Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαριεττακι μου να πας για καφεδάκι για να νιώσεις καλύτερα...

Το ξέρω οτι οι πιθανότητες ειναι λίγες αλλα αυτο που με αγχωνει πιο πολύ ειναι αν μετα απο τόσες βιταμίνες θα δούμε βελτίωση στο σπερμα.. Πραγματικά αυτο ειναι μονο που με αγχωνει κ νομίζω οτι ειναι σημαντικό.....

Να σε ρωτήσω βρε κοριτσάκι μου,το κανω με το γιατρο κ τη μαια η ειναι κ αλλα άτομα μέσα;

Όχι δεν χρειάζεται συνεργείο ……χαχαχα…..δεν είναι επέμβαση ανοιχτής καρδιάς !

Θα σε ετοιμάσει η κοπέλα, θα κάνει 2 λεπτά ο γιατρός και μετά θα κάνεις όνειρα κοιτώντας το ταβάνι για κάνα εικοσάλεπτο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι δεν χρειάζεται συνεργείο ……χαχαχα…..δεν είναι επέμβαση ανοιχτής καρδιάς !

Θα σε ετοιμάσει η κοπέλα, θα κάνει 2 λεπτά ο γιατρός και μετά θα κάνεις όνειρα κοιτώντας το ταβάνι για κάνα εικοσάλεπτο.

Χαχαχαχχαχαχαχα!! Πόσο γελάω μ αυτα που γράφεις..

Εχω κ εγω κάτι απορίες....:oops:

Χαχαχαχχαχαχαχα!! Πόσο γελάω μ αυτα που γράφεις..

Εχω κ εγω κάτι απορίες....:oops:

Ε μα ρε μανιτσα μου κ εσυ τι ηθελες να ειναι μεσα? ολο το προσωπικο του κεντρου να σου ψαλλει χριστουγεννιατικες μελωδιες?? ηρεμησε κοριτσακι μου, σε παρακαλω!! Δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια!! Θα το διαπιστωσεις αυριο! Σου ευχομαι να ειναι η πρωτη και τελευταια σου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

ελευθερια μου καλησπερα....καλως ηρθες στην παρεα μας...ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!!!!

εγω μολις μιλησα με τον γιατρο μου και αυριο πρωι παω για χοριακη.... δεν υπαρχει λογος να περιμενω αλλο με την καθυστερηση...εχω βεβαια αρκετους πονους και ειπα να περιμενω μεχρι και σημερα και να δω....

μαρια σταρ...ξερω σε εχω σκασει αυτες τις μερες!!!!! αυριο θα παωωωωωωωω .....μην με κυνηγας αλλο!

Με βλεπεις.. Εχω κρατηθει στο υψος μου.. Κυρια! Δεν σε εχω παρει ακομα να τα ακουσεις!! Θα μιλησουμε το βραδυ!! :tongue::D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σ'εμενα στην πρωτη σπερ/ση ηταν 4 ατομα και τη δευτερη 5 γιατι προσθεθηκε και ο αλλος γιατρος, καταλαβαινετε οτι το μνι μου :oops: ηταν πρωτο θεαμα!

Καλα εσυ το κανες υπερπαραγωγη!!! :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατερινάκι κάνε μας την έκπληξη !! Τι έγινε με την δουλειά σου, έβγαλες άκρη με τις φούσκες?

λια μου τα πραγματα με την δουλεια ειναι δυσκολα...εκανα αυτο που μπορουσα για να δωσω ενα μικρο ποσο τωρα και πηρα μια παραταση μεχρι τελους χρονου για τα υπολοιπα....νεο αγχος για τις γιορτες...να μην ησυχαζουμε απο πουθενα!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

μαρια σταρ..... μικρη γαλατική μου κλωσσουλα...θα τα πουμε το βραδακι...κι εγω φευγω παω για καφεδακι και ταβλακι.....

ευαγγελια μου θα παω κατευθειαν για χοριακη να τελειωνω....δεν θα παρω τεστακι τελικα...

μαριεττακι μου εισαι γυναικα υπερπαραγωγη!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

λια μου τα πραγματα με την δουλεια ειναι δυσκολα...εκανα αυτο που μπορουσα για να δωσω ενα μικρο ποσο τωρα και πηρα μια παραταση μεχρι τελους χρονου για τα υπολοιπα....νεο αγχος για τις γιορτες...να μην ησυχαζουμε απο πουθενα!

