Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,

πραγματικα δεν ξερω σε ποια να προτοπο οτι λυπαμαι στην λολιτα στην γεωργια ή σε εμενα αδιαθετησα εχθες το βραδι χωρις κανενα σημαδι χωρις προειδοποιηση ποσο ύπουλη ειναι,οταν το ειδα δεν ήξερα πως να αντιδρασω να κλαψω,να μεινω ανεκφραστη και να πω δεν πειραζει και ομως αθετησα και εγω την υποσχεση μου εκλαψα τοσο πολυ που με πειρε ο υπνος χωρις να το καταλαβω με τα δακρια στα ματια μου.............

και εκει που λεω μολις ξυπνισα οτι θα μου περασει μολις ανοιξα το laptop συναιχησα το κλαμα με την γεωρια και με αυτο που εγραψε η ευαγγελια ηταν πολυ ομορφο!!!

Αυτο που με πειραζει περισοτερο ειναι αυτη τη φορα τη θα εχουν αφησει τα χαπια γιατη την προηγουμενη φορα στο τελευταιο υπεριχο 2 μερες πριν την σπερ/χυση ειδαμε 2 κυστες.

Συγχωμη που δεν σας εφερα ευχαριστα νεα!!!!!!!

Κριμα κοριτσακι μου!Μην βιαστεις να συνεχισεις ασε το σωμα σου να ξεκουραστει χαλαρωσε και απολαυσε τις γιορτινες μερες που θα ερθουν...

Μην ζητας συγνωμη εμεις ειμαστε εδω και για να μοιραζομαστε τις χαρες και τις λυπες...Ευχομαι το μωρακι σου να ερθει εκει που δεν το περιμενεις και να σου κανει την πιο ευτυχισμενη εκπληξη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κριμα κοριτσακι μου!Μην βιαστεις να συνεχισεις ασε το σωμα σου να ξεκουραστει χαλαρωσε και απολαυσε τις γιορτινες μερες που θα ερθουν...

Μην ζητας συγνωμη εμεις ειμαστε εδω και για να μοιραζομαστε τις χαρες και τις λυπες...Ευχομαι το μωρακι σου να ερθει εκει που δεν το περιμενεις και να σου κανει την πιο ευτυχισμενη εκπληξη!

Σευχαριστω πολυ,ναι αυτο θα κανω, να ξεκουραστουν λιγο οι ωοθηκες μου και μακαρι να σπασουν και οι κυστες που μου εμειναν προικα απο την προηγουμενη φορα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ΜΑΡΙΑ V,GEORGAT KAI MARIA STAR τα φωτα πανω σας κοριτσια!!!!!

SISSY πολυ καλη επιτυχια η διαδικασια δεν ειναι τιποτα στην δικη μου περιπτωση ημουν εγω και ο γιατρος μου στο δωματιο,σου εστειλα και πμ το ονομα του γιατρου μου που με ρωτησες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Μινανι μου λυπαμαι παρα πολυ πραγματικα!! Ποσο θα κλαψουμε ακομα δεν ξερω! Ελπιζω οχι πολυ! Κοριτσια πρεπει να σπασει το σερι της γκαντεμιας!! Ποια θα ειναι η πρωτη! Θελω σημερα η Κατερινα!!

Μινανι μην ζητας συγγνωμη κοριτσακι! Εμεις ειμαστε εδω για συμπαρασταση οχι να σε μαλωσουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μινα νι λυπαμαι πολυ που αδιαθετησες, δειξε κουραγιο και δυναμη για να συνεχισεις στον επομενο κυκλο, ευχομαι ο καινουριος χρονος να σου φερει ενα μωρακι!

Συμβουλη προς ολες οσες προσπαθουν οταν βλεπετε περιοδο καντε και κανενα τεστακι καλυτερα να ειστε σιγουρες για το αρνητικο παρα να την πατησετε οπως εγω με ψευτοπεριοδο!

Κατερινιω μου η Σταρ μπορει να κλωσσαει αλλα και απο το τηλ μια χαρα σε καθηλωνει γι'αυτο προσεξε μην σε παρει τηλ. και δεν εχεις κανει χοριακη ή τεστ!

Σισσακι γλυκο καλη επιτυχια να εχεις, μπες να μας πεις τι εγινε!

