Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου, παω να αποβλακωθω στην τηλεοραση, να ξεκουρασω το ταλαιπωρο κορμι μου και να σαβουριασω!!!καληνυχτα σε ολες!!!!φιλακια πολλα.σμουτς!!

Σταρ μου δε μου λες και μενα κανενα παραμυθακι να κοιμηθω σα μοσχαρι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε??σας διαβαζα πανω απο 2 ωρες,μεχρι να δω τι εχασα τοσες μερες που δεν ειχα ιντερνετ

Εγώ έκανα εξωσωματική. Την Παρασκευή έγινε η εμβρυομεταφορά και τώρα "κλωσάω". Την επόμενη Τρίτη θα ξέρω!!!!
ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!!
Κατά λάθος πάτησα αποστολή πριν. Συνεχίζω...

Στις 11 ήμασταν εκεί, τότε μου είπε για τα νερά, έπινα, έπινα και στη μια με οδήγησε η γραμματέας στο δωμάτιο, έβαλα τις πυτζαμαμούλες μου και περίμενα την γιατρό. Μου εξήγησε την πορεία όλων των εμβρύων μου από την αρχή αναλυτικά και είχε μαζί της μια φωτογραφία 3ων εμβρύων!!!! Το ένα είχε 10 διαιρέσεις, το άλλο 6, το άλλο 6 και το τέταρτο μόνο 4. Οπότε μου είπε ότι θα βάλουμε τα 3 καλά και το τέταρτο θα το αφήσουμε να δούμε πως θα είναι και αύριο και αποφασίζουμε γιατί είναι λέει κρίμα να το καταψύξουμε αν είναι τόσο μέτριο και αν κάνω άλλη προσπάθεια να βασιστώ σε αυτό. Οπότε το αφήνουμε και βλέπουμε. Έβαλα σκουφάκι και παντοφλάκια και πήγαμε στο χειρουργείο. Πήρα θέση, η οθόνη απέναντι, είδα τις τελίτσες μου και θεωρώ ότι είναι η πιο συγκινητική στιγμή, η όλγα και όσες το έχουν ζήσει το καταλαβαίνουν απόλυτα, νιώθεις ότι έχεις μέσα σου, 3 εν δυνάμει παιδιά σου. Μου τα έβγαλε και φώτο και πάλι πίσω στο δωμάτιο. Οταν ήρθε η γιατρός μου είχε άλλη μια φωτογραφία των εμβρύων, είχαν προχωρήσει τις διαιρέσεις τα δύο 6άρια, το ένα είχε πάει 8 και το άλλο 7, από φάρμακα μου είπε μόνο divina και προγεστερόνη. Την αντιβίωση την τελείωσα χθες και τίποτε άλλο. Τις έκανα 1002 ερωτήσεις και μου είπε σήμερα καναπέ και από αύριο ήπια δραστηριότητα και να βγαίνω και να μαγειρεύω, αλλά όχι βάρη, έντονες κινήσεις και βαριές δουλειές. Μετά ξάπλα εκεί, και μετά πήγαμε στην Αγία Βαρβάρα, άναψα ένα κεράκι για όλες μας και επιστροφή. Ξάπλωσα και τώρα πήγε ο άντρας μου να δει μπάλα και βρήκα χρόνο να σας γράψω. Αν και η γιατρός μου είπε χοριακή να κάνω στις 15 και αν δεν μπορώ τότε, να κάνω στις 17, σιγά να μην αντέξω, θα κάνω στις 14 και ο Θεός βοηθός!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!!

μαρακι μου πολυ πολυ καλη επιτυχια!!!επειδη δεν ξερω αν θες τριδυμακια,θα σου ευχηθω να ειναι σιγουρα διδυμακια!!!
Μολις γυρισα δυστυχως ειναι παλληδρομη κυηση με εξετασε και ειδικος εμβρυολογος ειμαι 6 εβδομαδων και 5 ημερων και το εμβρυακι ειναι 7,6 mm. Θα κανω αποξεση το Σαββατο το πρωι και θα το στειλουμε για βιοψια. Το απογευμα θα παω στον προηγουμενο γιατρο να μου δωσει εξηγησεις τωρα που εχω και το υπερχ/μα απο το ιασω και μην σας πω οτι θα του πω να μου πληρωσει τα 800 ευρω της αποξεσης.

Σας ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις προσευχες σας και τα λογια αγαπης και παρηγοριας που μου γραψατε, ειστε πραγματικα υπεροχα πλασματα και εγω τοσο τυχερη που σας γνωρισα!

Μαριετα μου το διαβαζα και δε το πιστευα!!!καλα τι ουφο ο γιατρος θεε μου???

