Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου.. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου εδω και χρονια να μην ξεκιναω ποτε την ημερα με δακρυα.. Σημερα αθετησα την υποσχεση μου γιατι πολυ απλα ειναι αναποφευκτο.. Απλα δεν μπορω να τα κρατησω στα ματια μου οσο κ αν προσπαθω.. Γεωργια μου μπορει να μην σε ξερω, ουτε καν να σε εχω δει απο κοντα.. Αλλα πιστεψε με, την χαρα που πηρα την ημερα που μας το ανακοινωσες το ευχαριστο δεν την ειχα παρει ουτε για τους πιο δικους μου ανθρωπους.. Και τωρα τα δακρυα μου τρεχουν καυτα στο προσωπο μου χωρις σταματημο γιατι η πικρα μου ειναι τοση οση δεν φανταζεσαι.. Αξιζεις τα καλυτερα του κοσμου, αξιζεις να γινεις μανα, να σε αγκαλιασουν δυο χερια τρυφερα και να σου δειξουν ποσο σε αγαπουν γιατι εσυ τα εχεις αγαπησει χρονια πριν.. Στο ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να το ζησεις μια μερα και το πιστευω οτι θα το κανεις γιατι εισαι μεγαλη αγωνιστρια και μεγαλη ψυχαρα! Σ΄ αγαπω πολυ και πραγματικα ειναι τιμη μου να γνωριζω τετοια ατομα σαν εσενα και τα υπολοιπα κοριτσακια μου! Ο Θεος να ειναι μαζι σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Σισσακι μου καλη επιτυχια για σημερα! Συγνωμη που δεν ευχηθηκα πριν, δεν εχω μυαλο γλυκια μου!! Ευχομαι να ειναι η πρωτη και τελευταια σου! Να εισαι ηρεμη κ ολα θα πανε καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα τι καλημερα δηλαδη μαυρη νυχτα περασαμε, ο χρονος ειναι ο μοναδικος γιατρος σ'αυτες τις περιπτωσεις, εγω κραταω αυτο που μου ειπαν και σε μενα οτι οπως μονη της εμεινε εγκυος ετσι και θα ξαναμεινει! Ο Θεος να απαλυνει την ψυχουλα της και να της χαρισει ενα μωρακι συντομα!

Σταρ τι κανεις πως εισαι εσυ?

Πως να ειμαι βρε Μαριεττουλα μου? χαλια.. Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ αυτες τις μερες! Προσπαθω να παρω τα πανω μου ομως γιατι πρεπει καλως ή κακως να σκεφτομαστε θετικα για τα παντα! Μονο ετσι μπορουμε να προχωρησουμε..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεωργία μου, τώρα το είδα..

λυπάμαι πάρα πολύ...τα δάκρυα πάλι έγιναν ποτάμι..

σε αγαπάμε όλες πάρα μα πάρα πολυ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεωργία μου οτι και να πώ ειναι λίγο....δεν μπορώ να καταλάβω γιατι συμβαινουν τέτοια πραγματα σε τόσο καλά άτομα που εχουν παιδευτει πολύ,δεν θα έπρεπε καποια στιγμή να ερθει η ευτυχία? εχω στεναχωρηθεί πολύ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissy μου καλή επιτυχία σήμερα!!!

κατερινάκι φέρε μας ενα ευχάριστο νέο....αρκετη στεναχωρια πηραμε τις τελευταιες μέρες,φτάνει πια.

mina ni και για σένα ισχυει το ίδιο....περιμένουμε

νεραιδούλα μου πως είσαι?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissy πολύ καλή επιτυχία και από μένα!!

κατερινάκι περιμένουμε νέα σου να πάρουμε λίγο τα πάνω μας...

τίνα μου, πως είσαι εσύ?το μωράκι ?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια! Τι καλή μέρα δηλαδη... Γεωργία μου ειλικρινά ότι και να σου πω καρδούλα μου είναι λίγο... Η Μαρία Σταρ είπε όλα όσα θα σου έλεγα κι εγώ! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός! Για όλες μας!!! Κλαίω κι εγώ μαζί με σένα κι ας μην σε έχω γνωρίσει από κοντά... Όμως καταλαβαίνω ότι ο πόνος σου είναι τεράστιος... Όμως πάρε τον χρόνο σου και άρχισε να σκέφτεσαι θετικά... Θα τα ξανακαταφέρεις!!! Είμαι σίγουρη! Σου στέλνω μια πολύ ζεστή αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί!!!

