Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εεεεεεεε………????........εεεεεεεεεεε……….ΨΩΝΙΟ !!

Εμείς οι βορειοελλαδίτισσες έχουμε αντοχή στη λάμψη, καταλάβατε ? Γιʼαυτό δεν είχατε παρενέργειες……….χαχαχα.......να ρωτήστε την Κατερίνα, ακόμα υποφέρει.......

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinker βρηκες εισιτηρια και δεν μιλας πουλακι μου???? για πες για πες!!!

μαρια σταρ...μια και μια ειναι αυτες οι βλαμμενες της υφηλιου... με το γουδοχερι στο κεφαλι και ησυχασαμε!!! τι ζηλευεις καλε?? δεν θα μεινεις 500 χρονια στο κρεβατι!! την δευτερα που θα μαθεις για την εγκυμοσυνη, θα μεινεις με τον αντρα σου να το γιορτασεις και την τριτη θα εχει αποβαση στο γαλατικο χωριο να γιορτασουμε ολες μαζι!! ειπαμε με μαριεττα και ολγακι την επομενη εβδομαδα να βρεθουμε! αντε περιμενουμε κι εσενα με τα ευχαριστα να πιουμε εμεις την σαμπανια κι εσυ το χαμομηλο...τα εχουμε πει αυτα..

η ακατανομαστη μολις μου ηρθε....και μολις τωρα εχω κατεβασει 2 παστες με μους σοκολατας και εχω και απιστευτα νευρα...οταν λεμε ομως απιστευτα, εννοω απιστευτα! γυρισε η βιδααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Εεεεεεεε………????........εεεεεεεεεεε……….ΨΩΝΙΟ !!

Εμείς οι βορειοελλαδίτισσες έχουμε αντοχή στη λάμψη, καταλάβατε ? Γιʼαυτό δεν είχατε παρενέργειες……….χαχαχα.......να ρωτήστε την Κατερίνα, ακόμα υποφέρει.......

εγω την γλυτωσα γιατι ενηργησα εξυπνα...την εβαλα να καθεται διπλα μου ωστε να ακτινοβολουμε κι οι δυο!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

εγω την γλυτωσα γιατι ενηργησα εξυπνα...την εβαλα να καθεται διπλα μου ωστε να ακτινοβολουμε κι οι δυο!

Αλλη απο κει.....οταν θα σας δω θα σας βαλω και τις 2 σε μια μεγαλη σακουλα!!!να εχετα και παρεα η μια την αλλη

όσο υπάρχει η ryan υπάρχουν και εισητήρια!!!!

να μπεί πρώτα το πρόγραμμα και μετά τα ταξιδάκια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

όσο υπάρχει η ryan υπάρχουν και εισητήρια!!!!

να μπεί πρώτα το πρόγραμμα και μετά τα ταξιδάκια!!!

Νεραιδουλα Κυπρο εισαι;;με τη νεα χρονια μπορει να κατεβουμε με τον αντρα.εννοειται πως αν κατεβω θα ερθω να σε γνωρισω

Νεραιδουλα Κυπρο εισαι;;με τη νεα χρονια μπορει να κατεβουμε με τον αντρα.εννοειται πως αν κατεβω θα ερθω να σε γνωρισω

σοβαρά!!!τέλεια!!!

θα περιμένω!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Κατερίνα, μελαχρινή οπτασία !!! Γουρούνιασε όσο θέλεις μωρό μου. Μια φορά το μήνα το δικαιούμαστε.

Νατασούλα σε σακούλα δεν χωράμε, θα σκιστεί γιατί έχουμε μεγάλα «ταλέντα».

Άντε ρε Tinker μας έλειψες !

Πάω να βάλω ζαρτιέρες…….το μωρό μου έχει γενέθλια σήμερα. Να βάλω και κεριά στο κεφάλι???.......

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κοριτσια βλεπω κανονιζετε εξοδους και ζηλευω...τωρα που εχω χρονο ειμαι πολυ μακρια σας.κριιιιιιιιμα,θα γνωριζομασταν.μηπως ειναι καμια σας απο ροδο???

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γεια σου ρε Κατερίνα, μελαχρινή οπτασία !!! Γουρούνιασε όσο θέλεις μωρό μου. Μια φορά το μήνα το δικαιούμαστε.

Νατασούλα σε σακούλα δεν χωράμε, θα σκιστεί γιατί έχουμε μεγάλα «ταλέντα».

Άντε ρε Tinker μας έλειψες !

Πάω να βάλω ζαρτιέρες…….το μωρό μου έχει γενέθλια σήμερα. Να βάλω και κεριά στο κεφάλι???.......

αυτα ειναι τα ωραια να τον χαιρεσε κ καλα νσ περασετε !!!

εγω γουρουνιαζω σαλατα αφου ο δικος μου δεν μου καθεται

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...