Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια σας υπερευχαριστώ!!!!!!

προσπαθώ να βρω από κύπρο, έβαλα τον άντρα μου και το γιατρό μου να ψάξουν...θα σας ενημέρωσω!!!!!

και ευαγγελία μου, από το παπάκι θα πάρω...εσύ τις δικές σου να τις κρατήσεις, αχρείαστες βέβαια να είναι και να έρθει από μόνο του, τα ιδιότροπα μας...

Κοριτσια αυτη τη στιγμη εχω 3.Αν χρειαστω θα χρειαστω μια κατα την ανοιξη υπολογιζω.Οποτε μπορω μεχρι τοτε να παρω κι αλλες.Αυτη τη στιγμη παντως ειναι διαθεσιμες ...Εσενα ειχα στο μυαλο μου και τις κρατησα Νεραιδακι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπακι μου άλλη μια δοκιμασία. Ξέρουμε εμείς απο αυτα.....

Παπακι καλα ειμαι ( νομίζω) έχω νευριασει γενικα με του μν μας τον χαβα!!!

Ευαγγελία μου δεν τον πήρα τον γιατρο. Τι να του πω;

Νατασουλα μην το ζουπας το βυζι καλε!!!!! Λυσσαξατε με τα μεμε σας πια!!!

Μαριεττακι γεωργια μου και Μαρία σταρ μιλήσαμε εμείς και αναλυσαμε τα πάντα!!!

Μινα νι, μην σκας. Αλήθεια απο που είσαι; Καταγωγή εννοω.

Μαρία ν κανόνισε να έρθουν απο σένα τα ευχάριστα.

Φιλακια και στις υπόλοιπες κοπέλες!!

ακριβως οπως το ειπες .

Κοριτσια αυτη τη στιγμη εχω 3.Αν χρειαστω θα χρειαστω μια κατα την ανοιξη υπολογιζω.Οποτε μπορω μεχρι τοτε να παρω κι αλλες.Αυτη τη στιγμη παντως ειναι διαθεσιμες ...Εσενα ειχα στο μυαλο μου και τις κρατησα Νεραιδακι!

κοπελια της δικες μου προτιμησε χαχαχα!!! εσυ ψυγειο τωρα χαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ασπακι μου άλλη μια δοκιμασία. Ξέρουμε εμείς απο αυτα.....

Παπακι καλα ειμαι ( νομίζω) έχω νευριασει γενικα με του μν μας τον χαβα!!!

Ευαγγελία μου δεν τον πήρα τον γιατρο. Τι να του πω;

Νατασουλα μην το ζουπας το βυζι καλε!!!!! Λυσσαξατε με τα μεμε σας πια!!!

Μαριεττακι γεωργια μου και Μαρία σταρ μιλήσαμε εμείς και αναλυσαμε τα πάντα!!!

Μινα νι, μην σκας. Αλήθεια απο που είσαι; Καταγωγή εννοω.

Μαρία ν κανόνισε να έρθουν απο σένα τα ευχάριστα.

Φιλακια και στις υπόλοιπες κοπέλες!!

Για τους πονους που εχεις δεν σου ειπε τιποτα?Πονας ακομη?

Εγώ μετά το πρώτο σοκ και τα κλάματα, όταν διάβασα για την Γεωργία μας, έχω θυμώσει.

Έχω θυμώσει γιατί είναι ΑΔΙΚΟ, και θα συμφωνήσω με την προλαλήσασσα Natasoula που τα έχωσε γερά. Τυχαίνουν 2 – 3 - 5 παιδιά στη κάθε κυράτσα και αδαή τυχάρπαστη που δεν εκτιμάει πόσο μεγάλο δώρο είναι μια εγκυμοσύνη και ένα παιδί, ενώ γυναίκες που παλεύουν με νύχια και με δόντια έχουν την τύχη της Γεωργίας, της Μαριέτας, της Lolitas, και όλων των κοριτσιών που τρώμε στη μάπα κάθε μήνα ένα μεγάλο μηδενικό στη χοριακή, και προσγειωνόμαστε με 200 χιλιόμετρα την ώρα σε ένα τοίχο.

