2 παιδάκι μετά από κόπους..το 1 από το 1 μήνα το 2 έκανε 5 χρόνια, το ίδιο και η μαμά μου..

κοριτσάκι μου ελπίζω να μην ήρθε και να σταμάτησε..διαφορετικά σε αυτό το κύκλο!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

και εμένα το ίδιο..ευτυχώς ήρθε και το 2 παιδάκι μετά από κόπους..το 1 από το 1 μήνα το 2 έκανε 5 χρόνια, το ίδιο και η μαμά μου..

κοριτσάκι μου ελπίζω να μην ήρθε και να σταμάτησε..διαφορετικά σε αυτό το κύκλο!

Καλημέρα, δεν κατέβηκε ακόμα αλλά έκανα ένα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό, έτσι για να μην έχω καμιά ελπίδα. Το κακό είναι ότι κανόνισα 3ημερο για θαλλασα Σάββατο - Δευτέρα και δεν θέλω εννοείται να είμαι με περίοδο, αλλά τι να κάνουμε, περιμένω. Πάντως πονάω παντού.

HvAnp3.png

Καλημέρα, δεν κατέβηκε ακόμα αλλά έκανα ένα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό, έτσι για να μην έχω καμιά ελπίδα. Το κακό είναι ότι κανόνισα 3ημερο για θαλλασα Σάββατο - Δευτέρα και δεν θέλω εννοείται να είμαι με περίοδο, αλλά τι να κάνουμε, περιμένω. Πάντως πονάω παντού.

μην εμπιστεύεσαι τα τεστ?πότε ήταν η ημερομηνία της τελευταίας περιόδου?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Η Αγία Άννα να μας κάνει σύντομα μανούλες!

Χρόνια πολλά κορίτσια..η Αγία Άννα να μας βοηθήσει

Καλημερα μεγαλη η χαρη Της!

Και εγω απο συμπτωματα τιποτα.Το στηθος εχει ξεπρηστει εντελως και η κοιλια επισης...Δεν περιμενω τιποτα θετικο...Το νιωθω αλλωστε!

το κατερινάκι θα κάνει σήμερα χοριακή???

Βιάστηκα και έκανα χτες με αποτέλεσμα 0,0 (πιο κάτω δεν πάει και να ήθελα). Η γυναικολόγος και η μικροβιολόγος όμως είπαν να την επαναλάβω αύριο και ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Χαρακτηριστικά, είπαν και οι 2: αν περιμέναμε την Πέμπτη 20 τότε την Τρίτη λογικό είναι να ήταν 0.

Τι να πω... Από έρευνα στο ίντερνετ πάντως, άλλη τέτοια περίπτωση δεν βρήκα, αλλά είμαι κι εγώ κουλή που βιάστηκα, έπρεπε εξαρχής να την έκανα Πέμπτη και να ήταν σίγουρο το αποτέλεσμα.

Εγώ δεν είμαι αισιόδοξη αλλά δεν με πήρε από κάτω (συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια), πιο πολύ έχει στεναχωρηθεί ο άντρας μου. Θα περιμένω μέχρι αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακής και μετά θα αρχίσω τα σχέδια για την τελευταία σπερματέγχυση τον Σεπτέμβριο.

Αφού φυσικά πρώτα πιω τα κρασάκια και τα κοκτέιλ που μου είχε κόψει η γυναικολόγος όσο περιμέναμε τα αποτελέσματα ;)

Να κάνω και μια ερώτηση. Καλά πήρε το μάτι μου ότι όσο παίρνεις προγεστερόνη δεν σου έρχεται η περίοδος; Ή είναι άσχετη;

26 Ιουνίου

να περιμένεις να περάσει και η αυριανή μέρα και μετά..τώρα σταμάτησε???

Βιάστηκα και έκανα χτες με αποτέλεσμα 0,0 (πιο κάτω δεν πάει και να ήθελα). Η γυναικολόγος και η μικροβιολόγος όμως είπαν να την επαναλάβω αύριο και ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Χαρακτηριστικά, είπαν και οι 2: αν περιμέναμε την Πέμπτη 20 τότε την Τρίτη λογικό είναι να ήταν 0.

Τι να πω... Από έρευνα στο ίντερνετ πάντως, άλλη τέτοια περίπτωση δεν βρήκα, αλλά είμαι κι εγώ κουλή που βιάστηκα, έπρεπε εξαρχής να την έκανα Πέμπτη και να ήταν σίγουρο το αποτέλεσμα.

Εγώ δεν είμαι αισιόδοξη αλλά δεν με πήρε από κάτω (συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια), πιο πολύ έχει στεναχωρηθεί ο άντρας μου. Θα περιμένω μέχρι αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακής και μετά θα αρχίσω τα σχέδια για την τελευταία σπερματέγχυση τον Σεπτέμβριο.

Αφού φυσικά πρώτα πιω τα κρασάκια και τα κοκτέιλ που μου είχε κόψει η γυναικολόγος όσο περιμέναμε τα αποτελέσματα ;)

Να κάνω και μια ερώτηση. Καλά πήρε το μάτι μου ότι όσο παίρνεις προγεστερόνη δεν σου έρχεται η περίοδος; Ή είναι άσχετη;

λυπάμαι πολύ, μακάρι να έχουν δίκαιο και να έχουμε θετικά αποτελέσματα...ναι όταν παίρνεις προγεστερόνη κανονικά δεν βλέπεις περίοδο αν και αρκετά κοριτσάκια είδαν και με τη προγεστερόνη..εγώ δεν είχα δει τη προηγούμενη φορά..και μόλις έπιασα το 5 μου..τα σταμάτησα και μετά από 2 μέρες ήρθε κανονικά.

1533345xcnw09g7xt.gif

Σε εμενα παντως ναι...Κοβω την προγεστερονη και μετα απο 2 μερες αδιαθετω...Γιαυτο περιμενω την χοριακη να τελειωνουμε!

Μπραβο σου που εισαι αισιοδοξη και ευχομαι οι κοποι σου να ανταμοιφθουν συντομα!

Καλημερα μεγαλη η χαρη Της!

Και εγω απο συμπτωματα τιποτα.Το στηθος εχει ξεπρηστει εντελως και η κοιλια επισης...Δεν περιμενω τιποτα θετικο...Το νιωθω αλλωστε!

να μην το νιώθεις..να νιώθεις ότι θα είναι θετικό!!!2 μερούλες έμειναν και θα μάθουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...