Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια δυστυχως εγω δεν εχω ευχαριστα νεα ο υπερηχος δεν εδειξε καρδιακη λειτουργια και το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε. Θα κανω την Παρασκευη αποξεση. Για καποιο λογο ειμαι πολυ πιο ηρεμη ισως γιατι απο τη φυση του επρεπε να παλινδρομησει και επιπλεον εκανα τα παντα για να ειμαι 100% σιγουρη για το αποτελεσμα.

Ευχομαι να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα απο το Ολγακι και τη Μινα νι να χαμογελασει και λιγο το χειλακι μας, γιατι αρκετα δυσαρεστα ακουσατε απο μενα, απο εδω και περα μονο χαρουμενες εκπληξεις!

Μαναρι μου καλο κουραγιο!!λυπαμαι......:cry:σε θαυμαζω!!!μακαρι απο δω και περα να πανε πολυ καλυτερα τα πραγματα!!!εσυ εκανες ο,τι μπορουσες!!ολα γινονται για καποιο λογο..αυτο πρεπει να σκεφτομαστε παντα.μη μου στενοχωριεσαι. τουλαχιστον πλεον ξερεις οτι μπορειτε και μονοι σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια δυστυχως εγω δεν εχω ευχαριστα νεα ο υπερηχος δεν εδειξε καρδιακη λειτουργια και το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε. Θα κανω την Παρασκευη αποξεση. Για καποιο λογο ειμαι πολυ πιο ηρεμη ισως γιατι απο τη φυση του επρεπε να παλινδρομησει και επιπλεον εκανα τα παντα για να ειμαι 100% σιγουρη για το αποτελεσμα.

Ευχομαι να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα απο το Ολγακι και τη Μινα νι να χαμογελασει και λιγο το χειλακι μας, γιατι αρκετα δυσαρεστα ακουσατε απο μενα, απο εδω και περα μονο χαρουμενες εκπληξεις!

πολύ λυπάμαι κοριτσάκι μου που δεν τα κατάφερε τελικά αλλά είπαμε οτι απο αυτη την ιστορία θα κρατήσεις μόνο τα θετικά, εμεινες εγκυος φυσιολογικά οποτε θα ξαναμείνεις σύντομα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ματιεττακι μου το σημαντικό ειναι να είσαι ήρεμη και καλα.. Αφού τωρα ξέρεις οτι κανείς σύλληψη ειναι επίσης πολύ σημαντικό....ολα θα πανε καλα τωρα! Για οτι χρειαστείς θα ειμαι δίπλα σου...

Μαριεττουλα μου το ξερω πως ειναι πολυ δυσκολη φαση αυτη που περνας και εχεις χιλια δικια! Το θετικο ειναι οτι εκανες τα παντα για να διαπιστωσεις ποια ειναι η πραγματικη κατασταση και δεν το αφησες στην τηχη του.. Τουλαχιστον εχεις ησυχη τη συνειδηση σου! Σου ευχομαι αυτη να ειναι η τελευταια στεναχωρια που παιρνεις κ απο εδω κ περα μονο ευχαριστα να εχεις στη ζωη σου και πολυ πολυ συντομα να σου ερθει ενα μωρακι και να μεινει για τα καλα! Σου ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ περα! Εμεις ειμαστε εδω κ το ξερεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

φερτα φερτααα!!!

πρωτα θα μπω εγω να συνελθω!θα παρω ενα ελαφρυ καψιμο και μετα θα ριξουμε τους υπολοιπους να τσουρουφλιστουν!:evil: δεν πιστευ να πρεπει να μαζεψουμε και στις σταχτες τους???!!!!

Σισσυ θα ζεστανουμε για τα καλα το σπιτι του παπακιου!!!:D

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για το κουραγιο που μου δινετε, αυτο προσπαθουμε να κανουμε να κρατησουμε τα θετικα της υποθεσης οτι μειναμε φυσιολογικα και οτι λειτουργησε ο οργανισμος μου. Περισσοτερα θα μαθουμε οταν θα βγει και η ιστολογικη εξεταση.

Παπακι και εγω εχω εναν γιατρο να τον πεταξουμε στο τζακι!:evil:

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για το κουραγιο που μου δινετε, αυτο προσπαθουμε να κανουμε να κρατησουμε τα θετικα της υποθεσης οτι μειναμε φυσιολογικα και οτι λειτουργησε ο οργανισμος μου. Περισσοτερα θα μαθουμε οταν θα βγει και η ιστολογικη εξεταση.