Είναι άδικη η ζωή θα μου πείτε και όλα όσα συμβαίνουν σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Είναι άδικο να λαμβάνεις την μεγαλύτερη χαρά και μετά να σου την παίρνουν άγρια πίσω.

Δεν είναι ακόμα ποιο άδικο να είμαστε παρατηρητές στο σώμα μας σε πράγματα που δεν ορίζουμε?

Πονάει η πληγή, γιατρεύεται και ξανανοίγει. Το μόνο που μας μένει είναι να σφίγγουμε τα δόντια και να προσευχόμαστε με την βεβαιότητα, όχι με την ελπίδα, ότι κάποτε θα εισακουστούμε.

Κατερίνα, Mina – ni, ξαναπάμε από την αρχή, εξάλλου το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Αγάπες μου, εγώ δεν θα πω δεν πειράζει, γιατί πειράζει,……….απλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά από το να προχωρήσουμε μπροστά και να σηκώνουμε η μία την άλλη.

Και τώρα τα ευχάριστα:

Το μωρό της Minas και της Tinas μας, είναι μια χαρά και είμαστε ευγνώμονες και πολύ περήφανες γιʼαυτό.

Sissy ξέρω πόσο αναστατωμένη ήσουν για τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος και την διαδικασία της σπερματέγχυσης. Αυτό κορίτσι μου δεν είναι σπέρμα, είναι ΣΤΟΥΚΑΣ……….Μα 100%......????? Τελικά ελπίζω να μην χρειάστηκες συνεργείο στην διαδικασία.

Εχθές το βράδυ δεν κρατήθηκα από τις μα…….ες που διάβαζα σε ένα θέμα με τίτλο: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΣ?», όπου οι ευτυχισμένες μέσα στην άγνοια τους δίνουν συμβουλές σε άλλες αδαής ανόητες, πόσο εύκολα και γρήγορα μπορούν να πιάσουν παιδί. Οι άλλες μισές πειραγμένες να αναρωτιούνται γιατί δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα μετά από 3 και 5 μήνες, αφού τα κάνουν όλα σωστά, και είναι στα πατώματα.

Εεεεεεε και εγώ πόσο να αντέξω η γυναίκα ???? Τις έχεσα πατόκωρφα και μʼάρεσε. Από εκείνη την ώρα δεν μίλησε καμία.

Αχ φέρτε μου μια να την ξεμαλλιάσω………..!!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γεωργία εννοείται πως είμαστε κοντά σου σε ότι χρειαστείς. Σφύρα και φτάσαμε. Αν θες να κλάψουμε, να μεθύσουμε, να βρίσουμε, να γελάσουμε, να αγκαλιαστούμε………..

Tinker είσαι καλά μωρό μου τελευταία? Δεν μας λες τα νέα σου και είσαι σιωπηλά στο παρασκήνιο. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη. Και για τις χαρές και για τις λύπες.

Άσπαααααα πότε πάμε για χοριακή είπαμε? Ξέχασα. Μην με πεις πως δεν θα υποδεχτούμε το Παπί παρέα………….

Νατασούλα θα κατηφορίσεις και εσύ ??

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μετά το πρώτο σοκ και τα κλάματα, όταν διάβασα για την Γεωργία μας, έχω θυμώσει.

Έχω θυμώσει γιατί είναι ΑΔΙΚΟ, και θα συμφωνήσω με την προλαλήσασσα Natasoula που τα έχωσε γερά. Τυχαίνουν 2 – 3 - 5 παιδιά στη κάθε κυράτσα και αδαή τυχάρπαστη που δεν εκτιμάει πόσο μεγάλο δώρο είναι μια εγκυμοσύνη και ένα παιδί, ενώ γυναίκες που παλεύουν με νύχια και με δόντια έχουν την τύχη της Γεωργίας, της Μαριέτας, της Lolitas, και όλων των κοριτσιών που τρώμε στη μάπα κάθε μήνα ένα μεγάλο μηδενικό στη χοριακή, και προσγειωνόμαστε με 200 χιλιόμετρα την ώρα σε ένα τοίχο.

