Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Όχι βία στα γηπεδαααααασσασσα.

στα γηπεδα, οχι στο ιντερνετ......ακομα δεν κοιμηθηκες εσυ καλε???πως θα ξυπνησεις αυριο?ασχετο αλλα το iphone σου κραταει τοση ωρα ωστε να βλεπεις και ταινιες???μου εκανε εντυπωση ομολογω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε ρε Κατεριιιιιινα , με σαπίσανε. Τι κάνεις εσύ?

Μόλις έκανα το ντουζάκι μου, έβαλα τσιρότα γιατί η Ξανθιώτισσα μου άνοιξε το κεφάλι στα βράχια, και πάω να απλώσω το θεϊκό, φιδίσιο, σμιλευμένο κορμί μου στον καναπέ, και να παλέψω για τα δικαιώματα του τηλεκοντρόλ. ( Τι γούστα Σαβατιάτικα……..)

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μόλις έκανα το ντουζάκι μου, έβαλα τσιρότα γιατί η Ξανθιώτισσα μου άνοιξε το κεφάλι στα βράχια, και πάω να απλώσω το θεϊκό, φιδίσιο, σμιλευμένο κορμί μου στον καναπέ, και να παλέψω για τα δικαιώματα του τηλεκοντρόλ. ( Τι γούστα Σαβατιάτικα……..)

παραδεξου οτι αυτο το θεικο, φιδισιο κορμι το εκανες με πολυ πολυ κοπο και ξυλο!!μετα το ξυλο θα σου κανω συμπαρασταση στις ξαπλωτες και στο ζαπινγκ

στα γηπεδα, οχι στο ιντερνετ......ακομα δεν κοιμηθηκες εσυ καλε???πως θα ξυπνησεις αυριο?ασχετο αλλα το iphone σου κραταει τοση ωρα ωστε να βλεπεις και ταινιες???μου εκανε εντυπωση ομολογω....

Δεν νύσταζω ακόμα νατασουλα. Οσο για το iPhone μου κρατάει αρκετά αλλα έχω και τον φορτιστη μαζι μου. Μόλις πέφτει το συνδεω και συνεχίζω ακάθεκτη!!!!

Λια μου η καλύτερη επίθεση στην περίπτωση μαλλιοτραβηγματος για το τηλεκοντρολ ειναι να τον στείλεις για ύπνο στον καναπέ και να τελειώνει το θέμα. Ουφ πια !!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου και χρονια πολλα απο την ημερα!! Η Αγια Αννα να μας βοηθησει του χρονου τετοια μερα να ειμαστε ολες μανουλες!

Ρε ενα απογευμα ελειψα και το σπασατε το Λιακι στο ξυλο? καλε τι ειστε εσεις εκει πανω? λυσσασμενες και βιαιες χαχαχαχαχα!! Λια μου πως πανε τα τραυματα?

Κατερινα και Μαριεττα ετοιμαστειτε για βραδιες ποιησης "Αλλα εγω ειμαι η Βανα και θα μεινω.." http://m.youtube.com/#/watch?v=TTNSS50PaCM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DTTNSS50PaCM&gl=GR

Κλαιωωωω καθε φορα που το βλεπω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κοριτσακια!!! Θυμάστε χτες που στην Τήνο ηταν καλοκαίρι;; Ε ξεχάστε το. Σημερα ειναι φθινόπωρο. Έχει ζέστη και λίγο νοτια αλλα βροχή α πα πα εδω και 2 ώρες!! Πήγα το πρωι στην εκκλησία με εναν καιρο τέλειο και λέω αχ τι ώρα σιγα μην πάρω ομπρέλα. Ναι καλα, απίστευτο νερό. Ευτυχώς μου έκοψε και φορεσα αδιάβροχο και γλύτωσα τα πολλα πολλα. Απαγορευτικό δεν θα έχει διότι αέρας γιοκ, οπότε τωρα ήρθα σπιτι και εφτιαξα ενα καυτό τσάι και το απολαμβανω στο νησί. Σημερα της Αγίας αννας και μόλις έψαλλαν οι παπάδες εκει που λεει σημερον της ατεκνιας δεσμά διαλύονται βουρκωσα και σας σκέφτηκα ολες. Και αυτες που έχω δει και αυτες που απλα φαντάζομαι. Πήρα και λαδακι το οποίο επίσης θα συνεννοηθω με την Ευαγγελία να σας στείλω επάνω.

