Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ρε συ, tinkerbel!24, να σου παρουμε ενα αριθμητηρι να μετρας τις μερες!! χα,χα,χα,:P:p:p:p, πολυ γελασα! Βρε μπας και δεν εμαθα αριθμητικη; Ενα θεματακι το ειχα εδω που τα λεμε!!

Για το που παν τα παιδια ενα θα σου πω, δουλευω με παιδια με ειδικες αναγκες κι εχω στο τμημα μου και παιδια απο το χαμογελο του παιδιου. Παιδια που τα παραλαβαν τσακισμενα, οχι απλα κακοποιημενα και η αγαπη τα αναστησε! Ισως να ΄ταν για να βρουμε κι αυτα και μεις την αγαπη στο διαβα μας, μεσα απο αλλα προσωπα...

χα χα!!!δεν χρειάζομαι αριθμητήρι!!έτσι θα σας τις λέω και τις μέρες και τις ώρες!!να μην χάνουμε και από τα σίγουρα!!!

:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

janneta, ασε τις "φρικες" και τα φρικασε και συγκεντρωσου στο μωρακι σου, που ψαχνει δρομους για να ρθει! Χοριακη περιμενουμε λεμεεεεεε!

Το αν οι φιλες μας παντρευτηκαν αργοτερα ή νωριτερα, γεννησαν νωριτερα, χωρισαν ή ξενογ....αν νωριτερα, αυτο δεν αφορα τη δικη μας ζωη. Το μωρακι μας εμεις!

Για τον αδερφο ξερω τι ειναι, κι εγω το εχασα το αστερακι μου πριν καποια χρονια στα 33 του και γονατισα! Ξερουν, ομως, ποσο τους αγαπησαμε, ξερουν και τι λουκι τραβαμε! Να΄σαι σιγουρη, πως κατι θα κανουν απο κει πανω...

ξερεις τι γινετε γεωργια σε κραταει πισω ολη αυτη η ιστορια !εγω ας πουμε γνωριζω μια τεχνη και θα θελα να ανοιξω τα φτερα μου!εε πανε πισω ολα.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Οταν κλεινει το σχολειο μου λειπουν! Ειδικα ενα ζουζουλο κοντευω να το "υιοθετησω"! Περσυ τα χριστουγεννα μου λεει συνομωτικα:"ξερω τι δωρο σου φερει Αη-Βασιλης, ενα μωρακι!! Δυο κανεις!" Μετα τις γιορτες τα ΄βαλε με τον Αγιο γιατι ολοι πηραν το δωρο τους εκτος απο μενα! Ειδα κι επαθα να του εξηγησω οτι στους μεγαλους "δεν προλαβαινει να φερει τα δωρα παντα στην ωρα τους, δεν τους ξεχναει ομως..."

Τί γλυκό; Αυτά λένε την αλήθεια. Οπότε σε βλέπω με δύο μωράκια. Δεν λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια; Λίγο στον προσδιορισμό του χρόνου τα έχασε.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

χα χα!!!δεν χρειάζομαι αριθμητήρι!!έτσι θα σας τις λέω και τις μέρες και τις ώρες!!να μην χάνουμε και από τα σίγουρα!!!

:P:p:p:p

Δεν πιστεύω να ξεχάσεις στο τέλος τη δική σου ημερομηνία;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Δεν πιστεύω να ξεχάσεις στο τέλος τη δική σου ημερομηνία;)

θέλω να την ξεχάσω αλλά δεν γίνεται..το μυαλό έχει κολλήσει..

αχ κορίτσια αύριο 2 χρόνια γάμου και άκαρπων προσπαθειών..μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια αύριο 2 χρόνια γάμου και άκαρπων προσπαθειών..μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..

Μην αγχώνεσαι, άλλοι αρχίζουν να το ψάχνουν μετά τα 2 χρόνια. Εξάλλου είπαμε έρχεται το μωρουλίνι σου.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Μην αγχώνεσαι, άλλοι αρχίζουν να το ψάχνουν μετά τα 2 χρόνια. Εξάλλου είπαμε έρχεται το μωρουλίνι σου.

