Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια δωστα ολα!!!ξερεις εσυ...να τον χαιρεσαι!!η μαλλον να σε χαιρεται!

Παπακι κανε και λιγο υπομονη.Αχορταγο πλασμα!!!

Janneta οντως εισαι λιγο μακρυα!το πολυ πολυ να σου ερθουμε ολες μαζι διακοπες στη Ροδο για τρελα παρτυ!!

Κοριτσια εχει καμια ωρα που γυρισα απο τον γιατρο(γιατι περιμενα και καμια ωρα σιγουρα,μια ωρα ψυχοθεραπεια και 10 λεπτα εξεταση,παει το δυωρο χαλλλλλαρα) και τα πραγματα ειναι οπως υποψιαζομουν. Εξετασεις προλακτινης και θυροειδη. Αντε να δουμε.παντως εγκυος δεν ειμαι σιγουρα!

Κουκλιτσες μου, ηταν μια καινουρια μερα σημερα, μια ομορφη λαμπερη μερα (Λια εσυ βολταριζες και αστραφτε ο τοπος;).

Το sissaki εκανε μια σουπερ σπερματεγχυση κι εχουμε να περιμενουμε ομορφιες!!! Καλα, με 100%, οχι μονο ωαριο και τοιχους τρυπαει!! Με το καλο!

Το αγορι μου δεν πηγε στη δουλεια σημερα, ηθελε να μεινει μαζι μου να μη στεναχωριεμαι. Παραγγειλαμε πιτσες, ειδαμε ταινιουλες και χουχουλιασαμε! Με ξεσκισε στα ανεκδοτα σημερα! Η φτωχια θελει καλοπεραση και ο καημος χαμογελο! Το απογευμα με εστειλε για βολτα στο κεντρο, ως τις 10 περπατουσα! Ομορφα ηταν! Γυρναμε σελιδα καθε φορα και προχωραμε! Τσαντιστηκα το πρωι με τα νεα της minas ni και της Κατερινας, γιαυτο δεν εγραφα! Τωρα θα περιμενουμε τον Αη Βασιλη, οπως λεει και η s-maria! Ολο και κατι θα΄χει στο σακουλι του για τα καλα κοριτσια! Κι ημασταν πολυ καλα, ε; Σας ευχαριστω τοσο που ησασταν κοντα μου! Σας ενιωθα τοσο δικες μου, τοσο διπλα μου! Αγαπες μου ομορφες, χαρες να ΄χουμε!

Λοιπον, γιορτες ερχονται και θα ΄χουμε πολλους λογους να το γιορτασουμε!!! Ο πελαργος τη γνωρισε πια την παρεα μας και θα ΄ρχεται ολο και πιο συχνα επισκεψη!

Για την Πεμπτη ειμαι μεσα, ό,τι ωρα θελετε, αρκει να μην εχω κανενα παρατραγουδο απ΄το παραμυθακι μου! Μας βλεπω στο Plaisir αυτη τη φορα μ΄ενα προφιτερολ νααααα στη μεση, να το κουταλιαζουμε παρεα!

tinker, προλαβαινεις κι εσυ! Κια αφου η ryanair πεταει για Σαλονικη, θα τις μαζεψουμε ολες εδω πανω για προφιτερολ!

Λιακι, να τον χαιρεσαι τον παιδαρο (μαλλον τον χαιρεσαι αυτην ακριβως τη στιγμη, χε, χε) και η αγαπη σας να φωτιζει παντα τη ζωη σας!

Μαριετα μου, μια βαθια ανασα αυριο κι ενα καινουριο ξεκινημα ερχεται! Τωρα ξερουμε: μπορουμε και θα το κανουμε!!!

Σας αγαπαω ολες τοσο πολυ, σας το ειπα; Σας αγαπαω!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!! Γεωργια μου κ εμεις σε αγαπαμε παραααα πολυυυυ!,

Παντως εγω για Θεσσαλονικη ειμαι μεσα οταν ερθει η Τινκ! Τουρλα ξετουρλα, εγω θα ερθω! Χιχιχι!

Λιααααα να τον χαιρεσαι κ να σε χαιρεται!!