Ειμαι η βανα και θα μείνω .... Ειμαι ο βλασσης και θα φύγω. Χαχαχα σούπερ απάντηση. Οσες φορές και να τα Δω δεν τα χορταινω Μαρία σταρ.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα ζουζουνια !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κοριτσακια!!! Θυμάστε χτες που στην Τήνο ηταν καλοκαίρι;; Ε ξεχάστε το. Σημερα ειναι φθινόπωρο. Έχει ζέστη και λίγο νοτια αλλα βροχή α πα πα εδω και 2 ώρες!! Πήγα το πρωι στην εκκλησία με εναν καιρο τέλειο και λέω αχ τι ώρα σιγα μην πάρω ομπρέλα. Ναι καλα, απίστευτο νερό. Ευτυχώς μου έκοψε και φορεσα αδιάβροχο και γλύτωσα τα πολλα πολλα. Απαγορευτικό δεν θα έχει διότι αέρας γιοκ, οπότε τωρα ήρθα σπιτι και εφτιαξα ενα καυτό τσάι και το απολαμβανω στο νησί. Σημερα της Αγίας αννας και μόλις έψαλλαν οι παπάδες εκει που λεει σημερον της ατεκνιας δεσμά διαλύονται βουρκωσα και σας σκέφτηκα ολες. Και αυτες που έχω δει και αυτες που απλα φαντάζομαι. Πήρα και λαδακι το οποίο επίσης θα συνεννοηθω με την Ευαγγελία να σας στείλω επάνω.

Ειμαι η βανα και θα μείνω .... Ειμαι ο βλασσης και θα φύγω. Χαχαχα σούπερ απάντηση. Οσες φορές και να τα Δω δεν τα χορταινω Μαρία σταρ.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα ζουζουνια !!!

Καλημέρα!βοήθεια σου,η Παναγίτσα και η Αγία Άννα να σου φέρουν όσο πιο σύντομα γίνεται το μωράκι σου!

Εδώ ο καιρός είναι χάλια από προχθές,δεν έχει σταματήσει καθόλου να βρεχει

Καλημερα νεαρες μου!Αστερι μου, που το θυμηθηκες????τελειο, πολυ γελιο!!

Κατερινακι ευχαριστουμε για ακομα μια φορα που μας σκεφτεσαι!!!Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μας και να γινουμε συντομα μανουλες ολες.καλη επιστροφη να εχεις!!

Μαρια _ s πας Αθηνα σημερα?θα κανεις τιποτα?

εδω πανω ο καιρος τα εχει παιξει!!ολη μερα χθες και ολο το βραδυ εριχνε καρεκλοποδαρα και τωρα εχει μια συννεφια και μια ηλιο!μπορει να ριξει και κανενα χιονι, ετσι για αλλαγη!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες και ανερχομενες μανουλες!!!!!!!!

χρονια πολλά!!!!!!

GEORKAT βοηθεια σου κοριτσάκι μου να εισαι καλά,δεν νιωθεις απίστευτη ιρεμία σ'εαυτο το νησί???

ευλογιμένος να είναι αυτος ο μήνας γιατί εχουμε πόλλα να περημένουμε......

MARIA1981 μπραβο μπραβο μακαρι να συνεχιστουν όλα καλά με το μωρακι σου και να ακουσετε πολυ συντομα την καρδουλα του,εχει φαει φαρμακα με την σπε/χη και τα ταλαιπωρια και αυτο ακομα σας δείχνει την παρουσια του και το προσπαθει!!!

ΛΕΙΑ ΜΟΥ,μια κοπελα σαν και εσενα με τετοιο χιουμορ και τοσο εξυπνη γραφει που οποτε σε διαβαζω σε απολαυμβανω,ειναι δυνατον να σε παιρνει τοσό ευκολα απο κατώ???

σε όλες μας συμβαινουν διαφορα αλλα το σημαντικότερο ειναι μαθουμε να τα διαχειριζόμασται αυτο το λεω για όλες κραταμε τα ομορφα που εχουμε γυρω μας και τα αρνητικα και αυτα που θα θελαμαι να εχουν γίνει και δεν εχουν πραγματοποιηθει τα βαζουμε στην ακρη και προσπαθουμε να μην τα σκευτομασται γιατι ως γνωστο οταν εμεις κανουμε ονειρα ο θεος γελαει!!!!

ολα θα γινουν αρκει εμεις να ειμαστε καλα και υγιης!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Kαλημερα κοριτσαρες μου και χρονια πολλα!Η Αγια Αννα να μας χαρισει ολες το θαυματακι μας για το οποιο κι εκεινη πονεσε προσευχηθηκε και τελικα ευλογηθηκε...Μεγαλη η χαρη σου Αγια Αννα μου πρεσβευε υπερ ημων προς τον Κυριον!

mar1981 κοριτσακι μου χθες ο γαμος στον οπιο πηγαμε εγινε στην Αγια Παρασκευη.Εκει προσευχηθηκα για ολες μας και σημερα διαβαζω τα νεα σου και εχω συγκινηθει παρα πολυ!Κανεις δεν θα σου στερησει την ευτυχια και την ευλογια της μητροτητας.Το θαυματακι σου σου το χαρισε ο Κυριος κι Εκεινος αποφασιζει.Σε θαυμαζω σου το εχω ξαναπει για την στωικοτητα και την δυναμη σου και θα γινεις μανουλα συντομα γιατι το αξιζεις!Χαρηκα πολυ για σενα και το σπορακι σου.Ολα να πανε κατευχην με πιστη και προσευχη ολα ξεπερνιουνται!Να σας εχει η Παναγιτσα καλα και τους δυο!

