Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Παπακι μου εστειλα το αγορι μου για δουλεια και ηρθα!

natasoula πως τα πατε εκει με το ψ...παλιοκρυο?Μια φιλη μου ειχε τα ιδια εβγαζε υγρο απο το στηθος που τελικα ηταν γαλα απο αυξημενη προλακτινη λογω κρισης αγχους...Δεν ξερω τι προβλημα ειχες και τι αλλο μπορει να ειναι αλλα ευχομαι να περασει γρηγορα να μην ειναι σοβαρο και να εχεις συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!

Sissy μου τελειος ο εμπλουτισμος μπραβο κοριτσακι μου.Καλη ξεκουραση τωρα και καλα αποτελεσματα χαλλλλλαρα ομως...

Georgkat μιλησες με τον γιατρο μωρο μου?

Πατριωτακι σημερα το πρωι ειχαμε -3. Τον εχουμε δαγκωσει λιγο αλλα ευτυχως δεν εχει πολυ αερα.παραξενο για Ξάνθη!!!!!!οταν θα χιονισει θα σε φωναξω για χιονοπολεμο!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπακι μου άλλη μια δοκιμασία. Ξέρουμε εμείς απο αυτα.....

Παπακι καλα ειμαι ( νομίζω) έχω νευριασει γενικα με του μν μας τον χαβα!!!

Ευαγγελία μου δεν τον πήρα τον γιατρο. Τι να του πω;

Νατασουλα μην το ζουπας το βυζι καλε!!!!! Λυσσαξατε με τα μεμε σας πια!!!

Μαριεττακι γεωργια μου και Μαρία σταρ μιλήσαμε εμείς και αναλυσαμε τα πάντα!!!

Μινα νι, μην σκας. Αλήθεια απο που είσαι; Καταγωγή εννοω.

Μαρία ν κανόνισε να έρθουν απο σένα τα ευχάριστα.

Φιλακια και στις υπόλοιπες κοπέλες!!

Κατερινιω εγω σταματησα να το ζουπαω!μονο του ζουπιεται!!!!παιρνει πρωτοβουλιες!

Πατριωτακι σημερα το πρωι ειχαμε -3. Τον εχουμε δαγκωσει λιγο αλλα ευτυχως δεν εχει πολυ αερα.παραξενο για Ξάνθη!!!!!!οταν θα χιονισει θα σε φωναξω για χιονοπολεμο!!!:P

Το χιονι ειναι μια χαρα κι εδω παρακαλαω να χιονισει αλλα το κρυο που κανει εκει πανω δεν υποφερεται...Καποτε κυκλοφορουσα εκει χειμωνα με το μηχανακι...Τωρα και μονο που το θυμαμαι παθαινω κρυοπαγηματα!!!

Το χιονι ειναι μια χαρα κι εδω παρακαλαω να χιονισει αλλα το κρυο που κανει εκει πανω δεν υποφερεται...Καποτε κυκλοφορουσα εκει χειμωνα με το μηχανακι...Τωρα και μονο που το θυμαμαι παθαινω κρυοπαγηματα!!!

Χα χα χα!:PΤρελοκομειο!!με το μηχανακι;;;οταν θα ερθεις θυμισε μου να σε παω μια βολτα να ξαναθυμηθεις παλιες καλες παγωμενες στιγμες!μετα θα σου βαλω και ενα καροτακι στη μυτη!

Χα χα χα!:PΤρελοκομειο!!με το μηχανακι;;;οταν θα ερθεις θυμισε μου να σε παω μια βολτα να ξαναθυμηθεις παλιες καλες παγωμενες στιγμες!μετα θα σου βαλω και ενα καροτακι στη μυτη!

Αντε καλε μην σε βαλω σε κοπο καλα ειμαι και χωρις βολτα :D

Διαφημίσεις

πρωι οχι το απογευμα λογικα κατα της 6:30 θα ερθουμε να δω τον δικο μου που θα τον στειλω

Τι μονο 2 ωρες????:( Θα δουλευει και ο δικος μου να τους στελναμε κι αυτους για καφε να πουνε τα δικα τους...

Κοριτσακια μου κανονιζετε συναντηση;;;

Λια μου πραγματικα κ εγω νευριαζω μ αυτες

Τις γυναικες.. Κ λεω οτι ειναι τοσο μεγαλη αδικια!!!

Οταν διαβασα το "στουκας" γελασα τοσο πολυ!!

Νατασουλα γειαααα 😘😘😘😘

Τι μονο 2 ωρες????:( Θα δουλευει και ο δικος μου να τους στελναμε κι αυτους για καφε να πουνε τα δικα τους...

τι να κανω αφου δουλευει το πρωι σχολαει 3:30 οποτε μεχρι να φαμε να ερθουμε περασε η ωρα , ολο κ κατι θα κανει αμα εχει κανα ιντερνετ καφε εκει κοντα μια χαρα θα την βρει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγώ μετά το πρώτο σοκ και τα κλάματα, όταν διάβασα για την Γεωργία μας, έχω θυμώσει.

