Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα! Ο Αγιος Σπυριδωνας να ειναι παντα διπλα μας!

Σας ευχομαι απο καρδιας, του χρονου τετοια μερα μονο χαμογελο να εχουμε στα χειλη μας και τα μωρακια μας στην αγκαλια μας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά για τον Αγιο Σπυρίδωνα, σας άναψα κεράκι πρωί πρωί, 1,5 ώρα όρθια ήμουν αλλά χαλάλι, είχε πάρα πολύ κόσμο.

Ολγα μου λυπάμαι, λυπάμαι τόσο πολύ σαν να ήταν για μένα, τώρα που το έζησα όλα αυτό σε καταλαβαίνω, απόλυτα. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, ξέσπασε και πάμε πάλι για τον στόχο. μαριεττα μου καλό κουράγιο κορίτσι μου, όπως όλες έτσι και εγώ ήλπιζα ότι δεν θα χρειαστεί να το περάσεις όλο αυτό. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και από εδώ και πέρα μόνο χαρές. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Sissy2012 με το καλό να κάνεις την ενεσούλα σήμερα και καλή επιτυχία!

Georgkat ελπίζω να βρήκες κάποια λύση, όλη η Ελλάδα βογκάει, έτσι που μας κατάντησαν. Καλό κουράγιο.

Γεωργία με το καλό σήμερα να μας πεις ευχάριστα!

mina-ni τα φώτα πάνω σου, μακάρι κορίτσι μου να μείνεις καθαρή και να χαρούμε λίγο όλες εδώ μέσα

mina pa πες μας λεπτμέριες από τον υπέρηχο, πως ήταν??????? τι σας είπε, πότε θα ξαναπάς?

Όπως πολύ σωστά είπε η Λία, μεγάλη η απογοήτευση, πολύ βαρύ το κλίμα, και όταν ξέρεις ότι είσαι η επόμενη ακόμα πιο βαρύ. Μέχρι την Κυριακή ήμουν μια χαρά, Δευτέρα πρωί με το που άνοιξα τα μάτια μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν 4 και σήμερα, το ίδιο και χθες. Σήμερα που πήγα στην εκκλησία είμαι λίγο καλύτερα, έχω και φωτογραφία το απόγευμα οπότε θα ξεχαστώ. Από χθες όλο δυσάρεστα ακούω, έχει μαυρίσει η καρδιά μου, δεν ξέρω τι να γράψω για να παρηγορήσω τα κορίτσια, ότι και να πω μου φαίνεται λίγο... 2 και σήμερα λοιπόν, έχω βγάλει πρόγραμμα, Παρασκευή πρωί πρωί θα κάνω ένα ξεχασμένο τεστ που έχω από την hometest, άσχετα που ξέρω ότι μπορεί να μην δείξει, αν δείξει θα πάω εδώ για χοριακή και θα περιμένουμε τα ευχάριστα. Αν όχι κατά τις 11 που σχολάει ο άντρας μου θα πάμε Θεσσαλονίκη στο κέντρο να δώσω αίμα και μετά θα πάμε καμιά βόλτα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Αν είναι θετικό όλα οκ, αλλιώς γυρίζουμε, και την επόμενη το πρωί πάει ο άντρας μου ξανά Θεσσαλονίκη να παραλάβει την αδερφή του, εγώ τον περιμένω σε μια φίλη μου, την φέρνει, έρχεται με παίρνει και πάμε κάπου στην Κερκίνη για να μείνουμε το βράδυ και γυρίζουμε Κυριακή βράδυ και μετά ο Θεός μαζί μας... Εχω κάψει τον εγκέφαλό μου από τα πολλά σενάρια, ας γίνει το θέλημά Του.

Σας φιλώ όλες, συγχωρέστε με που δεν γράφω πολύ, αλλά όπως και να έχει θα σας ενημερώσω την Παρασκευή.

HvAnp3.png

καλημέρες καλημέρες κι από μένα!!!

