Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια! Ολα πηγαν παρα πολυ καλα, αλλα κοριτσια τα δημοσια νοσοκομεια ειναι Ελλας στο μεγαλειο σου! Απο της 7 ειμουν στο Ελενα για να κανω καρδιογραφημα και εξεταση αιματος και εννοειται οτι δεν επρεπε ουτε να φαω ουτε να πιω τιποτα. Λοιπον κατ'αρχην το καρδιολογικο ηταν κλειστο, η καθαριστρια ειπε οτι ειναι νωρις ακομα!:shock: 7:45 ανοιξε (το καταστημα) εκανα την εξεταση και μου λενε θα ερθετε 8:30 να παρετε τη διαγνωση τοτε ερχεται ο καρδιολογος!:shock: τεσπα παω να μου παρουν αιμα μου λενε θα περιμενεις τη γιατρο σ'ενα διαδρομο με κλινες, εκει διπλα ηταν και μια ετοιμογεννη, ερχεται μια νοσοκομα και της φωναζει "ελα να σου κανω κλισμα να τελειωνεις!!!!!":shock::shock: Ενταξει εγω τι φταιω μου λετε εκεινη τη στιγμη να ακουσω τα εφε και να τα μυρισω!! Και συνεχιζω μου παιρνει το αιμα και με ρωταει που ειναι ο αντρας σου? τον φωναζω και του δινει τα μπουκαλακια με το αιμα και του λεει παρτα και πηγαινε τα στον μικροβιολογο!:shock: Και χρεη βοηθου παρακαλω! Οταν δε εφτασα στο θαλαμο του χειρουργειου μου δωσανε να φορεσω μια ρομπα με λουλουδια τσοχινη XXXXL που τα κουμπια ειχαν αποσταση τουλαχιστον 20 εκατοστα μεταξυ τους!Η ωρα ειχε παει 10:30 εγω ειχα ξεροσταλιασει απο τη διψα ειχε βγει η γλωσσα μου εξω! Κατα τ'αλλα μεσα σε 10 λεπτα ειχα τελειωσει και τωρα ειμαι μια χαρα!

Μαρια ν ευχομαι οταν ξυπνησω να δω μια μεγαλη χοριακη στο φορουμ!!!

Θα πεσω να κοιμηθω γιατι ειμαι πτωμα και θα τα πουμε το απογευμα φιλακια κοριτσια!!!!

Παρα την ταλαιπωρια σου Μαριετακι μου ολα πηγαν καλα...Δυστυχως αυτο ειναι το συστημα στην Ελλαδιτσα πρεπει να πληρωσεις για να σε προσεχουν λες και δεν πληρωνουμε φορους και ασφαλειες για να δικαιουμαστε ανθρωπινη αντιμετωπιση σε ικα και δημοσια νοσοκομεια!

Ξεκουρασου τωρα το εχεις αναγκη!

ακριβως οπως τα ειπε η λατρεια ειναι τα νοσοκομεια μας ειναι για τον πο....ο ειδικα τωρα που δεν πληρωνοντε κ οι γιατροι κ θελουν το φακελακι τους .

κατσε ξεκουρασου τωρα αφου ολα πηγαν καλα !!! κ απο εδω κ περα μονο καλα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μαριετακι παει περασε και αυτο λοιπον...Ξεκουρασου τωρα οσο πιο πολυ μπορεις.

Παπακι το ξερω οτι θα φυγεις στις 8 γι'αυτο προσπαθω να αλλαξω καπως το προγραμμα μου για να σε πετυχω!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλησπερα!!!αχ πτωμα γυρισα λες και εσκαβα!τελος παντων...

Μαρακι ασε τα τεστ και πηγαινε για χοριακη!και ευχομαι ολοψυχα να ειναι μεγαλη!!!

Μαριετα καλη ξεκουραση κοπελαρα μου!!!παμε για τα καλυτερα τωρα!και να χαιρομαστε τα νοσοκομεια μας!!εζησες μεγαλες στιγμες!

Φιλια παρα παρα παρα πολλα σε ολες και θα τα πουμε το απογευμα.λεω να σαπισω στον υπνο τωρα

Μαριεττακι μου πραγματικα ελλασ το μεγαλειο σου! Αφου

Ομως τωρα ειναι ολα καλα, ξεκουρασου κ να σεις οτι

Τα καλυτερα ερχονται...

