Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παπάκι θα δεις το σποράκι σου σήμερα? τελεια!!!!

οσο για τη βόλτα την δικαιούσαι μετά απο τοση ξάπλα και ξεκούραση, περνάει το τριμηνο και μετα ποιος σε πιανει,όλο στη γύρα σε βλέπω!!!!

καλέ που είναι τα κοριτσάκια με τα νεα τους????

ναι ναι θα παω να το δω!!! αχ ποσο αγωνια εχω !!!

οσο για της βολτες με βλεπω να με πιανει χιονι κ παλι μεσα χαχαχα!!!

σημερα το πρωι μας εριξε λιγο αλλα μετα μας επιασε βροχη !!!

ναι οντως που πηγαν ολες?

εσυ τι κανεις? ποτε πας στον γιατρο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι θα παω να το δω!!! αχ ποσο αγωνια εχω !!!

οσο για της βολτες με βλεπω να με πιανει χιονι κ παλι μεσα χαχαχα!!!

σημερα το πρωι μας εριξε λιγο αλλα μετα μας επιασε βροχη !!!

ναι οντως που πηγαν ολες?

εσυ τι κανεις? ποτε πας στον γιατρο?

Καλημερα αγαπη καλο υπερηχο και καλη βολτιτσα σημερα!Στειλε μηνυματακι μετα το γιατρο...

Καλημερα αγαπη καλο υπερηχο και καλη βολτιτσα σημερα!Στειλε μηνυματακι μετα το γιατρο...

ευχαριστω ευχαριστω!!!

εννοητε οτι θα στειλω!!! εσυ τι κανεις? τωρα σε σκεφτομουν πως πηγε σημερα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλά και εγώ, την αλλη τρίτη πάω γιατρό...

άσε και εδω εχει πολύ κρυο

τελεια ειναι τα ποιο ομορφα ραντεβου που παμε χιχιχ,

ευχη σε ολες απο κ περα μονο τετεοια ραντεβου να εχετε!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μινακι μου με το καλο να δεις το σπορακι σου!!

Κοριτσια τι θα γινει?? εχουμε κανα νεο? ΘΑ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΤΕ? αν ειναι να μας το πειτε μην δινουμε τσαμπα λεφτα στις εξωσωματικες! Να γινεται αυτοματο γκαστρωμα απο την αγωνια μας!! Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα αγάπες μου, είμαι και εγώ εδώ και περιμένω νέα από τα κορίτσια μας.

Καταρχήν ΚΡΥΩΩΩΩΩΩΩΝΩ. Νιώθω σαν ερπετό. Έχει παγώσει το αίμα μου !!

Mina – pa αααααααααααα………..όλα κι όλα………………ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΛΑΜΠΑΚΙΑ !!!!!!! Εγώ για να έρθω για καφέ, θέλω λαμπάκια από πάνω έως κάτω, σημαιοστόλιση, 10 τάρανδους στην αυλή, χιονάνθρωπο απαραιτήτως, και την φιλαρμονική του δήμου να παίζει τιμής ένεκεν, Last Christmas I gave you my heart……….χαχαχαχα……Καλό υπέρηχο μωρό μου, απόλαυσε το !

Evangelia, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ???? Ας πρόσεχες……..Έχασες την ευκαιρία της ζωής σου για μια λαμπερή καριέρα στον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο χώρο των πωλήσεων ρούχων. Αν κάνεις και παιδί, έχεις χάσει πλέον κάθε ελπίδα για καριέρα σε κατάστημα ρούχων.

Το ξέρω ότι το έχεις μετανιώσει πιά…….ʼΙσα – ίσα προλαβαίνεις να χωρίσεις και να κάνεις στείρωση!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

θα μας σκάσουν σήμερα τα κοριτσάκια μας....άντε καλέ δεν πήγατε για χοριακη?

και μετα τη δουλεια θα πάω στη μανούλα μου και δεν θα εχω internet, θα με φάει η αγωνία σήμερα το νιωθω!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα αγάπες μου, είμαι και εγώ εδώ και περιμένω νέα από τα κορίτσια μας.

Καταρχήν ΚΡΥΩΩΩΩΩΩΩΝΩ. Νιώθω σαν ερπετό. Έχει παγώσει το αίμα μου !!

Mina – pa αααααααααααα………..όλα κι όλα………………ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΛΑΜΠΑΚΙΑ !!!!!!! Εγώ για να έρθω για καφέ, θέλω λαμπάκια από πάνω έως κάτω, σημαιοστόλιση, 10 τάρανδους στην αυλή, χιονάνθρωπο απαραιτήτως, και την φιλαρμονική του δήμου να παίζει τιμής ένεκεν, Last Christmas I gave you my heart……….χαχαχαχα……Καλό υπέρηχο μωρό μου, απόλαυσε το !

