Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσι εδω το πεδιλακι φοριεται στα τελη Μαϊου!!!που πας ξεβρακωτη στ΄αμπελια???:P

Με παρεσυρε το κλιμα της Θεσσαλονικης...Τωρα μονο μετα τον Ιουνιο ερχομαι ξεκαλτσωτη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευαγγελία μου ξέχασα να στο πω αυτο για τα φάρμακα. Ποτε όχι μονο διπλα στα κινητά αλλα σε άλλο δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει και για ασύρματα τηλεφωνα και τηλεκοντρολ. Εγω τα ειχα διπλα στο κομοδινο μου και μετα που μου είπε η θεια μου τα πήγα στην κουζίνα τα φάρμακα.

Αχ μόλις ξεκίνησε το πλοίο. Σας ερχομαι τσουπρες!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημεραα!! ή καλησπεραα!!!

κατερινιω!!! με το καλο να μας ερθεις φιλεναδα!!!

καλημερα σε ολεςςς!!!

εγω δυστηχος θα παω σε λιγο για φαγητο στην βλαμενη!!:evil::evil::evil::shock::shock::shock::shock:

θα μας πριξει παλι με της μαλακιες της εμ αμα εισαι αγαμ...ς τι κανεις ζαλιζεις τους αλλους χαχαχαχ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ευαγγελία μου ξέχασα να στο πω αυτο για τα φάρμακα. Ποτε όχι μονο διπλα στα κινητά αλλα σε άλλο δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει και για ασύρματα τηλεφωνα και τηλεκοντρολ. Εγω τα ειχα διπλα στο κομοδινο μου και μετα που μου είπε η θεια μου τα πήγα στην κουζίνα τα φάρμακα.

Αχ μόλις ξεκίνησε το πλοίο. Σας ερχομαι τσουπρες!!!

Εγω τα κονητα παντα τα εχω εξω απο την κρεβατοκαμαρα γιαυτο τα φαρμακα τα εχω στο κομοδινο...Ηδη με την πρωτη καψουλα νιωθω σαν να εχω πεσει σε μπανιερα με αλατα μπανιου και μπαινει οξυγονο σε καθε κυτταρο...Απιστευτη αισθηση!Καλη επιστροφη και με το καλο να πας και σε απομενο προσκυνημα!

Παπακι κανε υπομονη σαβουριασε και σηκω φυγε!

Εγω τα κονητα παντα τα εχω εξω απο την κρεβατοκαμαρα γιαυτο τα φαρμακα τα εχω στο κομοδινο...Ηδη με την πρωτη καψουλα νιωθω σαν να εχω πεσει σε μπανιερα με αλατα μπανιου και μπαινει οξυγονο σε καθε κυτταρο...Απιστευτη αισθηση!Καλη επιστροφη και με το καλο να πας και σε απομενο προσκυνημα!

Παπακι κανε υπομονη σαβουριασε και σηκω φυγε!

αυτο θα κανω αλλα ρε γαμωτο καθεται κ διπλα μου καθε φορα ετσι ωτσε αμα μου την σπασει να την κανω μαγαλο κοπω να την φαει την αναποδη χαχαχααχ!!! το εχω πει ετσι κ αλλιως αυτη θα φαι ξυλο απο μενα κ καλο ξυλο!!!! χαχαχ1!

μαναρι εσυ τι κανεις? τι καλο θα φατε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσακια μου.

Παπακι καλα σου λεει η Ευαγγελία. Φαε και πες αχ χρειάζομαι ύπνο και κάντε την με γοργά βήματα.

Ευαγγελία δεν ξερω αν σου έδωσε βομβιτσα.... Θα βλέπεις μεγάλες διάφορες με το πέρασμα του χρόνου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Παπακι μου περιμενω τον δικο μου να φερει την μικρη και θα παμε για φαγητο σε μια φιλη Αννουλα οπου μας εχει καλεσει για την γιορτουλα της...Εχω φαει ηδη 2 τοστακια σιγα μην περιμενω :tongue: Κι εσυ θα κοιτας το φαγακι σου και δεν θα δινεις σημασια γυρω σου!

Κατερινακι δεν ξερω τι μου εδωσε αλλα χθες γυρισα πτωμα κουρασμενη ταλαιπωρημενη αδιαθετη και σημερα ειμαι ενας αλλος ανθρωπος.Οδικος μου μου λεει μηπως ειναι αυθυποβολη τελικα αλλα αυτο το γαργαλητο που νιωθω σαν να αναπνεει καθε μου κυτταρο δεν το εχω νιωσει ποτε ξανα!Να ειστε καλα κι εσυ και η μαμα Γεωργια που με μυησατε!