Τι κάνουν τα κορίτσια;;Δεν θέλουμε ηττοπάθεια τώρα!Εξάλλου τι κάνουμε εμείς;είμαστε εδω για να δίνουμε δυναμη η μια στην άλλη κι αν τα κορίτσια μας είναι στεναχωρημενα θα πάρουν τον χρόνο τους και θα επιστρέψουν δυναμικά...

Παπάκι σαν πολύ αερα δεν πήρες;;;Έλα εσύ και θα μαζευτούμε όλες!!!Το μικρό σου το παπάκι ζωηρό ε;;Μπράβο!!!

Έχουμε και νεα σε αναμονή από την προφεσορα το βράδυ και μακάρι να είναι όλα τέλεια που θα είναι γιατί με τόσες προσευχές και θετική ενέργεια από εμας και όλους τους αγίους διπλα της πως να μην πανε σούπερ τα πράγματα.

Μινακι καθαρή και σημερα;;και για 9 μήνες από δω και πέρα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Stardust πες κανένα νέο. Πώς είσαι εσύ? Η μανούλα σου τι κάνει?

Λιακι μου καλα ειμαι σε γενικες γραμμες.. Αν εξαιρεσεις το ζαβλακωμα που εχω! Δοξα το Θεο! Εγω το εχω ζησει επαγγελματικα μιλαμε! Χαχαχα ξαπλα, ταινιες, βιβλιο και το Θεο δοξα!

Η μητερα μου παει καλυτερα! Ο γιατρος της συνεστησε να συνεχισει τις θεραπειες μεχρι και 21 του μηνος. Τη δευτερα θα παει για αξονικη για να δουμε κατα ποσο βελτιωθηκε. Ας πανε ολα καλα Θεε μου! Την εχει λυπηθει η ψυχη μου, τι εχει τραβηξει!

Μαρακι ν δεν θελω ηττοπαθειες! Σε παρακαλω!! Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρία ν Όλα καλα θα πανε μην μου αγχώνεσαι και μην κανείς μαύρες σκέψεις γιατί τα μωρακια σου είναι εκεί και σε λίγο καιρο θα εχεις και μαζί τους φωτογράφηση...

bKtop2.png8BRwp3.png

maria_v βοηθεια σου κοριτσακι μου!

Μην σκεφτεσαι αρνητικα την Παρασκευη θα εχεις ευχαριστα νεα και ουτε που θα θυμασαι ολο αυτο το πλανο που κατεστρωσες ;)

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Μαζεύω τα κομμάτια μου και προχωράω!!! Άλλωστε δεν έχω άλλη επιλογή... Όπως καταλαβαίνετε εχθές ήταν πολύ δύσκο΄λη μέρα και δεν είχα το κουράγιο να σας γράψω, σας ζητάω συγνώμη! Μπήκα όμως και διάβασα όλα αυτά τα υπέροχα λόγια συμπαράστασης και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Όπως ευχαριστώ και τα κορίτσια που με πήραν τηλέφωνο!!! Όσο και αν το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να μην έχεις θετικό αποτέλεσμα, όταν στο ανακοινώνουν...σε σκοτώνει... Είναι πααααρα πολύ δύσκολο!!! Εύχομαι να μην συμβεί σε άλλη κοπέλα και από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα και ευχάριστα νέα!!! Μέσα από την καρδιά μου!!!

Τέλοσπάντων...σηκώνω το κεφάλι και πάλι ψηλά και προχωράω! Την άλλη εβδομάδα θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε! Μου πρότεινε η επόμενη προσπάθεια να είναι σε φυσικό κύκλο, να μην φορτωθώ φάρμακα. Θα δούμε, θα τα πούμε από κοντά! Μακάρι ο Άγιος Σπυρίδωνας να μας βοηθήσει όλες!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ!!! Πολλά φιλιά!!!

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Μαζεύω τα κομμάτια μου και προχωράω!!! Άλλωστε δεν έχω άλλη επιλογή... Όπως καταλαβαίνετε εχθές ήταν πολύ δύσκο΄λη μέρα και δεν είχα το κουράγιο να σας γράψω, σας ζητάω συγνώμη! Μπήκα όμως και διάβασα όλα αυτά τα υπέροχα λόγια συμπαράστασης και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Όπως ευχαριστώ και τα κορίτσια που με πήραν τηλέφωνο!!! Όσο και αν το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να μην έχεις θετικό αποτέλεσμα, όταν στο ανακοινώνουν...σε σκοτώνει... Είναι πααααρα πολύ δύσκολο!!! Εύχομαι να μην συμβεί σε άλλη κοπέλα και από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα και ευχάριστα νέα!!! Μέσα από την καρδιά μου!!!

