Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια χθες το βραδυ μιλησα με την Κατερινα της ειπα τα νεα αλλα μετα με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να σας τα γραψω. Χθες επειδη δεν μπορουσα να ησυχασω πηγα και εκανα παλι χοριακη και μου βγηκε 14850! Δεν πανηγυριζουμε και γενικα ειμαστε συγκρατημενοι αλλα σιγουρα δεν θα κανω σημερα αποξεση. Αυριο θα κανω παλι χοριακη και αν δουμε οτι ανεβαινει απο βδομαδα θα ξανακανω υπερηχο ελπιζοντας και προσευχοντας να ακουσουμε καρδουλα! Αχ! Θεουλη μου σε παρακαλω κανε το θαυμα σου. Με την ολη ιστορια εχουμε παραφρονησει για παιδι πηγαιναμε και στο δαφνι θα καταληξουμε!

μαριετα μου όλα θα πάνε καλά!!!

το πρωι σε σκεφτόμουνα και λέω μακάρι να παει να κάνει χοριακή πριν κάνει οτιδήποτε!!!

το μωράκι σου τέλεια παέι!!!

μια χαρά είναι!!!θα περιμένουμε να ακούσουμε καρδούλα!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!

κατερινάκι μου καλό προσκύνημα!!!

μαρία s , οι γιατροί μας είναι της ίδιας σχολής!!!:)

και εμείς 2.5 χρόνια...

σήμερα ξεκινάει μια νέα μέρα!!

Λία η μέρα σήμερα ξεκίνησε αισιόδοξα....όλα θα πάνε τέλεια!!!!!

τα φιλία μου σε όλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Όχι άλλο αισωπο!!!!!!! Θα διαβάσω πλατωνα, αριστοτελη, ηρακλειτο ...... Οτι θέλετε, όχι ομως άλλο αισωπο!!!!!

Μαρία σταρ είδες την μουσιτσα την μαριεττα;;;; Ε;;; Ε;;;;

Αν εξαιρέσουμε ενα παιδάκι που ειμαι σίγουρη πως γι αυτο εφευρυθηκε ο ηρωδης, ολα τα αλλα μια χαρα. Έχω πάρει το βιβλιαράκι μου, ταινιουλες στο iPhone έχω και Ίντερνετ λουκουμακι την περνάω !!! Εφαγα και το τοστακι μου γιατι με επιασε μια πεινα αλλο πραγμα ξαι αρχισαν και οι πρωτοι πονοι περιοδου. Ελπιζω να προλαβω να προσκυνησω!!!

Τωρα μόλις φτάσαμε ανδρο και εύχομαι αυτο το μικρο πρωινό παιδάκι- διαολακι να κατέβει εδω.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλημερα κοριτσια χθες το βραδυ μιλησα με την Κατερινα της ειπα τα νεα αλλα μετα με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να σας τα γραψω. Χθες επειδη δεν μπορουσα να ησυχασω πηγα και εκανα παλι χοριακη και μου βγηκε 14850! Δεν πανηγυριζουμε και γενικα ειμαστε συγκρατημενοι αλλα σιγουρα δεν θα κανω σημερα αποξεση. Αυριο θα κανω παλι χοριακη και αν δουμε οτι ανεβαινει απο βδομαδα θα ξανακανω υπερηχο ελπιζοντας και προσευχοντας να ακουσουμε καρδουλα! Αχ! Θεουλη μου σε παρακαλω κανε το θαυμα σου. Με την ολη ιστορια εχουμε παραφρονησει για παιδι πηγαιναμε και στο δαφνι θα καταληξουμε!
Μαριέττα μου μην αγχώνεσαι,εγώ πιστεύω ότι είναι όλα μια χαρά!

Η συνηφαδα μου που σας έλεγα την άλλη φορά στην 6 εβδομάδα και με χοριακη 22750 όχι μόνο δεν άκουσε καρδούλα αλλά δεν είχαν δει τίποτα στο σακο!και μετά από 10 μέρες φάνηκε το μωράκι και ήταν μια χαρά! Εννοείται να μην κανείς αποξεση ακόμα!

Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα!θΑ δεις που το μωράκι θα είναι μια χαρούλα!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

κατερινάκι μου καλό προσκύνημα!!!

