Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ok λοιπόν παω πάσο.Εγω πάλι θα θυσιαστω άλλη μια φορα και σημερα για το αγέννητο παιδί μου.Καλε εμένα είναι η 21-12 η μέρα που περιμένω,η Ευαγγέλια τότε θα είναι ήδη έγκυος!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια. Ολες έχετε δώσει το παρόν σημερα βλέπω, εύγε εύγε.

Θα σας περιλαβω μια μια.

Νατασσα αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα σούπερ σεξι γηρατειά. Απο το σεξ πονάνε χέρια πόδια μέση η ντυθηκατε καουμπουδες και ινδιανοι με τον άντρα σου και τρεχατε και δενοσασταν και τωρα πονάτε ολόκληροι ;;; Ε;;; Ε;;;; Ατιμουτσικο!!!

Μαρία ν δεν έχω κάνει τιποτα σημαντικό για να το μεταλαμπαδευσω. Ειναι ολα μέσα στο μυαλό μας και στις προτεραιότητες μας. Επίσης θα σου πω την γνώμη μου για αυτα που γράφεις χωρις φυσικα να αναιρω την άποψη κανενός γιατρού. Συμφωνώ πως μια εγκυμοσύνη δεν ειναι αρρώστια ώστε να φερομαστε σαν αναπηρες και να μας εχουν στην γυαλα. Έχεις μπει σε μια διαδικασία ομως επεμβατικη που αυτο απο μονο του έτσι κι αλλιώς σε έχει επηρεάσει και σε κάποια πράγματα που καταλαβαίνεις και σε κάποια αλλα που δεν καταλαβαίνεις. Για 10 μερες μέχρι να κάτσουν τα εμβρυακια στην θεσούλα τους, ειναι πολυ φοβερό να μην κανείς κάτι που ισως δώσει μια μικρή πιθανότητα αποτυχίας;; Δεν είπα να τρεμεις και να φοβάσαι αλλα να κανείς μια προσπάθεια-θυσία ώστε να ελαχιστοποιησεις τις πιθανότητες αποτυχίας. Για αυτες τις μερες δεν υπαρχει κανένας λόγος να βγάζεις εσυ το σκυλί βόλτα και φυσικα να το σηκωνεις. Ούτε να μαγειρευεις ούτε να πηγαίνεις βόλτες, δεν ειναι τόσο φοβερό να " καταπιεστεις" για λίγο καιρο. Κι όσο για την ψυχολογία γιατι να μην έχεις καλη ψυχολογία αν κάθεσαι για 10 μερες στο κρεβάτι σου;; Ο σκοπός ειναι το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου ίσα ίσα λοιπόν που πρέπει να είσαι χαρούμενη και να αναμενεις τα αποτελέσματα. Επίσης για να σου λεει ο γιατρός όχι αλάτι καταπιεσε τον εαυτό σου και φατο λίγο ανοστο το φαγητό, σιγά πια!!! Δεν θα κρατήσει όλη σου την ζωη αυτο το πράγμα!!!! Οταν αλλάζουν οι συνθήκες ζωης μας πρέπει να προσαρμοζομαστε σε αυτες όχι να εθελοτυφλούμε και μετα να βαραμε το κεφάλι μας!!!! Άντε μην πάρω τηλ την κουνιαδα σου απο την Κρήτη να σου έρθει απο αύριο να σου μπαστακωθει να μην το κουνησεις ρουπι!!

Μαριεττακι μου σκέψου πως κι οι ορμονες σου εχουν πάθει κοκομπλοκο ειναι και η στεναχώρια λογικό δεν ειναι να νοιωθεις πάνω κάτω ;;; Υπομονηηηηη

Λολιτακι εχασες κιλό ε;;; Ε ρε ξύλο που θες κι εσυ !!! Παιδι μου αφού δεν τρως και είσαι με τοστ πως να μην χάσεις;;;;; Αααααααα θα σου φέρω ενα προφιτερολ οταν σε Δω απο κοντα να πάρεις τα πάνω σου.

Μαρία σταρ όπως πάντα παραδοσιακή. Εμ χωρις φέτα δεν γίνεται. Φαε καλε λίγη ήμαρτον πια!!! Επιστρεψατε σπιτάκι σας ;;

Παπακι χτες στην γιορτή κυκλοφορουσες με τον πυροσβεστηρα πάνω απο τους καπνιστές και τους εσβηνες τα τσιγάρα να υπόθεσω.

Ευαγγελία γίνομαι γραφική αν τα ξαναπώ. Βάλε τον γιατρο- σύζυγο να κάνει την χουφτοψηλαφιση να βγάλουμε το πόρισμα.

