Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Με προβληματίζει λίγο όμως αυτό.Ούτε καν υστεροσκοπηση δε θέλει!του λέω αν εχω πολυποδες,ινομυώματα οι κάτι που δεν φαίνεται στον υπέρηχο?και μου λέει αποκλείεται!

Άνοιξε εδώ ιατρείο μια καινούρια γιατρός που κάνει και εξωσωματικες και μου είπε μια γνωστή μου ότι είχε πάει στους καλύτερους γιατρούς

την Αθήνα και τις έλεγαν όλοι ότι είναι μια χαρά.πήγε σε αυτή και της λέει,τι μια χαρά που το είδαν?έχεις ινομυώματα και ενδομητρίωση!για την ενδομητρίωση η κοπέλα δε την πίστεψε πως το κατάλαβε μόνο από τον υπέρηχο και της λέει αποκλείεται!και της απάντησε η γιατρός,κάνε Λαπαροσκόπηση και θα με θυμηθείς.και έκανε και πράγματι είχε!

Γι'αυτό λεω να πάρω και τη γνώμη της,εννοείται ότι εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που παω τώρα αλλά μια στις 100 να έχει άδικο?

μαράκι μου, πήγαινε να πάρεις τη γνώμη της..

εγώ τώρα πια θα ακολουθήσω τη συμβουλή του και ο θεός βοηθός..

έχω κουραστεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδί μου...

Μπορεί να μην με γνωρίζεις, αλλά εγώ ξέρω τα πάντα για σένα….Ψαλμοί 139:1 Γνωρίζω πότε είσαι καθιστός και πότε όρθιος…. Ψαλμοί 139:2 Ξέρω κάθε βήμα σου… Ψαλμοί 139:3

Ακόμη και οι τρίχες του κεφαλιού σου είναι μετρημένες… Ματθαίος 10: 29-31

Γιατί φτιάχτηκες κατʼ εικόνα μου… Γένεσις 1:27

Μέσα σʼεμένα ζεις, κινείσαι και υπάρχεις… Πράξεις 17:28

Σε γνώριζα πριν ακόμη διαμορφωθείς στην μήτρα της μητέρας σου…Ιερεμίας 1:4-5

Σε διάλεξα όταν σχεδίαζα την δημιουργία… Εφεσίους 1:11-12

Δεν ήσουν ένα λάθος…. Ψαλμοί 139:15-16

Γιατί όλες οι μέρες σου είναι γραμμένες στο βιβλίο μου…. Ψαλμοί 139:15-16

Εγώ όρισα την ακριβή ώρα της γέννησης σου και που θα ζούσες ….Πράξεις 17:26

Γιατί φοβερά και θαυμάσια πλάστηκες…. Ψαλμοί 139:14

Εγώ σε διαμόρφωσα στη μήτρα της μητέρας σου…. Ψαλμοί 139:13

Και σε έφερα στον κόσμο την ημέρα που γεννήθηκες….. Ψαλμοί 71:6

Με έχουν παρουσιάσει λάθος άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν….Ιωάννη 8:41-44

Δεν είμαι απόμακρος και θυμωμένος αλλά είμαι η απόλυτη έκφραση της αγάπης….. Α Ιωάννη 4:16

Και είναι επιθυμία μου να σε κατακλύσω με την αγάπη μου….. Α Ιωάννη 3:1

Απλά επειδή είσαι παιδί μου και είμαι ο πατέρας σου….. Α Ιωάννη 3:1

Σου προσφέρω περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να σου προσφέρει ο σαρκικός σου πατέρας…. Ματθαίος 7:11

Γιατί είμαι ο τέλειος πατέρας….. Ματθαίος 5: 48

Κάθε καλό δώρο που λαμβάνεις έρχεται από το δικό μου χέρι….. Ιακώβου 1: 17

Γιατί εγώ είμαι ο προμηθευτής σου και φροντίζω για όλες τις ανάγκες σου…. Ματθαίος 6: 31-33

