Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλη επιτυχια μαρακι!

Κατερινιω καλως μας ηρθεεεες και ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα!! Θα μιλησουμε!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια μου καλο σας βραδυ! Σας φιλω πολυ πολυ! Εχω λιωσει στον υπνο και τις ταινιες..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

καλή εβδομάδα με καλά αποτελέσματα να έχουμε για τις κλωσομάνες μας,

s maria καλή επιτυχία σήμερα,να έρθει το χριστουγεννιατικο μπεμπε!

πέρασα ενα σαβ/κο ξάπλα...πολύ λιωσιμο,ζήλεψα απο τα κοριτσάκια και είπα να το κάνω και εγώ! μονο για να στολίσω το δεντρακι μου σηκώθηκα....

κατερινάκι βοηθεια σου και ευχαριστούμε για το κεράκι,πρεπει να ηταν πολύ όμορφα,μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να πάω καποια στιγμη.

μαριεττα μου πολύ χάρηκα που το μωράκι τα κατάφερε ,είμαι σίγουρη οτι θα χτυπήσει η καρδούλα του και θα τρελλαθούμε απο τη χαρά μας και παλι!!!

οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριέτα μου σήμερα θα ξαναπάς για χοριακή? Για υπέρηχο πότε θα πας?

Κατερίνα βοήθειά σου και ευχαριστούμε πολύ για όλα.

s_maria καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι δεύτερη και τελευταία σου εύχομαι!!

tina32 μου καλά έκανες και ξεκουράστηκες, εγώ πλέον δεν μπορώ με τίποτα να ξαπλώσω, ευτυχώς όλο το σκ είχα κόσμο οπότε πέρασε σαν νερό!!!

Ευαγγελία μου μια χαρά με τα φαρμακάκια σου, η ομοιοπαθητική να δεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα σε χαλαρώσει!!

Stardustmg τι κάνεις εσύ? Μπήκαμε στην κρίσιμη εβδομάδα και το στομάχι μου σφίχτηκε λίγο.

Λολιτάκι αύριο είναι η μεγάλη μέρα? Θα πας στο κέντρο που την έκανες για χοριακή ή αλλού!!! Από σήμερα θα προσεύχομαι για σένα, όλα καλά θα πάνε!! Πως είσαι?

tinkerbell!24 που είσαι κοριτσάκι να μας πεις καλημέρα?

mina pa πως πήγε τελικά το φαγητό? Έβαλες ωτασπίδες?

georgia μου χαδάκια την κοιλίτσα, επιβάλλεται!!

Χριστινάκι όλα καλά, που είσαι?

Λια και astage τι ωραία που μένετε κοντά και μπορείτε και βρίσκεστε! Πολύ θα ήθελα να είχα και εγώ μία από εσάς εδώ κοντά.

mina-ni και για σένα προσευχές λοιπόν, μόλις είδα ότι και εσύ αύριο περιμένεις!! Καλή επιτυχία κοριτσάκι, σου εύχομαι να μείνεις καθαρή για 9 μήνες!

natasoula81, την καλημέρα μου, τι κάνεις?

HvAnp3.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

36. mar1981--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

37. mina-ni --> 11/12

38. astage--> 21/12

Ποσοστό: 7/36

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. s_maria
  14. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12
  3. lolita 78 --> 11/12

Κορίτσια είναι σωστή η λίστα?

HvAnp3.png

Kαλημερα και καλη εβδομαδα!

s_maria καλη επιτυχια κοριτσακι μου ολα να πανε κατευχην!

maria_v να ξεκουραζεσαι φιλεναδα και συντομα να δεις την χοριακαρα σου!

mina-ni και lolita τεραστιες χοριακες και εγκυμοσυνες ευχομαι να παθετε κι εσεις :P

Φιλια και καλημερες και προσευχουλες για ολες!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Εμενα παλι η χοριακη μου ανεβηκε λιγο 16000 :(, θα παω αυριο ή Τεταρτη για υπερηχο μηπως και ακουσουμε καρδουλα. Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και προσευχομαστε για ενα θαυμα. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα ειμαι και αρρωστη αυτο μου ελειπε!

