Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε ρε Σίσσυ μπράβο επιτέλους μια νότα αισιοδοξίας!!!!100% βρε θηρίο;;;ΣΟΥΠΕΡ!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!;

Μετα απο επεξεργασία 100%..κ εσυ έτσι δεν ήσασταν ασπα μου;

Μονο που δεν μπορώ να διαβάσω το σπερμοδιαγραμμα....πριν την επεξεργασια

Σισσακι οπως καταλαβαινεις με 100% θα στριφογυρνανε περα δωθε τα σπερμ/ρια, (και τωρα παιρνω σοβαρο υφος) κακομοιρα μου μην τυχον και σε φαει το αγχος 14 μερες γιατι θα ερθω στο Πειραια και θα σου φαω τα αυτια! Χαλαρωσε απολαυσε τις γιορτινες μερες και ολα θα πανε καλα!

Και φυσικα εχει δικιο και η μαμα σου και η Ασπα, πανω απ'ολα πρεπει να εχουμε την υγεια μας σωματικη και ψυχικη και ολα τ'αλλα θα ερθουν!

Σισσακι οπως καταλαβαινεις με 100% θα στριφογυρνανε περα δωθε τα σπερμ/ρια, (και τωρα παιρνω σοβαρο υφος) κακομοιρα μου μην τυχον και σε φαει το αγχος 14 μερες γιατι θα ερθω στο Πειραια και θα σου φαω τα αυτια! Χαλαρωσε απολαυσε τις γιορτινες μερες και ολα θα πανε καλα!

Και φυσικα εχει δικιο και η μαμα σου και η Ασπα, πανω απ'ολα πρεπει να εχουμε την υγεια μας σωματικη και ψυχικη και ολα τ'αλλα θα ερθουν!

Οχι ματιεττακι μου στο υπόσχομαι οτι δεν θα ειμαι έτσι....

Αυτο μου λέει συνέχεια η Μαμα μου..το σημαντικότερο στη ζωη ειναι να έχουμε καλο σύντροφο και ολα τα αλλα θα έρθουν....και εννοείται την υγεία μας!!

Διαφημίσεις

Ολοι πίνουμε παρέα σου σημερα. Σαν να καθόμαστε απέναντι και να πίνουμε για σένα. Για όσα χαρηκες, για όσα εζησες, για όσα πονεσες. Δεν είμαστε μονο για τις χαρές εδω! Ο πόνος σου ειναι πόνος μας![/quote

ετσι,ετσι Georgkat !πολυ σωστα ομιλεις!ετσι πρεπει να φερονται οι πραγματικοι ανθρωποι.με κατασυγκινησες κοπελα μου...η ψυχολογια ειναι το α κ το ω!αν τη χασουμε κ αυτη ,χαθηκαμε!

γεωργια μου αυτο που εχω να σου πω ειναι να κρατησεις ακμαια την διαθεση σου και δωστου να καταλαβει τωρα τις γιορτες-περνα οσο καλυτερα μπορεις!κοριτια υπαρχουν κ ανθρωποι με πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο εμας.

ας ταπεινωθουμε για αλλη μια φορα και το μονο σιγουρο οτι καποια στιγμη θα υψωθουμε.

φιλαααααακια σε ολες!:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

σισσυ καλη επιτυχια κοριτσι μου να εχεις!! κ απο εδω κ περα ηρεμια οχι ανχος κ σκεψεις πως κ τι ! κ ολα θα παρουν τον δρομο τους κ με 100% σπερμα σουπερμαν εγιναν

maria_v τι κανεις? πως εισαι?

κατερινιω μου γλυκεια μου φιλεναδα !! πως εισαι?

λια σε περιμενουμε να γυρισεις!

λατρεια μου τι κανες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλα αποτελεσματα σισακι να εισαι ηρεμη για 14 μερες να μην το σκεφτεσαι και θα περασουν γρηγορα θα το δεις και καποια στιγμη σιγουρα θα συναντιθουμε εχω να κανω πολλλα περασματα στο ιασω.

πηρα τηλ. το γιατρο μου και μου λεει σε σκεφτομουνα πριν 2 μερες ελεγα αντε να με παρει η ματουλα να μου πει τα ευχαριστα και στεναχωριθηκε οταν του ειπα οτι αδιαθετησα γιατι ηταν σιγουρος αυτη τη φορα,το επομενος μα βημα ειναι να κανω την 7 μερα μαγνητικη pl μου την ειπαι για να δει οι κυστες εαν ειναι ενδομητριωση παλι και σε τι μεγεθος ειναι και αναλογος πρατουμε!!!!!

