Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο εμενα,πιστευα οτι θα ανοιξω το parents τετοια ωρα και θα βλεπω σαμπανιες και πυροτεχνιματα πραγματικα λυπηθηκα πολυ για το λολιτακι και την μαριετα,τι να πω ,οτι ειναι θελημα θεου!!!!

ειχα φουλ δουλεια σημερα και δεν καταφερα να μπω νωριτερα τα δικα μου νεα για ενα περιεργο λογο ειμαι ακομα καθαρη αλλα ειδωμεν να περασει και η αυριανη μερα και βλεπουμε.......

καλο βραδι κοριτσια παω να ξαπλασω γιατι ειμαι κοματια καινέ τα ματακια μου!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Μολις μπηκα και διαβασα τα νεα.το μονο που εχω να πω ειναι κουραγιο στα κοριτσια μας και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην περασουν ποτε ξανα τα ιδια!!!μονο τα καλυτερα ευχομαι σε ολες!!!

Κουκλιτσες, δυσκολευτηκα πολυ να γραψω σημερα!

lolita και mar1981, ελπιζα άλλα! Θα ΄ρθει να ειστε σιγουρες! Βαθια ανασα τωρα και αγκαλια με το ταιρι σας! Γλυκά και βελουδενια Χριστουγεννα να ΄χετε!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

σήμερα είναι μια καινούρια μέρα , όπως λέει και στο όσα παίρνει ο άνεμος!!

σήμερα περιμένουμε ευχάριστα από τη Γεωργία και τη μίνα νι....

ο άγιος σπυρίδωνας να είναι δίπλα μας!!!!

φιλάκια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια μου...

Μονο ευχάριστα να έχουμε απο εδώ κ πέρα....

Γεωργία μου σημερα έχουμε τον υπερηχο ε;;τι ωραία..

Μινα Νί περιμένουμε τα ευχάριστα.....

Παπακι μπες να πεις για το Μωρακι σου........με το καλο κοριτσάκι μου!!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου,

lolitaki και μαριεττα αυτα να είναι τα τελευταια ασχημα νέα που ακούτε και απο εδω και πέρα μόνο ευχάριστα να εχετε κοριτσάκια μου.

ο Αγιος Σπυρίδωνας μαζί μας

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα!

Ο Αγιος Σπυριδωνας να ειναι φυλακας και βοηθος για ολα τα σπορακια του κοσμου!

georgia μου να δεησει ο Αγιος και η Παναγια και για το δικο σου σπορακι και σημερα να εχεις ευχαριστα νεα.

mina-ni εσυ θα κανεις τεστακι σημερα η χοριακη?Καλη επιτυχια ευχομαι και χαρουμενα αποτελεσματα!

Μια ζεστη αγκαλια σε ολες!

Καλημερα κ απο μενα!!!

ολγακι μου το κεφαλι ψηλα πρεπει να εχουμε δυμανη κ παραπολυ δυναμη σε αυτη την ζωη , σου ευχομαι ολοψυχα η νεα χρονια να ειναι γεματη απο ευτυχια κ η κοιλιτσα γεματη!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Η ησυχία μάλλον οφείλεται στην απογοήτευση που νιώθουμε όλες….

Lolitaki πάρε τον χρόνο σου κορίτσι μου……κάποια στιγμή θα ξανασηκωθείς, όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται. Είναι τόσες πολλές οι γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν την ίδια απογοήτευση με εσένα. Μια μεγάαααααλη αγκαλιά και από εμένα.

Κορίτσια, όλες μια προσευχή για να γιατρευτεί η ψυχή τους.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Η ησυχία μάλλον οφείλεται στην απογοήτευση που νιώθουμε όλες….

Lolitaki πάρε τον χρόνο σου κορίτσι μου……κάποια στιγμή θα ξανασηκωθείς, όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται. Είναι τόσες πολλές οι γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν την ίδια απογοήτευση με εσένα. Μια μεγάαααααλη αγκαλιά και από εμένα.

Κορίτσια, όλες μια προσευχή για να γιατρευτεί η ψυχή τους.

Αυτο κανουμε Λια μου και οσο το κανουμε ολες μαζι τοσο περισσοτερη δυναμη θα παρει...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...