Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω αυτές είμαστε...

Καλα ε την Πεμπτη δεν την χάνω με τίποτα,θα είναι και μια μέρα πριν την χοριακη μου και πριν το τέλος του κόσμου...Και σας θέλω διπλα μου τρελιαρες μου....

:D:D:D:D Εννοειται πως θα ερθεις...Κλεισε φροντιστηρια ασε τον Γιωργακη με τον συζυγο και θα πιουμε μπεμπεδοκαφε!

Και μετα και τα ευλογημενα μηλαρακια που μας εφερε το Κατερινακι απο την Αγια Ειρηνη θα μας στειλει και αγιασμα απο την Τηνο...Αντε παντα τετοια τι χαρα ειναι αυτη!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Επιτελουυυυυυς! Κλαιω!

Μπραβοοοο στο μαρακιιι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΝΙ???????????? ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ?????????????? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????ΠΟΥ ΠΗΓΕ 4 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΤΑΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ....ΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΠΕΤΑ ΤΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ!!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΟΧΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ Ε?????????????????

481261nv50vl9eka.gif

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Αντε να αλλαξει το γουρι βρε παιδι μου επιτελους...Σειρα εχει η Σταρ μετα εσυ και μετα το Σισακι...Ξεχασα καμια?

Μακαρι ευαγγελια μου......

Να παρουμε ολες σειρα!!!!

πες οτι δεν θες να χρεωθεις και βρισκεις δικαιολογιες :tongue:

προχθες με ειπες το χαζο της παρεας αντε να σε δουμε να γελασουμε , χμ , σημερα με λες τσιγγουνα χμ οκ δεν θα ερθω θα δεις τι θα παθεις θα σε βαλω διπλα μου κ οταν γελαω θα σε κοπαναω να μαθεις αχαχαχ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...