αχ βρε κοριτσια εαν ειναι παλη ενδομητριωση δεν θα το αντεξω παλι χειρουργειο και παλι διακοπη περιοδου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Αχ ρε φιλενάδα κι εσύ είχες παλιά ενδομητρίωση;; Σου εύχομαι να μην είναι αυτό γιατί κι εγώ έτσι ελεγα πως θα ξαναπεράσω όλο αυτό αλλα άμα εχεις δυναμη όλα τα μπορείς...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Μετα απο επεξεργασία 100%..κ εσυ έτσι δεν ήσασταν ασπα μου;

Μονο που δεν μπορώ να διαβάσω το σπερμοδιαγραμμα....πριν την επεξεργασια

Κοπελια με έφαγες λάχανο εμάς έφτασε 92%

bKtop2.png8BRwp3.png

Κ εμένα μου έκανε εντύπωση...μακάρι να πανε ολα καλα....

Όλα καλα όλα καλα όλα καλα θα μας πανε όλα καλα!!!Αν με σκληρές τώρα σου τραγουδάω το γνωστό άσμα του ερωτα ΣΑΚΗΗΗΗΗ

Και είπαμε κι αν δεν πανε καλα νααααα(γνωστή ασεμνη χειρονομία ήταν αυτή)άντε γιατί πια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Όλα καλα όλα καλα όλα καλα θα μας πανε όλα καλα!!!Αν με σκληρές τώρα σου τραγουδάω το γνωστό άσμα του ερωτα ΣΑΚΗΗΗΗΗ

Και είπαμε κι αν δεν πανε καλα νααααα(γνωστή ασεμνη χειρονομία ήταν αυτή)άντε γιατί πια...

Χαχαχαχαχα.......;)

Κοριτσια μου καλησπερα!!!!!η διαθεση οχι και στα καλυτερα της αλλα ολα τα δυσαρεστα θα τα ξεπερασουμε ολες μαζι!ειμαι σχεδον ενα μηνα εδω μεσα και εχω ριξει απιστευτο κλαμα με αυτα που περνατε ολες και απιστευτη χαρα ταυτοχρονα για ολα τα καλα.αν και δεν εχω γνωρισει καμια, νιωθω μια απιστευτη αγαπη για ολες σας!φτανουν τωρα αυτα.....παμε για αλλα πολυ καλυτερα!!!!

Σισσακι μπραβο κοπελα μου με το καλο το νινι!!!!!!!!!!!πιο τελεια δεν γινεται!!!!!!!!!!χαλαρωσε τωρα μονο και ολα θα γινουν!

Μαρια _ v περιμενω, δεν περιμενω θα ερθει παντως!!την αλλη βδομαδα στις 19.

Ασπα μου εχεις τοσο μα τοσο δικιο!!!!!!!!!!!!εχουμε εστιασει τοσο πολυ σε ολη αυτη την υποθεση που μας καιει ολες, που δεν βλεπουμε καν τις μικρες, καθημερινες χαρες!!!

Σταρ μου τι κανεις????????κλωσα γερα και δυνατα!!!!!!!!

Κατερινακι μου γλυκο, ακομα εχα μικρο χαστουκακι αλλα θα το ξεπερασουμε ετσι??

Μαριετα και Γεωργια θα το πω ακομα μια φορα: ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!

Παπακι αμα τα καταφερω να ερθω Σαλονικα εννοειται οτι δεν το χανω!!!!!!!

μινα ni σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι κατι που θα περασει πολυ γρηγορα και οχι αρνητικες σκεψεις!!!!πολλα φιλια και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια μου!!!!!

τα δικα μου νεα: παω παλι στο γιατρο σημερα σε μια μεταμεσονυχτια επισκεψη γιατι προσεξα οτι απο το στηθος μου το ενα, μολις το ζουλαω βξαζει ασπρο πηχτο υγρο. εχω και μια προιστορια με το στηθος και πρεπει να το δουμε. μπορει να ειναι ορμονικο το θεμα, ανεβασμενη προλακτινη.αλλες μαλακιες απο κει τωρα!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...