Το σχέδιο μου για το μέλλον σου ήταν πάντα γεμάτο με ελπίδα……Ιερεμίας 29:11

Γιατί σε αγαπώ με αγάπη παντοτινή…. Ιερεμίας 31:3

Οι σκέψεις μου για σένα είναι αμέτρητες όπως οι κόκκοι της άμμου στην ακρογιαλιά…. Ψαλμοί 139:17-18

Και χαίρομαι για σένα με τραγούδια….Σοφονίας 3:17

Δεν θα σταματήσω πότε να κάνω καλό για σένα….. Ιερεμίας 32:40 Γιατί είσαι το πολύτιμο απόκτημα μου….Έξοδος 19:5

Επιθυμώ να σε στερεώσω με όλη την καρδιά μου και όλη την ψυχή μου…. Ιερεμίας 32:41

Αν με ψάξεις με όλη την καρδιά σου θα με βρεις…..Δευτερονόμιο 4:29

Ζήτα την ευτυχία σου σε εμένα και θα σου δώσω ότι η καρδιά σου λαχταρα….. Ψαλμοί 37:4

Γιατί εγώ είμαι αυτός που σου έδωσα αυτές τις επιθυμίες….Φιλιππησίους 2:13

Είμαι ικανός να κάνω για σένα περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς…… Εφεσίους 3:20

Γιατί εγώ είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου….. Β Θεσσαλονικείς 2:16-17

Εγώ είμαι επίσης ο πατέρας που σε παρηγορεί σε όλες τις δυσκολίες σου…..Β Κορινθίους 1:3-4

Όταν είσαι συντετριμμένος, εγώ είμαι κοντά σου….. Ψαλμοί 34:18 Όπως ένας βοσκός κουβαλάει ένα πρόβατο, σε κουβαλάω κοντά στην καρδιά μου….Ησαΐας 40:11

Μια μέρα θα σβήσω κάθε δάκρυ από τα μάτια σου…Αποκάλυψις 21:3-4

Και θα πάρω μακριά όλο τον πόνο που υπέφερες πάνω σε αυτή την γη…. Αποκάλυψις 21:4

Είμαι ο πατέρας σου και σε αγαπώ όπως ακριβώς αγαπώ τον γιο μου, τον Ιησού…. Ιωάννη 17:23

Γιατί στον Ιησού η αγάπη μου για σένα φανερώνεται …. Ιωάννη 17:26

Και ήρθε να δείξει πως είμαι μαζί σου και όχι εναντίον σου…..Ρωμαίους 8:31

Και να σου πει ότι δεν λογαριάζω τις αμαρτίες σου…. Β Κορινθίους 5:18-19

Ο Ιησούς πέθανε ώστε εσύ κι εγώ να συμφιλιωθούμε….. Β Κορινθίους 5:18-19

Ο θάνατος του ήταν η υπέρτατη έκφραση της αγάπης μου για σένα….. Α Ιωάννη 4:10

Έδωσα ότι αγαπούσα περισσότερο για να κερδίσω την αγάπη σου…. Ρωμαίους 8:32

Εάν δεχτείς το δώρο του γιου μου, του Ιησού, δέχεσαι εμένα….. Α Ιωάννη 2:23

Και τίποτα δεν θα σε χωρίσει πια από την αγάπη μου….. Ρωμαίους 8:38-39

Έλα σπίτι και θα κάνω την μεγαλύτερη γιορτή που έχει γίνει στον ουρανό…..Λουκάς 15:7

Ήμουν πάντα πατέρας και θα είμαι πάντα πατέρας…. Εφεσίους 3:14-15

Η ερώτηση μου είναι … θα γίνεις παιδί μου;….. Ιωάννη 1:12-13 Σε περιμένω… Λουκάς 15:11-32

Με αγάπη, ο Πατέρας σου

Ο Παντοδύναμος Θεός

http://www.briefingnews.gr/ola-gia-ti-z%CE%BFi/item/39227-gramma-agapis

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαριέτα μου, όλα θα πάνε τέλεια, το μωράκι σου τα κατάφερε!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα, μπράβο κορίτσι μου!!!!