μαρία s , οι γιατροί μας είναι της ίδιας σχολής!!!:)

και εμείς 2.5 χρόνια...

σήμερα ξεκινάει μια νέα μέρα!!

Λία η μέρα σήμερα ξεκίνησε αισιόδοξα....όλα θα πάνε τέλεια!!!!!

τα φιλία μου σε όλες!!!

Με προβληματίζει λίγο όμως αυτό.Ούτε καν υστεροσκοπηση δε θέλει!του λέω αν εχω πολυποδες,ινομυώματα οι κάτι που δεν φαίνεται στον υπέρηχο?και μου λέει αποκλείεται!

Άνοιξε εδώ ιατρείο μια καινούρια γιατρός που κάνει και εξωσωματικες και μου είπε μια γνωστή μου ότι είχε πάει στους καλύτερους γιατρούς

την Αθήνα και τις έλεγαν όλοι ότι είναι μια χαρά.πήγε σε αυτή και της λέει,τι μια χαρά που το είδαν?έχεις ινομυώματα και ενδομητρίωση!για την ενδομητρίωση η κοπέλα δε την πίστεψε πως το κατάλαβε μόνο από τον υπέρηχο και της λέει αποκλείεται!και της απάντησε η γιατρός,κάνε Λαπαροσκόπηση και θα με θυμηθείς.και έκανε και πράγματι είχε!

Γι'αυτό λεω να πάρω και τη γνώμη της,εννοείται ότι εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που παω τώρα αλλά μια στις 100 να έχει άδικο?

Μακαρι κοριτσια απο το στομα σας και στου Θεου το αυτι οπως ειπα ομως ειμαστε μαζεμενοι στο να χαρουμε, τουλαχιστον θα ξερω οτι εκανα τα παντα για να διαπιστωσω αν ειναι παλινδρομη ή οχι.

Μαριέτα μου μακάρι να πανε όλα καλα...Παλι καλα που δεν πηγές κατευθείαν.πηρες τον γιατρό σου;Άντε και απί βδομάδα να ακούσετε καρδούλα και όλα να πανε καλα!

Κατερινακι καλό ταξίδι αν και πρέπει να έφτασες τώρα.Βοηθεια σου κοριτσι και άστα διαολακια δεν θα κατέβουν...

Μαρία ς κι εγώ θα σου πως ένα και καλό θέλουμε.αφου το σπέρμα είναι καλό ξεχνά όλα τ'αλλα.Εγω εκανα 2 λαπαροσκοπησεις και τις 2 για ενδωμητριωση αλλα δεν μου πρότεινε με τίποτα εξωσωματική κι ας είχα και τις 2 ενδομητρίωση κι ας ήθελα παιδί άμεσα την δεύτερη φορα.Αυτο με τις συμφησεις δεν το ηξερα(γιατί μου το είπατε εεεε;;;)όλα καλα και δεν σε πήραν τα χρόνια ε!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

καλημερα σας!!!

ταξιδιωτη καλο ταξιδι να εχεις με το καλο να προσκυνησης κ με το καλο να ερθεις !!!! ενα κερακι κ για μας να μας προσεχει αλλα ποιο πολυ τα σπορακια μας να εχει καλα !!

μαριετα η χοριακη ανεβαινει γιατι δεν πηγες να κανεις εναν υπερυχο σημερα να δεις πως ειναι το σπορακι σου? εσυ εισαι σχεδον σαν εμενα .

καλημερα σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Δοξα τω θεω, εδωσες λιγο χρονο!!! Ουφ, πηρα μια ανασα κοπελα μου! Μα αφου η χοριακη του ειχε ανεβει εστω και λιγο στην προηγουμενη εξεταση, το παλευει, δε σου ειχα πει; Καλες, βαθιες, χαλαρες ανασες, να οξυγονωνεται οσο το δυνατο καλυτερα, παιρνε και λιγο βασιλικο πολτο μηπως το βοηθησει. Ό,τι μου ΄ρθει λεω τωρα, ειμαι τοσο χαρουμενη που δε βιαστηκες!!! Ο Θεος να βαλει το χερι του, ειμαι τοσο χαρουμενη τωρα!