μακάρι να μην χάσει το δρόμο ο πελαργός!!!

εγώ πάντως μετάνοιωσα που άφησα να περάσει ένας χρόνος..τελοσπάντων δόξα το Θεώ..που θα έρθουν τα μπεμπε..θα λέμε ότι υπήρχαν κάποτε μέρες που ήμασταν όλη μέρα στο ιντερνετ..:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ξερεις τι γινετε γεωργια σε κραταει πισω ολη αυτη η ιστορια !εγω ας πουμε γνωριζω μια τεχνη και θα θελα να ανοιξω τα φτερα μου!εε πανε πισω ολα.

Καθε εμποδιο για καλο γινεται...Ολοι εχουμε χασει καποιον αγαπημενο και μια και εξομολογουμαστε εμενα μου πηρε τον ανθρωπο μου και καλη του ωρα εκει που ειναι σημερα ηταν και το μνημοσυνο.Εκλαψα αρρωστησα εμεινα μονη μου χρονια και ειπα πως εγω θα ζησω μονη...Ο Θεουλης ειχε αλλα σχεδια ομως και ξαφνικα ηρθε στο δρομο μου αυτος ο υπεροχος ανθρωπος που με ανεχεται με στηριζει και με αγαπαει...Τωρα πρεπει να ζησουμε κι αυτο το ζορι ε θα το ζησουμε και θα μας ανταμοιψει...Υπομονη και πιστη φιλες μου καποιος εκει ψηλα αποφασιζει και ξερει τι χρειαζομαστε και ποτε το χρειαζομαστε!!!

Καλο παραδεισο στους αγγελους που φυγανε και με το καλο να ερθουν αυτοι που περιμενουμε!!!

Επετειο ε?Να ζησετε να ζησετε και του χρονου με το μωρακι σας να σβησετε τα κερακια!

Εμεις εχουμε σε ενα μηνα και σκεφτομουν τι καλα που θα ηταν να τα καταφεραμε κι εκεινη τη μερα να το ανακοινωναμε και στους γονεις μας αλλα ...

Εσυ βρε εισαι νινι ακομα δεν σε πηραν και τα χρονια τι αγχωνεσαι?Τι πρεπει να κανουμε κι εμεις οι μεγαλουτσικες δηλαδη?

Καθε εμποδιο για καλο γινεται...Ολοι εχουμε χασει καποιον αγαπημενο και μια και εξομολογουμαστε εμενα μου πηρε τον ανθρωπο μου και καλη του ωρα εκει που ειναι σημερα ηταν και το μνημοσυνο.Εκλαψα αρρωστησα εμεινα μονη μου χρονια και ειπα πως εγω θα ζησω μονη...Ο Θεουλης ειχε αλλα σχεδια ομως και ξαφνικα ηρθε στο δρομο μου αυτος ο υπεροχος ανθρωπος που με ανεχεται με στηριζει και με αγαπαει...Τωρα πρεπει να ζησουμε κι αυτο το ζορι ε θα το ζησουμε και θα μας ανταμοιψει...Υπομονη και πιστη φιλες μου καποιος εκει ψηλα αποφασιζει και ξερει τι χρειαζομαστε και ποτε το χρειαζομαστε!!!

Καλο παραδεισο στους αγγελους που φυγανε και με το καλο να ερθουν αυτοι που περιμενουμε!!!

να ειμαστε καλα,να τους θυμομαστε.κοπελιτσα μου τι περασες και εσυ!ειναι ολα παρελθον πλεον.τωρα βρηκες τον ανθρωπο σου και ευχομαι να ειστε τρισευτυχισμενη και να ερθει και το μωρακι σας γρηγορα!φιλακια και καληνυχτα σε ολες.καλο ξημερωμα να εχουμε.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

σου ευχομαι του χρονου τετοιο καιρο να εχεις 2παιδια!ετσι για να αποσβεσεις το χαμενο χρονο.:D:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

A ρε tinkerbel!24, βιαστικουρα! Εγω στα 28 μου ακομη περιδιαβαινα στα πανεπιστημια του εξωτερικου! Ουτε μου περνουσαν απ΄το μυαλο γαμοι, παιδακια, συμπεθερες!! Δυο χρονια γαμου λεει... Αντε βρε, σα να γνωριστηκατε χτες ειναι!! Χαρειτε τον ερωτα σας και τα μωρακια ερχονται!