Κατερίνα καλό προσκύνημα, απόλαυσε την μέρα.

Γεωργία μου, πως σε πιάνει έτσι το ούτρο? Μια χαρά σε βρίσκω, ξεκουράζεσαι!!! Πότε θα πας στο γιατρό, στην μανούλα σου το είπες? Οσο για το αλάτι, η γιατρός μου, μου είπε να τρώω κανονικά, απλά επειδή διαβάζω εδώ μέσα διάφορα, γι αυτό είπα να προσέξω. Εγώ από φάρμακα παίρνω μόνο vasclor και divina!!!

Φιλιά στα υπόλοιπα κοριτσάκια, θα τα πούμε αργότερα, έχω κόσμο τώρα.

HvAnp3.png

Παιδί μου...

Μπορεί να μην με γνωρίζεις, αλλά εγώ ξέρω τα πάντα για σένα….Ψαλμοί 139:1 Γνωρίζω πότε είσαι καθιστός και πότε όρθιος…. Ψαλμοί 139:2 Ξέρω κάθε βήμα σου… Ψαλμοί 139:3

Ακόμη και οι τρίχες του κεφαλιού σου είναι μετρημένες… Ματθαίος 10: 29-31

Γιατί φτιάχτηκες κατʼ εικόνα μου… Γένεσις 1:27

Μέσα σʼεμένα ζεις, κινείσαι και υπάρχεις… Πράξεις 17:28

Σε γνώριζα πριν ακόμη διαμορφωθείς στην μήτρα της μητέρας σου…Ιερεμίας 1:4-5

Σε διάλεξα όταν σχεδίαζα την δημιουργία… Εφεσίους 1:11-12

Δεν ήσουν ένα λάθος…. Ψαλμοί 139:15-16

Γιατί όλες οι μέρες σου είναι γραμμένες στο βιβλίο μου…. Ψαλμοί 139:15-16

Εγώ όρισα την ακριβή ώρα της γέννησης σου και που θα ζούσες ….Πράξεις 17:26

Γιατί φοβερά και θαυμάσια πλάστηκες…. Ψαλμοί 139:14

Εγώ σε διαμόρφωσα στη μήτρα της μητέρας σου…. Ψαλμοί 139:13

Και σε έφερα στον κόσμο την ημέρα που γεννήθηκες….. Ψαλμοί 71:6

Με έχουν παρουσιάσει λάθος άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν….Ιωάννη 8:41-44

Δεν είμαι απόμακρος και θυμωμένος αλλά είμαι η απόλυτη έκφραση της αγάπης….. Α Ιωάννη 4:16

Και είναι επιθυμία μου να σε κατακλύσω με την αγάπη μου….. Α Ιωάννη 3:1

Απλά επειδή είσαι παιδί μου και είμαι ο πατέρας σου….. Α Ιωάννη 3:1

Σου προσφέρω περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να σου προσφέρει ο σαρκικός σου πατέρας…. Ματθαίος 7:11

Γιατί είμαι ο τέλειος πατέρας….. Ματθαίος 5: 48

Κάθε καλό δώρο που λαμβάνεις έρχεται από το δικό μου χέρι….. Ιακώβου 1: 17

Γιατί εγώ είμαι ο προμηθευτής σου και φροντίζω για όλες τις ανάγκες σου…. Ματθαίος 6: 31-33

Το σχέδιο μου για το μέλλον σου ήταν πάντα γεμάτο με ελπίδα……Ιερεμίας 29:11

Γιατί σε αγαπώ με αγάπη παντοτινή…. Ιερεμίας 31:3

Οι σκέψεις μου για σένα είναι αμέτρητες όπως οι κόκκοι της άμμου στην ακρογιαλιά…. Ψαλμοί 139:17-18

