Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ μακαρι να πανε ολα καλα!

Νατασουλα ευχομαι να μην σου ερθει η σιχαμενη την αλλη εβδομαδα! Και επειδη εισαι πρωτης ταξεως σαδιστρια σου εχω ετοιμη την επομενη που θα δειρεις και ειναι η Σισσυ. Σισσυ για σενα χτυπαει η καμπανα, καλε δεν θα ησυχασεις ποτε μου φαινεται ακομα δεν εκανες την σπερ/ση και εχει φτασει το αγχος σου στο Θεο, ελπιζω οτι με τα ουτρο που θα παρεις απο τον πολυ τον υπνο να μην εχεις χρονο να σκεφτεσαι και να αγχωνεσαι!:tongue:

Σταρ τελικα φωναξες αλλη ομαδα στολισμου απο εμας?:( Τουλαχιστον του χρονου που θα στολιζεις θα εχεις και δυο στρουμπουλα για θεατες!:D

Κατερινακι τι στεναχωριεσαι πλεον ειναι της μοδας τα χρωστουμενα, αλλωστε μεχρι να φτασεις να χρωστας εκατομμυρια γιατι μονο τοτε φορα ασπρομαυρα και παλι παιζεται εχεις ακομα καιρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από μένα!!!

Χάθηκα το σ/κ αλλα περασα ωραία!Το Σάββατο ο καφές με την Λία ήταν όλα τα λεφτά και το κοριτσι μου είναι μια χαρά άτομο και δεν αξίζει να χαλιεται για τίποτα...Φιλακια γειτόνισσα!!!

Την Κυριακή είχαν εξετάσεις lower οι μαθητές μου και ήμουν εκεί μαζί τους μέχρι το απόγευμα και μετά σινεμά.Ειδα και τον Παπακαλιάτη μου πήρε μάτι και ο άντρας μου λιγη τσοντα γιατί Παπακαλιάτης χωρίς σεξ δεν υπαρχει...ομολογω ότι μου άρεσε αν και έπεσε πολύ κλέψιμο από ξένες ταινίες!!!

Από αύριο περιμενουμε λοιπόν πολλά ευχάριστα ε;

Την καρδούλα της Μαριετας!!την χοριακη της Λολίτας και την σπερματέγχυση της Σισσης μαε.Και η μανα Γεωργία δεν έχει υπέρηχο;

Με το καλό να γίνουν όλα και να τσιριζουμε απο χαρά από αύριο...

Κατερινακι μην σκας,οι φυλακές είναι φουλ και οι επιταγές σκάνε απί παντού σαν πειροτεχνηματα.Στην σφράγισαν;

Νατασουλα μου χουφτωνεσαι χουφτωνεσαι;κοιτα μην σε κοιτάει κανείς.

Εγκυουλες μας φιλάκια...

Εμένα αυτή είναι χαλαρή από θέμα άγχους εβδομαδα

Από την άλλη θα τρελαθώ κι εγώ...

Ααααα και αύριο θα έχουμε και νεα από την Μίνα ν σωστά;

Φιλουμπες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Παπακι ασε τα φωτακια!!αφου θα τα κυνηγας παλι μολις πιασει αερας!κρατα τα για το Πασχα να κανεις την διαφορα.

Μαριετακι κριμα δεν ειναι να το δειρω το κοριτσι;;Σισσακι αμα δεν χαλαρωσεις ομως δεν θα χαλασω και τις προσδοκιες των κοριτσιων για on line ξυλο

Ασπα μου, στα κρυφα χουφτωνομαι!που και που βαζω και τον αντρα για να χαρει λιγο!

Σισσακι τσάμπα άγχος βγάζεις!!Δεν είναι τίποτα η σπερματέγχυση ίσα ίσα μολις την κανείς θα πεις αυτό ήταν μόνο;;

Ο γιατρός σου ξέρει τα πάντα και εσύ δεν πρέπει να τρως φρίκες!!!