A ρε tinkerbel!24, βιαστικουρα! Εγω στα 28 μου ακομη περιδιαβαινα στα πανεπιστημια του εξωτερικου! Ουτε μου περνουσαν απ΄το μυαλο γαμοι, παιδακια, συμπεθερες!! Δυο χρονια γαμου λεει... Αντε βρε, σα να γνωριστηκατε χτες ειναι!! Χαρειτε τον ερωτα σας και τα μωρακια ερχονται!
σου ευχομαι του χρονου τετοιο καιρο να εχεις 2παιδια!ετσι για να αποσβεσεις το χαμενο χρονο.:D:D:D
Επετειο ε?Να ζησετε να ζησετε και του χρονου με το μωρακι σας να σβησετε τα κερακια!

Εμεις εχουμε σε ενα μηνα και σκεφτομουν τι καλα που θα ηταν να τα καταφεραμε κι εκεινη τη μερα να το ανακοινωναμε και στους γονεις μας αλλα ...

Εσυ βρε εισαι νινι ακομα δεν σε πηραν και τα χρονια τι αγχωνεσαι?Τι πρεπει να κανουμε κι εμεις οι μεγαλουτσικες δηλαδη?

ευχαριστώ πολύ κορίτσια να είστε καλά!! Μακάρι να πιάσουν οι ευχές!!έτσι θέλω να έχω ένα νινάκι και να είμαι και έγκυος..Μακάρι αυτή τη φορά να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μας!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! georgia69, stogiakiκαι tinkerbell σας ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση, κοίτα που από εκεί που το είχα ξεγραμμένο θα αρχίσω να ελπίζω. Το θέμα είναι οτι συνεχίζω να πονάω. Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι βέβαια γιατί μετά πάλι θα πέσω, εξάλλου αυτός ο κύκλος είναι ο πρώτος μετά τις ορμόνες και μάλλον ο οργανισμός μου τα έχει παίξει. Τον προηγούμενο κύκλο που είχα κάνει σπερματέγχυση και έπαιρνα και utrogestan μου ήρθε στις 26 μέρες, 13 μέρες μετά την σπερματέγχυση, και ο γιατρός απορρούσε, πως μου ήρθε ενώ έπαιρνα προγεστερόνη. Σήμερα είμαι 29, ο κύκλος μου είναι από 27-30, άρα είμαι στην αναμονή.

janneta και Evangeliapan όντως είναι από τα χειρότερα βιώματα η απώλεια κοντινού προσώπου, τι στεναχώρια κρύβει το κάθε σπίτι ποτέ δεν ξέρεις, που λέει και ο λαός. Εμείς όμως έχουμε ένα στόχο και πραγματικά πιστεύω ότι για να μην έχουμε γίνει μάνες ακόμη, μάλλον δεν θα είχε έρθει η σειρά μας, είχε κάποιο λόγο ο Θεούλης. Ας ελπίσουμε ότι η αναμονή κάπου εδώ κοντά θα τελειώσει και θα είμαστε από τις πιο ευτυχισμένες μαμάδες.

Απέναντι από το σπίτι μας έχουμε μια οικογένεια που έχει 6 παιδιά. Η μαμά άνεργη και ο μπαμπάς ψευτοδουλειές. 3 αγόρια και 3 κορίτσια, τα 2 τελευταία παιδάκια είναι με διαφορά 9 μηνών και επειδή λέει απλά προέκυψαν, δεν το είχαν στο πρόγραμμα να κάνουν τόσα παιδιά, πήγε και έδεσε τις σάλπιγγές της για να μην κάνει και άλλα. Τι να πεις μετά...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...