Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριέτα μου και γεωργία μου, ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα!!!

σας αγαπώ πολύ πολύ φιλάκια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Αντε επιτελους ειδαμε σαμπανιες!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!και μην ξανακανεις τεστ στη ζωη σου θα σου δαγκωσω τ' αυτια!!!!!ποσο χαιρομαι να βλεπω αυτη τη λιστα να πορτοκαλιζει!!!!!!!!

ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ σειρα σου τωρα!!!τρελανε μας και εσυ!!!!!!!!!!!!λιγες μερουλες ακομα!!!!!!!!!!!

Αντε επιτελους ειδαμε σαμπανιες!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!και μην ξανακανεις τεστ στη ζωη σου θα σου δαγκωσω τ' αυτια!!!!!ποσο χαιρομαι να βλεπω αυτη τη λιστα να πορτοκαλιζει!!!!!!!!

ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ σειρα σου τωρα!!!τρελανε μας και εσυ!!!!!!!!!!!!λιγες μερουλες ακομα!!!!!!!!!!!

Θες να σε τρελλανω?? Εγω να δεις ποσο το θελω Νατασσω μουυυυυυυ!!

Με εχει πιασει ενας φοβος.. εχω χεστει πανω μου ρε γαμωτο! Τι πραγμα ειναι αυτο? Δεν θελω να φοβαμαι :?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Θες να σε τρελλανω?? Εγω να δεις ποσο το θελω Νατασσω μουυυυυυυ!!

Με εχει πιασει ενας φοβος.. εχω χεστει πανω μου ρε γαμωτο! Τι πραγμα ειναι αυτο? Δεν θελω να φοβαμαι :?

Λογικο ειναι ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!εδω μια σπερματευγχυση κανουμε και ειμαστε σαν χαζες μετα!αχ να σας εισαι κοντα μου!!!ειμαι γνωστος καραγκιοζης!θα εδινα παραστασεις καθε μερα για να ξεχνιεστε!:tongue:

Διαφημίσεις

Star μου τι φοβασε καλέ;ένα τεραστιο νούμερο θα είναι στο χαρτί και δεν θα είναι για χρωστούμενα λεφτα!!!!!

πες τα Ααπα!!δωσε και καμια σφαλιαρα που εισαι κοντα, να συνελθουν λιγο!!!!αντα μην βγαλω το μαστιγιο!!!

Αχ μολις τελείωσα το σίδερο,ο δικός μου μολις έφυγε να πάει να παραλάβει και να βγει έξω με έναν πελάτη,το παιδί μου έμεινε στην γιαγιά του για να παίξει με τα ξαδέρφια του και τώρα έχω ένα σκυλί και ένα σπίτι για πάρτη μου να δω τηλεόραση με την ησυχία μου και όχι nickelodeon και να χαλαρωσωωωωω

Για πείτε τίποτα...

bKtop2.png8BRwp3.png

πες τα Ααπα!!δωσε και καμια σφαλιαρα που εισαι κοντα, να συνελθουν λιγο!!!!αντα μην βγαλω το μαστιγιο!!!

Ε μα πια η μια με τα τέστ από τα αξημερωτα κιόλας!!

Η άλλη η Σίσσυ μές στο άγχος...

Το αστέρι μές στον φοβο..

Τι θα γίνει πια;Τρελαρα έλα από εδω να στρωσουμε γούνες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Αχ μολις τελείωσα το σίδερο,ο δικός μου μολις έφυγε να πάει να παραλάβει και να βγει έξω με έναν πελάτη,το παιδί μου έμεινε στην γιαγιά του για να παίξει με τα ξαδέρφια του και τώρα έχω ένα σκυλί και ένα σπίτι για πάρτη μου να δω τηλεόραση με την ησυχία μου και όχι nickelodeon και να χαλαρωσωωωωω

Για πείτε τίποτα...

Ελα να μου κανεις παρεα!!!!!!!και εγω μονη ειμαι. εστειλα τον αντρα για δουλεια και λεω να παραγγειλω φαι να σαβουριασω λιγο!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...