Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε να κανουμε ενα meeting να βρουμε ημερομηνιες!!!

να μπεί πρώτα το πρόγραμμα της εξωσωματικής και μετά!!!;););)

κορίτσια σας αγαπώ όλες όλες πάρα μα πάρα πολύ...και εύχομαι μέσα από τη καρδία μου όλα να πάνε καλά για όλες μας πολύ σύντομα..

Ο Θεός να είναι δίπλα μας....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Αστερι μου παω πασο!!!η δικια σου γνωστη εχει σπασει ολα τα ρεκορ ηλιθιοτητας!!!!!!

Πατριωτακι αντε αφου δεν θελεις μηχανακι θα σε παω βολτα με καμπριο!!!!

Αντε θα σας παω ολες μια βολτα να παρετε δροσερο αερα!!!!

Διαφημίσεις

να μπεί πρώτα το πρόγραμμα της εξωσωματικής και μετά!!!;););)

κορίτσια σας αγαπώ όλες όλες πάρα μα πάρα πολύ...και εύχομαι μέσα από τη καρδία μου όλα να πάνε καλά για όλες μας πολύ σύντομα..

Ο Θεός να είναι δίπλα μας....

Νεραιδουλα περιττο να σου πω οτι και εμεις σε αγαπαμε πολυ!αντε να τα βαλεις και εσυ σε μια σειρα τα πραγματα σιγα σιγα και να ερθεις καμια βολτα απο δω

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...