Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μπηκα να διαβασω τα ευχαριστα και τι να δω μου κοπηκε το αιμα! Γεωργια μου γλυκεια ολες οι γλυκες κουβεντες του κοσμου και αν ακουσεις δεν αρκουν για να απαλυνουν τον πονο σου, το μονο που θα σου πω και το πιστευω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου ειναι οτι θα ζησεις τη μητροτητα συντομα, ο Θεος ειναι τοσο μεγαλος που μας εκπλησει καθημερινα, φτανει να εχουμε πιστη και εσυ την εχεις και θα στο ανταποδωσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κι εγω σ΄αγαπαω κουκλι μου! Μαζι σου μιλουσα σημερα και σου λεγα: προσεχε την αγαπη σου, δεν κανει να δινεις τοση! Να τη νιωθεις, αλλα να μην τη δινεις ολη.... Δεν καταλαβαινεις τωρα, θα στα πω αλλη φορα!

Αχ, δεν κανει να πινω, σας παρασερνω κι εχετε πολλη δουλεια να κανετε! Ν΄ανθισετε!!!

Ολοι πίνουμε παρέα σου σημερα. Σαν να καθόμαστε απέναντι και να πίνουμε για σένα. Για όσα χαρηκες, για όσα εζησες, για όσα πονεσες. Δεν είμαστε μονο για τις χαρές εδω! Ο πόνος σου ειναι πόνος μας!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Εκλαψα μια φορα που πηρα το θετικο τεστ στα χερια μου και μια φορα τωρα, αφου εστειλα το αγορι μου για υπνο...Ειχε παρει κι ενα syrah να το γιορτασουμε, πινω τα τελευταια του! Θελω να κρατατε γερα! Αν ειδα εγω θετικο στα 43 μου, εσεις που ειστε πιτσιρικες θα τα καταφερετε μιο χαρα! Κι εγω θα προσπαθησω! Ως τα 45 μου θα προσπαθω!!! Αρκει ν΄αντεχει και τ΄αγορι μου, γιατι αλλιως δεν εχει νοημα!

Και θελω και ρακομελο!

Εκλαψα μια φορα που πηρα το θετικο τεστ στα χερια μου και μια φορα τωρα, αφου εστειλα το αγορι μου για υπνο...Ειχε παρει κι ενα syrah να το γιορτασουμε, πινω τα τελευταια του! Θελω να κρατατε γερα! Αν ειδα εγω θετικο στα 43 μου, εσεις που ειστε πιτσιρικες θα τα καταφερετε μιο χαρα! Κι εγω θα προσπαθησω! Ως τα 45 μου θα προσπαθω!!! Αρκει ν΄αντεχει και τ΄αγορι μου, γιατι αλλιως δεν εχει νοημα!

Και θελω και ρακομελο!

Αν το ξαναπεις παίρνω το πρώτο αεροπλάνο και μια νταμιτζανα ράκομελο και σου ερχομαι!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Εσυ να κατσεις στο αυγο σου! Περιμενουμε χοριακη αυριο!!! Το ρακομελο θα το πιουμε για να το γιορτασουμε!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Σ αγαπω παρα πολυ!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Θα πιούμε στις χαρές μας και στις λύπες μας!!!! Η χαρα σου χαρα μου και ο πόνος σου πόνος μου! Ειτε με υψηλές χοριακες ειτε με μηδενικές το χαμόγελο μας θα γιατρεψει τα πάντα!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Να ειστε καλα κουκλες μου, ολες σας! Αυριο ειναι μια καινουρια μερα με τις νεες εκπληξεις που μας φερνει! Θα αρχισω τα φασκομηλα για να το βοηθησω να βρει το δρομο του γλυκα (μην το αρχισουν οι εγκυουλες και οσες περιμενουν, ειναι άλλα μαντζουνια αυτα) και το χαμογελο μας θα βρει το δρομο για τον παραδεισο! Η ευτυχια παιζει κρυφτο, εμεις ομως ειμαστε πιο επιμονες! Θα τα καταφερουμε! Venceremos!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...