Κατερινακι καλως ηρθες και σ'ευχαριστουμε και παλι για τα κερακια και τις προσευχες σου θα σε παρω και τηλ.

Λολιτακι μου πως εισαι μια μερα εμεινε αντε να μας πεις τα ευχαριστα να πανηγυρισουμε!!!

Σισσυ ποτε κανεις σπερ/ση σε τι σταδιο εισαι?

Σταρ και Μαρια ν πλησιαζουν και οι δικες σας χοριακες, ελπιζω να ξεκουραζετε τα σπορακια σας!

Ευαγγελια μου τι να πω για σενα εισαι ενας αγγελος με συγκινεις μ'αυτα που γραφεις, ευχομαι να γεμισει συντομα η κοιλιτσα σου με ενα μωρακι και να δωσει τελος στις περιπετειες που περασες, ολα γινονται για καποιο λογο που αυτη τη στιγμη αδυνατουμε να αντιληφθουμε. Πιστευω πως μεσα απο το γολγοθα που τραβαει η καθεμια μας, ταυτοχρονα γεμιζει ολο και περισσοτερο η καρδια μας απο αγαπη ωστε να υποδεχτουμε το μονακριβο αγγελουδι στην αγκαλια μας!

Γεωργια ποτε πας για υπερηχο?

Παπακι πηρες το email?

Φιλακια πολλα στα υπολοιπα κοριτσακια!

καλημερα κ απο μενα!!!!

μαριετα το πηρα το email Κ βλεπω να πεφτη πιναααα!!!! μου θυμιχει την διστροφη που εκανα οταν πηγαινα στον διατροφολογο αλλα εκει πληρωνα η μουλαρα κ την διατηρουσα αλλιως δεν θα εχανα κιλα αλλα τωρα που ειμαι στο σπιτι κ θα την κανω μονημου ε ολο κ καμια αντε 2 παρασπονδιες θα κανω ασε ασε ζυγιστικα τωρα που σηκωθηκα 68 η μουλαρα εγινα πω πω κραξιμο που θα ακουσω αυριο απο τον γιατρο!! μαναρι με το καλο να ακουσεις την καρδουλα του κ να πεταξεις απο χαρα!!!!!

καλημερα σε ολες!!!!!φιλακιαα πολλααα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

mar1981 αγγελος ειναι το πλασματακι που εχεις στην κοιλιτσα σου εγω πιο πολυ με καλικαντζαρακι μοιαζω :D Ναμην στεναχωριεσαι για τιποτα.Ολα γινονται για καποιο λογο που εμεις αγνοουμε.Ευχομαι τα αγγελουδι σου να τα καταφερει και η Παναγιτσα να ειναι διπλα σας.Για την χοριακη σου δεν γνωριζω πολλα να σου πω και για να μην σε μπερδεψω καλυτερα να μιλησεις με τον γιατρο σου η με την μαμα Γεωργια...Σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να δωσει ο Θεουλης και να γιορτασετε τα πιο ευτυχισμενα Χριστουγεννα και την πιο ομορφη χρονια!

παπακι το εγκατεστησα αλλα θα τα πουμε αυριο γιατι θα παω στην αδερφουλα μου να φιαξω ενα σκουφακι...

Καλημερα κοριτσια! Εμενα παλι η χοριακη μου ανεβηκε λιγο 16000 :(, θα παω αυριο ή Τεταρτη για υπερηχο μηπως και ακουσουμε καρδουλα. Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και προσευχομαστε για ενα θαυμα. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα ειμαι και αρρωστη αυτο μου ελειπε!

Σταρ και Μαρια ν πλησιαζουν και οι δικες σας χοριακες, ελπιζω να ξεκουραζετε τα σπορακια σας!

Κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε, προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη, και εσύ είσαι στις προσευχές μας, θα τα καταφέρει το σποράκι σας!! Καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχο!

HvAnp3.png

Κοριτσακια μου χάθηκα αλλα έχουν γίνει στη δουλειά μου τόσα πράγματα που πέρασα ένα περίεργο σ/κ..μεγάλες αλλαγές!!

Μαριεττακι μου ολα καλα θα πανε..θα δεις που θ ακούσεις καρδούλα στον υπερηχο!!