Και χαίρομαι για σένα με τραγούδια….Σοφονίας 3:17

Δεν θα σταματήσω πότε να κάνω καλό για σένα….. Ιερεμίας 32:40 Γιατί είσαι το πολύτιμο απόκτημα μου….Έξοδος 19:5

Επιθυμώ να σε στερεώσω με όλη την καρδιά μου και όλη την ψυχή μου…. Ιερεμίας 32:41

Αν με ψάξεις με όλη την καρδιά σου θα με βρεις…..Δευτερονόμιο 4:29

Ζήτα την ευτυχία σου σε εμένα και θα σου δώσω ότι η καρδιά σου λαχταρα….. Ψαλμοί 37:4

Γιατί εγώ είμαι αυτός που σου έδωσα αυτές τις επιθυμίες….Φιλιππησίους 2:13

Είμαι ικανός να κάνω για σένα περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς…… Εφεσίους 3:20

Γιατί εγώ είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου….. Β Θεσσαλονικείς 2:16-17

Εγώ είμαι επίσης ο πατέρας που σε παρηγορεί σε όλες τις δυσκολίες σου…..Β Κορινθίους 1:3-4

Όταν είσαι συντετριμμένος, εγώ είμαι κοντά σου….. Ψαλμοί 34:18 Όπως ένας βοσκός κουβαλάει ένα πρόβατο, σε κουβαλάω κοντά στην καρδιά μου….Ησαΐας 40:11

Μια μέρα θα σβήσω κάθε δάκρυ από τα μάτια σου…Αποκάλυψις 21:3-4

Και θα πάρω μακριά όλο τον πόνο που υπέφερες πάνω σε αυτή την γη…. Αποκάλυψις 21:4

Είμαι ο πατέρας σου και σε αγαπώ όπως ακριβώς αγαπώ τον γιο μου, τον Ιησού…. Ιωάννη 17:23

Γιατί στον Ιησού η αγάπη μου για σένα φανερώνεται …. Ιωάννη 17:26

Και ήρθε να δείξει πως είμαι μαζί σου και όχι εναντίον σου…..Ρωμαίους 8:31

Και να σου πει ότι δεν λογαριάζω τις αμαρτίες σου…. Β Κορινθίους 5:18-19

Ο Ιησούς πέθανε ώστε εσύ κι εγώ να συμφιλιωθούμε….. Β Κορινθίους 5:18-19

Ο θάνατος του ήταν η υπέρτατη έκφραση της αγάπης μου για σένα….. Α Ιωάννη 4:10

Έδωσα ότι αγαπούσα περισσότερο για να κερδίσω την αγάπη σου…. Ρωμαίους 8:32

Εάν δεχτείς το δώρο του γιου μου, του Ιησού, δέχεσαι εμένα….. Α Ιωάννη 2:23

Και τίποτα δεν θα σε χωρίσει πια από την αγάπη μου….. Ρωμαίους 8:38-39

Έλα σπίτι και θα κάνω την μεγαλύτερη γιορτή που έχει γίνει στον ουρανό…..Λουκάς 15:7

Ήμουν πάντα πατέρας και θα είμαι πάντα πατέρας…. Εφεσίους 3:14-15

Η ερώτηση μου είναι … θα γίνεις παιδί μου;….. Ιωάννη 1:12-13 Σε περιμένω… Λουκάς 15:11-32

Με αγάπη, ο Πατέρας σου

Ο Παντοδύναμος Θεός

http://www.briefingnews.gr/ola-gia-ti-z%CE%BFi/item/39227-gramma-agapis

Τινκ μου απλα τελειο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μόλις προσκυνησα. Αναψα κεράκια για ολες σας και για τα σπορακια σας και ειχε και παράκληση οπότε διαβάστηκαν και τα ονόματα σας. Θα πάω και αργότερα στον εσπερινό...... Προς το παρόν ψάχνω για ταβέρνα γιατι πειναωωωωωω. Ολα ειναι κλειστά!!! Δεν το πιστεύω !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Νυστα-ξενυστα, ανασκουμπωθηκα σημερα! Μετα τον πρωινο υπνακο βγηκαμε να παρουμε δωρα στα κουμπαρια μας που γιορταζουν (Νικος, Αννα) και θα παμε απο κει το βραδακι. Μετα φαρμακειο, σουπερ-μαρκετ, τωρα μαζευτηκαμε και παω σφαιρα για ξαπλαδουρα! Ωραια ηταν, καιρο ειχα να παω σε μαγαζια!

