Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Mina – pa, ο μπόμπιρας πήρε το οκ και ξεπόρτισε……….

Maria – v μην επηρεάζεσαι κορίτσι μου από τα αρνητικά που ακούς. Θυμήσου ότι σε περιόδους που ακούγαμε να σκάνε εγκυμοσύνες γύρω μας, εσύ και εγώ είχαμε μαυρίλες και απογοητεύσεις. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Σήμερα εσύ, αύριο εγώ……..

Το back up plan για την Κερκίνη μου αρέσει, αν και θα σου πρότεινα να πάτε ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είναι οι στιγμές σας και πρέπει να το γιορτάσετε οι δυο σας…………..

Sissy μου καλή επιτυχία κοριτσάρα μου !! Όταν θα τελειώσει θα δεις πως είναι πολύ γελοία διαδικασία.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να σου πω welcome to the club…? Τα ίδια και εμείς, 4 χρόνια παλεύουμε χωρίς κανένα φαινομενικά πρόβλημα. Θα γίνει το θαύμα και για εμάς αργά ή γρήγορα.

Astage, 20 του μήνα το κλείνεις το φροντιστήριο φαντάζομαι……..έρχεται το Παπί !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λια μου σ ευχαριστω παρά πολύ... Σκέφτηκα να κανω όσους κύκλους αντεχω( ψυχολογικά).. Κ μετα εξωσωματικη!! Ο γιατρος μου μου ειπε να κανω όσες σπερματεγχυσεις αντέχω..( αν κ εχω διαβάσει μέχρι 6)..

Βέβαια ελπίζω να με βοηθήσει ο Θεουλης και να καταφέρω....

Εσύ κοριτσάκι μου τι σκέφτεσαι να κανείς;

λια μου σ ευχαριστω παρά πολύ... Σκέφτηκα να κανω όσους κύκλους αντεχω( ψυχολογικά).. Κ μετα εξωσωματικη!! Ο γιατρος μου μου ειπε να κανω όσες σπερματεγχυσεις αντέχω..( αν κ εχω διαβάσει μέχρι 6)..

Βέβαια ελπίζω να με βοηθήσει ο Θεουλης και να καταφέρω....

Εσύ κοριτσάκι μου τι σκέφτεσαι να κανείς;

Θα σε βοηθησει και θα τα καταφερεις...

Διαφημίσεις

ελευθερια μου καλησπερα....καλως ηρθες στην παρεα μας...ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!!!!

εγω μολις μιλησα με τον γιατρο μου και αυριο πρωι παω για χοριακη.... δεν υπαρχει λογος να περιμενω αλλο με την καθυστερηση...εχω βεβαια αρκετους πονους και ειπα να περιμενω μεχρι και σημερα και να δω....

μαρια σταρ...ξερω σε εχω σκασει αυτες τις μερες!!!!! αυριο θα παωωωωωωωω .....μην με κυνηγας αλλο!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ελευθερια μου καλησπερα....καλως ηρθες στην παρεα μας...ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!!!!

εγω μολις μιλησα με τον γιατρο μου και αυριο πρωι παω για χοριακη.... δεν υπαρχει λογος να περιμενω αλλο με την καθυστερηση...εχω βεβαια αρκετους πονους και ειπα να περιμενω μεχρι και σημερα και να δω....

μαρια σταρ...ξερω σε εχω σκασει αυτες τις μερες!!!!! αυριο θα παωωωωωωωω .....μην με κυνηγας αλλο!

επιτέλους!!!!!

να αρχίσουν βροχή τα ευχάριστα!!!!!θα περιμένουμε!!!!!

ελευθερία καλωσόρισες!!!

μινα νι...περιμένουμε....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

όλγα μου γλυκία και αγαπημένη,

θα περιμένουμε νέα από το γιατρό για την επόμενη προσπάθεια!!!!

δεν το βάζουμε κάτω λέμε!!!!

μάνες θα γίνουμε!!!!και που ξέρεις μπορεί να έρθει τώρα από μόνο του...όλα είναι δυνατά!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας κοριτσια,σας ευχαριστω για της ευχες σας μακαρι να πιασουν!!!!!

ειμαι ακομα καθαρη προς το παρον, ελπιζω και προς το μελλον..........

δεν παω ακομα ουτε για χωριακη ουτε κανω τεστ να περασει η σημερινη μερα και βλεπουμε!!!!

ελευθερια καλοσωρισες welcome to the club ειμαι στην 2 σπερ/χυση και περιμενω απο εχθες να αδιαθετησω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Γεια σας κοριτσια,σας ευχαριστω για της ευχες σας μακαρι να πιασουν!!!!!

ειμαι ακομα καθαρη προς το παρον, ελπιζω και προς το μελλον..........

δεν παω ακομα ουτε για χωριακη ουτε κανω τεστ να περασει η σημερινη μερα και βλεπουμε!!!!