Τέλοσπάντων...σηκώνω το κεφάλι και πάλι ψηλά και προχωράω! Την άλλη εβδομάδα θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε! Μου πρότεινε η επόμενη προσπάθεια να είναι σε φυσικό κύκλο, να μην φορτωθώ φάρμακα. Θα δούμε, θα τα πούμε από κοντά! Μακάρι ο Άγιος Σπυρίδωνας να μας βοηθήσει όλες!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ!!! Πολλά φιλιά!!!

Μην ζητας συγνωμη κοριτσακι μου καταλαβαινουμε πολυ καλα πως ενιωσες και πως ακομη νιωθεις!Σηκωσε ψηλα το κεφαλι για να βλεπει το αγγελουδι σου τι κουκλα μαμα θα εχει και να ερθει γρηγορα!Ευχομαι να μην εχεις αλλη απογοητευση ποτε στη ζωη σου κι οπως ειπες απο δω και περα μονο θετικα αποτελεσματα και ευχαριστα νεα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα,σας διαβαζω πολυ καιρο και ευχομαι σε ολες το ιδιο που επυθυμω και εγω... ενα μωρακι...πολεμαμε με τον ανδρα μου 4 χρονια τωρα,ολες οι εξετασεις μια χαρα,ανεξηγιτη υπογεννητικοτητα.Το νοεμβρη εκανα την πρωτη σπερματεγχηση αλλα αδιαθετισα 10 μερες μετα!!!Πολυ νωριτερα...δεν το εβαλα κατω και την 1 Δεκεβριου εκανα την δευτερη...τωρα περιμενω ειμαι στην 12 μερα και λεω να κανω χοριακη στις 17...ο θεος να βαλει το χερακι του.

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα,σας διαβαζω πολυ καιρο και ευχομαι σε ολες το ιδιο που επυθυμω και εγω... ενα μωρακι...πολεμαμε με τον ανδρα μου 4 χρονια τωρα,ολες οι εξετασεις μια χαρα,ανεξηγιτη υπογεννητικοτητα.Το νοεμβρη εκανα την πρωτη σπερματεγχηση αλλα αδιαθετισα 10 μερες μετα!!!Πολυ νωριτερα...δεν το εβαλα κατω και την 1 Δεκεβριου εκανα την δευτερη...τωρα περιμενω ειμαι στην 12 μερα και λεω να κανω χοριακη στις 17...ο θεος να βαλει το χερακι του.

Kαλως ηρθες Ελευθερια!Στις 15 ειναι η γιορτη σου ευχομαι ο Αγιος Ελευθεριος να σου χαρισει το μωρακι σου και η χοριακη σου στις 17 να ειναι τεραστια!

Ελευθερια καλωσηρθες!! Μαζι θα παμε για χοριακη στις 17!! Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα! Εγω εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη και προς το παρον καθομαι και κλωσσαω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Maria v ολα θα πανε καλα...μη βάζεις άσχημες σκέψεις..χθες το βράδυ έκανα την ένεση και θα πάμε αύριο το πρωί!

Λολιτακι μου...δύναμη τωρα! Το ξέρω οτι ειναι παρά πολύ δύσκολο αλλα πρέπει να σηκωθεις και να συνεχίσεις γιατι θα τα καταφέρεις!!!!!

maria v μην σκέφτεσαι αρνητικά κοριτσάκι μου,θετική σκέψη και αισιοδοξια θέλω!!

sissy μου καλή επιτυχία αυριο,να είναι η πρώτη και τελευταια φορά ευχομαι.

ελευθερία καλώς ηρθες,καλά αποτελέσματα να εχεις,μια τεράστια χριστουγεννιατικη χοριακή!!

παπάκι αρχισες τις βόλτες?????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...