Είναι άδικη η ζωή θα μου πείτε και όλα όσα συμβαίνουν σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Είναι άδικο να λαμβάνεις την μεγαλύτερη χαρά και μετά να σου την παίρνουν άγρια πίσω.

Δεν είναι ακόμα ποιο άδικο να είμαστε παρατηρητές στο σώμα μας σε πράγματα που δεν ορίζουμε?

Πονάει η πληγή, γιατρεύεται και ξανανοίγει. Το μόνο που μας μένει είναι να σφίγγουμε τα δόντια και να προσευχόμαστε με την βεβαιότητα, όχι με την ελπίδα, ότι κάποτε θα εισακουστούμε.

Κατερίνα, Mina – ni, ξαναπάμε από την αρχή, εξάλλου το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Αγάπες μου, εγώ δεν θα πω δεν πειράζει, γιατί πειράζει,……….απλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά από το να προχωρήσουμε μπροστά και να σηκώνουμε η μία την άλλη.

Και τώρα τα ευχάριστα:

Το μωρό της Minas και της Tinas μας, είναι μια χαρά και είμαστε ευγνώμονες και πολύ περήφανες γιʼαυτό.

Sissy ξέρω πόσο αναστατωμένη ήσουν για τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος και την διαδικασία της σπερματέγχυσης. Αυτό κορίτσι μου δεν είναι σπέρμα, είναι ΣΤΟΥΚΑΣ……….Μα 100%......????? Τελικά ελπίζω να μην χρειάστηκες συνεργείο στην διαδικασία.

Εχθές το βράδυ δεν κρατήθηκα από τις μα…….ες που διάβαζα σε ένα θέμα με τίτλο: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΣ?», όπου οι ευτυχισμένες μέσα στην άγνοια τους δίνουν συμβουλές σε άλλες αδαής ανόητες, πόσο εύκολα και γρήγορα μπορούν να πιάσουν παιδί. Οι άλλες μισές πειραγμένες να αναρωτιούνται γιατί δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα μετά από 3 και 5 μήνες, αφού τα κάνουν όλα σωστά, και είναι στα πατώματα.

Εεεεεεε και εγώ πόσο να αντέξω η γυναίκα ???? Τις έχεσα πατόκωρφα και μʼάρεσε. Από εκείνη την ώρα δεν μίλησε καμία.

Αχ φέρτε μου μια να την ξεμαλλιάσω………..!!!!!

πες τα ρε φιλεναδα πες τα!!! ετσι ακριβως ειναι .

αμα θες βοηθεια στο ξεμαλιασμα φωναξε θα ερθω κ εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πες τα ρε φιλεναδα πες τα!!! ετσι ακριβως ειναι .

αμα θες βοηθεια στο ξεμαλιασμα φωναξε θα ερθω κ εγω

Ρε συ Μίνα τις έχει σιχαθεί η ψυχή μου τις ηλίθιες, αγνώμονες, ανόητες εκκολαπτόμενες μάνες. Τι είσαι κυρά μου????? Κουνέλι?????

Συγνώμη για την επιθετικότητα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω καμία σε χλωρό κλαρί από δω και στο εξής, γιατί είναι προκλητικές.

Και εγώ ακόμα όταν πριν λίγο καιρό έκανα να κουνηθώ και να γκρινιάξω σε ένα topic, μπήκε μια κοπέλα που είχε τρομερά προβλήματα υγείας και αν έκανε παιδί θα έχανε τη ζωή της, και με έβαλε στη θέση μου.

Κατάλαβες ????? Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κ…..οι !!!!! @#$@%@@#$@!!!!!!!

9aXep2.png

Ρε συ Μίνα τις έχει σιχαθεί η ψυχή μου τις ηλίθιες, αγνώμονες, ανόητες εκκολαπτόμενες μάνες. Τι είσαι κυρά μου????? Κουνέλι?????

