Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν μας απασχολεί το τεστ, είναι νωρίς για να δείξει το τεστ διότι δεν έχεις καθυστέρηση. Στην εξωσωματική δεν κάνεις τεστ!!!! Η χοριακή μας ενδιαφέρει! Εύχομαι να έχεις θετική χοριακή με όλη μου την καρδιά!!!!!!!! Υπομονη, θα περάσουν οι ώρες και θα είσαι πολύ ευτυχισμένη το βράδυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hometest ήταν...

ξέχνα το τεστ!!!

φόρεσε το ωραίο σου χαμόγελο και το απόγευμα περιμένουμε όλες μια τεράστια χοριακή!!!!!

μόνο με τη χοριακή μπορείς να ξέρεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Maria v άσε τα χαζά τα τέστ να λένε ότι θέλουν.Εγω ακομα κρατάω μια πισινή για το βραδάκι και το αιμα...Παρε και πολύ θετική ενέργεια από μένα.

Γειτόνισσα άστον καλέ να φύγει τον καημένο τον ελιωσες τον άνθρωπο οπως τα κεριά στο κεφάλι σου...Μεχρι εδω σας ακούσαμε χαχαχα kinky girl!!!!Να τον χαίρεσαι και πάντα αγαπημένοι και εγώ θα στην δώσω την ευχη

ΜΕ ΕΝΑ ΧΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ ΜΩΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ;)

Για την Πεμπτη θα προσπαθήσω να έρθω.Βασικα τελειώνω στις 9 αλλα κάτι θα σκεφτώ να έρθω έστω και αργά να σας πετύχω!!

Γεωργία μου σε χαίρομαι πραγματικα...

Βανζελ πως πάει η ομοιοπαθητική βοηθάει;

Λολίτα όλα μέσα στην κώ...ζωή που μας επιβάλλουν δυστυχώς είναι...

Φιλία σε όλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ και πάλι, Ευαγγελία αν είναι θετική θα σε πάρω τηλ, αν είναι αρνητική θα σου στείλω μήνυμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχει παγώσει η αγωνία μου, ίσως γιατί δεν νιώθω τίποτα περίεργο, απλά ένα πρήξιμο από το έντερο. Πήρα τηλ στην γιατρό μου είπε ότι κανονικά έπρεπε να κάνω αύριο, αλλά επειδή της είχα πει ότι δεν μπορώ, αυτή λέει να κάνω την Δευτέρα, σήμερα είναι νωρίς, όχι λέει ότι δεν θα φανεί, αν είναι 0 δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλιώς μπορεί να είναι μικρή και να πρέπει απλά να την επαναλάβουμε την Δευτέρα. Για το τεστ μου είπε ότι δεν σημαίνει τίποτα. Εννοείται ότι θα πάω σήμερα και ότι γίνει!

HvAnp3.png

Σας ευχαριστώ και πάλι, Ευαγγελία αν είναι θετική θα σε πάρω τηλ, αν είναι αρνητική θα σου στείλω μήνυμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχει παγώσει η αγωνία μου, ίσως γιατί δεν νιώθω τίποτα περίεργο, απλά ένα πρήξιμο από το έντερο. Πήρα τηλ στην γιατρό μου είπε ότι κανονικά έπρεπε να κάνω αύριο, αλλά επειδή της είχα πει ότι δεν μπορώ, αυτή λέει να κάνω την Δευτέρα, σήμερα είναι νωρίς, όχι λέει ότι δεν θα φανεί, αν είναι 0 δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλιώς μπορεί να είναι μικρή και να πρέπει απλά να την επαναλάβουμε την Δευτέρα. Για το τεστ μου είπε ότι δεν σημαίνει τίποτα. Εννοείται ότι θα πάω σήμερα και ότι γίνει!

μαράκι μου σήμερα να πας να σου φύγει και το άγχος..

είδες ακόμη και ο γιατρός σου το είπε...

εγώ τα τεστ δεν τα εμπιστεύομαι...

