Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ηρθα και εγω!!!!επιτελους!!!ηταν μια μερα γεματη!!να καθαρισω το σπιτι, να μαγειρεψω και να στολισω το δεντρακι επιτελους!!!!

Κατερινιω εφαγες επιτελους ε???Ευχαριστουμε πολυ που μας σκεφτεσαι ολες και ελπιζω να ακουστουν οι προσευχες μας.

Ασπα δεν πιστευω να εφυγες τωρα που ηρθα???????

Γεια σας αγάπες μου !!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και κυρίως ξετρελάθηκα με τα νέα της Μαριέτας. Δοκιμασία είναι και θα περάσει. Να δεις Μαριέτα που θα αρχίσει να χτυπάει η καρδούλα του σαν τρελή και οι γιατροί θα τρίβουν τα μάτια τους.

Κυρίως χαίρομαι που δεν έκανες κάτι βιαστικό και ακολούθησες το ένστικτο σου.

Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ που ενόχλησες την Παναγία και για εμένα !!! Θα βαρεθεί να μας ακούει και θα μας το δώσει αργά ή γρήγορα, Μεγάλη η Χάρη της !!!

Georgia μήπως να το γυρίσεις σε vasclor, να ανοίξει λίγο το μάτι σου? Και εγώ με τα utrogestan δεν την πάλευα γιατί είχα τρελές παρενέργειες και υπνηλία. Με το vasclor ήμουν μια χαρά σαν να μην παίρνω τίποτα.

Σήμερα βρήκα την προσωπική μου ψυχοθεραπεύτρια. Ήπιαμε ένα τρίωρο καφέ με την Άσπα, με έκραξε και ήρθα στα ίσα μου. Οπότε όταν θα γκρινιάζω, σας δίνω την άδεια να μου την στέλνετε για κάνα χεράκι ξύλο……….

Το υπόλοιπο κοτέτσι τι κάνει????

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

δεν αποκλειουμε και το μονοι μας αλλα μεχρι τωρα προσπαθουμε κοντα 2,5 χρονια και λεμε ποσο να περιμενουμε?χειροτερα αγχωνομαστε!που ξερεις,μπορει οταν πουμε οτι θα κανουμε εξωσωματικη να ξεαγχωθουμε και να μας ερθει πριν..τι να πω!!

30 χρονων ειμαι και ο αντρας μου 33.Αλλα δε θελουμε να περιμενουμε και παρα πολυ γιατι τουλαχιστον τωρα ξερουμε οτι δεν εχουμε καποιο προβλημα,μπορει αργοτερα να δημιουργηθει κανενα

Μαρακι φροντισε να διωξεις το αγχος!!ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει να το κανουμε ολες.και στην τελικη δεν σε πηραν και τα χρονια.μην αγχωνεσαι κοριτσαρα και να σκεφτεσαι παντα οτι δεν αποκλειεται να πιασεις και μονη σου!!!

Καλημερα κοριτσια χθες το βραδυ μιλησα με την Κατερινα της ειπα τα νεα αλλα μετα με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να σας τα γραψω. Χθες επειδη δεν μπορουσα να ησυχασω πηγα και εκανα παλι χοριακη και μου βγηκε 14850! Δεν πανηγυριζουμε και γενικα ειμαστε συγκρατημενοι αλλα σιγουρα δεν θα κανω σημερα αποξεση. Αυριο θα κανω παλι χοριακη και αν δουμε οτι ανεβαινει απο βδομαδα θα ξανακανω υπερηχο ελπιζοντας και προσευχοντας να ακουσουμε καρδουλα! Αχ! Θεουλη μου σε παρακαλω κανε το θαυμα σου. Με την ολη ιστορια εχουμε παραφρονησει για παιδι πηγαιναμε και στο δαφνι θα καταληξουμε!

Κοριτσι μου ολα καλα θα πανε!!ευτυχως που δεν εκανες καμια βιαστικη κινηση!!δωσε χρονο στο μωρακι σου. σημερα ειχα την εννοια σου και μπηκα εψαξα λιγο στο ιντερνετ. υπαρχουν περιπτωσεις που η καρδουλα εχει χτυπησει και στην 8η βδομαδα. ολες προσευχομαστε για σενα.φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Γεια σας αγάπες μου !!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και κυρίως ξετρελάθηκα με τα νέα της Μαριέτας. Δοκιμασία είναι και θα περάσει. Να δεις Μαριέτα που θα αρχίσει να χτυπάει η καρδούλα του σαν τρελή και οι γιατροί θα τρίβουν τα μάτια τους.