Υπερηχο εχω την Τεταρτη, του Αγιου Σπυριδωνα, ευχομαι να παν ολα καλα! Στη μαμα μου θα το πω αφοτου ακουσουμε καρδουλα, ισως της το κρατησω και για πρωτοχρονιατικη εκπληξη! Να πανε ολα καλα μονο!

Ταξιδιαρα ψυχη, σ΄ευχαριστουμε! Και η Τηνος βγαζει ρακομελα ή κανω λαθος;;;; Εχει και ωραια αλαντικα, προβλεπω να το καις αποψε! Να ΄μασταν απο μια γωνια! Καλο γυρισμο, με ευλογια και χαρη!

Κατερινακι σ'ευχαριστουμε πολυ για τα κερακια μακαρι η Παναγιτσα να ακουσει τις προσευχες μας! Τελικα βρηκες ταβερνα? Οταν γυρισεις με το καλο να κανονισουμε μια μερα να βρεθουμε με τα κοριτσια θελω κουλτουριαρικη βραδια με ποιηματα, διαλεξτε φιλοσοφο!:tongue:

Μαριέτα μου μακάρι να πανε όλα καλα...Παλι καλα που δεν πηγές κατευθείαν.πηρες τον γιατρό σου;Άντε και απί βδομάδα να ακούσετε καρδούλα και όλα να πανε καλα!

Κατερινακι καλό ταξίδι αν και πρέπει να έφτασες τώρα.Βοηθεια σου κοριτσι και άστα διαολακια δεν θα κατέβουν...

Μαρία ς κι εγώ θα σου πως ένα και καλό θέλουμε.αφου το σπέρμα είναι καλό ξεχνά όλα τ'αλλα.Εγω εκανα 2 λαπαροσκοπησεις και τις 2 για ενδωμητριωση αλλα δεν μου πρότεινε με τίποτα εξωσωματική κι ας είχα και τις 2 ενδομητρίωση κι ας ήθελα παιδί άμεσα την δεύτερη φορα.Αυτο με τις συμφησεις δεν το ηξερα(γιατί μου το είπατε εεεε;;;)όλα καλα και δεν σε πήραν τα χρόνια ε!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες...

μπορει να μη σου προτινε εξωσωματικη γιατι ξερει οτι μπορεις να συλαβεις.

μια γνωστη μου ειχε ενα παιδακι και προσπαθουσε για δευτερο 4 χρονια.πηγε στο γιατρο και του ειπε οτι θελει να κανει εξωσωματικη και την εδιωξε.της ειπε να παει σπιτι της να ξεαγχωθει και θα ερθει το μωρο.

Μηπως γιαυτο μου λεει εξωσωματικη?δεν ξερουμε καν αν γινεται συλληψη..τι να πω!σερπαφαρ παλι δε μου δινει ειπε!θα δουμε μωρε!θα το βγαλουμε απο το μυαλο μας (οσο γινεται) για λιγους μηνες και βλεπουμε

Ασπασουλα πολυτεκνη ασε τις συμφυσεις και συνεχισε να κλωσσας τα μωρα σου, το μονο που θα σε απασχολει ειναι αν θα διαλεξεις περιπτερο ή ταξι!:tongue:

Μαρακι ς γιατι εισαι τοσο αγχωμενη και εμεις προσπαθουμε 2,5 χρονια και ειμαι εγκυος τωρα με σπερμ/ση ή οχι παραμενει μυστηριο παντως και στις δυο περιπτωσεις το σπερμα ηταν χαλια! Επισης ρωτα την Τινα η οποια ειναι εγκυος απο την σπερμ/ση και παρολο που ειχε παρει φαρμακα εκανε ενα ωαριακι και τσουπ εγινε το μωρακι. Αν εμαθα κατι απο αυτη την ιστορια ειναι οτι αν δεν εχουμε εμφανη προβληματα ο ψυχικος μας κοσμος ειναι αυτος που λειτουργει ως το καλυτερο αντισυλληπτικο του κοσμου, επομενως προσπαθησε να χαλαρωσεις και θα μεινεις συντομα εγκυουλα!

ναι δεν λεω,σιγουρα μπορει να γινει και τωρα και ας εχουμε ενα μονο ωαριο!ολα θεμα τυχης ειναι!!απλα ειμαι πολυ απαισιοδοξη ωρες ωρες και αγχωνομαι
Κοριτσακια μου μόλις μπήκα στην πανσιον που έκλεισα και ειναι ενα υπέροχο διαμερισματακι σαν κουκλιστικο. Το ζαχαρωνω το κρεβατακι να την πεσω για καμμια ώρα αλλα αμφιταλαντευομαι μιας ο καιρός ηταν σύμμαχος μου σημερα. Ειναι σαν αρχές άνοιξης εδω. Ηλιος, ζεστουλα, χαμογελαστοι ανθρωποι αχ τι υπεροχή θετικη ενέργεια. Ειναι τελικα ευλογημένο νησί. Μάλλον με βλέπω να πηγαίνω για καφεδάκι παραλία και μετα στην εκκλησία γιατι θέλω να μαζεψω ήλιο σαν το φωτοβολταϊκό. Μακάρι να σας είχα έδω παρέα μου. Θα Έτοιμασω κι ενα χαρτί για παρακλησεις διότι κάτι θα ξεχάσω και δεν το θέλω. Στο μεταξυ κατέβηκε πολύς κόσμος, δεν το περίμενα. Αχ αχ τι καλα!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

S Maria ήθελα να στο πω κι εγω χτες αυτο που σκέφτεσαι. Να πάρεις δηλαδή και κάποια άλλη γνώμη διότι είστε αρκετά μικροί κι οι δυο, με πολυ καλο σπερμα με καλο ωαριο και δεν μένετε και αμέσως η λύση ειναι εξωσωματικη;;;; Γιατι να μην εξετάσεις μήπως κάτι άλλο ενοχλεί και να μην μπεις στην διαδικασία να φορτωθεις φάρμακα και ορμονες; Μπορει να υπαρχουν συμφισεις μπορει κανενα πολυποδακι κρυμμένο όπως ηταν το δικό μου μπορει καμμια κυστουλα!!! Ψάξε τα!!! Και προσωπικα τρελαινομαι οταν ο ασθενής δίνει λύσεις στον γιατρο αντί να γίνεται το αντίθετο!!!

ελα μου ντε!!!να προτινεις μονος σου στο γιατρο τι εξετασεις πρεπει να κανεις!!!

βοηθεια σου!!!!συντομα η παναγιτσα να σου δωσει ενα μωρακι!!!

μαράκι μου, πήγαινε να πάρεις τη γνώμη της..

εγώ τώρα πια θα ακολουθήσω τη συμβουλή του και ο θεός βοηθός..

έχω κουραστεί...

το ξερω αυτο το συναισθημα,και εγω αυτο αισθανομαι πολλες φορες,οτι κουραστηκα!κανε οτι σου ειπε ο γιατρος σου και ξεαγχωσου!