ελευθερια καλοσωρισες welcome to the club ειμαι στην 2 σπερ/χυση και περιμενω απο εχθες να αδιαθετησω!!!!

Μινα μου τελικά στο ίδιο κέντρο πηγαίνουμε...ποιος ειναι ο γιατρος σου;

Διαφημίσεις

Κατερινακι μουυυυυυυυ έχεις καθυστέρηση;;;

Καλησπερα κοριτσια!

Παπακι μου πολυ ζωηρο το μωρακι σου μοιαζει στη μαμα του που δεν κρατιεται και θελει να βολταρει!:tongue:

Μινα νι ελπιζω να εισαι το ευχαριστο νεο της ημερας, αντε μπες να μας πεις τα νεα σου!

Ελευθερια καλως ηρθες στην παρεα μας ευχομαι να ειναι η τελευταια σου σπερ/ση και να εχεις μια μεγαλη χοριακη!

Μαρακι ν μην κανεις αρνητικες σκεψεις δεν βοηθαει στα σπορακια σου τα δυσαρεστα νεα ειναι τυχαια γεγονοτα δεν σημαινει οτι θα συμβουν και σε αλλες. Ν α σκεφτεσαι μονο θετικα και ολα θα πανε καλα!

Γεωργια σημερα θα ακουσεις την καλυτερη μελωδια του κοσμου, ηχογραφησε τη καλα μεσα σου για να τη σκεφτεσαι και να χαμογελας!

Σισσακι ευχομαι να ειναι η πρωτη και η τελευταια σου σπερ/ση, επειδη θα την κανεις σε φυσικο κυκλο θα ειναι σαν να εκανες σεξ, αυτο στο λεω γιατι εισαι πολυ ευαισθητο πλασμα και ο,τι και να γινει δεν θελω να σε παρει απο κατω, να εισαι αισιοδοξη παντα!

Το απογευμα θα παω για καφε με μια φιλη μου να ξεσκασω λιγο, γιατι δεν αντεχω αλλο κλεισμενη.

Sissy μου τώρα που μπήκες στο χορό θα χορέψεις! Πήρες τις αποφάσεις σου, και το σημαντικότερο επιτέλους έχετε μια κοινή γραμμή με τον άντρα σου. Δεν τραβάει ο ένας από δω και ο άλλος από κει. Εφόσον το αντέχεις και οικονομικά και ψυχολογικά να κάνεις όσες σπερματεγχύσεις χρειαστεί. Εγώ εγκατέλειψα και πάω για εξωσωματική τον Ιανουάριο γιατί κουράστηκα να περιμένω από μήνα σε μήνα και δεν με συμφέρει να δίνω 300 – 400 για σπερματέγχυση.

Κατερινάκι κάνε μας την έκπληξη !! Τι έγινε με την δουλειά σου, έβγαλες άκρη με τις φούσκες?

Mina – ni ……κατάλαβα……….θα μας γκαστρώσεις και εσύ………..Άντε καλέ και μας χρειάζεται αναπτέρωση ηθικού!

Tinker…??? Πες κανένα νέο βρε ψυχή μου……Είσαι καλά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μαριεττακι μου να πας για καφεδάκι για να νιώσεις καλύτερα...

Το ξέρω οτι οι πιθανότητες ειναι λίγες αλλα αυτο που με αγχωνει πιο πολύ ειναι αν μετα απο τόσες βιταμίνες θα δούμε βελτίωση στο σπερμα.. Πραγματικά αυτο ειναι μονο που με αγχωνει κ νομίζω οτι ειναι σημαντικό.....

Να σε ρωτήσω βρε κοριτσάκι μου,το κανω με το γιατρο κ τη μαια η ειναι κ αλλα άτομα μέσα;

Sissy μου τώρα που μπήκες στο χορό θα χορέψεις! Πήρες τις αποφάσεις σου, και το σημαντικότερο επιτέλους έχετε μια κοινή γραμμή με τον άντρα σου. Δεν τραβάει ο ένας από δω και ο άλλος από κει. Εφόσον το αντέχεις και οικονομικά και ψυχολογικά να κάνεις όσες σπερματεγχύσεις χρειαστεί. Εγώ εγκατέλειψα και πάω για εξωσωματική τον Ιανουάριο γιατί κουράστηκα να περιμένω από μήνα σε μήνα και δεν με συμφέρει να δίνω 300 – 400 για σπερματέγχυση.

Κατερινάκι κάνε μας την έκπληξη !! Τι έγινε με την δουλειά σου, έβγαλες άκρη με τις φούσκες?

Mina – ni ……κατάλαβα……….θα μας γκαστρώσεις και εσύ………..Άντε καλέ και μας χρειάζεται αναπτέρωση ηθικού!

Tinker…??? Πες κανένα νέο βρε ψυχή μου……Είσαι καλά?

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...