Εσεις που μενετε κοντα στη Γεωργια παρτε τη μια αγκαλια να γλυκανει λιγο η καρδουλα της, γιατι εμεις που μενουμε μακρια το μονο που μπορουνε να κανουμε ειναι να της στειλουμε την αγαπη μας!

Διαφημίσεις

Από χθες το βράδυ αργά που μπήκα και διάβασα τα νέα έχω έναν κόμπο στον λαιμό, στο στομάχι, στην καρδιά... Γεωργία μου λυπάμαι πολύ, δεν έχω λόγια, ξέρω ότι είσαι δυνατή, θα το παλέψεις και θα έρθει το μωράκι...

Σε σκέφτομαι και σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά...

mina-ni λυπάμαι κορίτσι μου, αυτό που νιώθεις το έχουμε ζήσει όλες εδώ μέσα, ας ελπίζουμε ότι οι κύστες θα απορροφηθούν και θα είσαι μια χαρά μετά. Χαλάρωσε τώρα στις γιορτές και μετά συνεχίζεις. Μια αγκαλιά και για σένα.

Mαριεττάκι μου καλό κουράγιο για αύριο, είπαμε, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77 μου καλή επιτυχία σου εύχομαι, ήρθες στην παρέα μας δύσκολες μέρες, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα και να δεις γλέντια που κάνουμε εδώ μέσα. Θα σε βάλω κάποια στιγμή και στην λίστα μας.

Sissy2012 μου καλή επιτυχία σήμερα κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε.

Georgkat καλή επιτυχία και σε σένα κορίτσι, περιμένουμε με αγωνία.

natasoula81 και εσύ εδώ κοντά δεν περιμένεις?

Ευαγγελία μου στο έχω ξαναπεί, είσαι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Μας βοηθάς όλες πολύ με τα λόγια σου!

Τίνα, Τινκ και Μαρία Σταρ την καλημέρα μου. Είστε καλά? Εγώ με όλα αυτά ξέχασα τα δικά μου.

Maria – v μην επηρεάζεσαι κορίτσι μου από τα αρνητικά που ακούς. Θυμήσου ότι σε περιόδους που ακούγαμε να σκάνε εγκυμοσύνες γύρω μας, εσύ και εγώ είχαμε μαυρίλες και απογοητεύσεις. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Σήμερα εσύ, αύριο εγώ……..

Λια33 μου γίνεται να μην επηρεάζεσαι με όλα αυτά που συμβαίνουν? Σας νιώθω όλες τόσο δικά μου άτομα που είναι σαν να τα ζω εγώ η ίδια. Ας ελπίσουμε ότι είναι τα τελευταία δυσάρεστα που ακούμε...

σένα! Μαρια ν σε 2 μερούλες να μας πεις τα ευχάριστα!

Αύριο θα κάνω κορίτσι μου, λόγω των επισκέψεων το Σάββατο. Εσύ πως είσαι?

HvAnp3.png

ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....

Γεωργια μου οτι και να πω θα ακουστει τοσο λιγο και το χαζο μπροστα στο μεγαλειο σου οποτε σου λεω μονο οτι σ'αγαπω κι ας σε ειδα μονο μια φορα και οτι σου στελνω μια αγκαλια τοσο μεγαλη που να σε κλεισει ολοκληρη μεσα της και να σου παει ενα κομματι απο τον πονο σου....

Μινα ν κοριτσι μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ενα ακομη εμποδιο ειναι και αυτο και θα το περασεις γιατι εισαι δυνατη και με θεληση και δεν θα το βαλεις κατω...Μια αγκαλια και για σενα....

Κατερινιω τωρα εσυ εχεις σειρα και τρελανε μας σε παρακαλωωωωωωωωωω

Σισσακι πολυ πολυ πλυ καλη επιτυχια ολα να πανε τελεια και σε 14 μερες ΠΑΡΤΥ!!!!

Παπακι οταν θα ερθεις φανταζομαι δεν θα ειναι μονο για τις 20 αλλα θα κατσεις λιγο να σε προλαβω ε?