Διαφημίσεις

Ασπασουλα πολυτεκνη ασε τις συμφυσεις και συνεχισε να κλωσσας τα μωρα σου, το μονο που θα σε απασχολει ειναι αν θα διαλεξεις περιπτερο ή ταξι!:tongue:

Μαρακι ς γιατι εισαι τοσο αγχωμενη και εμεις προσπαθουμε 2,5 χρονια και ειμαι εγκυος τωρα με σπερμ/ση ή οχι παραμενει μυστηριο παντως και στις δυο περιπτωσεις το σπερμα ηταν χαλια! Επισης ρωτα την Τινα η οποια ειναι εγκυος απο την σπερμ/ση και παρολο που ειχε παρει φαρμακα εκανε ενα ωαριακι και τσουπ εγινε το μωρακι. Αν εμαθα κατι απο αυτη την ιστορια ειναι οτι αν δεν εχουμε εμφανη προβληματα ο ψυχικος μας κοσμος ειναι αυτος που λειτουργει ως το καλυτερο αντισυλληπτικο του κοσμου, επομενως προσπαθησε να χαλαρωσεις και θα μεινεις συντομα εγκυουλα!

Γεωργια μου φοβαμαι να χαρω απο την αλλη ομως ανεβηκε σχεδον 5500 μοναδες πανω, τελευταιος υπερηχος ηταν την Πεμπτη το βραδυ και δεν ακουστηκε τιποτα. Εντομεταξυ δεν εχω ουτε αιμα ουτε πονους, αντιθετως εχω πρησμενο στηθος και αρκετες φορες χαλια στομαχι. Θα κανω αυριο χοριακη και αναλογως θα παω απο βδομαδα ή οχι για υπερηχο.

Κοριτσακια μου μόλις μπήκα στην πανσιον που έκλεισα και ειναι ενα υπέροχο διαμερισματακι σαν κουκλιστικο. Το ζαχαρωνω το κρεβατακι να την πεσω για καμμια ώρα αλλα αμφιταλαντευομαι μιας ο καιρός ηταν σύμμαχος μου σημερα. Ειναι σαν αρχές άνοιξης εδω. Ηλιος, ζεστουλα, χαμογελαστοι ανθρωποι αχ τι υπεροχή θετικη ενέργεια. Ειναι τελικα ευλογημένο νησί. Μάλλον με βλέπω να πηγαίνω για καφεδάκι παραλία και μετα στην εκκλησία γιατι θέλω να μαζεψω ήλιο σαν το φωτοβολταϊκό. Μακάρι να σας είχα έδω παρέα μου. Θα Έτοιμασω κι ενα χαρτί για παρακλησεις διότι κάτι θα ξεχάσω και δεν το θέλω. Στο μεταξυ κατέβηκε πολύς κόσμος, δεν το περίμενα. Αχ αχ τι καλα!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

S Maria ήθελα να στο πω κι εγω χτες αυτο που σκέφτεσαι. Να πάρεις δηλαδή και κάποια άλλη γνώμη διότι είστε αρκετά μικροί κι οι δυο, με πολυ καλο σπερμα με καλο ωαριο και δεν μένετε και αμέσως η λύση ειναι εξωσωματικη;;;; Γιατι να μην εξετάσεις μήπως κάτι άλλο ενοχλεί και να μην μπεις στην διαδικασία να φορτωθεις φάρμακα και ορμονες; Μπορει να υπαρχουν συμφισεις μπορει κανενα πολυποδακι κρυμμένο όπως ηταν το δικό μου μπορει καμμια κυστουλα!!! Ψάξε τα!!! Και προσωπικα τρελαινομαι οταν ο ασθενής δίνει λύσεις στον γιατρο αντί να γίνεται το αντίθετο!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μαριετα μου το μπεμπακι προσπαθεί!!! Κανείς οτι ειναι καλύτερο απο την πλευρά σου, καλο γιατρο έχεις, σύμμαχο τον άντρα σου και τις προσευχές όλων μας να έχει γινει πραγματικα λάθος και να ήσουν και να παραμεινεις έγκυος !!!!

Μήνυμα προς μωρακι!!! Μωρακιιιιιιιιιιιιιι χτυπά καρδούλα αγάπη μου μας έχεις κόψει την ανάσα 3 μερες τωρα!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...