Evangelia, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ???? Ας πρόσεχες……..Έχασες την ευκαιρία της ζωής σου για μια λαμπερή καριέρα στον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο χώρο των πωλήσεων ρούχων. Αν κάνεις και παιδί, έχεις χάσει πλέον κάθε ελπίδα για καριέρα σε κατάστημα ρούχων.

Το ξέρω ότι το έχεις μετανιώσει πιά…….ʼΙσα – ίσα προλαβαίνεις να χωρίσεις και να κάνεις στείρωση!

θα βαλω αυριο πηγε πηρε η μανα μου αλλα σημερα ελα εσυ κ ολα θα στα κανω!!!

ελα να κατσουμε να πιουμε καφεδακι κ θα σε βαλω διπλα στο τζακι να κατσεις αντε θα σε αφησω να κανεις κ τσιγαρο με ανοιχτη την πορτα στο τζακι !!χιχιχ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

θα βαλω αυριο πηγε πηρε η μανα μου αλλα σημερα ελα εσυ κ ολα θα στα κανω!!!

ελα να κατσουμε να πιουμε καφεδακι κ θα σε βαλω διπλα στο τζακι να κατσεις αντε θα σε αφησω να κανεις κ τσιγαρο με ανοιχτη την πορτα στο τζακι !!χιχιχ!!!

Να με βάλεις και στην πρίζα για να αναβοσβήνω.......χαχαχα

Στο τζάκι εε?? Τι λες καλε?? Αν ανάψω τσιγάρο βλέπω να με σπρώχνεις μέσα.....

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Να με βάλεις και στην πρίζα για να αναβοσβήνω.......χαχαχα

Στο τζάκι εε?? Τι λες καλε?? Αν ανάψω τσιγάρο βλέπω να σπρώχνεις μέσα.....

εσενα ποτε αν ηταν η κουνιαδα μου ανετα την πετουσα μεσα χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λοιπον κοριτσια ΤΙ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!΅Εχει παγωσει ο εγκεφαλος μου τα δαχτυλα μου και ολα τα ακρα μου.

Μ'εχει πιασει τρελο κατουρημα απο το κρυο και η τουαλετα στο φροντιστηριο δεν εχει θερμανση οποτε σε λιγο θα παγωσει και το πιπι μου...

Θα μας πει καμια κανενα νεο αντε τι κανετε????

Λια μου ετοιμαζεσαι για την μεγαλη αποβαση στην Κατερινη!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσια δυστυχως εγω δεν εχω ευχαριστα νεα ο υπερηχος δεν εδειξε καρδιακη λειτουργια και το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε. Θα κανω την Παρασκευη αποξεση. Για καποιο λογο ειμαι πολυ πιο ηρεμη ισως γιατι απο τη φυση του επρεπε να παλινδρομησει και επιπλεον εκανα τα παντα για να ειμαι 100% σιγουρη για το αποτελεσμα.

Ευχομαι να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα απο το Ολγακι και τη Μινα νι να χαμογελασει και λιγο το χειλακι μας, γιατι αρκετα δυσαρεστα ακουσατε απο μενα, απο εδω και περα μονο χαρουμενες εκπληξεις!

Κοριτσια δυστυχως εγω δεν εχω ευχαριστα νεα ο υπερηχος δεν εδειξε καρδιακη λειτουργια και το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε. Θα κανω την Παρασκευη αποξεση. Για καποιο λογο ειμαι πολυ πιο ηρεμη ισως γιατι απο τη φυση του επρεπε να παλινδρομησει και επιπλεον εκανα τα παντα για να ειμαι 100% σιγουρη για το αποτελεσμα.

Ευχομαι να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα απο το Ολγακι και τη Μινα νι να χαμογελασει και λιγο το χειλακι μας, γιατι αρκετα δυσαρεστα ακουσατε απο μενα, απο εδω και περα μονο χαρουμενες εκπληξεις!

για το μονο που χαιρομε ειναι οτι οπως ειπες εκανες τα παντα κ το παιρνεις πολυ ηρεμα αυτο ειναι το καλυτερο να εχεις καλη ψυχικη υγεια , λυπαμαι που δεν τα καταφερε ο το σπορακι σου απο εδω κ περα να εχεις παντα ευχαριστα νεα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...