Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μην αγχώνεσαι γιαυτο βρε σισσακι μου, το ωαριακι ζει αρκετες ώρες οπότε και να σπάσει θα είναι εκει και θα περιμένει ...στην πρωτη πετυχημένη σπερματέγχυση είχε σπάσει το αυγουλάκι μου και όμως γονιμοποιηθηκε, στην δευτερη δεν είχε σπάσει και γονιμοποιηθηκε παλι, ξέρεις ο γιατρός γιαυτο θα στην κανει στις 48 ώρες και εγώ παντα ετσι την έκανα,2 μέρες μετα την pregnyl.

οποτε μην τα σκέφτεσαι αυτά να είσαι αισιοδοξη και χαρούμενη που ξεκινάς κατι καινούργιο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην αγχώνεσαι γιαυτο βρε σισσακι μου, το ωαριακι ζει αρκετες ώρες οπότε και να σπάσει θα είναι εκει και θα περιμένει ...στην πρωτη πετυχημένη σπερματέγχυση είχε σπάσει το αυγουλάκι μου και όμως γονιμοποιηθηκε, στην δευτερη δεν είχε σπάσει και γονιμοποιηθηκε παλι, ξέρεις ο γιατρός γιαυτο θα στην κανει στις 48 ώρες και εγώ παντα ετσι την έκανα,2 μέρες μετα την pregnyl.

οποτε μην τα σκέφτεσαι αυτά να είσαι αισιοδοξη και χαρούμενη που ξεκινάς κατι καινούργιο

Την pregnyl θα την κανω κ μετα την σπερματεγχυση; Κ άλλη μια χαζη ερώτηση..την Πέμπτη που θα παω θα καταλάβει ο γιατρος απο τον υπερηχο αν έχει σπάσει η όχι;

πρώτα θα κάνεις τη pregnyl και μετά τη σπερματέγχυση

εμένα ο γιατρός μου εκανε υπέρηχο πριν τη σπερματέγχυση οπότε βλέπαμε αν εσπασε ή οχι, μερικοι γιατροι ομως δεν κάνουν υπέρηχο πριν τη διαδικασία, αν σου κανει θα ξέρεις αν εσπασε ή οχι αλλά σου είπα αυτο να μην σε απασχολει

πρώτα θα κάνεις τη pregnyl και μετά τη σπερματέγχυση

εμένα ο γιατρός μου εκανε υπέρηχο πριν τη σπερματέγχυση οπότε βλέπαμε αν εσπασε ή οχι, μερικοι γιατροι ομως δεν κάνουν υπέρηχο πριν τη διαδικασία, αν σου κανει θα ξέρεις αν εσπασε ή οχι αλλά σου είπα αυτο να μην σε απασχολει

Σε ζαλισα με τις ερωτήσεις μου.....σ ευχαριστω πολύ!!

σιγα καλέ τι με ζάλισες? γιαυτο είμαστε εδώ,να λύνουμε απορίες, λογικο να ρωτάς, απλά καθε γιατρος εχει τη δική του μέθοδο γιαυτο το διαφορετικό να μην σε αγχώνει

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου! Σημερα στολισα το σπιτι!! Οχι εγω, η ομαδα στολισμου.. Ξερετε! Χιχι! Εγινε μια ωραια και εορταστικη ατμοσφαιρα!! Τι καλα!

Τι κανετε? εγω βλεπω ταινιες και κοιμαμαι.. Καλα ειναι.. Να δω ποσο θα αντεξω ακομα!!

Σας φιλω ολες παρα πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλησπερα κοριτσακια μου! Σημερα στολισα το σπιτι!! Οχι εγω, η ομαδα στολισμου.. Ξερετε! Χιχι! Εγινε μια ωραια και εορταστικη ατμοσφαιρα!! Τι καλα!

Τι κανετε? εγω βλεπω ταινιες και κοιμαμαι.. Καλα ειναι.. Να δω ποσο θα αντεξω ακομα!!

Σας φιλω ολες παρα πολυ!

Και του χρόνου μαρακι μου να στολιζετε 4 !!!!!!!!!

Μια βδομάδα ακόμα κοριτσάκι μου έμεινε!!! Λίγο υπομονή....

Σας φιλω ολες παρα πολυ!