έτσι και αλλιώς θέλουν καθυστέρηση και μετά να δείξουν

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρακι μου να ακουσεις την γιατρο και να χαλαρωσεις.Κανε ο,τι σου ειπε και ευχομαστε για το καλυτερο...Σε καταλαβαινω απολυτα.Σου ξαναλεω πως ειμαι εδω για ο,τι χρειαστεις!Εγω εμπιστευομαι μονο τα clearblue αλλα οπως σου ειπε και το λολιτακι στην εξωσωματικη ειναι διαφορετικα τα πραγματα!

Ασπα γλυκια μου ειμαι μια χαρα δοξα το Θεο...Σημερα τελειωνει η πρωτη φαση και σε 5 μερες ξεκιναω την δευτερη...Οταν θα εχει πανσεληνο μπορει σε εκεινη τη φαση να μακουσετε και να ουρλιαζω :tongue:

Μαρακι μου να ακουσεις την γιατρο και να χαλαρωσεις.Κανε ο,τι σου ειπε και ευχομαστε για το καλυτερο...Σε καταλαβαινω απολυτα.Σου ξαναλεω πως ειμαι εδω για ο,τι χρειαστεις!Εγω εμπιστευομαι μονο τα clearblue αλλα οπως σου ειπε και το λολιτακι στην εξωσωματικη ειναι διαφορετικα τα πραγματα!

Ασπα γλυκια μου ειμαι μια χαρα δοξα το Θεο...Σημερα τελειωνει η πρωτη φαση και σε 5 μερες ξεκιναω την δευτερη...Οταν θα εχει πανσεληνο μπορει σε εκεινη τη φαση να μακουσετε και να ουρλιαζω :tongue:

Μικρο λυκανθρωπακι μου μακια μακια

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μαράκι μου μη σκέφτεσαι το τεστ είναι νωρίς να δείξει.κάνε τη Κυριακή σου το απόγευμα και εύχομαιμέσα από Την καρδιά μου να είναι όλα τέλεια!

Λία μου να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!

Φιλάκια πολλά δε όλες!

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!!!!

σημερα ειναι μια αλλη μερα ειμαι πολυ καλύτερα,το πιο σήμαντικο σε αυτες της περιπτωσης νομιζω είναι να εχεις ενα καλο αντρα που να σε στηριζει να σε καταλαβενει να σε ανεβαζει ψυχολογικα και εναν καλο γιατρο που να σε νιαζεται να σε νιωθει να ειναιι φιλος σου περα απο γιατρος σου, ειμαι τυχερη γιατι τα εχω και δυο αυτα και μονο για αυτο νιοθω ευγνωμών στο θεο!!!!!!!

MARIA V ασε τα τεστ και πηγαινε για αιμα με αυτο θα εισαι σιγουρη,καλα αποτελεσματα να εχεις μεσα απο την καρδια μου,περημενουμε ευχαριστα απο εσενα!!!!!

GEORGAT που με ρωτησες για την καταγωγη μου?? ο πετερας μου απο την πανεμορφη κρητη και η μανα μου απο την χαλαρη και διχως ανχος ικαρια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

maria v, μην απογοητεύσαι απο το τέστ,χωρίς καθυστέρηση δεν δείχνει γιαυτο οι γιατροί σε στέλνουν για χοριακή.

περιμένουμε ευχάριστα νεάκια το απόγευμα, κανε κατι ευχάριστο να περάσει η ώρα και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

να μαι κ εγω!

μαρακι v πανε κανε την χοριακι σου κ να δεις που ολα θα ειναι καλα θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα!!!

γεωργια μου θα χαρω παρα μα παρα πολυ που θα σε δω την πεμπτη

ασπα αμα ερθεις 9 η ωρα δεν θα βρεθουμε μαζι γιατι εγω 8 η ωρα θα φυγω ελπιζω να προλαβεις

τινκ βαλτα ολα στην θεση τους κ εμεις σε περιμενουμε να παμε οπου θες κ φαι κ για ποτο

τινα ποτε πας για υπερηχο?

φιλακια σε ολεεεεεςςς!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...