Έχω θυμώσει γιατί είναι ΑΔΙΚΟ, και θα συμφωνήσω με την προλαλήσασσα Natasoula που τα έχωσε γερά. Τυχαίνουν 2 – 3 - 5 παιδιά στη κάθε κυράτσα και αδαή τυχάρπαστη που δεν εκτιμάει πόσο μεγάλο δώρο είναι μια εγκυμοσύνη και ένα παιδί, ενώ γυναίκες που παλεύουν με νύχια και με δόντια έχουν την τύχη της Γεωργίας, της Μαριέτας, της Lolitas, και όλων των κοριτσιών που τρώμε στη μάπα κάθε μήνα ένα μεγάλο μηδενικό στη χοριακή, και προσγειωνόμαστε με 200 χιλιόμετρα την ώρα σε ένα τοίχο.

Είναι άδικη η ζωή θα μου πείτε και όλα όσα συμβαίνουν σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Είναι άδικο να λαμβάνεις την μεγαλύτερη χαρά και μετά να σου την παίρνουν άγρια πίσω.

Δεν είναι ακόμα ποιο άδικο να είμαστε παρατηρητές στο σώμα μας σε πράγματα που δεν ορίζουμε?

Πονάει η πληγή, γιατρεύεται και ξανανοίγει. Το μόνο που μας μένει είναι να σφίγγουμε τα δόντια και να προσευχόμαστε με την βεβαιότητα, όχι με την ελπίδα, ότι κάποτε θα εισακουστούμε.

Κατερίνα, Mina – ni, ξαναπάμε από την αρχή, εξάλλου το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Αγάπες μου, εγώ δεν θα πω δεν πειράζει, γιατί πειράζει,……….απλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά από το να προχωρήσουμε μπροστά και να σηκώνουμε η μία την άλλη.

Και τώρα τα ευχάριστα:

Το μωρό της Minas και της Tinas μας, είναι μια χαρά και είμαστε ευγνώμονες και πολύ περήφανες γιʼαυτό.

Sissy ξέρω πόσο αναστατωμένη ήσουν για τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος και την διαδικασία της σπερματέγχυσης. Αυτό κορίτσι μου δεν είναι σπέρμα, είναι ΣΤΟΥΚΑΣ……….Μα 100%......????? Τελικά ελπίζω να μην χρειάστηκες συνεργείο στην διαδικασία.

Εχθές το βράδυ δεν κρατήθηκα από τις μα…….ες που διάβαζα σε ένα θέμα με τίτλο: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΣ?», όπου οι ευτυχισμένες μέσα στην άγνοια τους δίνουν συμβουλές σε άλλες αδαής ανόητες, πόσο εύκολα και γρήγορα μπορούν να πιάσουν παιδί. Οι άλλες μισές πειραγμένες να αναρωτιούνται γιατί δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα μετά από 3 και 5 μήνες, αφού τα κάνουν όλα σωστά, και είναι στα πατώματα.

Εεεεεεε και εγώ πόσο να αντέξω η γυναίκα ???? Τις έχεσα πατόκωρφα και μʼάρεσε. Από εκείνη την ώρα δεν μίλησε καμία.

Αχ φέρτε μου μια να την ξεμαλλιάσω………..!!!!!

Υποκλινομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, αγαπουλακια μουυυυυ!! Καλησπερα κ απο εμενα!

Λια μου αν θες καμια βοηθεια στο ξεμαλλιασμα πολυ ευχαριστως σου προσφερω τις υπηρεσιες μου! Πραγματικα θελω να πετυχω μια τετοια απο κοντα και να την χτυπησω!

Θα σας πω περιστατικο τωρα να μεινετε κοκκαλο ( για να μην πω τιποτα χειροτερο Νατασσα!! Χαχα). Μια γνωστη μου (καλυτερα να μην την ηξερα αλλα ενεκα οι καταστασεις), ηθελε πριν 5 χρονια να κανει παιδι για ποιο λογο.. Οχι σας προκαλω να το βρειτε.. Για να βαλει το καινουριο φορεμα εγκυμοσυνης του Gucci και να παρει την καινουρια τσαντα του Gucci Mommy.. Και οχι μονο το κανε, τωρα δεν του δινει και σημασια!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Αρνουμαι να το δεχτω ρε παιδι μου, πως το λενε? ας μην θυμηθω κ αλλα, γιατι θα συγχυστω! Καλα να ειναι, την υγεια τους να εχουν, αλλα μακρια τετοια ατομα απο εμας! Δεν μπορω.. Μου χαλανε την ατμοσφαιρα!

Θα συμφωνησω τοσο πολυ με την αγαπητη Ευαγγελια στο οτι η πιστη κινει και βουνα και θα σας προτρεψω για αλλη μια φορα να αφεθουμε στις αποφασεις Του.. Μερικες φορες ειναι τοσο σκληρες που μας πονανε, αλλα καποτε θα μας ανταμειψει!

Αααα.. Και ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ που θα βρεθειτεεεε! Μακαρι να ημουν κ εγω μαζι σας!!

Σισσυυυυ ειδες που λυσσαγες μαρη που δεν επαιρνε τις βιταμινες? παρτα τωρα τα αποτελεσματα! Στουκας εγινε και με τον εμπλουτισμο! Μια χαραααα! Αντε με το καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Νεραιδακι βρηκες εισητηρια και δεν μας το λες?

εισητήρια βρήκα..αλλά δεν ξερω πότε θα έρθω...:cool::cool::cool:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...