Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν καυγαδισα με το αγορι μου αλλα με την ξαδερφη μου...Εχω κουραστει να ακουω συνεχεια απιατησεις και εξυπναδες.Δεν με ενδιαφερουν τα κληρονομικα και οι αηδιες εχω πιο σοβαρα θεματα στη ζωη μου να ασχοληθω...

Χαλαστηκα λιγο και με το τεστ...λιγο οσο παταει η γατα ομως ετσι κι αλλιως θα ηταν θαυμα αν ειχα μεινει και μαλλον δεν ηρθε η σειρα μου ακομη...

Δεν πτοουμαι ομως εβαψα το μαλλι,εσκασα ενα χαμογελο στον εαυτο μου,ευχαριστησα την Παναγιτσα και γιαυτη τη μερα και ετοιμαζομαι και για την αυριανη...

Λια μου γλυκια εισαι αυτη που εισαι και εισαι μια χαρα κουκλαρα και ψυχαρα.Ο Θεουλης μας ξεκουραζει τωρα γιατι μετα με τα κουτσουβελα θα τα βρουμε σκουρα ;) Δεν λες στη Γεωργια να σου κλεισει ενα ραντεβου για βελονισμο?Αν του πω του δικου μου οτι θελω και βελονισμο θα με κηνυγαει:D

Ασπα μου πες με οπως θελεις ετσι κι αλλιως κανεις δεν με αποκαλει με ενα στανταρ ονομα πως τα καταφερα και δεν απεκτησα πολλαπλες προσωπικοτητες :tongue: Τωρα περιμενουμε απο σενα κι απο τις εξωσωματικουλες βεβαια ευχαριστα νεα!

Νατασουλα πουλοπομ μηπως εισαι και τεμετερον?

Τεμετερον δεν ειμαι. εχω ριζες απο παντου, μονο αυτο μου ξεφυγε. αλλα πηρα αντρα με μανα ποντια! αρα το παιδι μου θα βγει το πρωτο προιον παγκοσμοιοποιησης!!

ουφ τελειωσα της καταχωρήσεις,τζαμπα την εφτιαξα την φακη παω να χτυπησω ενα σουβλακη απο διπλα (εχω μεσοτοιχια σουβλατζιδικοοοοοοοοοοοοο)καταλαβενεται τι συμαινει αυτο εεε????

ο ανδρα μου πειγε και εδωσε ειδη την παραγγελια, δεν τρωω βραδιατικα φακη μου λεει αστη για αυριο!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ξερετε αν ο αισωπος ηταν παντρεμενος? ειχε και γυναικα?

O Αίσωπος ήταν ταπεινής καταγωγής και πραγματικό τέρας ασχήμιας: μαυριδερός, καμπούρης, τραυλός, κοντόλαιμος, στραβοπόδης με μύτη πλακουτσωτή και κεφάλι τριγωνικό, αλλά παράλληλα ήταν ευφυέστατος[4]. Παρ' ότι όσο ζούσε ήταν δούλος, οι Αθηναίοι του στήσανε αργότερα ανδριάντα, για να δείξουν έτσι ότι κάθε άνθρωπος αξίας, πρέπει, ανεξάρτητα από τη καταγωγή του να τιμάται.

Τοσο κουκλακι που ηταν δεν νομιζω!! Παρολα αυτα, επειδη καποιες- οι εχουν καταρρακτη μπορει να ειχε και γυναικα που να του ελεγε οτι εχει παντρευτει το ωραιοτερο πλασμα του κοσμου! Ποτε δεν ξερεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

μονο η λατρεια η μαρια v η σισσυ κ οποιες ειναι50 κιλα χωρανε !! για εμας πρεπει να παμε σε μπουτικ για μοσχαρακια!!χιχιχιχ!!!

Εσυ αγαπη τι εγινε με τα φορεματα που σου εστειλα?Σου αρεσε τιποτα?

Καλησπερουδια και απο την κοιμισμενη! Το ξεγανωσα σημερα και παλι νυσταζω η αθεοφοβη! Ισα που βλεπω το πληκτρολογιο...

Λια μου, ενα-ενα τα σπουδαια! Ή διαιτα ή τσιγαρο ή προσπαθεια για παιδι, ολα μαζι δεν γινονται! Λεγαμε στη ψυχιατρικη, μεχρι τρεις δυσκολιες μπορει να παλεψει ταυτοχρονα ο ανθρωπος, μετα αρχιζουν τα κομψα λευκα συνολακια... Εσυ εκανες ενα χριστουγεννιατικο σπιτακι κουκλι, εκανες τον προγραμματισμο σου με μολυβι και χαρτι και τωρα μενει να ζητησεις απ΄τον Αη Βασιλη το δωρο σου!!! Καλο ειναι να μην καπνιζεις, αλλα δε χαθηκε κι ο κοσμος. Τρεις φορες εμεινα εγκυος, παντα σε περιοδους που καπνιζα! Στις εποχες του καλου κοριτσιου δεν μου καθοταν με τιποτα! Κι αν σε χαλαρωνει το τσιγαρο αναψε αλλο ενα, κι αν σε χαλαρωνει ο μπακλαβας μη φοβασαι το ταψι!!! Πανω απ΄ολα η ηρεμια σου και το ταξιδιαρικο χαμογελο σου! Εισαι και κουκλαρα!