Κυρίως χαίρομαι που δεν έκανες κάτι βιαστικό και ακολούθησες το ένστικτο σου.

Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ που ενόχλησες την Παναγία και για εμένα !!! Θα βαρεθεί να μας ακούει και θα μας το δώσει αργά ή γρήγορα, Μεγάλη η Χάρη της !!!

Georgia μήπως να το γυρίσεις σε vasclor, να ανοίξει λίγο το μάτι σου? Και εγώ με τα utrogestan δεν την πάλευα γιατί είχα τρελές παρενέργειες και υπνηλία. Με το vasclor ήμουν μια χαρά σαν να μην παίρνω τίποτα.

Σήμερα βρήκα την προσωπική μου ψυχοθεραπεύτρια. Ήπιαμε ένα τρίωρο καφέ με την Άσπα, με έκραξε και ήρθα στα ίσα μου. Οπότε όταν θα γκρινιάζω, σας δίνω την άδεια να μου την στέλνετε για κάνα χεράκι ξύλο……….

Το υπόλοιπο κοτέτσι τι κάνει????

Λια να σε βαλω και εγω λιγο κατω να στανιαρεις?????:tongue: να σε βρισω λιγο να στρωσεις???θα σου στειλω τον γυναικολογο μου καλυτερα που εκτελει και χρεη ψυχολογου και του εχω πρηξει τα κακαλα!!καθε μερα τηλεφωνο τον παιρνω και με βαζει στη θεση μου...

Λια να σε βαλω και εγω λιγο κατω να στανιαρεις?????:tongue: να σε βρισω λιγο να στρωσεις???θα σου στειλω τον γυναικολογο μου καλυτερα που εκτελει και χρεη ψυχολογου και του εχω πρηξει τα κακαλα!!καθε μερα τηλεφωνο τον παιρνω και με βαζει στη θεση μου...

Χτύπα ρε αντέχω ! Aλλά θα με λες και κορμί για να φτιάχνομαι !!

Κουτούλʼ me on the walll…….

9aXep2.png

Χτύπα ρε αντέχω ! Aλλά θα με λες και κορμί για να φτιάχνομαι !!

Κουτούλʼ me on the walll…….

παρτα μωρη κορμι!!!παρτα μωρη αρρωστο κορμι!!!να σε χτυπησω στα βραχια σαν χταποδι???

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! Bρε ξανθιώτισσα τι σας ταΐζουν εκεί επάνω ???

Κορίτσια τρέξτε με δέρνουν on line !

9aXep2.png

Νατασα εδω ειμαι!!!Λοιπον απο δω και περα οποια ειναι down θα ερχομαστε!!!Μοτο μας "Σας ξυλοφωρτωνουμε στον χωρο σας"

Λια μου εστρωσες ετσι?οποτε ο επομενος καφες κερασμενος απο μενα και το ξυλο ΔΩΡΕΑΝ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! Bρε ξανθιώτισσα τι σας ταΐζουν εκεί επάνω ???

Κορίτσια τρέξτε με δέρνουν on line !

κανεις δεν θα σε σωσει!!!!!!τωρα εισαι δικια μου!!!!μπου χα χα χα!!!

ο καθαρος αερας φταιει!!μπαινει μπολικος στον εγκεφαλο και μας χαζευει....

Νατασα εδω ειμαι!!!Λοιπον απο δω και περα οποια ειναι down θα ερχομαστε!!!Μοτο μας "Σας ξυλοφωρτωνουμε στον χωρο σας"

Λια μου εστρωσες ετσι?οποτε ο επομενος καφες κερασμενος απο μενα και το ξυλο ΔΩΡΕΑΝ!!!

Αντε βρε κοριτσι μου που εισαι να τις δειρουμε??? οχι μονο θα τις δερνουμε αλλα θα τρωμε και το φαι τους γιατι χρειαζομαστε δυναμεις!!νηστικο αρκουδι δεν δερνει!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...