ΓΕΩΡΓΙΑ πολυ χάρηκα που σε άκουσα χτες. Είσαι η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα. Πολυ σε αγαπω!!!

Λια μου είσαι στα down σου ????? για να ανέβουμε λίγο λέμε!!!!!

Σισσακι ολα θα πανε πολυ καλα. Καινούργιες εμπειρίες στην ζωη μας πάντα κάτι εχουν να μας διδάξουν ειτε για εμάς ειτε για τους ανθρώπους διπλα μας. Η σπερματεγχυση ειναι μια καινούργια εμπειρία που θα ζήσεις. Σε θέλω δυναμική !!!!

Τινκερ μου σ αγαπω πολυ!!!!

Γεια σου ρε ΑΣΠΑ αυγουλοπαραγωγη!!! Άντε κανε μας την έκπληξη και υπόσχομαι να μην σε ξανά βάλω να κατουρησεις σε τεστακι οταν ξαναμιλησουμε στο τηλέφωνο.

Και σε ολα τα υπόλοιπα κοριτσακια πολλα πολλα πολλα Φιλακια!!!

Εγω χτες ήμουν ολο το βράδυ με αναγουλες. Έφαγα λίγο ψητό κοτόπουλο να συνέλθει το στομάχι μου και σημερα πάλι χάλια μόλις ξυπνησα. Ξεκίνησα και το φυλλικο οξύ, μπας και μου έρχεται βαρύ;; Ειναι κι αυτα τα κωλο χάπια για την υπερσουλινεμια που εχουν τις μικρές τους παρενέργειες που μου εχουν σπάσει τα νεύρα!!! Συνεχίζω να αρνούμαι πεισματικά την λήψη τυρογαριδακιων στο σινεμά προχθές ομως τα τσακισα τα ποπ κορν!! Σημερα θα τσεκάρω τον καιρο για αύριο για να πάω στην Τήνο γιατι τελικα θα πάω μονη μου μιας κι η κουμπάρα μου έπαθε λοιμωξη αναπνευστικού και ειναι με 45 πυρετο. Να δούμε αν θα μείνω μια μερα .... Δεν έχω αποφασίσει κιόλας. Ο άντρας μου δυστυχώς δουλεύει και δεν μπορει να έρθει μαζι μου και έχει αγχωθει. Αχ θα δούμε.

Κατερινάκι μου δεν τρώω τοστ, μην με μαλώνεις, μια μέρα μόνο που δούλευε ο άντρας μου και δεν μπορούσα να είμαι όρθια για να μαγειρεύω... Κατά τα άλλα τρώω καόνικά, άσε που έχω τσακίσει τις lacta με φράουλα και γιαούρτι!!!

Απο αύριο θα έχει πολύ κακό καιρό και αρκετό αέρα, μήπως να μην πας αύριο βρε κοριτσάκι μου??? Δες καλά τον καιρό, μην ξεμείνεις μόνη σου εκεί!! Η Μεγαλόχαρη εκεί είναι και σε περιμένει, μην κινδυνεύσεις!!!

Κατερινιω δεν χορτανω να διαβαζω αυτα που γραφεις, οπως τα γραφεις!!!!!ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!παλι θα σκυψω η ευλογημενη αλλα για σενα θα το κανω!!και αμα χαλια καιρο μην σηκωθεις και φυγεις!!!θα σου φαω τ ' αυτια!!!

ειδες Τινακι παλι θα χασω αυτα που εφαγα και χωρις πολλα ακροβατικα!

Λολιτακι φαε οσο μπορεισ!!και εγω μαζι σου!!θα κανω συμπαρασταση σε ολες τις εγκυμονουσες και σε ολες τις κλωσσες εδω μεσα.παμε δυνατα!!!

Σισσυ μου, ποτε ειπες πας, αυριο??

lolitaki kai natasoula αυριο θα εχει παρα πολυ καλο καιρο, μπηκα στο www.meteo.gr 2 μποφορ δηλαδη και την κυριακη που λεω να γυρισω θα εχει το πολυ 4 μποφορ...οποτε ειναι ευκαιρια νομιζω...δεν προλαβαινω αλλη μερα...

λετε να γινω σαν http://www.youtube.com/watch?v=s6ewCiBFALM&playnext=1&list=PL3BB856E0028E90EC&feature=results_main

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Evangelia ετοιμάζεσαι για το γάμο υποθέτω. Θα πάτε αυθημερόν? Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις πριν φύγεις....χιχιχι

Άσπα μου ότι έκανες, έκανες. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές, και τώρα ξεκούραση και αισιοδοξία. Σε βλέπω πολύτεκνη !!