Παπακι μου περιμενω τον δικο μου να φερει την μικρη και θα παμε για φαγητο σε μια φιλη Αννουλα οπου μας εχει καλεσει για την γιορτουλα της...Εχω φαει ηδη 2 τοστακια σιγα μην περιμενω :tongue: Κι εσυ θα κοιτας το φαγακι σου και δεν θα δινεις σημασια γυρω σου!

Κατερινακι δεν ξερω τι μου εδωσε αλλα χθες γυρισα πτωμα κουρασμενη ταλαιπωρημενη αδιαθετη και σημερα ειμαι ενας αλλος ανθρωπος.Οδικος μου μου λεει μηπως ειναι αυθυποβολη τελικα αλλα αυτο το γαργαλητο που νιωθω σαν να αναπνεει καθε μου κυτταρο δεν το εχω νιωσει ποτε ξανα!Να ειστε καλα κι εσυ και η μαμα Γεωργια που με μυησατε!

μια χαρα θα περασετε !!! χαζευω κατι τουρτες στο ιντερνετ για τα χριστουγγενα την μια την εβαλα στο ματι θα την κανω παραγγελια εννοητε οταν θα παμε στην μαμα μου θα την παω τελεια !!! ειναι!!

αχ πρεπει να σηκωσω το κορμι μου σιγα σιγα να παμε :confused::confused::confused::confused::confused: δεν θελωωω !! παρεμε μαζι σου!!! δεν θα ενοχλησο μονο λιγο θα φαω!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μια χαρα θα περασετε !!! χαζευω κατι τουρτες στο ιντερνετ για τα χριστουγγενα την μια την εβαλα στο ματι θα την κανω παραγγελια εννοητε οταν θα παμε στην μαμα μου θα την παω τελεια !!! ειναι!!

αχ πρεπει να σηκωσω το κορμι μου σιγα σιγα να παμε :confused::confused::confused::confused::confused: δεν θελωωω !! παρεμε μαζι σου!!! δεν θα ενοχλησο μονο λιγο θα φαω!!

Κι εγω θελω να ερθεις μαζι μου μια χαρα θα περασουμε τα παιδια ειναι πολυ καλα παιδια κι αυτα...Θα φαμε και θα αραξουμε μια χαρουλα μετα θα σε φερω σπιτι θα σε βαλω στον καναπε με κουβερτουλα θα βαλουμε ταινια θα παρουμε και μπινελικακια απο το plaisir... τι να σου κανω που μου εισαι μακρια :(

Κι εγω θελω να ερθεις μαζι μου μια χαρα θα περασουμε τα παιδια ειναι πολυ καλα παιδια κι αυτα...Θα φαμε και θα αραξουμε μια χαρουλα μετα θα σε φερω σπιτι θα σε βαλω στον καναπε με κουβερτουλα θα βαλουμε ταινια θα παρουμε και μπινελικακια απο το plaisir... τι να σου κανω που μου εισαι μακρια :(

εμ τι κανω ο δικος μου εδωσε εξετασεις κ περασε κατερινη κ 2 επιλογη ειχε θεσσαλονικη δεν περασε εκει μια χαρα παρεα θα ειχα!!

σας φιλω παω να βγαλω την υποχρεωση ωχ Παναγια μου κανεμε να αντεξω κ σημερα .

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εμ τι κανω ο δικος μου εδωσε εξετασεις κ περασε κατερινη κ 2 επιλογη ειχε θεσσαλονικη δεν περασε εκει μια χαρα παρεα θα ειχα!!

σας φιλω παω να βγαλω την υποχρεωση ωχ Παναγια μου κανεμε να αντεξω κ σημερα .

φιλακια!!!

Φιλια πολλα αγαπη υπομονη ...

Κι εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε το βραδυ!Φιλια σε ολες!

Νατάσσα μου αύριο το πρωί.έχουμε.τη δεύτερη σπερματεγχυση και θα γυρίσουμε τρίτη μεσημέρι.

Μπορεί και να μην εχω ίντερνετ πάλι οπότε θα σας πω τα νέα μου την τειτη

Νατάσσα μου αύριο το πρωί.έχουμε.τη δεύτερη σπερματεγχυση και θα γυρίσουμε τρίτη μεσημέρι.

Μαναρι μου καλη επιτυχια να εχετε!!!!χαλαρωσε και ολα θα πανε μια χαρουλα!φιλια και καλο δρομο!

Πολύ καλή επιτυχία.η αγία αννα να σε βοηθήσει

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...