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Δεν έχω γυρίσει ακόμα σπιτι περίμενα λίγο στο ιατρείο να βγει τουλάχιστον θετικό η αρνητικο για να ξερω τι να κανω μετα. Αν ηταν θετικο θα περίμενα το βράδυ τιμές. Μινα νι εσένα σου ηρθε τουλάχιστον εμένα με βασανίζει ο πόνος χωρις λόγο. Άντε με τις στεναχωριες μας αυτόν τον κωλομηνα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Δεν έχω γυρίσει ακόμα σπιτι περίμενα λίγο στο ιατρείο να βγει τουλάχιστον θετικό η αρνητικο για να ξερω τι να κανω μετα. Αν ηταν θετικο θα περίμενα το βράδυ τιμές. Μινα νι εσένα σου ηρθε τουλάχιστον εμένα με βασανίζει ο πόνος χωρις λόγο. Άντε με τις στεναχωριες μας αυτόν τον κωλομηνα!!!

:(:(:(:(:(

Θα περασει το δικο μας ειπαμε και οχι το δικο του....

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

καθε μερα κ καινουρια φιλεναδες μου γλυκες πραγματικα δεν ξερω τι να πω τι να γραψω μονο οτι ειμαι κοντα σας σε ολα κ νοιωθω οπως νοιωθεται .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια ΥΠΟΜΟΝΗ σε λίγο φεύγει αυτό διαολεμενο 2012 που μας πήγε κωλοφεραντζα με λιγες φωτεινές εξαιρέσεις τις εγκυουλες μας και έρχεται το '13 που εμένα μ'αρεσει σαν νουμερακι...

Αφήστε τα λοιπόν όλα πίσω σας και παμε για αλλα.Μας έχει φάει όλες μας αυτή η έννοια για παιδί που έχει γίνει αυτοσκοπός μας.Κοιταμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος,που το δάσος σε αυτήν την περίπτωση είμαστε εμείς οι ιδιες,οι γάμοι μας και οι ανθρωποι γυρω μας.Ξερω πολλές θα σκεφτείτε "άσε μας ρε Άσπα εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς" αλλα δεν είναι έτσι...

bKtop2.png8BRwp3.png

Παπακι οταν θα ερθεις φανταζομαι δεν θα ειναι μονο για τις 20 αλλα θα κατσεις λιγο να σε προλαβω ε?

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια...

θα ερθω την πεμπτη 20 του μηνος εχω στης 8:30 ραντεβου αλλα θα ερθω ποιο νωρις για να πιουμε καφεδακι με οσο κοριτσακια μπορουν !!! αχ ποσο το περιμενω δεν ξερετε !!! θελω να σας δω !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου τωρα γύρισα..στεναχωρηθηκα τόσο πολύ με τη Γεωργία μας..το διάβασα πριν μπω για τη σπερματεγχυση και μου έπεσε τόσο πολύ η διάθεση..γλυκιά μου Γεωργία εύχομαι απο εδώ κ πέρα μονο χαρές.....ολα για κάποιο λόγο γίνονται....

Μινα Νί το είδα το μηνυματακι σου..να περάσεις ωραία τις γιορτουλες σου κ ολα θα γίνουν..είμαστε στο ίδιο κέντρο οπότε πολύ πιθανόν να συναντηθούμε...

Κατερινακι μου περίμενα να διαβάσω το ευχάριστο αλλα δεν πειράζει..πάμε για τον επόμενο μήνα...

Ματιεττακι μου πως είσαι;πραγματικά είσαι πολύ δυνατή..σε χαίρομαι!

Μαρια v άλλη μια μέρα..μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι το καλύτερο!!!

Παπακι μου δεν κρατιέσαι για βολτιτσες....

Ασπα μου αυτα που λες μου τα λέει κ η Μαμα μου..πόσο δίκιο έχεις!

Νεραιδουλα,Ευαγγελία και μαρια σταρ ευχαριστω...

Το σπερμα μας έφτιαξε με τις βιταμινουλες και με την επεξεργασία πήγε 100%!

Δεν πονεσα καθόλου..έχει καλό χέρι ο γιατρος μου και το λέω με σιγουριά!

Μου λέει ολα πολύ καλα..θα δούμε κορίτσια μου! Ειμαι τόσο στενοχωρημένη με ολα αυτα εδώ που δεν ξέρω.....κανω μια αγκαλιά ολες σας!

Εδώ είμαι αγάπες μου………λυπάμαι……….

Μπήκα με μια χαρά να δω τι έγινε και μαύρισε η ψυχή μου…..να συνέλθω λίγο και θα επανέλθω.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...