Maria – v τα χρήματα για την εξωσωματική θεωρητικά τα βρήκαμε……..Βγάλαμε μπακαλοτέφτερα, θα τρώμε αγάπη για τα επόμενα 2 χρόνια, και θα είμαι μια μάνα με κορμί σούπερμόντελ από την πείνα…………Στην πράξη, αν δεν δώσουν το ΟΚ οι τράπεζες…………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κατερινιω δεν χορτανω να διαβαζω αυτα που γραφεις, οπως τα γραφεις!!!!!ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!παλι θα σκυψω η ευλογημενη αλλα για σενα θα το κανω!!και αμα χαλια καιρο μην σηκωθεις και φυγεις!!!θα σου φαω τ ' αυτια!!!

ειδες Τινακι παλι θα χασω αυτα που εφαγα και χωρις πολλα ακροβατικα!

Λολιτακι φαε οσο μπορεισ!!και εγω μαζι σου!!θα κανω συμπαρασταση σε ολες τις εγκυμονουσες και σε ολες τις κλωσσες εδω μεσα.παμε δυνατα!!!

Σισσυ μου, ποτε ειπες πας, αυριο??

Νατασουλα μου αύριο παω ξανά για μέτρημα να μου πει ποτε να το κάνουμε!

Κατερινάκι θα θυμηθείς να πεις μια προσευχή και για εμάς?

καθε μια απο εσας εχει παντα το κερακι της οπου κι αν πηγαινω..... ο θρησκευτικός τουρισμός ειναι σουπερ, βλεπεις απιστευτα μερη, χαλαρωνεις και ηρεμεις κιολας και γυριζεις αλλος ανθρωπος!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καθε μια απο εσας εχει παντα το κερακι της οπου κι αν πηγαινω..... ο θρησκευτικός τουρισμός ειναι σουπερ, βλεπεις απιστευτα μερη, χαλαρωνεις και ηρεμεις κιολας και γυριζεις αλλος ανθρωπος!!!!!

Κατερινακι μου αν δεν έχει μποφόρ να πας!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια! Να ρωτήσω.. Θα την κανω στο εμβρυογενεσις στο ιασω! Εχει παει κανένα κοριτσάκι εκεί;

Εγω παω στο ιασω αλλα δεν ξερω εαν λεγαιτε και ετσι?παω σε αυτο που ειναι διπλα απο το AVEUE.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

lolitaki kai natasoula αυριο θα εχει παρα πολυ καλο καιρο, μπηκα στο www.meteo.gr 2 μποφορ δηλαδη και την κυριακη που λεω να γυρισω θα εχει το πολυ 4 μποφορ...οποτε ειναι ευκαιρια νομιζω...δεν προλαβαινω αλλη μερα...

λετε να γινω σαν http://www.youtube.com/watch?v=s6ewCiBFALM&playnext=1&list=PL3BB856E0028E90EC&feature=results_main

Κωλοχτυπα, κωλοχτυπα!!!χα χα!!θα αφησεις και μουσακι;;;

Evangelia ετοιμάζεσαι για το γάμο υποθέτω. Θα πάτε αυθημερόν? Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις πριν φύγεις....χιχιχι

Άσπα μου ότι έκανες, έκανες. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές, και τώρα ξεκούραση και αισιοδοξία. Σε βλέπω πολύτεκνη !!

Maria – v τα χρήματα για την εξωσωματική θεωρητικά τα βρήκαμε……..Βγάλαμε μπακαλοτέφτερα, θα τρώμε αγάπη για τα επόμενα 2 χρόνια, και θα είμαι μια μάνα με κορμί σούπερμόντελ από την πείνα…………Στην πράξη, αν δεν δώσουν το ΟΚ οι τράπεζες…………..

Λια μου,καλοφαγωτα!!!αυτο θα πει σε καλη μερια!!δεν ξερω αν εισαι αδυνατη αλλα απο τωρα θα σε φωναζω ΚΟΡΜΙ!!

Kατερινακι να προσεχείς αύριο ε;θα είσαι και μοναχουλα σου...

Λια εγω ότι είχα να κανω το έκανα,ο άντρας μου επίσης,ο γιατρός κι αυτος τα ίδια.Τωρα είναι θελημα Θεού νομίζω...και λιγης τύχης!!!Αφού πήρατε τις αποφάσεις σας όλα θα γίνουν και εσύ μια σκλεναρικοβα ΘΕΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

Βανζελ καθαρή;;;

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...