Παπάκι άσε καλέ τα λαμπάκια και μην βγαίνεις στο ψοφοκρυο στο μπαλκόνι...Κι εδω έχει τέτοιο αερα που ακομα και μένα με τράβηξε πίσω και δεν είμαι και ότι πιο ελαφρύ κυκλοφορεί...

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσακια μου γιατι τέτοια ησυχία στο καφέ μας;;;;;

Εγω τωρα γύρισα απο τη δουλειά....

Μαριττακι μου και ασπα έχετε δίκιο...να δείτε τι ερωτήσεις έκανα σημερα στο γιατρο μου....απορώ πως με αντέχει!! Κάθε φορά μου λέει που τα σκέφτομαι ολα αυτα..τον εχω τρελανει,!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας, μπουμπουκες! Αν πω οτι νυσταζω δεν θα ειναι εκπληξη, ε; Τσουζουν τα ματια μου ολη μερα και μολις βρω ευκαιρια ξαπλωνομαι!

Αντε, sissy, να αρχισεις κι εσυ τα ουτρο, να σε πιασει η γλυκια νιρβανα! Καλε, τι ανησυχιες ειναι αυτες; Ασε και τιποτα στην επιστημη!!! Μια χαρα στα ειπε ο γιατρος, 16 σημερα, 18 αυριο πρεγκνυλ, 20-22 την Πεμπτη και σκαει! Εσυ παρε μια χαλαρη ανασα και αφεσου! Απλα αστο να συμβει... Κααααααλη Πρωτοχρονια σου ευχομαι;)!

lolita και mina ni, Καλη επιτυχια αυριο! Σας ευχομαι τα πιο ευτυχισμενα Χριστουγεννα της ζωης σας! Θα περιμενω με αγωνια! Ολα να πανε καλα!

s-maria, καλη επιτυχια, να ερθει να φωλιασει το μικρακι σας και να σας κανει ευτυχισμενους!

mar1981, ό,τι ανεβαινει ανασαινει!! Σου ευχομαι εναν υπεροχο υπερηχο!!! Να δεις το πρωτο χτυποκαρδι του, μικρο μου, αρκετα σας κοψοχολιασε!

Georgkat, μια χαρα ησουν κοριτσι μου στην Τηνο, τι ανομαλη προσγειωση ηταν αυτη; Δεν ξερω και πολλα απο επιταγες, τι να σου πω, κανε το σταυρο σου και προχωρα! Κανεις δε χανεται για λαθη αλλονων!

mina pa, μηπως εχεις μια ψιλοεμμονη με το μπαλκονι σου; Μια το πλενεις, μια το στολιζεις, μια το ξαναματαστολιζεις... Αστο στην ησυχια του βρε κοριτσι μου! Χειμωνας ειναι, χουχουλιασε την κοιλιτσα σου και ξεχνα τα γυρω-γυρω!

Εμεις παμε για υπερηχο την Τεταρτη του Αγιου Σπυριδονα! Σπυρι, σπυρι, σπυρακι, ας μεγαλωσει και το δικο μας σπορακι!! Βοηθα καλε μου Αγιε!

Θυμηθηκα τα πιτσιρικακια μου πρωτοδιοριστη στην Κερκυρα. Μα τον Αγιο, λεγανε, κι ηταν τοσο μεγαλος ορκος που δε σηκωνε κουβεντα! Ηταν παντου στο νησι ο Αγιος!

Παω να φαω κανα μανταρινι πριν το επομενο ουτρο! Κολλησα υπνηλια και στον αντρα μου και δε λεει να ξεκολλησει απ΄το κρεβατι! Το νησι των κοιμισμενων!!