Συγνώμη για την επιθετικότητα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω καμία σε χλωρό κλαρί από δω και στο εξής, γιατί είναι προκλητικές.

Και εγώ ακόμα όταν πριν λίγο καιρό έκανα να κουνηθώ και να γκρινιάξω σε ένα topic, μπήκε μια κοπέλα που είχε τρομερά προβλήματα υγείας και αν έκανε παιδί θα έχανε τη ζωή της, και με έβαλε στη θέση μου.

Κατάλαβες ????? Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κ…..οι !!!!! @#$@%@@#$@!!!!!!!

το ξερω πως ειναι , ειχα μπει κ εγω παλια σε τοπικ ειχε να κανε με την μεσογειακη ανοιμια κ της λεω καλα πριν ξεκινησετε διαδικασια για παιδι δεν κανατε προγενετικο να δειτε τι εχετε κ καποια πηγε να μου την πει τι ειναι αυτα που λες το οτι ξεκιναω να κανω παιδι δεν σημαινει οτι θα κανω πρωτα εξετασεις κ εκει την απαντησε καποια κοπελα που ειχε κ την εβαλε στην θεση της γιατι για φερει στον κοσμο το παιδι της ηταν μεταξη ζωης κ μη , κ ευτυχος πηγαν ολα καλα κ της πηγαν καλα , γιαυτο κ μονο δεν δινουμε σημασια σε ανοητα κοριτσακια που δενξερουν καν πως γινετε το θαυμα αυτο της ζωης.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αδικια...αυτη τη λεξη την εχουμε ξεστομισει πολλες φορες τις τελευταιες μερες και ναι ειναι αδικο το λεω και ολη μερα σημερα με τα κοριτσια που μιλησαμε στο τηλ...Ποιος γνωριζει ομως τι κρυβει η Σοφια του Κυριου η οποια και μας ενωσε καλυτερα και απο συγγενεις?

Τι κι αν δεν εχουμε το ιδιο αιμα ζουμε τις ιδιες λυπες και τις ιδιες χαρες τις ιδιες αγωνιες και τις ιδιες λαχταρες...η μια της αλλης σαν να ειναι δικες μας...Αυτο και μονο το ονομαζω ευλογια και παρακαλω το Θεο να μας ελεησει και να μας συγχωρησει που δεν μπορουμε να συλλαβουμε το μεγεθος της δικης Του Σοφιας...Γιατι καποιο σχεδιο θα εχει για ολα αυτα απλα εμεις δεν το αντιλαμβανομαστε!

Θα Του δειξουμε ομως πως εχουμε Πιστη κι αφου η Πιστη κινει και ορη τοτε σιγουρα η δικη μας θα φερει και αγγελουδια στις αγκαλιες μας!

Διαφημίσεις

και εγω κ εγω !!! τι ωρα θα σας βολευε να βρεθουμε?

Και εγώ ότι ώρα μας πεις Μινάκι. Πρωί να μην είναι μόνο

9aXep2.png

Ποσο συμφωνω ρε Λια με οσα ειπες;;;;;και με τα υπολοιπα κοριτσια φυσικα!!!!εχω δει τοσα ασχημα πραγματα να συμβαινουν γυρω μου και οταν ακουω μαλακιες και συνειδητοποιω ποσο αχαριστες ειναι καποιες γκομενες,τρελαινομαι!!!!ακουγα καποτε μια δικηγορινα στη δουλεια μου να παραπονιεται γιατι θα χαλασει το σωμα της με την εγκυμοσυνη και πραγματικα μου ερχοταν να της σπασω τα μουτρα!!!!!οποτε με ολα αυτα που ακουω και γινονται μονο θυμωνω!για το μονο που πραγματικα χαιρομαι τρελα ειναι που βρηκα εσας!!!και ΛΙΑ θα κανω ο,τι μπορω για να κατεβω την Πεμπτη, να τα σπασουμε ολα και να πιουμε μεχρι αηδιασ,να γελασουμε,να κλαψουμε και να γνωρισω ολες εσας που σας εχω λατρεψει απο δω μεσα!και μακαρι να βρισκομασταν ολες μαζι!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...