Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Και συνεχιζω.........Ευαγγελια εχει κρουψολω (βρειτε την λεξη) εδω πανω!!!!!!οχι πες, δεν σου ελειψε??????

Μαριετακι εισαι απλα μια ΘΕΑ!!!!!!!!!!!δεν θα πω τιποτα αλλο!!!!μακαρι ολες οι γυναικες να ειναι σαν εσενα!!!!!!

Λια εφαγες αρκετο ξυλο υποθετω και επιτελους συνηλθες ε???????αμα θες κι αλλο, παντως πες μου. ειμαι διαθεσιμη!!!

Ελευθερια, νεο κοριτσακι, καλως ηρθες!!!εδω που εμπλεξες θα κολλησεις σιγουρα εγκυμοσυνη!!!οποτε μην αγχωνεσαι!!Απο που εισαι?

Γεωργια κοπελα μου, πραγματικα εσυ θα με πεθανεις πιο γρηγορα απο τις υπολοιπες!θα μας πεις κανενα νεο? μηπως επεσες σε χειμαιρια ναρκη??

Μαρια v μην κανεις αρνητικες σκεψεις σε παρακαλω!!!

Εγω σημερα εκανα ενα γεροντοτουρινγκ, πηγα σε πεθερικα και γονεις να δω μην κοκκαλωσαν απο το κρυο. Καταχουφτωθηκα παλι τρομαρα μου, συνηδειτοποιησα οτι με πονανε τοσο πολυ που ερχεται η καρ....λα και δεν θα ξαναχουφτωθω. Μετρουσα τις μερες για την επομενη σπερματευγχυση και μαντεψτε ποτε πεφτει..Πρωτοχρονια. χα χα χα!το κοβω να πηγαινω παλι για τον επομενο μηνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρασακι, τσιγαρακι και Καβαφης....

"Σαν ετοιμος απο καιρο, σα θαρραλεος,

σαν που ταιριαζει σε που αξιωθηκες μια τετοια πολη,

πλησιασε σταθερα προς το παραθυρο,

κι ακουσε με συγκινηση, αλλ΄οχι

με των δειλων τα παρακαλια και παραπονα,

ως τελευταια απολαυση τους ηχους,

τα εξαισια οργανα του μυστικου θιασου,

κι αποχαιρετα την, την Αλεξανδρεια που χανεις."

Σας αγαπω, και μονο το θαυμα που συναιβη ηταν απο μονο του πολυ δυνατο! Το χαιρεταμε τωρα...

Σας αγαπω, και μονο το θαυμα που συναιβη ηταν απο μονο του πολυ δυνατο! Το χαιρεταμε τωρα...

Δεν το πιστεύω !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεωργια μου, καταλαβα καλα?οχι δεν θελω να πιστεψω αυτο που νομιζω!δεν το θελω!!!! δεν εχω λογια.:cry:

Θυμωνω πολυ και ισως ακουστω οτι χανω την πιστη μου, αλλα γιατι ατομα σαν εσας να περνανε τετοιες δοκιμασιες???!!γιατι πρεπει να τα περναμε ολα αυτα?!!Θυμωνω πιο πολυ με κατι μαλακισμενες μαναδες που τους εχει δωθει απλοχερα το χαρισμα της μητροτητας και δεν εκτιμουν αυτο που εχουν!και πραγματικα δεν ξερω με ποιον πρεπει να τα βαλω!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσοπουλα μου τι κανετε?ολα καλα?

γεωργια μου ουτε και εγω θελω να πιστεψω αυτο που αφηνεις να εννοηθει.τι να πω ρε γαμωτο....

εγω ηλπιζα να μην αδιαθετησω εχθες ,αλλα η καταραμενη ηταν πιστη στο ραντεβου της!ευτυχως δεν ειχα πονους!κοριτσια εκανα και κολπικο υπερηχο την 13ημερα και αυτον τον μηνα κ το ενδομητριο ηταν παλι 5,5χιλ(για 2ηφορα)κ το καλοκαιρι ,που ειχα κανει παλι τα ιδια !δεν ειναι πολυ λεπτο ρε κοριτσια ?πετυχε καμια σας εγκυμοσυνη με αυτο το ενδομητριο?

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

6 εβδομαδων και 2 ημερων επρεπε ν΄ακουσουμε ή εστω να δουμε ν΄αναβοσβηνει η καρδουλα! Ηταν ενας σκετος σακος (ενδομητρια συλληψη), χωρις να φαινεται κατι μεσα του. Αντιθετα σκιες στο ενδομητριο εδειχναν πως προσπαθει να φυγει, αλλα το κρατανε τα ουτρο. Ετσι κι αλλιως η χαμηλη αυξηση της χοριακης εδειχνε οτι μπορει και να μην τα καταφερει. Σταματαμε τη φαρμακευτικη υποστηριξη και περιμενουμε να φυγει γλυκα οπως ηρθε! Μαλλον δε θα χρειαστει αποξεση, θα περιμενουμε απλα μια δυνατη αιμμοραγια!