Evangelia μου, κι εγω τα ομοιοπαθητικα δυο μερες πριν την τελευταια περιοδο τα ξεκινησα! Αντε με το καλο, μετα τα Χριστουγεννα να βαφεις μονο ανταυγειες!!!

Κοριτσακια-κλωσσοπουλα, γιατι κοψατε το αλατι μετα την εμβρυομεταφορα; Το επικινδυνο ειναι στη φαση της διεγερσης, οχι τωρα, εκτος κι αν παιρνετε κορτιζονη, οποτε απαγορευεται! Διαφορετικα θελει μονο καλη και λογικη διατροφη! Με το καλο να φουσκωνετε! Νομιζω ειμαι η πιο ουτρόπληκτη στο φορουμ! Ολα απο τρεις φορες τα γραφω γιατι δε βλεπω μπροστα μου. Και δεν παιρνω και καμια εξτρεμ δοση, 3 200αρια τη μερα!

mar1981, μια δυσκολη μερα εμεινε μονο. Δυνατα, την προσπερνας, και πιανεις απ΄το μαλλι το ονειρο! Διπλα σου ειναι!

Georgkat, με τοκαλο το προσκυνημα και η ευλογια! Να βοηθησει η χαρη της! Α, και κοντα στα σωσιβια, ε; Ο αντρας μου και λαδι να ειναι η θαλασσα παντα εκει μπαστακωνεται ο θαλασσολυκος! Το σιγουρο ειναι σιγουρο!

Κουκλες σερνομαι, παω να φτιαξω κανεναν κουβα ποπ-κορν, μπας και ξυπνησω!

Είμαι αχάριστη το ξέρω…….

Αυτή τη στιγμή ο άντρας μου μιλάει στο τηλέφωνο με ένα φίλο του για πολιτικά……………ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ !!!

Δεν φτάνει που τα τρώμε στη μάπα όταν πάμε για καφέ, τα λένε και από το τηλέφωνο………….

Μαναρι μου και εγω τα ιδια σκεφτομαι καποιες φορες οτι δεν εχω κανει τιποτα ακομα στη ζωη μου κλπ, κλπ. και ξαφνικα μου δινω μια σφαλιαρα και συνερχομαι!η ζωη ειναι πολυ ωραια για να καταπιεζομαστε με τετοιες χαζομαριτσες. δεχτηκα τον εαυτο μου οπως ειναι, προσπαθησα να κοψω το τσιγαρο, συνηδειτοποιησα οτι δεν θελω να το κανω ακομα γιατι θα καταπιεστω ακομα περισσοτερο και αφηνω τα πραγματα να ερθουν οπως θελουν χωρις να τα πολυζοριζω. και ετσι σιγα σιγα ερχεται η ηρεμια.....

χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι δεν εχω στοχους..

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!Απο το λιγο που μιλαμε αυτο μου βγαζεις. οπως το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα κοριτσια εδω μεσα!!!μακαρι να ηταν ολοι οι ανθρωποι σας εσας!!να θυμασαι παντα οτι διπλα σου υπαρχουν ατομα που τα κανεις ευτυχισμενα και οτι σημαινεις πολλα για αυτα!!

Καλησπερουδια και απο την κοιμισμενη! Το ξεγανωσα σημερα και παλι νυσταζω η αθεοφοβη! Ισα που βλεπω το πληκτρολογιο...

Λια μου, ενα-ενα τα σπουδαια! Ή διαιτα ή τσιγαρο ή προσπαθεια για παιδι, ολα μαζι δεν γινονται! Λεγαμε στη ψυχιατρικη, μεχρι τρεις δυσκολιες μπορει να παλεψει ταυτοχρονα ο ανθρωπος, μετα αρχιζουν τα κομψα λευκα συνολακια... Εσυ εκανες ενα χριστουγεννιατικο σπιτακι κουκλι, εκανες τον προγραμματισμο σου με μολυβι και χαρτι και τωρα μενει να ζητησεις απ΄τον Αη Βασιλη το δωρο σου!!! Καλο ειναι να μην καπνιζεις, αλλα δε χαθηκε κι ο κοσμος. Τρεις φορες εμεινα εγκυος, παντα σε περιοδους που καπνιζα! Στις εποχες του καλου κοριτσιου δεν μου καθοταν με τιποτα! Κι αν σε χαλαρωνει το τσιγαρο αναψε αλλο ενα, κι αν σε χαλαρωνει ο μπακλαβας μη φοβασαι το ταψι!!! Πανω απ΄ολα η ηρεμια σου και το ταξιδιαρικο χαμογελο σου! Εισαι και κουκλαρα!