με καποιο τροπο θα κανουμε σιγουρα μωρακι.εδω που εχει φτασει η επιστημη δυσκολο να μην κανεις παιδι τη σημερινη εποχη

Κατερινακι μου βοηθεια σου και σε ευχαριστουμε παραολυ για το κερακι και την παρακληση! Να σε αξιωσει η Παναγιτσα μας να ξαναπας! Βρηκες τιποτα να φας ή να στειλουμε τιποτα πακετο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Αύριο Κυριακή 9 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε την ημέρα ανάμνησης του γεγονότος της Σύλληψης της Αγίας Άννης.

Η Αγία Άννα ήταν στείρα και τόσο αυτή, όσο και ο σύζυγός της ήταν μεγάλης ηλικίας. Για τον λόγο αυτό ένιωθαν ντροπή κα μεγάληι λύπη και ποτέ δεν έπαψαν να προσεύχονται στο Θεό να τους χαρίσει ένα παιδί με την υπόσχεση ότι, αν γίνει αυτό, το παιδί που θα γεννηθεί θα το προσφέρουν δώρο στο Θεό. Ο Θεός άκουσε την προσευχή τους και μήνυσε με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Σύμφωνα με το Πρωτευαγγέλιο ενώ κάποτε προσευχόταν και παρακαλούσε το Θεό η συνετή Άννα, άκουσε τη φωνή του Αρχαγγέλου, που τη διαβεβαίωνε πως το αίτημά της ικανοποιήθηκε από το Θεό. Της έλεγε δηλαδή καθαρά ο Αρχάγγελος Γαβριήλ: "Η παράκλησή σου έφτασε στον Κύριο, γιʼαυτό να μην είσαι σκυθρωπή μήτε να χύνεις δάκρυα. Θα γίνεις γόνιμη και καρπερή σαν την ελιά και θα βλαστήσεις ένα ωραίο κλαδί, την Παρθένο, κι Αυτή θα ανθήσει ένα πανέμορφο Άνθος, το σαρκωμένο Χριστό, που δωρίζει στον κόσμο το άπειρο του έλεος".

Την άλλη μέρα ο Ιωακείμ και η Άννα πρόσφεραν ευχαριστήρια δώρα στο Θεό. Έτσι με τους νόμους της φύσεως και με μήνυμα και υπόσχεση του Θεού, αξιώθηκε η Άννα να συλλάβει και να γεννήσει ύστερα από εννέα μήνες την Θεοτόκο Μαρία.

Το α' στιχηρό του εσπερινού μάς δίνει το περιεχόμενο της προσευχής της Άννας, που τη σκέπαζε η Θεία Χάρη:

«Άννα, η Θεία Χάρις ποτέ, προσευχομένη υπέρ τέκνου εβόησε τω πάντων Θεώ και κτίστη, Αδωναϊ Σαβαώθ (=Κύριε των δυνάμεων), το της απαιδίας οίδας όνειδος, αυτός την οδύνην μου της καρδίας διάλυσον και τους της μήτρας καταρράκτας διάνοιξον και την άκαρπον καρποφόρον ανάδειξον, όπως το γεννησόμενον δοτόν σοι προσάξωμεν (=θα το προσφέρουμε ως δώρο σε Σένα), επευλογούντες, υμνούντες και ομοφρόνως δοξάζοντες την σην ευσπλαχνίαν, δι'ης δίδοται τω κόσμω το μέγα έλεος».

Στις εορτάζουσες εύχομαι χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!

Απολυτίκιο:

Σήμερον της ατεκνίας δεσμά διαλύονται, του Ιωακείμ γαρ και της Άννης εισακούων Θεός, παρ'ελπίδα τεκείν αυτούς σαφώς, υπισχνείται θεόπαιδα, εξ ης αυτός ετέχθη ο απερίγραπτος, βροτός γεγονώς, δι' Αγγέλου κελεύσας βοήσαι αυτή, Χαίρε Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά σου.

