Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαράκι μου σβύσε με από την λίστα τελίκά αδιαθέτησα κανονικά σήμερα. Είδες η καταραμένη; Άμα θέλει να έρθει τίποτα δεν την σταματά. Σε εσένα όμως εύχομαι να έρθει το μπεμπε

:(:(:(:(:(

Δεν εχω λογια...Ειναι το ιδιο δυσκολο καθε φορα...Εκτονωσου και ανασκουμπωσου φιλεναδα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσάκι μου πολύ λυπάμαι..

Δεν πειράζει υπάρχει και ο Σεπτέμβρη. Τώρα θέλω να ακούω μόνο ευχάριστα. Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένη και εύχομαι να κάνετε ο ένας στον άλλο το ωραιότερο δώρο.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

:(:(:(:(:(

Δεν εχω λογια...Ειναι το ιδιο δυσκολο καθε φορα...Εκτονωσου και ανασκουμπωσου φιλεναδα...

Αυτήν την φορά πίστευα ότι θα ερχόταν το μπεμπάκι μου. Αλλά τί να κάνουμε υπάρχει πάντα και η επόμενη. Τακίμι περίμενω τα δικά σου ευχάριστα.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Αυτήν την φορά πίστευα ότι θα ερχόταν το μπεμπάκι μου. Αλλά τί να κάνουμε υπάρχει πάντα και η επόμενη. Τακίμι περίμενω τα δικά σου ευχάριστα.

Θελω να ακουμε μονο ευχαριστα απο ολες ζηταω πολλα?Μπηκε τοσο καλα ο μηνας και μετα αρχισε να μας τα χαλαει...

Θελω να ακουμε μονο ευχαριστα απο ολες ζηταω πολλα?Μπηκε τοσο καλα ο μηνας και μετα αρχισε να μας τα χαλαει...

Τώρα θα έρθουν και πάλι τα πάνω. Δεν πειράζει εγώ θα είμαι την άλλη φορά.:D

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει υπάρχει και ο Σεπτέμβρη. Τώρα θέλω να ακούω μόνο ευχάριστα. Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένη και εύχομαι να κάνετε ο ένας στον άλλο το ωραιότερο δώρο.

κοριτσάκι μου εύχομαι ο Σεπτέμβρης να σε βρει εγκυούλα...έτσι φυσιλογικά να το χαρούμε περισσότερο!!!

ευχαριστούμε!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τώρα θα έρθουν και πάλι τα πάνω. Δεν πειράζει εγώ θα είμαι την άλλη φορά.:D

Θα εισαι!Γιαυτο χαλαρωσε τωρα κοιτα να απολαυσεις λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι σου γιατι μετα ξεχασε τα για 9 μηνες!

Θα εισαι!Γιαυτο χαλαρωσε τωρα κοιτα να απολαυσεις λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι σου γιατι μετα ξεχασε τα για 9 μηνες!

Δεν μου πήγαινε να κόψω τα σφηνάκια από τώρα.:(

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Έχω μια βαρύτατη περίοδο που δεν μπορώ ούτε να καθίσω που λέει ο λόγος. Αλλά η γυναικολόγος μου είναι ευχαριστημένη γιατί λέει έτσι θα καθαρίσω. Καλά ήμουν μέχρι τώρα αλλά κάτι το πολύ αίμα, κάτι που μεθαύριο κλείνω τα 39 και ήθελα να είμαι έγκυος, αρχίζω και τρελλαίνομαι λιγάκι:?

Stardust περαστικά!

Ας έχουμε καλά αποτελέσματα από όλες!;)

Κουράγιο, είναι μια ακόμη δύσκολη φάση, σου εύχομαι να είναι η τελευταία σου και από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα σου. Εμείς εδώ μπορούμε να σε καταλάβουμε, υπομονή όσο και αν πονάει...

Μαράκι μου σβύσε με από την λίστα τελίκά αδιαθέτησα κανονικά σήμερα. Είδες η καταραμένη; Άμα θέλει να έρθει τίποτα δεν την σταματά. Σε εσένα όμως εύχομαι να έρθει το μπεμπε

Κρίμα, κρίμα, ξέρω πόσο δύσκολο είναι, όπως και όλες μας, κουράγιο και πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα...

Κορίτσια γερά, που θα πάει θα έρθει και για μας η σειρά μας! Τα καλύτερα έρχονται εξάλλου!!

HvAnp3.png

Φιλεναδιτσες μου καλησπερα! Τι κανετε; Ειχα καιρο να μπω κ μου λειψατε!

Skybeam τωρα ειδα τα νεα σου. Οχι ρε γμτ... Λυπαμαι παρα πολυ. Μην το βαλεις κατω κουκλα μου. Σου το χρωσταει ο Θεουλης, θα σου το δωσει συντομα πισω θα δεις!

Κοριτσια μου, ο επιμενων νικα! Μπορει να σας φαινεται το πιο δυσκολο πραγμα του κοσμου αυτο που περνατε-και ειναι-, αλλα να ειστε σιγουρες οτι θα ερθει η μερα που θα αποζημιωθειτε! Κανενα δν αφηνει ο Θεος!

Σας στελνω πολληηηηηηηηη μπεμπεδοσκονη κ τα φιλια μου!!!!

Η βλακεια ειναι ανικητη..............................

Δεν περιμενα ποτε να ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο να κανεις παιδι κυριως οταν εχεις αγνοια γιατο ολο θεμα ημερες οωρρηξιας , οωθυλακια , εξετασεις σπερματος σπερματεγχηνση κτλ δεν ειχα ιδεα για τιποτα δεν ηξερα ουτε για γονιμες μερες εγω νωμιζα οποτε οποτε κανεις σεξ εχεισ πιθανοτητα να κανεις παιδι κ η ηρωνια πια ειναι οταν ειμαστε ελευθερες κ φοβομαστε μην μεινουμε εγγυος που να ξερουμε τι γινετε . και τωρα που ειμαστε παντρεμενες κ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ για ενα ΜΠΕΜΠΑΚΙ περναμε τα << πανδυνα>> αλλα δεν απελπιζομαστε δεν το βαζουμε κατω κανουμε σεξ κ για μας αλλα για τον σκοπο μας.

θα ερθει κ σε μας το νεο που θα παει ρε κοριτσια θα ερθει δεν μας βαλει αυτο κατω εμεις θα το βαλουμε κατω κ θα νικησουμε!!!

φιλακια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κριμα stogiaki μου, στεναχωρεθηκα! Βιαστικη κι αυτη, ουτε τη μερα της δεν περιμενε! Ευχομαι στις διακοπες του Δεκαπενταυγουστου να γινει το θαυμα! Με τα μπανακια του και τα μπαρακια του, ξερεις εσυ.... Σε φιλω γλυκα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...