Evangelia μου, κι εγω τα ομοιοπαθητικα δυο μερες πριν την τελευταια περιοδο τα ξεκινησα! Αντε με το καλο, μετα τα Χριστουγεννα να βαφεις μονο ανταυγειες!!!

Κοριτσακια-κλωσσοπουλα, γιατι κοψατε το αλατι μετα την εμβρυομεταφορα; Το επικινδυνο ειναι στη φαση της διεγερσης, οχι τωρα, εκτος κι αν παιρνετε κορτιζονη, οποτε απαγορευεται! Διαφορετικα θελει μονο καλη και λογικη διατροφη! Με το καλο να φουσκωνετε! Νομιζω ειμαι η πιο ουτρόπληκτη στο φορουμ! Ολα απο τρεις φορες τα γραφω γιατι δε βλεπω μπροστα μου. Και δεν παιρνω και καμια εξτρεμ δοση, 3 200αρια τη μερα!

mar1981, μια δυσκολη μερα εμεινε μονο. Δυνατα, την προσπερνας, και πιανεις απ΄το μαλλι το ονειρο! Διπλα σου ειναι!

Georgkat, με τοκαλο το προσκυνημα και η ευλογια! Να βοηθησει η χαρη της! Α, και κοντα στα σωσιβια, ε; Ο αντρας μου και λαδι να ειναι η θαλασσα παντα εκει μπαστακωνεται ο θαλασσολυκος! Το σιγουρο ειναι σιγουρο!

Κουκλες σερνομαι, παω να φτιαξω κανεναν κουβα ποπ-κορν, μπας και ξυπνησω!

Εγω τα ξεκιναω αυριο Γεωργια μου και δεν πτοουμαι!Πηρα συγχυση στα καλα καθουμενα και διαολιστηκα αλλα παει περασε κι αυτο...

Με τα ουτρο κι εγω κουτουλουσα μεσα στο σπιτι να φανταστεις τοιχο τοιχο πηγαινα δεν μπορουσα να σταθω ειχα λιωσει στον υπνο!Απολαυσε τα ποπ κορν και την ουτροθεραπεια!

O Αίσωπος ήταν ταπεινής καταγωγής και πραγματικό τέρας ασχήμιας: μαυριδερός, καμπούρης, τραυλός, κοντόλαιμος, στραβοπόδης με μύτη πλακουτσωτή και κεφάλι τριγωνικό, αλλά παράλληλα ήταν ευφυέστατος[4]. Παρ' ότι όσο ζούσε ήταν δούλος, οι Αθηναίοι του στήσανε αργότερα ανδριάντα, για να δείξουν έτσι ότι κάθε άνθρωπος αξίας, πρέπει, ανεξάρτητα από τη καταγωγή του να τιμάται.

Τοσο κουκλακι που ηταν δεν νομιζω!! Παρολα αυτα, επειδη καποιες- οι εχουν καταρρακτη μπορει να ειχε και γυναικα που να του ελεγε οτι εχει παντρευτει το ωραιοτερο πλασμα του κοσμου! Ποτε δεν ξερεις!

το ποσο τσοκαρακι εισαι, δεν χρειαζεται να στο ξαναπω.....το θεμα ειναι πως υπαρχουν πιθανοτητες να γινουν και αλλα 2 παιδακια το ιδιο τσοκαρακια με σενα, διοτι τα ακουνε αυτα απο την κοιλια!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχι...αντε να σε δω απο κοντα να πεσουμε κατω απο τα γελια τρελοκομειοοοο

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Τεμετερον δεν ειμαι. εχω ριζες απο παντου, μονο αυτο μου ξεφυγε. αλλα πηρα αντρα με μανα ποντια! αρα το παιδι μου θα βγει το πρωτο προιον παγκοσμοιοποιησης!!

Κι εγω δεν ειμαι καθαροαιμο τεμετερον η μαμα ειναι καραγκουνα καμια σχεση δηλαδη.Ο αντρας μου μου λεει τετοιο κραμα δεν το συναντας συχνα !

Κι εγω δεν ειμαι καθαροαιμο τεμετερον η μαμα ειναι καραγκουνα καμια σχεση δηλαδη.Ο αντρας μου μου λεει τετοιο κραμα δεν το συναντας συχνα !

εισαι σπανιο πλασμα κοπελα μου!!!!!ετσι να του απαντας:P:p:p:p

το ποσο τσοκαρακι εισαι, δεν χρειαζεται να στο ξαναπω.....το θεμα ειναι πως υπαρχουν πιθανοτητες να γινουν και αλλα 2 παιδακια το ιδιο τσοκαρακια με σενα, διοτι τα ακουνε αυτα απο την κοιλια!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχι...αντε να σε δω απο κοντα να πεσουμε κατω απο τα γελια τρελοκομειοοοο

Ανυπομονωωωωω!!! Μη και δεν ερθεις, θα σε παιρνω να σου λεω παραμυθια του Αισωπου καθε βραδυ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...