Κατερινακι μου κι εμεις αυριο δικαστηριο εχουμε θα παει ο συζυγος εγω δεν εχω καμια ορεξη να δω τον δρακουλα μπροστα μου!Μην απελπιζεσαι φιλεναδα ο Θεος ειναι μεγαλος ευχομαι να σου τα φερει ολα βολικα και να βγεις αλωβητη απο ολο αυτο!Εχουμε που εχουμε τα δικα μας ...εχουμε και της πεθερας μας που λεει και η λαικη ρηση!Κι εγω ειδα αγγελια στην γειτονια μου για πωλητρια ρουχων.Μπαινω μεσα γεια σας της λεω για την αγγελια...ναι μου λεει με ενα τεραστιο χαμογελο βεβαιως μπαινω κι εγω στο βαθος μεσα στην χαρα με συμπαθησε λεω...Παντρεμενη?με ρωταει...Ναι της απανταω φορουσα και την βερα,α συγνωμη μου λεει θα προτιμησουμε καποια κοπελα χωρις υποχρεωσεις...Αν δεν ειχα υποχρεωσεις κυρα μου θα ερχομουν να δουλεψω????

lolita και mina-ni ευχομαι και παλι τεραστιες χοριακες για αυριο!

maria_v θα εχεις κι εσυ την δικη σου χοριακαρα!

Stardustmg καλες γιορτες και τωρα που το πνευμα των γιορτων εχει ερθει και επισημα στο σπιτι σας να σας φερει και την χαρα που ποθειτε ;)

Sissy δεν ξερω γιατι σου εδωσε κορτιζονη δεν τον ρωτησες?Ευχομαι ολα να πανε καλα και θα πανε αν χαλαρωσεις.Ευχουλες πολλες και σε εσενα!

georgia μου ο Αγιος και ολοι οι Αγιοι θα ειναι διπλα στο νινακι σου και θα ακουσεις την πιο γλυκια μελωδια μεθαυριο!

natasoula πηγα στην αδερφη μου κρατουσε τον μικρο της κουνιαδας της ειναι 10 μηνων και ειναι ζουζουναρος.Του επλεξα σκουφακι,παιξαμε,μπουσουλισαμε καναμε ψυχοθεραπεια τρελλη!Εσυ σταματα να χουφτωνεσαι εμενα τουλαχιστον με χουφτωνε ο δικος μου :tongue:

Καλη καθυστερηση ευχομαι :P

astage επισης κοριτσακι μου καλη καθυστερηση να εχεις κι εσυ!

tinkerbell που εισαι γλυκουλα μου?

Καλο ξημερωμα και γλυκες ευχες για ολες να σας εχει ο Θεος καλα!

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Σημερα περιμένουμε ευχάριστα απο τη μαριεττα,το λολιτακι και τη Mina ni!!!!

Φιλακια σε όλες...Γεωργία μου εσυ αύριο θα μας πεις τα ευχάριστα!!!

Καλημερα κοριτσαρες μου!! Μονο ευχαριστα σημερα παρακαλωωωωω! Τα εχουμε πολυ αναγκη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!! κ την βροχερη κατερινη ποια λαμπακια κ ποιο μπαλκονι τα εκανα χαλια μποσκεμα η βροχη οποτε ας μην τα βαλω στην πριζα κ γινω τζτζτζτζτ!!! :confused: .

εγω σημερα παω στον γιατρο ε κ μετα εχω εξοδο χιχιιχ το εχω ειδη κανονιση κ δενμε πιανει κανεις θα ντυθω σαν την αρκουδα κ θα παω !

αν κ οποτε παμε στον γιατρο να δουμε τον σπορο παντα βρεχει τι γινετε.

λοιπον ευχαριστα νεα περιμενουμε σημερα κ να ειναι μεγαλααα!!!

γεωργια κοιμησου εσυ κ το μωρακι σου μεγαλωνει !!!!

να εχετε μια ομορφη κ τελεια μερα με πολλες ευχαριστες εκπληξεις!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπάκι θα δεις το σποράκι σου σήμερα? τελεια!!!!

οσο για τη βόλτα την δικαιούσαι μετά απο τοση ξάπλα και ξεκούραση, περνάει το τριμηνο και μετα ποιος σε πιανει,όλο στη γύρα σε βλέπω!!!!

καλέ που είναι τα κοριτσάκια με τα νεα τους????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...