Μαρια ν τρελλανε μας σημερα.. Σε παρακαλωωωωω! Το εχουμε τοσο πολυ αναγκη! Καλη επιτυχιαααααα!! Κ μη μας ξεχασεις.. Σε περιμενουμε!

Μαριεττα μου καλα ξεμπερδεματα σημερα κ να ειναι το τελευταιο κακο που σε βρηκε κοριτσακι μου! Περιμενουμε νεα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια!!

μαριέτα μου, όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου σήμερα!είμαστε δίπλα σου....

γεωργία μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα...κορίτσια όταν αποφασίσω να έρθω θα πάμε ούζο μέλαθρο και μετά χατζη, ένα τρίγωνο και ένα καζαν ντιπι παρακαλώ....

και το βράδυ τρελός χορός στο κόκορα...αχ κορίτσια...δεν με βλέπω να έρχομαι σύντομα...να βάλω το πρόγραμμα και μετά....

λιά μου, να σου ζήσει ο αντρούλης σου!!!!!

μαρία V περιμένουμε νέα ευχάριστα σήμερα...

τα φιλία μου σε όλες..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!

Γεωργία μου κ εμείς σ αγαπάμε παρά πολύ...είσαι τόσο υπέροχος άνθρωπος...

Ματιεττακι μου ολα καλα θα πανε...

Μαρια v σε περιμένουμε....

Λια μου να χαιρεσαι( για χθες) τον αντρουλη σου!!

Φιλια σε ολες...

καλημερα σε όλα τα ομορφα κοριτσάκια!!!

συνάντηση κανονίζετε, τι ωραία,άντε να φέρει παλι γουρι σε όλες αυτη τη φορά!!

νεραιδούλα να έρθεις με τη νέα χρονια,θα ερθω και εγω οποσδήποτε και μακάρι να ερθουν και τα κοριτσάκια απο Αθήνα να έχουμε απαρτία...εεεε τι εχει να γίνει!!

maria v καλά αποτελέσματα,αντε να ακούσουμε και ενα ευχάριστο να σπάσει η γκαντεμια,πραγματικά μας ματιαξαν...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!

Για μένα δεν ξεκίνησε καλά η μέρα διότι απέλυσαν μια φίλη μου μετά από 17 χρόνια στη δουλειά... Ήρθα κι εγώ το πρωί, με χαρά να δείξω τα καινούρια μου ρούχα που αγόρασα ές και έπαθα πλάκα... Στενοχωρήθηκα παααρα πολύ! Τι να πω, αυτός ο Δεκέμβρης...να φύγει γρήγορα!!!

Όμως σήμερα περιμένουμε ευχάριστα από την maria v!!! Όλη η θετική μας ενέργεια πάνω σου κοριτσάκι μου! Να πάνε όλα καλά και η χοριακή να είναι τεράστια!!!

Μαριεττούλα μου καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Θα περάσει κι αυτό και μετά ποιός σε πιάνει...

Τινκ μου αν κανονίσεις εσύ από Κύπρο, θα κανονίσουμε πουλμανάκι όλες οι Αθηναίες και θα έρθουμε Θεσσαλονίκη! Δεν θα είναι πολύ ωραία?

Λία μου να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται ο αντρούλης σου! Το γλεντήσαμε εχθές?

Κι εγώ πάντως κορίτσια το γλέντησα χθες! Δεν έχει έρθει ακόμη περίοδος και επειδή τον είχα τον καημένο τόσο καιρό στην πείνα, είπα να το εκμεταλλευτούμε!

Εγκυούλες μας φουσκώνετε??? Να χαϊδεύεται τις κοιλίτσες σας και εκ μέρους μας!

Stardust μου τι κάνεις κοριτσάκι μου πρωί πρωί στον υπολογιστή? Πως και δεν κοιμάσαι? Πρέπει να έχεις φτιάξει επιδερμίδα τρομερή πάντως με τόσο ύπνο!!! Κάτσε εκεί και μην το κουνήσεις, έχει και κρύο...Μια χαρά είσαι στο σπιτάκι σου. 3 μερούλες έμειναν και θα έχουμε τα ευχάριστα!!!