Διαφημίσεις

Ευχομαι η σημερινη μερα να ειναι χαρουμενη και αισιοδοξη!

Χθες εκλεισα τον υπολογιστη και δεν με χωρουσε ο τοπος...Δεν νομιζω να κοιμηθηκα καθολου...Απο τη μια λεω πως ο,τι δεν μας σκοτωνει μας κανει ποιο δυνατους αλλα κι απο την αλλη μας κλεβουν λιγο λιγο τη χαρα και χωρις χαρα τι νοημα να εχει η ζωη?

Ξημερωσε ο Θεος ομως καινουρια μερα και αυτο σημαινει ελπιδα.Ελπιζουμε πως απο σημερα ολα θα πανε καλυτερα,ολα γινονται για καποιο λογο,ολα ειναι δρομολογημενα,περιμενουμε λοιπον την σειρα μας...

Georgkat εισαι η πρωτη που θα μας φερει την ελπιδα...περιμενουμε νεα σου

Sissy καλη επιτυχια και ας ειναι να ερθει το μωρακι σου γιορτινο!

mina-ni περιμενουμε και την δικη σου χοριακη που ελπιζουμε και ευχομαστε να ειναι τεραστια!

georgia μου 'Σαγαπω κι αγαπωντας σε,σε περιεχω.Στο εδω ειναι το παντου και στο καθετι τα παντα.Ειμαι ησυχη και κινδυνο δεν εχω.Γιατι τον πονο και τη χαρα αρχιζω να τη δεχομαι με την ιδια ευγνωμοσυνη,το μικρο και το μεγαλο με την ιδια εκπληξη κι ολα τα πλασματα να αποδεχομαι με τον ιδιο σεβασμο,ακομα κι εμενα....Αρχιζω να εμπιστευομαι τη ζωη και να μην εχω αγωνια.Ζωη,δεν ειπαμε πως ειναι το αλλο ονομα της αληθειας?'

Σας αγαπω ολες !

Κατερινάκι και mina ni καλές χοριακές σήμερα!!! Φτιάξτε μας την μέρα επιτέλους διότι ο Δεκέμβρης όσο καλά ξεκίνησε, τόσο χάλια προχωράει...

Sissaki μου καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, όλα καλά να πάνε, να είναι η πρώτη και η τελευταία σου!!!

Mαριεττάκι μου γλυκό αύριο είναι η δύσκολη μέρα και για σένα, όμως είπαμε πολύ σύντομα θα τα ξανακαταφέρεις!

Τινκ μου πως είσαι εσύ?

Star μου κοριτσάκι μου εσύ να προσπαθείς όσο μπορείς να είσαι ήρεμη, να μην στενοχωριέσαι, σε λίγες μέρες θα έχουμε ευχάριστα νέα από σένα! Μαρια ν σε 2 μερούλες να μας πεις τα ευχάριστα!

Και η σημερινή μέρα πολύ δύσκολη... Τι έχει γίνει βρε κορίτσια??? Μήπως μας έχουν ματιάσει??? Μήπως να μας ξεματιάσει κάποιος???

καλημερα κοριτσια,

πραγματικα δεν ξερω σε ποια να προτοπο οτι λυπαμαι στην λολιτα στην γεωργια ή σε εμενα αδιαθετησα εχθες το βραδι χωρις κανενα σημαδι χωρις προειδοποιηση ποσο ύπουλη ειναι,οταν το ειδα δεν ήξερα πως να αντιδρασω να κλαψω,να μεινω ανεκφραστη και να πω δεν πειραζει και ομως αθετησα και εγω την υποσχεση μου εκλαψα τοσο πολυ που με πειρε ο υπνος χωρις να το καταλαβω με τα δακρια στα ματια μου.............

και εκει που λεω μολις ξυπνισα οτι θα μου περασει μολις ανοιξα το laptop συναιχησα το κλαμα με την γεωρια και με αυτο που εγραψε η ευαγγελια ηταν πολυ ομορφο!!!

Αυτο που με πειραζει περισοτερο ειναι αυτη τη φορα τη θα εχουν αφησει τα χαπια γιατη την προηγουμενη φορα στο τελευταιο υπεριχο 2 μερες πριν την σπερ/χυση ειδαμε 2 κυστες.

Συγχωμη που δεν σας εφερα ευχαριστα νεα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...