Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν καυγαδισα με το αγορι μου αλλα με την ξαδερφη μου...Εχω κουραστει να ακουω συνεχεια απιατησεις και εξυπναδες.Δεν με ενδιαφερουν τα κληρονομικα και οι αηδιες εχω πιο σοβαρα θεματα στη ζωη μου να ασχοληθω...

Χαλαστηκα λιγο και με το τεστ...λιγο οσο παταει η γατα ομως ετσι κι αλλιως θα ηταν θαυμα αν ειχα μεινει και μαλλον δεν ηρθε η σειρα μου ακομη...

Δεν πτοουμαι ομως εβαψα το μαλλι,εσκασα ενα χαμογελο στον εαυτο μου,ευχαριστησα την Παναγιτσα και γιαυτη τη μερα και ετοιμαζομαι και για την αυριανη...

Λια μου γλυκια εισαι αυτη που εισαι και εισαι μια χαρα κουκλαρα και ψυχαρα.Ο Θεουλης μας ξεκουραζει τωρα γιατι μετα με τα κουτσουβελα θα τα βρουμε σκουρα ;) Δεν λες στη Γεωργια να σου κλεισει ενα ραντεβου για βελονισμο?Αν του πω του δικου μου οτι θελω και βελονισμο θα με κηνυγαει:D

Ασπα μου πες με οπως θελεις ετσι κι αλλιως κανεις δεν με αποκαλει με ενα στανταρ ονομα πως τα καταφερα και δεν απεκτησα πολλαπλες προσωπικοτητες :tongue: Τωρα περιμενουμε απο σενα κι απο τις εξωσωματικουλες βεβαια ευχαριστα νεα!

Νατασουλα πουλοπομ μηπως εισαι και τεμετερον?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι αστειο παντως το οτι κάποτε ημουν το πιο γρηγορο σπερματοζωαριο κ τωρα με το ζορι παω μεχρι την κουζινα...

Το εκλεψα απο την αδερφη μου γιατι μου θυμισε κατι....:D

Αρχίζει και απλώνεται μια μαυρίλα στην ατμόσφαιρα σήμερα…………τα έχω βάλει με τον εαυτό μου.

Εκεί που πάω να πάρω τα πάνω μου, σκέφτομαι ότι ακόμα δεν έχω κόψει το κωλοτσιγάρο, (που μόλις έσβησα…..),

ακόμα δεν έχω χάσει αυτά τα 5 κιλά που ήθελα και έχω κολλήσει στα ίδια εδώ και 3 χρόνια,

δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος ενώ τώρα υπολόγιζα να έχω 2 παιδιά,

δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή μου και βαριέεεεεεεεεμαι,

δεν έχω όρεξη για σεξ (ποιος εγώ……),

κρυώνω μονίμως,

οι φίλοι μου είναι για μπούφλες, (έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατημένα μίζερα ζόμπι……….),

και η τηλεόραση δεν έχει τίποτα………(άσχετο)

Σας βρίσκεται κανένα βάλιουμ???

δεν θελω να σου φανει περιεργο αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι καπως ετσι νοιωθουν...μικρα μικρα βηματακια την καθε στιγμη και με προτεραιοτητες...δεν γινονται ολα μαζεμενα!! το να κοψεις το τσιγαρο και ταυτοχρονα να κανεις διαιτα εξαρτωνται απο εσενα, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να γινουν μαζι...διαλεξε... το θεμα του παιδιου το αποφασιζει αλλος οποτε εκει κανεις μονο υπομονη... το ενδιαφερον μας στην ζωη μας φαινεται μακρινο γιατι εχουμε ξοδεψει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ στο να κανουμε ενα παιδι που ολα τα αλλα μας φαινονται περιττα (μεγα λαθος), και οι δικοι μου φιλοι ειναι για πολλες σφαλιαρες διοτι αφενος το μεγαλυτερο προβλημα τους ειναι η κριση και πως θα μπορεσουν να πανε για ψωνια στο λονδινο, και αφετερου δεν μπορω και δεν θελω να τους μιλησω για τα δικα μου θεματα διοτι ειναι στον κοσμο του malboro και δεν θα καταλαβουν τιποτα.. το οτι δεν εχεις ορεξη για σεξ, νομιζω ειναι λογικο, διοτι το σεξ ως θεσμος κανει απεργια απο σενα διοτι του εχεις αλλαξει τα φωτα τον τελευταιο μηνα!!!! Επισης η τηλεοραση εχει μονο σκουπιδια οποτε μια καλη λυση ειναι το σινεμαδακι, ή ταινιουλα dvd ή ενα βιβλιαρακι και πολλες επαφες με ανθρωπους που σε κανουν να περνας ομορφα!!!!