χαιρομαι που το πηρες ψυχραιμα!τωρα εχεις ενα αγγελακι στον παραδεισο και συντομα θα σου στειλει ενα αλλο μωρακι!!!!

Μαριεττα μου πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι που μετα απ όλο αυτο σκεφτηκες για τον υπερηχο μου και για τα αλλα κορίτσια...

Ολα θα περάσουν γλυκό μου κορίτσι και μετα θα έχεις μόνο ευχάριστα πράγματα!

Τα νέα μου ειναι οτι σημερα 10η μέρα έχω απο την αριστερή ωοθηκη ένα ωοθυλακιο 12 χιλιοστά και ενδομητριο 8 κ κάτι.θα πάω το Σάββατο στο ιασω να το δούμε και μου είπε λογικά Δευτέρα με Τρίτη θα το κάνουμε...

Κατερινακι μου εννοείται πως πρέπει να την κάνουμε αυτή τη κουβέντα απο κοντά....

Ευαγγελία μου κανε μας την έκπληξη...το χρειαζόμαστε!!

Maria v,μαρια σταρ κ λολιτακι ολα καλά;;

Ασπασουλα που είσαι;;;

καλη επιτυχια!!!και εγω δευτερα τελικα!!!

Ηρθα κι εγώ...

Μαριέτα μου είσαι λίγο καλύτερα τώρα;Από δω και πέρα μόνο χαρές κοπελαρα μου...

Σισσακι τέλεια νεα άντε έφτασες πολύ κοντά πλέον,γιουυυυπιιιιι

Ευαγγέλια να την φοβάσαι την Λία χειροπόδαρα θα σε δέσει για να κατουρησεις!!!Ε ρε και άμα είσαι τι γλέντια θα έχουμε!!!

Τα δικά μας νεα τώρα είναι Σούπερ!!!το σπέρμα μας ντουρο μεεεεε 92% κινητικότητα!!!ποσοτητα δεν θυμάμαι αλλα νομίζω γυρω στα 102 εκατομμύρια...τι σου κάνει το red bull!!!

ο ντοκ μου λεει σημερα κάναμε καλή δουλεια γιατί και η βλενη μου ήταν πολύ καλή σε ποσοτητα.Αφου αυτος είναι ευχαριστημένος που συνήθως είναι μουντρουχος κάτι πάει να πει.

Λεφτά δεν μου πήρε μόνο το εργαστήριο 120? και μου ειπι τώρα θα σε δω με καθυστέρηση!!!

Μακάρι Παναγίτσα μου...

Αυτά είμαι πολύ χαρούμενη και παω για νανι

Φιλάκια κορίτσια μου...

καλα,σε βλεπω με διδυμακια με τετοια αυγουλοπαραγωγη και τετοιο σπερμα :D

τα δικα μου νεα!!!

πηγα την τριτη στο γιατρο και σκετη απογοητευση!εχω μονο ενα ωαριο δεξια γιατι απο την αριστερα μερια ειχα λεει 2 κυστες οποτε δε μπορεσε να βγει αλλο!στην αρχη ειπαμε δε θα την κανουμε τη σπερματεγχυση γιατι και αυτο το ενα ηταν μικρο.ξαναπηγα την πεμπτη και τελικα αριστερα δεν ηταν κυστες,ηταν απο τα ωχρα σωματιδια που ειχαν παραμεινει αλλα αρχισαν να φευγουν.το ωαριο εξελισσεται καλα οποτε ειπε να την κανουμε και οτι οι πιθανοτηες ειναι ιδιες με την προηγουμενη φορα που ειχα 2!

του ειπα μηπως δεν την κανω αλλα μου ειπε οτι δε μου ξαναδινει το σερπαφαρ γιατι φοβηθηκε μηπως κανω κυστες!να κανουμε λεει και αυτη τη σπερματεγχυση αφου το σπερμα ειναι πολυ καλο και αν δεν γινει τιποτα να αρχισουμε να σκεφτομαστε σιγα σιγα για εξωσωματικη.

το μονο που τον προβληματιζει λεει ειναι μηπως εχω ενδομητριωση.του ειπα να κανω λαπαροσκοπηση αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει λογος αφου και να εχω και να μην εχω θα κανουμε εξωσωματικη

συν της αλλης ο κυκλος μου εχει γινει οτι να ναι!!!!ειχα κυκλο 23-26 ημερων και τωρα θα παω σιγουρα 30!!γιαυτο λεει σερπαφαρ οχι παλι!

Διαφημίσεις

τα δικα μου νεα!!!

