Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Όλα καλα όλα καλα όλα καλα θα μας πανε όλα καλα!!!Αν με σκληρές τώρα σου τραγουδάω το γνωστό άσμα του ερωτα ΣΑΚΗΗΗΗΗ

Και είπαμε κι αν δεν πανε καλα νααααα(γνωστή ασεμνη χειρονομία ήταν αυτή)άντε γιατί πια...

Εκφρασου ελευθερα κοπελια!!!!πες κι αλλα!!!!!δωσε!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι μου εστειλα το αγορι μου για δουλεια και ηρθα!

natasoula πως τα πατε εκει με το ψ...παλιοκρυο?Μια φιλη μου ειχε τα ιδια εβγαζε υγρο απο το στηθος που τελικα ηταν γαλα απο αυξημενη προλακτινη λογω κρισης αγχους...Δεν ξερω τι προβλημα ειχες και τι αλλο μπορει να ειναι αλλα ευχομαι να περασει γρηγορα να μην ειναι σοβαρο και να εχεις συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!

Sissy μου τελειος ο εμπλουτισμος μπραβο κοριτσακι μου.Καλη ξεκουραση τωρα και καλα αποτελεσματα χαλλλλλαρα ομως...

Georgkat μιλησες με τον γιατρο μωρο μου?

Παπακι μου εστειλα το αγορι μου για δουλεια και ηρθα!

natasoula πως τα πατε εκει με το ψ...παλιοκρυο?Μια φιλη μου ειχε τα ιδια εβγαζε υγρο απο το στηθος που τελικα ηταν γαλα απο αυξημενη προλακτινη λογω κρισης αγχους...Δεν ξερω τι προβλημα ειχες και τι αλλο μπορει να ειναι αλλα ευχομαι να περασει γρηγορα να μην ειναι σοβαρο και να εχεις συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!

Sissy μου τελειος ο εμπλουτισμος μπραβο κοριτσακι μου.Καλη ξεκουραση τωρα και καλα αποτελεσματα χαλλλλλαρα ομως...

Georgkat μιλησες με τον γιατρο μωρο μου?

κ εγω μολις εφαγα κ τωρα καναπε!!!!

νυσταξα κιολας !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κ εγω μολις εφαγα κ τωρα καναπε!!!!

νυσταξα κιολας !!

Καλομαθες στην ξαπλα μανουλιτσα...Κι εγω θα παω να ξαπλωσω λιγο δεν κοιμηθηκα καλα και εχω πονοκεφαλο...Σε μια βδομαδα θα σου χαιδεψω την κοιλιτσααααααα

εδώ είμαι μίνα μου και εγώ...

τελικα τι θα κανεις εσυ?

Καλομαθες στην ξαπλα μανουλιτσα...Κι εγω θα παω να ξαπλωσω λιγο δεν κοιμηθηκα καλα και εχω πονοκεφαλο...Σε μια βδομαδα θα σου χαιδεψω την κοιλιτσααααααα

απο τωρα κανω ονειρα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κορίτσια σας υπερευχαριστώ!!!!!!

προσπαθώ να βρω από κύπρο, έβαλα τον άντρα μου και το γιατρό μου να ψάξουν...θα σας ενημέρωσω!!!!!

και ευαγγελία μου, από το παπάκι θα πάρω...εσύ τις δικές σου να τις κρατήσεις, αχρείαστες βέβαια να είναι και να έρθει από μόνο του, τα ιδιότροπα μας...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ασπακι μου άλλη μια δοκιμασία. Ξέρουμε εμείς απο αυτα.....

Παπακι καλα ειμαι ( νομίζω) έχω νευριασει γενικα με του μν μας τον χαβα!!!

Ευαγγελία μου δεν τον πήρα τον γιατρο. Τι να του πω;

Νατασουλα μην το ζουπας το βυζι καλε!!!!! Λυσσαξατε με τα μεμε σας πια!!!

Μαριεττακι γεωργια μου και Μαρία σταρ μιλήσαμε εμείς και αναλυσαμε τα πάντα!!!

Μινα νι, μην σκας. Αλήθεια απο που είσαι; Καταγωγή εννοω.

Μαρία ν κανόνισε να έρθουν απο σένα τα ευχάριστα.

Φιλακια και στις υπόλοιπες κοπέλες!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...