και του χρονου κοριτσακι μου!!! με ενα μπεμπακι στο καροτσι!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κου κου!!γεια σας αγαπημενο μου παρεακι!!!Μαρια _ v , lolitaki και ΣΤΑΡ ΜΟΥ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΑΣ Ε????περιμενουμε ευχαριστα και απο τις 3!!καλα αποτελεσματα κοριτσαρες!!!

Μαριετακι μην απελπιζεσαι!μεχρι τελευταια στιγμη παντα ελπιζουμε και προσευχομαστε. ολα θα πανε μια χαρουλα. δεν ξερω απο χοριακες και τι τιμες πρεπει να εχουν αλλα η πιστη ειναι πιο δυνατη απ'ολα!

Σισσακι καλη επιτυχια μωρο μου!!!αντε η καινουρια χρονια να σε βρει διπλη!!

Τινα παλι για κιλα και για φαι μιλας?????δεν θα βρεθουμε, θα σε στρωσω εγω!!

Κατερινιω μου, μαζι θα ψαχνουμε για δουλεια σε λιγο καιρο!!χεσε τα χρεη, κανεις δεν σε κανει τιποτα!!ολος ο κοσμος χρωσταει και ξερω απο 1ο χερι οτι οι φυλακες ειναι τοσο γεματες, που δεν θα σε κρατησουν!!οποτε γυρνα στα παλια σου συνολακια και ασε το ασπρομαυρο!!εκτος και αμα σου ταιριαζει τοσο πολυ......

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια μου! Κ εσεις του χρονου να στολιζετε με το μωρακι σας μαζι, ειτε στην κοιλια ειτε στο καροτσι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

οι υπολοιπες ζουζουνες τι κανουν????????που ειστε??Ευαγγελια, μαρια _s , Λια, νεραιδουλα, που εξαφανιστηκατε? Γεωργια ξυπνα επιτελους!!!!!!!!

Ασπα δεν πιστευω να εχει πεσει παλι η Λια ψυχολογικα και να την ανεβαζεις??

εγω κοριτσια μου, τα ιδια!!σε 8 μερουλες περιμενω την ακατανομαστη!για να δουμε........τα συμπτωματακια παντως ξεκινησαν απο τωρα. εκανα ομως μεγαλη προοδο!!δεν εβαλα θερμομετρο ουτε μια φορα...

οι υπολοιπες ζουζουνες τι κανουν????????που ειστε??Ευαγγελια, μαρια _s , Λια, νεραιδουλα, που εξαφανιστηκατε? Γεωργια ξυπνα επιτελους!!!!!!!!

Ασπα δεν πιστευω να εχει πεσει παλι η Λια ψυχολογικα και να την ανεβαζεις??

εγω κοριτσια μου, τα ιδια!!σε 8 μερουλες περιμενω την ακατανομαστη!για να δουμε........τα συμπτωματακια παντως ξεκινησαν απο τωρα. εκανα ομως μεγαλη προοδο!!δεν εβαλα θερμομετρο ουτε μια φορα...

Νατασουλα μου κ εσυ είσαι του θερμόμετρου σαν εμένα;;;κ εγω σταμάτησα να μετράω θερμοκρασία γιατι με μαλωνανε τα κορίτσια......

Νατασουλα μου κ εσυ είσαι του θερμόμετρου σαν εμένα;;;κ εγω σταμάτησα να μετράω θερμοκρασία γιατι με μαλωνανε τα κορίτσια......

θερμομετρο, χουφτωματα τα παντα!!!!το διαολοστειλα το θερμομετρο αλλα το στηθος οχι ακομα!!ειναι μεγαλο και με προκαλει.....πως γινεται να με ποναει ομως το αριστερο πολυ περισσοτερο απο το δεξι?γι' αυτο χουφτωνομαι, να δω ποτε θα πονεσει και το αλλο!

εδω ειμαι κ εγω μολις φαγαμε μεσημεριανο!!

σισσυ καλη επιτυχια

νατασα ασε θα χουφτωματα !!! θα τα κατσιασεις τα βυζια σου στο τελος

φιλακια σε ολες !! εγω ακομα παιδευομαι με τα φωτακια στο μπαλκονι ττα ειχα βαλει κ επειδη εδω που μενω οταν φυσαει τα παιρνει ολα σβαρνα μου εκαψε τα φωτακια ο χαζο αερας πηγα πηρα αλλα σημερα αλλα δεν με φτανουν θελεω κιαλλα οποτε αυριο θα το τελειωσω.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...