Παπακι και εγω εχω εναν γιατρο να τον πεταξουμε στο τζακι!:evil:

Μαριετακι εγω λεω να του κανουμε χειροτερα....να τον ευνουχισουμε για αρχη....

Καλησπέρα κορίτσια!ακόμα δεν έχουμε νέα από τα κορίτσια?

Γεια σας, μπουμπουκες! Αν πω οτι νυσταζω δεν θα ειναι εκπληξη, ε; Τσουζουν τα ματια μου ολη μερα και μολις βρω ευκαιρια ξαπλωνομαι!

Αντε, sissy, να αρχισεις κι εσυ τα ουτρο, να σε πιασει η γλυκια νιρβανα! Καλε, τι ανησυχιες ειναι αυτες; Ασε και τιποτα στην επιστημη!!! Μια χαρα στα ειπε ο γιατρος, 16 σημερα, 18 αυριο πρεγκνυλ, 20-22 την Πεμπτη και σκαει! Εσυ παρε μια χαλαρη ανασα και αφεσου! Απλα αστο να συμβει... Κααααααλη Πρωτοχρονια σου ευχομαι;)!

lolita και mina ni, Καλη επιτυχια αυριο! Σας ευχομαι τα πιο ευτυχισμενα Χριστουγεννα της ζωης σας! Θα περιμενω με αγωνια! Ολα να πανε καλα!

s-maria, καλη επιτυχια, να ερθει να φωλιασει το μικρακι σας και να σας κανει ευτυχισμενους!

mar1981, ό,τι ανεβαινει ανασαινει!! Σου ευχομαι εναν υπεροχο υπερηχο!!! Να δεις το πρωτο χτυποκαρδι του, μικρο μου, αρκετα σας κοψοχολιασε!

Georgkat, μια χαρα ησουν κοριτσι μου στην Τηνο, τι ανομαλη προσγειωση ηταν αυτη; Δεν ξερω και πολλα απο επιταγες, τι να σου πω, κανε το σταυρο σου και προχωρα! Κανεις δε χανεται για λαθη αλλονων!

mina pa, μηπως εχεις μια ψιλοεμμονη με το μπαλκονι σου; Μια το πλενεις, μια το στολιζεις, μια το ξαναματαστολιζεις... Αστο στην ησυχια του βρε κοριτσι μου! Χειμωνας ειναι, χουχουλιασε την κοιλιτσα σου και ξεχνα τα γυρω-γυρω!

Εμεις παμε για υπερηχο την Τεταρτη του Αγιου Σπυριδονα! Σπυρι, σπυρι, σπυρακι, ας μεγαλωσει και το δικο μας σπορακι!! Βοηθα καλε μου Αγιε!

Θυμηθηκα τα πιτσιρικακια μου πρωτοδιοριστη στην Κερκυρα. Μα τον Αγιο, λεγανε, κι ηταν τοσο μεγαλος ορκος που δε σηκωνε κουβεντα! Ηταν παντου στο νησι ο Αγιος!

Παω να φαω κανα μανταρινι πριν το επομενο ουτρο! Κολλησα υπνηλια και στον αντρα μου και δε λεει να ξεκολλησει απ΄το κρεβατι! Το νησι των κοιμισμενων!!

Γεωργία μου καλή επιτυχία για αύριο!

καλημερα κ απο μενα!!! κ την βροχερη κατερινη ποια λαμπακια κ ποιο μπαλκονι τα εκανα χαλια μποσκεμα η βροχη οποτε ας μην τα βαλω στην πριζα κ γινω τζτζτζτζτ!!! :confused: .

εγω σημερα παω στον γιατρο ε κ μετα εχω εξοδο χιχιιχ το εχω ειδη κανονιση κ δενμε πιανει κανεις θα ντυθω σαν την αρκουδα κ θα παω !

αν κ οποτε παμε στον γιατρο να δουμε τον σπορο παντα βρεχει τι γινετε.

λοιπον ευχαριστα νεα περιμενουμε σημερα κ να ειναι μεγαλααα!!!

γεωργια κοιμησου εσυ κ το μωρακι σου μεγαλωνει !!!!

να εχετε μια ομορφη κ τελεια μερα με πολλες ευχαριστες εκπληξεις!!