Μαρια v η χοριακουλα σου θα ειναι ανεβασμενη...

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια.....

Μαριέτα, τώρα τελείωσε και αυτό. Λιώσε στον ύπνο, ξεκουράσου, βάλτε και μια κωμωδία να δείτε το βράδυ και αύριο θα είναι μια καινούρια ημέρα. Από δω και στο εξής όλα θα μας πάνε καλά.

Γεωργία μου θέλω και εγώ να σου δώσω μια ζεστή αγκαλιά ! Μακάρι να είσαι καλά και να σε δούμε από κοντά. ΕΝΕΡΓΕΙΑ…….

Εγώ κοριτσάκια φεύγω, πάω για απογευματινή χριστουγεννιάτικη βόλτα με το αγόρι μου στο κέντρο. Θέλω καφέ στην Αριστοτέλους, πασαρέλα, και πολλά φωτάκια.

Θα μπω το βραδάκι για να γιορτάσουμε τα ευχάριστα από το Μαράκι μας.

CROSS FINGERS !!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπερα κοριτσια! Ολα πηγαν παρα πολυ καλα, αλλα κοριτσια τα δημοσια νοσοκομεια ειναι Ελλας στο μεγαλειο σου! Απο της 7 ειμουν στο Ελενα για να κανω καρδιογραφημα και εξεταση αιματος και εννοειται οτι δεν επρεπε ουτε να φαω ουτε να πιω τιποτα. Λοιπον κατ'αρχην το καρδιολογικο ηταν κλειστο, η καθαριστρια ειπε οτι ειναι νωρις ακομα!:shock: 7:45 ανοιξε (το καταστημα) εκανα την εξεταση και μου λενε θα ερθετε 8:30 να παρετε τη διαγνωση τοτε ερχεται ο καρδιολογος!:shock: τεσπα παω να μου παρουν αιμα μου λενε θα περιμενεις τη γιατρο σ'ενα διαδρομο με κλινες, εκει διπλα ηταν και μια ετοιμογεννη, ερχεται μια νοσοκομα και της φωναζει "ελα να σου κανω κλισμα να τελειωνεις!!!!!":shock::shock: Ενταξει εγω τι φταιω μου λετε εκεινη τη στιγμη να ακουσω τα εφε και να τα μυρισω!! Και συνεχιζω μου παιρνει το αιμα και με ρωταει που ειναι ο αντρας σου? τον φωναζω και του δινει τα μπουκαλακια με το αιμα και του λεει παρτα και πηγαινε τα στον μικροβιολογο!:shock: Και χρεη βοηθου παρακαλω! Οταν δε εφτασα στο θαλαμο του χειρουργειου μου δωσανε να φορεσω μια ρομπα με λουλουδια τσοχινη XXXXL που τα κουμπια ειχαν αποσταση τουλαχιστον 20 εκατοστα μεταξυ τους!Η ωρα ειχε παει 10:30 εγω ειχα ξεροσταλιασει απο τη διψα ειχε βγει η γλωσσα μου εξω! Κατα τ'αλλα μεσα σε 10 λεπτα ειχα τελειωσει και τωρα ειμαι μια χαρα!

Μαρια ν ευχομαι οταν ξυπνησω να δω μια μεγαλη χοριακη στο φορουμ!!!

Θα πεσω να κοιμηθω γιατι ειμαι πτωμα και θα τα πουμε το απογευμα φιλακια κοριτσια!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

maria_v 152,5 εγκυος!!!!!!

Μολις μιλησα με το Μαρακι κλαιει απο την χαρα της το κοριτσακι μου συγκινηθηκα παρα πολυ...Γουρλιδικοι οι καφεδες στην Θεσσαλονικη....Αντε και ερχεται και η Πεμπτη!!!!

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Άντε και μας έκοψε τα πόδια πρωί πρωί με τα τέστ και τις σαχλες!!!

Τέλεια νεα!!!!

Αντε να αλλαξει το γουρι βρε παιδι μου επιτελους...Σειρα εχει η Σταρ μετα εσυ και μετα το Σισακι...Ξεχασα καμια?

Νομίζω αυτές είμαστε...

Καλα ε την Πεμπτη δεν την χάνω με τίποτα,θα είναι και μια μέρα πριν την χοριακη μου και πριν το τέλος του κόσμου...Και σας θέλω διπλα μου τρελιαρες μου....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...