πηγα την τριτη στο γιατρο και σκετη απογοητευση!εχω μονο ενα ωαριο δεξια γιατι απο την αριστερα μερια ειχα λεει 2 κυστες οποτε δε μπορεσε να βγει αλλο!στην αρχη ειπαμε δε θα την κανουμε τη σπερματεγχυση γιατι και αυτο το ενα ηταν μικρο.ξαναπηγα την πεμπτη και τελικα αριστερα δεν ηταν κυστες,ηταν απο τα ωχρα σωματιδια που ειχαν παραμεινει αλλα αρχισαν να φευγουν.το ωαριο εξελισσεται καλα οποτε ειπε να την κανουμε και οτι οι πιθανοτηες ειναι ιδιες με την προηγουμενη φορα που ειχα 2!

του ειπα μηπως δεν την κανω αλλα μου ειπε οτι δε μου ξαναδινει το σερπαφαρ γιατι φοβηθηκε μηπως κανω κυστες!να κανουμε λεει και αυτη τη σπερματεγχυση αφου το σπερμα ειναι πολυ καλο και αν δεν γινει τιποτα να αρχισουμε να σκεφτομαστε σιγα σιγα για εξωσωματικη.

το μονο που τον προβληματιζει λεει ειναι μηπως εχω ενδομητριωση.του ειπα να κανω λαπαροσκοπηση αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει λογος αφου και να εχω και να μην εχω θα κανουμε εξωσωματικη

συν της αλλης ο κυκλος μου εχει γινει οτι να ναι!!!!ειχα κυκλο 23-26 ημερων και τωρα θα παω σιγουρα 30!!γιαυτο λεει σερπαφαρ οχι παλι!

Ο,τι κι αν αποφασισεις να κανεις να ειναι για καλο!Παντως καλο ειναι να ξεκουραζεται και λιγο ο οργανισμος μετα απο τις ορμονοθεραπειες!Ευχομαι ο,τι καλυτερο!

τα δικα μου νεα!!!

γιατι ετσι κι αλλιως θα κανεις εξωσωματική? εννοειται πως τα σερπαφαρ δεν ειναι για χορταση.... αλλα αφου εχεις πολυ καλο ωαριο, εστω και ενα ειναι μια χαρα αν ειναι ποιοτικο και αφου εχετε και πολυ καλο σπερμα, γιατι εξωσωματική??????

επισης προβληματιζεται ο γιατρος αν εχεις ενδομητριωση και του προτεινεις εσυ λαπαροσκοπηση? και ασχετα με το αν γινει εξωσωματική, δεν σου λεει πως μπορει να σου κανει συμφισεις η λαπαροσκοπηση?

οιστραδιολη εκανες?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ο,τι κι αν αποφασισεις να κανεις να ειναι για καλο!Παντως καλο ειναι να ξεκουραζεται και λιγο ο οργανισμος μετα απο τις ορμονοθεραπειες!Ευχομαι ο,τι καλυτερο!
Σε ευχαριστω Ευαγγελια μου!!!
γιατι ετσι κι αλλιως θα κανεις εξωσωματική? εννοειται πως τα σερπαφαρ δεν ειναι για χορταση.... αλλα αφου εχεις πολυ καλο ωαριο, εστω και ενα ειναι μια χαρα αν ειναι ποιοτικο και αφου εχετε και πολυ καλο σπερμα, γιατι εξωσωματική??????

επισης προβληματιζεται ο γιατρος αν εχεις ενδομητριωση και του προτεινεις εσυ λαπαροσκοπηση? και ασχετα με το αν γινει εξωσωματική, δεν σου λεει πως μπορει να σου κανει συμφισεις η λαπαροσκοπηση?

οιστραδιολη εκανες?

γιατι μου ειπε οτι δεν υπαρχει νοημα να κανω συνεχεια σπερματεγχυσεις γιατι θα χανουμε και παρα πολλα χρηματα καθε φορα και θα χαλιομαστε ψιχολογικα καθε μηνα που θα πηγαινοερχομαστε και καθε φορα λεει θα στεναχωριομαστε και θα αγχωνομαστε πολυ μεχρι να αδιαθετησω!σε αυτο να σου πω συμφωνω,η ψιχολογια μου δεν ειναι και τελεια,οταν αδιαθετησα μετα την σπερματεγχυση εκεινη τη μερα ημουν πιο χαλια απο ποτε γιατι ηξερα πως κατι ειχαμε κανει.

εγω προτινα λαπαροσκοπηση γιατι νομιζα οτι αν εχεις ενδομητριωση και να κανεις εξωσωματικη οτι δεν πετυχαινει ουτε αυτη.

η λαπαροσκοπηση κανει συμφυσεις?

οιστραδιολη ειχα κανει τον αυγουστο με τις ορμονολογικες και ηταν μια χαρα!πρεπει να ξανακανω?

Σε ευχαριστω Ευαγγελια μου!!!