Είναι πολύ ψυχοφθόρο βρε πουλάκι μου όλο αυτό…….Στην τελική αξίζει να πληρώνεις γαμ……κα άλλων? Εξάλλου το ξέρεις πως η κατάσταση θα χειροτερέψει εν καιρώ……..

Δεν ξέρω, δεν ήμουν ποτέ επιχειρηματίας, αλλά απορώ πως κοιμάσαι το βράδυ.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Μαρια ν δεν θέλω ηττοπάθειες!!! Σε παρακαλώ κορίτσι μου! Το ότι δεν πήγε καλά σε μένα δεν σημαίνει τίποτα... Απλά ήμουν άτυχη αυτή τη φορά! Θα δεις ότι εσύ θα έχεις τεράστια χοριακή και θα μας κάνεις όλες να χαρούμε επιτέλους!

Βρε Λία μου... δεν υπάρχεις.... Έχω τις μαύρες μου, είμαι στη δουλειά και μπήκα να σας διαβάσω και άρχισα να γελάω μόνη μου! Ειλικρινά σε ευχαριστώ πααααρα πολύ!

Άντε να ακούσουμε ευχάριστα βρε κορίτσια, τι θα γίνει επιτέλους????

Λοιπόν άντε να παίρνουμε τα πάνω μας γιατί φτάνει μαύρισε η ψυχή μας...

Βλέπω πως και το κοριτσι μου η Λία ξαναβρήκε τον εαυτό ρης και μας κάνει να γελάμε και πολύ το χαίρομαι!!!Γειτόνισσα 21 το κλείνω το μπου....λο και μετά free αλλα άμα είναι για το παπί του ρίχνω και μπουρλότο!!!

Κατερινακι είσαι το outsider μας τρελανε μας κοπελαρα μου!!!!

Ελευθερια μαλως μας ήρθες και με το καλό να σου έρθει και το νινί...Ενα είναι σίγουρο με εμάς θα περάσεις σούπερ!!!

Μαριέτα μου να πας να πιεις τους καφέδες σου και τα ποτακια σου άμα λάχει το δικαιουσε το ιδιο και το Λολιτάκι μας...

Φιλάκια τρελιαρες

Ααααα και τώρα που είπα τρελιαρες Νατάσα μου που είσαι;

bKtop2.png8BRwp3.png

Λοιπόν άντε να παίρνουμε τα πάνω μας γιατί φτάνει μαύρισε η ψυχή μας...

Βλέπω πως και το κοριτσι μου η Λία ξαναβρήκε τον εαυτό ρης και μας κάνει να γελάμε και πολύ το χαίρομαι!!!Γειτόνισσα 21 το κλείνω το μπου....λο και μετά free αλλα άμα είναι για το παπί του ρίχνω και μπουρλότο!!!

Κατερινακι είσαι το outsider μας τρελανε μας κοπελαρα μου!!!!

Ελευθερια μαλως μας ήρθες και με το καλό να σου έρθει και το νινί...Ενα είναι σίγουρο με εμάς θα περάσεις σούπερ!!!

Μαριέτα μου να πας να πιεις τους καφέδες σου και τα ποτακια σου άμα λάχει το δικαιουσε το ιδιο και το Λολιτάκι μας...

Φιλάκια τρελιαρες

Ααααα και τώρα που είπα τρελιαρες Νατάσα μου που είσαι;

ετοιμασου 20 του μηνα ερχομεεε!!! θα γινεις χαμος μας βλεπω να μας διωχνουν γιατι οταν γελαω συν οτι ακουγομε πολυ αλλα καποναω κ το διπλανο μου χαχαχαχ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Επιτελους κοριτσια ηρθα και εγω!!καλε τι διαβαζω??????Αντε Κατερινιω αυριο πρωι πρωι να πας, μην μας κρατας σε αγωνια!!!!!!!

Σισσακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια!θα το διαπιστωσεις. ολα τα ρεκορ ομως τα εσπασε η Λολιτα!περαστε κοσμε!!!!

Ασπα αμα ειναι να το βαλεις φωτια, φωναξε και εμενα, σε παρακαλω.......θα σου το κανω αγνωριστο!!!

Μινα ni εγκυμοσυνη μου μυριζει!!!!!!!!!!

Αντε Αστερι μου και στα δικα σου!!!!!!!!!!!Αχ θα με πεθανετε εδω περα με τοση αγωνια!!!

Νεραιδουλα που χαθηκες??????????????????????????

Παπακι κωλο δεν βαζεις κατω ετσι??αμα σου βγει υπερκινητικο το μπεμπε μην ακουσω κανενα παραπονο!!απο τη μανουλα του θα το εχει παρει!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...