Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κ εγω φακες εχω σημερα! Τελεια θα ηταν και μια κομματαρα φετα μαζι! Χιχί.. Δεν γινεται ομως.. Εχω παρει το αλατι το πρασινο καλας. Εχειιδια γευση κ λιγοτερο νατριο.

Δεν θα πάθεις τίποτα αν φας και φέτα μαζί, μην τρελαίνεσαι!!!!!!!!!!!!! Τρελοκαμπέρο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Μαριετακι μου μια καινουρια μερα ξεκιναει και μια καινουρια ζωη.αυτο να εχεις στο μυαλο σου. ειναι απολυτα λογικο να εισαι ετσι. ολα τα στρωσουν, δωσε χρονο στον εαυτο σου και πραξε οπως νιωθεις για να μπορεσεις να βρεις την ηρεμια.σε φιλω γλυκα!!!!

Μαρακι _ v λες να κανω την εκπληξη???μπα δε νομιζω, δεν ειμαι τοσο κωλοφαρδη!!!!

Αστερι μου!!!!!που εισαι εσυ??????σαπιζεις στον υπνο??

Νεραιδουλα σε φιλω πολυ πολυ πολυ!!!

tina και παπακι, γιατι οποτε πειναω και τρωω σκεφτομαι εσσας????????

Σισσυ μου πως εισαι σημερα???ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ειπαμε και ολα θα γινουν!!

Καλημέρα κι από εμένα! Τι κάνετε?

Κι εγώ κορίτσια με το outrogestan, μόνο λίγη ζαλάδα, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι αλλά για κανένα μισάωρο όχι πιο πολύ, μετά είμαι μια χαρά! Ευτυχώς δεν μου φέρνει υπνηλία.

Μαράκι (star) για να σας ξεχωρίζουμε, να ευχαριστηθείς ύπνο, δεν έχεις λόγο να ξυπνάς. Ειναι η φάση της ξεκούρασής μας τώρα!!! Εσύ έχεις τίποτα συμπτώματα?

Εγώ πάντως πέρα από τη μέση μου που θεωρώ ότι είναι από το καθισιό....λίγο πρισμένο στήθος μόνο!

Μαρια ν εγώ τρώω κανονικά, απλά προσπαθώ να προσέχω το βράδυ και ευτυχώς έχασα 1 κιλό. Μα σε όλα ανάποδη να είμαι???? Τι να πω...

Μαριεττάκι μου είναι λογικό να έχεις μεταπτώσεις στην διάθεσή σου. Από αύριο όμως σίγουρα θα είσαι πολύ πολύ καλύτερα. τα δύσκολα πέρασαν, τώρα μόνο θετική σκέψη και πολύ σύντομα θα έχεις και πάλι στην κοιλίτσα σου ένα μωράκι. Είμαι σίγουρη!

Τινκ μου τι κάνεις εσύ? Πως είσαι? Πότε "δεν' περιμένεις?

Sissaki κι εγώ είχα πάρει προγεστερόνη μετά την σπερματέγχυση. Άντε με το καλό! Να μας πεις καλά νές.

Ασπα μου τι τέλεια νούμερα είναι αυτά!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! και σπέρμα και ωαριάκια, τέλεια!!! Άντε να κάνεις αδελφάκι στο Γιωργάκι σου!!!

Evangelia μου πως πάει??????????? Έχεις τίποτα να μας πεις?????????????

Georgia ή αλλιώς doctor μου πως είσαι?

Τινα μου αν και εγκυούλα δεν έχεις υπνηλία... Βλέπω ξυπνάς από τα χαράματα κι εσύ! Πότε θα πας για υπέρηχο ξανά?

Νατασούλα πως πάνε οι σεξουαλικές περιπτύξεις??? Συνεχίζεις ακάθεκτη? Κάνε και για εμάς βρε κορίτσι μου διότι τελικά είμαστε αρκετές οι πεινασμένες...

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Καλημερα μαναρι μου και σε σενα!!!!καλα τα πας κλωσσιτσα μου!!!ετσι να προσεχετε τα αυγουλακια σας!!!εγω βαρεθηκα να κανω σεξ και ειπα να ξεκουραστω λιγο. ε φτανει τοσο!!αυριο τωρα!!ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια, πονανε μεσες, ποδια χερια....