Και μονο που συνελαβες στα 43 σου ειναι συγκλονιστικο, ειπε ο γιατρος. Δειχνει οτι οι ωοθηκες λειτουργουν κανονικα και μπορεις να προχωρησεις σε εξωσωματικες φυσικου κυκλου, χωρις ορμονες, με το φυσικο σου ωαριο. Μην το υποτιμας, ειναι συνταρακτικο να εχεις ενδομητρια φυσικη συλληψη σ΄αυτη την ηλικια! Δεν το υποτιμω, αλλα το ειχα πιστεψει αυτο το μικρουλι, οτι θα ηταν το τυχερο και θα τα καταφερνε! Εκανα ό,τι μπορουσα, χουχουλιαζα σαν τη λεχωνα, ουτρο και κλεξαν με το τσουβαλι, κοινωνησα σημερα, εφαγα και το μηλαρακι (ευχαριστω Κατερινιω), δεν ηταν το τυχερουλι μου φαινεται!

Χριστουγεννιατικες βολτες τωρα (με βλεπω με τριφυλλα στο Αμστερνταμ), και καινουριες προσπαθειες με τη νεα χρονια! Μερικες μερες αδεια ακομα, μεχρι να τελειωσει το παραμυθακι μας και μετα παω να στολισω το δεντρο στην ταξη μου! Τα αφησα παραπονεμενα τα πιτσιρικια μου φετος...

Κουκλιτσα μου, εισαι η επομενη που θα ΄χει θετικο, το ξερουμε κι οι δυο! Γερό και τυχερο να ειναι, αυτο σου ευχομαι! Το ταξιδι συνεχιζεται, απλα το κρασακι δεν το γλυτωνα αποψε! Τι τυχερη ειμαι που σας γνωρισα!

Διαφημίσεις

Ένα μικρό αγόρι ρώτησε τη μαμά του: “Γιατί κλαις μαμά;”

-”Γιατί είμαι γυναίκα” του είπε.

-”Δεν καταλαβαίνω” είπε το μικρό.

Η μαμά του απλά το αγκάλιασε και είπε “και ούτε ποτέ θα καταλάβεις….”

Αργότερα το μικρό αγόρι ρώτησε τον μπαμπά του: “Γιατί η μαμά κλαίει χωρίς λόγο;”

-”Όλες οι γυναίκες κλαίνε χωρίς λόγο!” ήταν το μόνο που μπορούσε να πει ο μπαμπάς του.

Το αγοράκι μεγάλωσε και έγινε άντρας, έχοντας ακόμα την απορία για ποιό λόγο κλαίνε οι γυναίκες.

Κάποια στιγμή είχε μια συζήτηση με τον Θεό.

Τότε Τον ρώτησε:

“Θεέ μου, γιατί οι γυναίκες κλαίνε τόσο εύκολα;”

Και τότε ο Θεός του είπε:

- “Όταν δημιούργησα την γυναίκα έπρεπε να είναι ξεχωριστή. Έφτιαξα τους ώμους της δυνατούς αρκετά ώστε να σηκώνουν τα βάρη του κόσμου και απαλά για να προσφέρουν ανακούφιση.

Της έδωσα εσωτερική δύναμη για να μπορεί να υπομένει τις γεννήσεις και την απόρριψη που καμιά φορά προέρχεται από τα παιδιά της. Της έδωσα σκληράδα που της επιτρέπει να συνεχίζει όταν οι υπόλοιποι τα έχουν παρατήσει, και να φροντίζει την οικογένεια της μέσω αρρώστιας και κούρασης χωρίς να παραπονιέται.

Της έδωσα ευαισθησία ώστε να αγαπάει τα παιδιά της κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και όταν αυτά την πληγώνουν. Της έδωσα δύναμη ώστε να αντέχει τον άντρα της με τα ελαττώματα του και την έπλασα από το πλευρό του για να προστατεύσω την καρδιά του.

Της έδωσα σοφία να γνωρίζει ότι ένας σύζυγος ποτέ δεν πληγώνει την γυναίκα του, απλά ελέγχει τις δυνάμεις της και την αποφασιστικότητα της να παραμείνει δίπλα του χωρίς αμφιβολίες.

Βλέπεις γιέ μου ʼείπε ο Θεόςʽ, η ομορφιά της γυναίκας δεν είναι στα ρούχα που φοράει, στη μορφή που έχει ,ούτε στον τρόπο που φτιάχνει τα μαλλιά της…

Η ομορφιά της γυναίκας είναι στα μάτια της… γιατί τα μάτια είναι οι πύλες της καρδιάς… το μέρος που η αγάπη κατοικεί”.

Αχ, μπουμπου μου, την ευτυχια τη συνανταμε σε καθε γωνια που σκουντουφλαμε, αρκει να εχουμε τη σοφια να τη νιωσουμε! Σας πικρανα αποψε, ομως το θαυμα αξιωθηκα να το ζησω αλλη μια φορα, κι ελπιζω καποτε να το παρω κι αγκαλια!!!

Τιποτα δεν τελειωσε ακομα!

Αχ, μπουμπου μου, την ευτυχια τη συνανταμε σε καθε γωνια που σκουντουφλαμε, αρκει να εχουμε τη σοφια να τη νιωσουμε! Σας πικρανα αποψε, ομως το θαυμα αξιωθηκα να το ζησω αλλη μια φορα, κι ελπιζω καποτε να το παρω κι αγκαλια!!!

Τιποτα δεν τελειωσε ακομα!

Όχι αγάπη μου τιποτα δεν τελείωσε ακόμα. Θα κανείς λίγη υπομονη ακόμα!!!! Φυσικα και θα το κρατήσεις αγκαλιά σου. Λίγη υπομονη ακόμα καρδιά μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...