Georgkat ευχαριστουμε πολυ φιλεναδα για ολα και ευχομαι ο Θεος να σου ανταποδωσει δεκαπλασια τα οσα κανεις για μας!Καλη επιστροφη να εχεις!

Λια μου κανε μια αναπαντητη στο συμπαν να σε καλεσει γιατι εχετε χασει την επικοινωνια απο οτι νιωθω ....Ασπα πολυ καλα της εκανες μπραβο!Κι εσυ να εχεις ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα σου δυνατο σαν ταυρο ;)

s_maria βοηθεια σου κι εσενα κοριτσακι μου!

natasoula χιονισε εκει?

georgia μου ολα θα πανε μια χαρα θα το δεις.Εγω πηγα να παρω τα ομοιοπαθητικα και μου λεει ο φαρμακοποιος 'μακρια απο κινητα τα σκευασματα κι εσεις αν μπορειτε να μην μιλατε πολυ στο κινητο':shock: Επαθα σοκ.Αντε εγω το ηξερα πως οταν μιλαμε στο κινητο ειναι σαν να βαζουμε τον εγκεφαλο μας σε φουρνο μικροκυματων αλλα να καταστρεφονται και τα ομοιοπαθητικα????Οπως καταλαβαινεις τωρα ανακαλυπτω κι εγω τον κοσμο :D

Παπακι μου δεν σε πηρα χθες γιατι τα κινητα τα ειχα παρατησει μετα απο αυτο που μου ειπε ο φαρμακοποιος!Την ωρα που φευγαμε απο Καστορια ειχε αρχισει να χιονιζει και ηταν τελεια.Εγω βεβαια κρυωνα και πονουσα αλλα περασαμε πολυ ομορφα...Θα ψαξω αυριο την εφαρμογη της καμερας να μιλαμε απο εδω...

maria_v,lolita,Stardustmg φιλακια πολλα καλο κλωσημα κουκλιτσες!

tinkerbell γλυκουλα μου ευχομαι η Αγια Αννα να σε κανει μανουλα συντομα...Εκεινη ξερει καλυτερα τι εχουμε στην καρδια μας...

Πατριωτακι καλημερα!!!κουφαθηκα με αυτο που ειπε ο γιατρος για τα κινητα και την ομοιοπαθητικη. μακρυα λοιπον, οσο μπορεις!εδω δεν χιονισε , ειναι νωρις ακομα. τα τελευταια χρονια το χιονακι το ριχνει αρκετα μετα τα Χριστουγεννα. ασε που ο καιρος τα εχει παιξει εδω πανω. φαντασου οτι αλλες χρονιες τετοια εποχη ειχε παγωνια και τωρα εχω τις πορτες ανοιχτες. λες να ειμαι τελικα εγω ξαφτουλα????

Πατριωτακι καλημερα!!!κουφαθηκα με αυτο που ειπε ο γιατρος για τα κινητα και την ομοιοπαθητικη. μακρυα λοιπον, οσο μπορεις!εδω δεν χιονισε , ειναι νωρις ακομα. τα τελευταια χρονια το χιονακι το ριχνει αρκετα μετα τα Χριστουγεννα. ασε που ο καιρος τα εχει παιξει εδω πανω. φαντασου οτι αλλες χρονιες τετοια εποχη ειχε παγωνια και τωρα εχω τις πορτες ανοιχτες. λες να ειμαι τελικα εγω ξαφτουλα????

Μαλλον εσυ εχεις εξαψεις κοριτσακι μου ;) εγω παντα θυμαμαι παγωνια εκει πανω.Το Πασχα εφυγα απο εδω με πεδιλα κι οταν εφτασα εκει εψαχνα μποτακια να φορεσω :tongue: Εγω παντως ειμαι κρυουλιαρα το παραδεχομαι!

Μαλλον εσυ εχεις εξαψεις κοριτσακι μου ;) εγω παντα θυμαμαι παγωνια εκει πανω.Το Πασχα εφυγα απο εδω με πεδιλα κι οταν εφτασα εκει εψαχνα μποτακια να φορεσω :tongue: Εγω παντως ειμαι κρυουλιαρα το παραδεχομαι!

Κοριτσι εδω το πεδιλακι φοριεται στα τελη Μαϊου!!!που πας ξεβρακωτη στ΄αμπελια???:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...