γιατι μου ειπε οτι δεν υπαρχει νοημα να κανω συνεχεια σπερματεγχυσεις γιατι θα χανουμε και παρα πολλα χρηματα καθε φορα και θα χαλιομαστε ψιχολογικα καθε μηνα που θα πηγαινοερχομαστε και καθε φορα λεει θα στεναχωριομαστε και θα αγχωνομαστε πολυ μεχρι να αδιαθετησω!σε αυτο να σου πω συμφωνω,η ψιχολογια μου δεν ειναι και τελεια,οταν αδιαθετησα μετα την σπερματεγχυση εκεινη τη μερα ημουν πιο χαλια απο ποτε γιατι ηξερα πως κατι ειχαμε κανει.

εγω προτινα λαπαροσκοπηση γιατι νομιζα οτι αν εχεις ενδομητριωση και να κανεις εξωσωματικη οτι δεν πετυχαινει ουτε αυτη.

η λαπαροσκοπηση κανει συμφυσεις?

οιστραδιολη ειχα κανει τον αυγουστο με τις ορμονολογικες και ηταν μια χαρα!πρεπει να ξανακανω?

εμενα και ο γυναικολογος και ο παθολογος μου, μου εχουν πει πως καθε παρεμβαση ειτε λαπαροσκοπηση ειτε χειρουργειο στην περιοχη της κοιλιας δημιουργουν συμφισεις.

το να πιασετε μονοι σας δεν το συζητατε καθολου? γιατι τοση απογοητευση? ποσο χρονων εισαι?

επισης οιστραδιολη εκανα καθε φορα για να δει ο γιατρος την ποιοτητα του ωαριου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

εμενα και ο γυναικολογος και ο παθολογος μου, μου εχουν πει πως καθε παρεμβαση ειτε λαπαροσκοπηση ειτε χειρουργειο στην περιοχη της κοιλιας δημιουργουν συμφισεις.

το να πιασετε μονοι σας δεν το συζητατε καθολου? γιατι τοση απογοητευση? ποσο χρονων εισαι?

επισης οιστραδιολη εκανα καθε φορα για να δει ο γιατρος την ποιοτητα του ωαριου.

δεν αποκλειουμε και το μονοι μας αλλα μεχρι τωρα προσπαθουμε κοντα 2,5 χρονια και λεμε ποσο να περιμενουμε?χειροτερα αγχωνομαστε!που ξερεις,μπορει οταν πουμε οτι θα κανουμε εξωσωματικη να ξεαγχωθουμε και να μας ερθει πριν..τι να πω!!

30 χρονων ειμαι και ο αντρας μου 33.Αλλα δε θελουμε να περιμενουμε και παρα πολυ γιατι τουλαχιστον τωρα ξερουμε οτι δεν εχουμε καποιο προβλημα,μπορει αργοτερα να δημιουργηθει κανενα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια χθες το βραδυ μιλησα με την Κατερινα της ειπα τα νεα αλλα μετα με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να σας τα γραψω. Χθες επειδη δεν μπορουσα να ησυχασω πηγα και εκανα παλι χοριακη και μου βγηκε 14850! Δεν πανηγυριζουμε και γενικα ειμαστε συγκρατημενοι αλλα σιγουρα δεν θα κανω σημερα αποξεση. Αυριο θα κανω παλι χοριακη και αν δουμε οτι ανεβαινει απο βδομαδα θα ξανακανω υπερηχο ελπιζοντας και προσευχοντας να ακουσουμε καρδουλα! Αχ! Θεουλη μου σε παρακαλω κανε το θαυμα σου. Με την ολη ιστορια εχουμε παραφρονησει για παιδι πηγαιναμε και στο δαφνι θα καταληξουμε!

Καλημέρα κοριτσακια μου. Βιρα τις αγκυρες!!! Η θάλασσα ειναι λάδι φύγαμε μονο με 10 λεπτά καθυστέρηση και έχει πολυ κοσμο το καράβι !!!!

Φιλακια πολλα !!!

Καλο ταξιδι Κατερινιω μουυυυυ!! Στειλε και κανα μηνυμα οταν φτασεις! Φιλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κατερινακι θαλασσοδαρμενο επλιζω να κοιμηθηκες γλυκα διαβαζοντας σου παραμυθια του Αισωπου η Σταρ!;)

Μωρε εισαι κ εσυ μιαααααα, χαχαχαχαχα!!

Μαριεττουλα μου να ξερεις παντως.. Τα καλα τα παραμυθια τα κραταω για το μωρακι σου που θα μας κανει την εκπληξη και θα μεινει μαζι σααααας! Καλε αυτο κρατιεται γερα! Μην φοβασαι τιποτα! Ευχομαι ολα καλα να πανε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...