οσο για τα βαλιουμ...δεν εχω κατι προχειρο....να κερασω ομως μια γλυκεια καραμελιτσα σαν εσενα που μου βρισκεται μπροστα μου????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Είμαι αχάριστη το ξέρω…….

Αυτή τη στιγμή ο άντρας μου μιλάει στο τηλέφωνο με ένα φίλο του για πολιτικά……………ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ !!!

Δεν φτάνει που τα τρώμε στη μάπα όταν πάμε για καφέ, τα λένε και από το τηλέφωνο………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ηρθε η ωρα του σαβουριασματος αλλα ε σαλατα!!! λαιτι χιχιχ!!

λια αμα μιλαει ο δικος μου για πολιτικο οικονομικα θα τα βρει μια χαρα με τον δικο μου οποτε παμε στην πεθερα για φαγητο ειμαι ακριβως οπως εσυ!!! ελεος!!

λατρεια καλα να περασεις αυριο αφου βγηκε αρντηκο δωστου να καταλαβει!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο... Εμβρυογενεσις λέγεται αυτο που θα παω! Εσένα;

Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση, ειχα πολλες παραλαβες και τρελαθηκα στο γραψιμο αντικαταβολης,εσεις η θεσαλονικιες με την ωραια σας πολη ξερεται ποσες δεματα κλεινω γαι θεσ/νικη παραγγελνουν ρουχα απο εναν πελατη μου που εχει esop.

Στο θεμα μας τωρα,μα καλα ποσα ιασω ειπαρχουν?ξερω ενα αυτο που παω εγω λ.κηφισιας 37-39 μαρουσι και ξερω και το ιασω general που ειναι κληνικη,μηπως πειγενουμε στο ιδιο και δεν το εχουμε καταλαβει αλλα σε διαφορετικο κτηριο? (γιατι εχει 2 κτηρια αντικριστα).

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση, ειχα πολλες παραλαβες και τρελαθηκα στο γραψιμο αντικαταβολης,εσεις η θεσαλονικιες με την ωραια σας πολη ξερεται ποσες δεματα κλεινω γαι θεσ/νικη παραγγελνουν ρουχα απο εναν πελατη μου που εχει esop.

Στο θεμα μας τωρα,μα καλα ποσα ιασω ειπαρχουν?ξερω ενα αυτο που παω εγω λ.κηφισιας 37-39 μαρουσι και ξερω και το ιασω general που ειναι κληνικη,μηπως πειγενουμε στο ιδιο και δεν το εχουμε καταλαβει αλλα σε διαφορετικο κτηριο? (γιατι εχει 2 κτηρια αντικριστα).

πως τον λενε τον πελατη σου???

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Είναι λίγα – λίγα και μικρά που όταν τα αντικρίζω μαζεμένα μου φαίνονται βουνό βρε κορίτσια…….Δεν μου φταίει κανένας, είναι το timing.

Θα σας αφήσω για σήμερα. Πάμε με το αγόρι μου να χουχουλιάσουμε νωρίς στο κρεβάτι μας, να βάλουμε και κανένα dvd, και ότι ήθελε προκύψει.

Ή θα περάσουμε ένα καυτό βράδυ, ή θα τη βγάλει στο μπαλκόνι παρέα με τις γάτες γιατί δεν σηκώνω και πολλά – πολλά.

Γειτόνισσα έχεις μήνυμα.

Φιλάκια

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

NAI NAI KAI EINAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ!!!!

Το ξερω γιατι τους γνωριζω..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...