Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σ αυτο που ειναι ο μαστρομηνας έχεις παει Μινα μου;

Δεν ξερω που ειναι ο Μαστρομηνας,παω σε αυτο που ειναι στην αρχη της κηφισιας.εσυ?σε ποια περιοχη πας?

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω που ειναι ο Μαστρομηνας,παω σε αυτο που ειναι στην αρχη της κηφισιας.εσυ?σε ποια περιοχη πας?

Λ κηφισιας 49! Στο Μαρούσι! Εκεί έκανες την σπερματεγχυση;

Κωλοχτυπα, κωλοχτυπα!!!χα χα!!θα αφησεις και μουσακι;;;
Κατερινακι μου αν δεν έχει μποφόρ να πας!!
Kατερινακι να προσεχείς αύριο ε;θα είσαι και μοναχουλα σου...

Λια εγω ότι είχα να κανω το έκανα,ο άντρας μου επίσης,ο γιατρός κι αυτος τα ίδια.Τωρα είναι θελημα Θεού νομίζω...και λιγης τύχης!!!Αφού πήρατε τις αποφάσεις σας όλα θα γίνουν και εσύ μια σκλεναρικοβα ΘΕΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

Βανζελ καθαρή;;;

νατασουλα κωλοχτυπα οπως το λες.....για μουσακι δεν ξερω αν προλαβαινω, αλλα ως ναυαγος με τοση ορμονη που εχω παρει, δεν θα βγαλω κατι????

σισσακι και ασπουλα μια χαρα θα ειναι και ο καιρος και τα μποφορ...κολυμπι ξερουμε οποτε...δεν ανησυχω...ε δεν νομιζω να ζησω τον τιτανικο για την τηνο!!! σιγα την αποσταση....αφηστε γιατι εβλεπα σημερα το χριστουγεννιατικο χωριο στην δραμα και πολυ ψηνομαι ...... δεν εχω χρονο γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

fmGhp2.png

A8ojp2.png

νατασουλα κωλοχτυπα οπως το λες.....για μουσακι δεν ξερω αν προλαβαινω, αλλα ως ναυαγος με τοση ορμονη που εχω παρει, δεν θα βγαλω κατι????

σισσακι και ασπουλα μια χαρα θα ειναι και ο καιρος και τα μποφορ...κολυμπι ξερουμε οποτε...δεν ανησυχω...ε δεν νομιζω να ζησω τον τιτανικο για την τηνο!!! σιγα την αποσταση....αφηστε γιατι εβλεπα σημερα το χριστουγεννιατικο χωριο στην δραμα και πολυ ψηνομαι ...... δεν εχω χρονο γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Κατερινακι μου εσύ είσαι ταξιδιαρα!! Σε βλέπω σε κανένα χρόνο με το μωρό αγκαλιά να κάνετε το γύρο της Ελλάδας!!!!

Κατερινακι μου εσύ είσαι ταξιδιαρα!! Σε βλέπω σε κανένα χρόνο με το μωρό αγκαλιά να κάνετε το γύρο της Ελλάδας!!!!

εμ οι νορβηγοι και οι σουηδοι με 10 παιδια που ερχονται στην ελλαδα, με τα σακιδια τους, ασχημα τα περνανε????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Λ κηφισιας 49! Στο Μαρούσι! Εκεί έκανες την σπερματεγχυση;

λ.κηφισιας 37-39 στο μαρουσι ειδα την καρτα του γιατρου μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

εμ οι νορβηγοι και οι σουηδοι με 10 παιδια που ερχονται στην ελλαδα, με τα σακιδια τους, ασχημα τα περνανε????

Πραγματικά... Μονο οι έλληνες πανε εξωτερικό χωρίς παιδιά!!! Οταν είχα παει Μαλδιβες είχαν οι περισσότεροι ξένοι τα παιδιά τους..οι έλληνες φοβόμαστε!! Μήπως έχεις ρίζες απο καμία σκανδιναβική χώρα;;;;; Να το ψάξεις...

τωρα θα σε κανω να ζηλεψεις, αλλα σε λιγες μερες θα σου στελνω φιλια απο την Ονειρουπολη!!προλαβαινεις να ερθεις μαζι μου!θα σε περιμενω

Αφου ριξαμε και τον οικογενειακο καυγα μας να σας πω τα νεα να μην εχετε την εννοια μου!

Λια μου κατουρησα και ειναι αρνητικο.Δεν με αφηνε να βαψω μαλλι αν δεν το εκανα...Λογικα επειδη τον προηγουμενο μηνα ηρθε 3 μερες νωριτερα τωρα θα καθυστερησει λιγο αλλα θα ερθει!Σας φιλω γλυκα ολες και σας ευχαριστω που με νοιαζοσαστε...Γλυκια αγκαλιτσα σε ολες.Παω να βαψω μαλλι και τα λεμε μετα!

Διαφημίσεις

Αφου ριξαμε και τον οικογενειακο καυγα μας να σας πω τα νεα να μην εχετε την εννοια μου!

Λια μου κατουρησα και ειναι αρνητικο.Δεν με αφηνε να βαψω μαλλι αν δεν το εκανα...Λογικα επειδη τον προηγουμενο μηνα ηρθε 3 μερες νωριτερα τωρα θα καθυστερησει λιγο αλλα θα ερθει!Σας φιλω γλυκα ολες και σας ευχαριστω που με νοιαζοσαστε...Γλυκια αγκαλιτσα σε ολες.Παω να βαψω μαλλι και τα λεμε μετα!

να πας γιαβρι μου να το βαψεις ωστε να εισαι ετοιμη για τους υπολοιπους μηνες και να μην εχετε καυγα!!φιλαρες!!!;)

Eλπίζω ο καυγάς να ήταν για την βαφή και όχι για κάτι άλλο.

Μέχρι να σου έρθει ελπίζουμε κοριτσάκι……..μέχρι τότε γίνε πιο όμορφη απʼότι είσαι…..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μην σκας Βανζελ μου(παει ετσι θα σε λεω απο δω και περα ειναι πιο σοφιστικε!!!)Γινε και συ μια ΘΕΑ και μετα απο την ζεν κατασταση με την ομοιπαθητικη ολα θα μπουν σε σειρα!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

να πας γιαβρι μου να το βαψεις ωστε να εισαι ετοιμη για τους υπολοιπους μηνες και να μην εχετε καυγα!!φιλαρες!!!;)

Αχ το γιαβρι μου τι ωραια λεξη!!!Ετσι με ελεγε η γιαγια μου...

bKtop2.png8BRwp3.png

Αρχίζει και απλώνεται μια μαυρίλα στην ατμόσφαιρα σήμερα…………τα έχω βάλει με τον εαυτό μου.

Εκεί που πάω να πάρω τα πάνω μου, σκέφτομαι ότι ακόμα δεν έχω κόψει το κωλοτσιγάρο, (που μόλις έσβησα…..),

ακόμα δεν έχω χάσει αυτά τα 5 κιλά που ήθελα και έχω κολλήσει στα ίδια εδώ και 3 χρόνια,

δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος ενώ τώρα υπολόγιζα να έχω 2 παιδιά,

δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή μου και βαριέεεεεεεεεμαι,

δεν έχω όρεξη για σεξ (ποιος εγώ……),

κρυώνω μονίμως,

οι φίλοι μου είναι για μπούφλες, (έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατημένα μίζερα ζόμπι……….),

και η τηλεόραση δεν έχει τίποτα………(άσχετο)

Σας βρίσκεται κανένα βάλιουμ???

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...