Georgia μου για μια ακόμη φορά δείχνεις το μεγαλείο της ψυχούλας σου!!! Σε θαυμάζω και το λέω ειλικρινά!!! Προχωράμε μπροστά και ο Θεός είναι μεγάλος, κάποια στιγμή θα έχουμε κι εμείς στην αγκαλίτσα μας το αγγελούδι μας!!! Κι εγώ σε αγαπάω!!!

Εvangelia μου πέρασες καλά εχθές??? Πήγε καλά η αποπλάνηση?

Κατερινάκι μου είπαμε δεν στενοχωριόμαστε για μια αρνητική χοριακή! Έτσι δεν είναι? Την επόμενη φορά θα είναι θετική!!!

Σας φιλώ όλες πάαααααααρα πολύ!!! Συγνώμη αν ξέχασα κάποια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, σηκώθηκα 4:30 και έκανα ένα τελευταίο τεστ που είχα σπίτι και βγήκε αρνητικό... Ο άντρας μου σχολάει στις 2, οπότε θα είμαστε Θεσσαλονίκη κατά τις 4 φαντάζομαι για να δώσω αίμα, άρα κατά τις 7 θα ξέρω.Θα στείλω μήνυμα στην Ευαγγελία αν μπορεί να σας ενημερώσει. Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη και την θετική σας ενέργεια.

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

mar1981 ευχομαι να πανε ολα καλα και να συνεχισεις απο δω καιπερα και με την ιδια δυναμη και επιμονη και ο Θεος να σε φυλαει μακρια απο αδαεις γιατρους!

maria_v περιμενουμε νεα σου φιλεναδα μου γλυκια κι ευχομαστε τεραστια χοριακη!

tinkerbell ξεχασες το bit bazzar για ρακομελα ;)

georgia μου ευχομαι να ερθεις την Πεμπτη και να σε δουμε σου εχω μια ζεστη αγκαλια φυλαγμενη!Σου ειπα οτι κι εγω σαγαπαω πολυ?

Stardustmg ,Sissy και astage να προσεχετε τις κοιλιτσες σας!

lolitaki μου χαιρομαι που το το εριξες εξω και περασες καλα.Βεβαια ειναι κριμα για την κοπελα που τετοιες μερες εχασε την δουλεια της αλλα ακουμε τοσα πολλα παρομοια περιστατικα καθημερινα που ειναι αποριας αξιο το που θα μας βγαλει αυτη η κατασταση...Εγω χθες τζιφος...Ειχανε μια βλαβη στη δουλεια, μου γυρισε αργα μεσα στις μαυριλες κουρασμενος μονο που τον ειδα τον λυπηθηκα του ετοιμασα να φαει και επεσε ξερος...Σημερα ομως του την εχω φυλαγμενη πριν φυγει για δουλεια...

natasoula καλα αποτελεσματα να εχεις στις εξετασεις σου και ο,τι κι αν ειναι να ξεπεραστει γρηγορα!

Georgkat φιλια πολλα μωρο μου και να εχεις μια γλυκια μερα σαν παστουλα σοκολατα!

Παπακι,Λια,tina,janetta,s_maria,mina-ni φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρα κορίτσια, σηκώθηκα 4:30 και έκανα ένα τελευταίο τεστ που είχα σπίτι και βγήκε αρνητικό... Ο άντρας μου σχολάει στις 2, οπότε θα είμαστε Θεσσαλονίκη κατά τις 4 φαντάζομαι για να δώσω αίμα, άρα κατά τις 7 θα ξέρω.Θα στείλω μήνυμα στην Ευαγγελία αν μπορεί να σας ενημερώσει. Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη και την θετική σας ενέργεια.

Μαρακι μου δεν θελω να σκεφτω αρνητικα...Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια απορροφησε την ολη!Ο,τι χρειαστεις ειμαι εδω...

Οχι ρε γαμωτο!!!!!!

Όχι όχι όχι!!!

Η χοριακη θελουμε να δείξει νουμερακι!!! Τα τεστακια βγαίνουν λάθος καμμια φορα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

εύχομαι και προσεύχομαι η χοριακή να είναι τεράστια και να διαψεύσει το τεστ...

δεν ήταν κληαρ μπλου σωστά??

έχουμε ακόμα ελπίδες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...