Με το καλό να δεις το μωράκι σου σήμερα και καλή βολτουλα!

Κατερινακι μου κι εμεις αυριο δικαστηριο εχουμε θα παει ο συζυγος εγω δεν εχω καμια ορεξη να δω τον δρακουλα μπροστα μου!Μην απελπιζεσαι φιλεναδα ο Θεος ειναι μεγαλος ευχομαι να σου τα φερει ολα βολικα και να βγεις αλωβητη απο ολο αυτο!Εχουμε που εχουμε τα δικα μας ...εχουμε και της πεθερας μας που λεει και η λαικη ρηση!Κι εγω ειδα αγγελια στην γειτονια μου για πωλητρια ρουχων.Μπαινω μεσα γεια σας της λεω για την αγγελια...ναι μου λεει με ενα τεραστιο χαμογελο βεβαιως μπαινω κι εγω στο βαθος μεσα στην χαρα με συμπαθησε λεω...Παντρεμενη?με ρωταει...Ναι της απανταω φορουσα και την βερα,α συγνωμη μου λεει θα προτιμησουμε καποια κοπελα χωρις υποχρεωσεις...Αν δεν ειχα υποχρεωσεις κυρα μου θα ερχομουν να δουλεψω????

lolita και mina-ni ευχομαι και παλι τεραστιες χοριακες για αυριο!

maria_v θα εχεις κι εσυ την δικη σου χοριακαρα!

Stardustmg καλες γιορτες και τωρα που το πνευμα των γιορτων εχει ερθει και επισημα στο σπιτι σας να σας φερει και την χαρα που ποθειτε ;)

Sissy δεν ξερω γιατι σου εδωσε κορτιζονη δεν τον ρωτησες?Ευχομαι ολα να πανε καλα και θα πανε αν χαλαρωσεις.Ευχουλες πολλες και σε εσενα!

georgia μου ο Αγιος και ολοι οι Αγιοι θα ειναι διπλα στο νινακι σου και θα ακουσεις την πιο γλυκια μελωδια μεθαυριο!

natasoula πηγα στην αδερφη μου κρατουσε τον μικρο της κουνιαδας της ειναι 10 μηνων και ειναι ζουζουναρος.Του επλεξα σκουφακι,παιξαμε,μπουσουλισαμε καναμε ψυχοθεραπεια τρελλη!Εσυ σταματα να χουφτωνεσαι εμενα τουλαχιστον με χουφτωνε ο δικος μου :tongue:

Καλη καθυστερηση ευχομαι :P

astage επισης κοριτσακι μου καλη καθυστερηση να εχεις κι εσυ!

tinkerbell που εισαι γλυκουλα μου?

Καλο ξημερωμα και γλυκες ευχες για ολες να σας εχει ο Θεος καλα!

Ευαγγελια, γιατι δεν την ειπες να κλεισει το μαγαζι να ησυχασει??γιατι παντα ενας τους ξινιζει ο αλλος τους βρωμαει! οσο για μενα για να σταματησω να χουφτωνομαι, πρεπει να βρισκομαι σε κοσμο! εκτος και αν το συνεχισω ακομα και ετσι και με περασουν για την ανωμαλη που την βρισκει με τα μεμε της!

Εγώ πριν λίγο γύρισα από Αθήνα.όλα οκ με τη σπερματεγχυση,το σπέρμα μας είπε ότι πάλιηήταν τέλειο και απορεί γιατί ακόμα δεν έχει.γίνει κάτι αφού λέει δε βλέπει κανένα πρόβλημα.τις επόμενες μέρες μου είπε θα σκάσουν.και αλλά 2 ωοθυλακια οπότε να συνεχίσουμε κανονικά επαφές.

Μας είπε αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε ακόμα το.πολύ 2 σπερματεγχυσεις και μετά.βλέπουμε για εξωσωματική.

Θα πάμε αργότερα κάποια στιγμή να μας δείξει για την εξωσωματική να έχουμε μια ιδέα.μου είπε ότι δε θα χρειαστεί να περάσω επιτροπή για τα φάρμακα γιατί εχω σαλπιγγογραφια λιγότερο από 2 χρόνια οπότε λέει μπορεί να γράψουμε και κακά.ότι τα φάρμακα.που θα πάρουμε θα τα.χρησιμοποιησουμε για σπερματεγχυση.

Εσείς που κάνατε.εξωσωματική ξέρετε αν ισχύει?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...