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

1533345xcnw09g7xt.gif

Αλοχα κοριτσαρες!!! Ελυωσα στον ύπνο δεν κατάφερα να πάω στον εσπερινό. Αύριο απο τις 7 θα ειμαι στην λειτουργία. Αφού περπατησα 2-3 χιλιόμετρα βρήκα ενα καφε στην παραλία και λέω ας κάτσω να πιω ενα καφεδάκι ε θα έχει και κανενα τοστακι να χαλαρωσω. Ε ρε και μόλις με βλέπει και με ρωτάει "είστε για καφε η για φαγητο" άνοιξαν οι ουρανοί. Σαν την φαντασία του ντισνευ ενα πράγμα!!! Νεραιδουλες ξωτικά λουλουδακια και σκιουρακια έβλεπα να χορεύουν διπλα μου. Έφαγα μια ωραιοτατη σαλάτα και μια τέλεια μακαροναδα γιατι έπεσα σε Ιταλό σεφ μια χαρα. Και μετα ήμουν πτώμα αφού ειμαι και με 3 ώρες ύπνο. Που να ανεβαινα την ανηφόρα για την εκκλησία;;;;; Πήγα σπιτι άνοιξα καλοριφέρ σκεπαστηκα με το πάπλωμα και ξυπνησα πριν λίγο. Και δεν πήρα τιποτα για να έχω για φαγητο για βράδυ γιατι λέω ασε Μωρε βραδιατικα, έλα μου που το στομάχι μέχρι να αδιαθετησω διαμαρτύρεται !!! Έφαγα μια φρυγανια με βούτυρο που μου είχαν εδω και ελπίζω να με πιάσει.

Αλλιώς Μαρία σταρ φτιάξε ενα ταπερακι και στειλτο, 2 βήματα είμαστε απο το γαλατικο χωριό.

Μαριετα χμμμμμ βραδιά ποίησης ακούω. Πρέπει να οργανωθω γιατι με βρηκες απροετοιμαστη. Θα σας κανόνισω εγω και στις 2 τις μουσιτσες, εσένα και την σταρ και θα σας φέρω την ποιήτρια για καφε... Να δείτε την γλυκά, σημειώσεις θα κρατάτε.

ΓΕΩΡΓΙΑ μου ναι έχει καλούδια εδω. Έχει το παραδοσιακό τους λουκάνικο την λουτζα. Ειναι υπέροχο σαν το ισπανικό χαμον η το κυπριακό αλλαντικο που δεν θυμάμαι πως το λένε. Τινκερ για βοηθά. Θα πάρω αύριο φεύγοντας. Και μια φραντζολα ψωμί και λύθηκε το τι θα φάμε αύριο.

Πήρα και αγιασμό απο την εκκλησία. Θα συνεννοηθω με την Ευαγγελία για τα κορίτσια επάνω να σας στείλω ενα μπουκάλι γεμάτο και να σας το μοιράσει. Οι αθηναιες θα πάρουν απο την αθηναικη προμηθευτικη ( εμένα δηλαδή).

Αυτα προς το παρόν. Πάω να κανω ενα ντουζακι και ελπίζω νανι και πάλι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

έχουμε και εδώ λούντζα η εννοείς το χοιρομέρη...εγώ λατρεύω το δευτερο και το μπέϊκον αν και τοστ βάζω λούντζα!!!

ευχαριστούμε πολύ κατερινακι για τη παρακληση...να σαι καλά και μακάρι η Παναγία να εισακούσει τις προσευχές σου..

1533345xcnw09g7xt.gif

Γεια σας κοριτσαρες...

Κατερινακι ευχαριστουμε για το κερακι...

Σημερα πηγα για καφεδακι με μια ψυχη που συντομα θα παρει τα πανω της και θα δει τα πραγματα λιιιιγο διαφορετικα και ολα θα βρουν τον δρομο τους μαγικα.Πρεπει να πιασουμε πατο καμια φορα για να ξανασηκωθουμε ε?

Σημερα που ειστε ολες?ή που βγηκατε ολες εξω και καλα κανατε ή που πηρατε αγκαλια την κουβερτα και οχι μονο και χουχουλιαζετε...

Φιλακια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...