Μαρια v που είσαι εσυ κοριτσάκι μου;; Πλησιάζουν οι μέρες....

Τινα μου καλα κανείς κ ξεκουράζεσαι..κ εγω θέλω!!!

Λολιτακι μου αύριο θα πας Για τη χοριακουλα;

μαρια σταρ μου πως είσαι;

Ευαγγελία μου ολα Γλυκα λογακια γράφεις...

Μαρια s καλή επιτυχία για αύριο...

Παπακι,γεωργια,ασπα,Μινα ni,νατασουλα,κατερινακι,νεραιδουλα πολλά φιλιααα

Εγω πήγα πάλι για μέτρηση και ειναι 16 χιλιοστά..μεγαλώνει σιγά σιγά το αυγό μου! Αύριο στις 9 το βράδυ θα κανω την pregnyl και στις 9 την Πέμπτη πάμε για τη σπερματεγχυση! Για μετα μου έδωσε τα ουτρο κ λίγο κορτιζονη! Εχει πάρει καμία σας ποτε κορτιζονη...;;;

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια....

προς το παρον σας μιλαω, διοτι σε λιγες μερες ισως και να εχω μπει φυλακη και δεν γνωριζω αν εκει θα εχω προσβαση σε ιντερνετ....

σημερα μου εσκασε μια επιταγη ωραιοτατη και δυστυχως δεν εχω τροπο να την καλυψω... οποτε φανταζομαι να αρχισω να κανω προβα σε ριγε ασπρο μαυρα συνολακια για να δω αν μου ταιριαζουν.... διοτι αν περιμενω απο την εξευρεση εργασιας, χλωμο το βλεπω....ζητουν συνεχεια 24χρονες πεπειραμενες (σε τι αραγε) και εχω απελπιστει πληρως..... αν ακουσετε τιποτα για καμμια δουλεια θα το εκτιμουσα πολυ!

μαριεττα μου μακαρι να ακουσετε καρδουλα, το ευχομαι με ολη μου την καρδια!!!

σισσακι κι εγω ειχα παρει κορτιζονη αλλα οχι στην σπερματεγχυση.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

με το καλό sissy μου, να ειναι η πρώτη,η μοναδική και η τυχερή σου ευχομαι και να εχεις ενα πρωτοχρονιατικο μωράκι!!!!

άντε να δούμε αν θα σε πιασουν τα ουτρο και θα κοιμάσαι και εσύ ολη μερα...

με το καλό sissy μου, να ειναι η πρώτη,η μοναδική και η τυχερή σου ευχομαι και να εχεις ενα πρωτοχρονιατικο μωράκι!!!!

άντε να δούμε αν θα σε πιασουν τα ουτρο και θα κοιμάσαι και εσύ ολη μερα...

Τινα μου εγω εχω μεγάλο πρόβλημα με το θέμα ύπνου! Νυσταζω συνέχεια..σκέψου τι έχει να γίνει κ μ αυτά!!

Εχω 2 απορίες....

Εσένα σου έδωσε κορτιζονη;

Κ κάτι ακόμα..αν το ωαριο ειναι σημερα 16 χιλιοστα κ μου είπε να κανω αύριο στις 9 το βράδυ τηνpregnyl κ παω την Πέμπτη για την σπερματεγχυση,δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει αύριο;;;;

και εγώ είμαι πολύ υπναρου αλλά το ουτρο δεν με πιανει...κοιμαμαι και λιγότερο απο πριν μην σου πω, κορτιζόνη δεν μου εδωσε ποτέ μόνο ουτρο.

οταν κανεις την pregnyl σπάει το ωαριο μετα απο 36 εως 48 ώρες, σε αυτο το διαστημα πρεπει να γίνει και η σπερματέγχυση

και εγώ είμαι πολύ υπναρου αλλά το ουτρο δεν με πιανει...κοιμαμαι και λιγότερο απο πριν μην σου πω, κορτιζόνη δεν μου εδωσε ποτέ μόνο ουτρο.

οταν κανεις την pregnyl σπάει το ωαριο μετα απο 36 εως 48 ώρες, σε αυτο το διαστημα πρεπει να γίνει και η σπερματέγχυση

Σ ευχαριστω τινακι μου!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...