Καλημερα κοριταρες μου εγκυουλες,λιγο εγκυουλες και μελλουσες εγκυουλες!

Εμενα σημερα ξαφνικα πρηστηκε το στηθος και νιωθω αυτο το απαισιο καψιμο στα σημειο που εχουν κατοικοεδρευσει οι κυστες.Τα εχει παιξει το ορμονικο μου συστημα.Αυριο ξεκιναω και την θεραπεια του ομοιοπαθητικου κι ελπιζω να εξαφανιστουν καποια στιγμη.

Αιμα δεν εχω δει ακομη και μακαρι ναμην δω...Θα δουμε μεχρι το βραδυ...

maria_v τα λατρευουμε οικογενειακως τα μαλτεζακια εγω και η μικρη δηλαδη ο δικος μου θελει εκεινο το κακομουτσουνο σκυλακι απο την ταινια men in black νομιζω ρατσας pug...Να ξεκουραζεσαι και να προσεχεις τα σπορακια σου!

lolita και Stardustmg κι εσεις επισης καλη ξεκουραση για να γινουν τα σπορακια γερα και δυνατα!

Georgkat αυριο πας Τηνο τελικα εσυ?Φιλια πολλα!

mar1981 δεν περασες και λιγα κοριτσακι μου ειναι λογικο να εχεις τετοιες ψυχολογικες μεταπτωσεις...Σου ευχομαι απο δω και περα τα καλυτερα!

Tinkerbell,Sissy,natasoula,astage,tina,georgia,Λια,παπακι,mina-ni,s_maria σας φιλω γλυκα να εχετε ολες μια ομορφη αισιοδοξη μερα!

καλημέρα κόρες!!!

Μαριέτα μου όλα καλα θα πανε!!αύριο μια κομα δύσκολη μέρα και μετά θα τα αφήσουμε πίσω ολα...Σε φιλώ...

Τρελιαρα Νατασα έλα άντε ακομα και σημερα ένα πή...μα και μετά αναμονή,εμάς πάντως έτσι μας είπε ο ντοκ χθες...

Κλωσσες μου γιατί είστε και 3 ζωή να'χετε περνάει ο καιρός γρήγορα και μέσα στα Χριστούγεννα θα είμαστε μέσα στα χαμόγελα πατ κιουτ θα σκάνε τα νούμερα από τις χοριακαρες σας...

Ευαγγέλια εμφανισου!!!

Παπάκι ξεδωσες λίγο;

χοριακη δεν μου είπε ποτέ να κάνω αλλα θελει πρώτα να έχω καθυστέρηση.Κανονικα περιμένω στις 21-12 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑ...

φιλάκια μμμμμμουυυτςςςς

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες!!!

Μαριέτα μου όλα καλα θα πανε!!αύριο μια κομα δύσκολη μέρα και μετά θα τα αφήσουμε πίσω ολα...Σε φιλώ...

Τρελιαρα Νατασα έλα άντε ακομα και σημερα ένα πή...μα και μετά αναμονή,εμάς πάντως έτσι μας είπε ο ντοκ χθες...

Κλωσσες μου γιατί είστε και 3 ζωή να'χετε περνάει ο καιρός γρήγορα και μέσα στα Χριστούγεννα θα είμαστε μέσα στα χαμόγελα πατ κιουτ θα σκάνε τα νούμερα από τις χοριακαρες σας...

Ευαγγέλια εμφανισου!!!

Παπάκι ξεδωσες λίγο;

χοριακη δεν μου είπε ποτέ να κάνω αλλα θελει πρώτα να έχω καθυστέρηση.Κανονικα περιμένω στις 21-12 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑ...

φιλάκια μμμμμμουυυτςςςς

Παρουσα!!!

καλημερα κ απο μενα!!!

βγηκα χθες απο το καβουκι μου καλα περασα γελασα σαβουριασα !!!;);)

κ μετα σπιτιιιιιι!!!

πως κατα φερνετε κ κοιμαστε δεν ξερω εγω στην αρχη κοιμομουν οπου εβρισκα νυσταζα ολοι μερα ε πριν κλεισω τον 2 μηνα μεχρι της 3 ειμαι ξυπνια συν οτι καθε 1 ωρα σηκωνομαι για τουαλετα αλλα το πρωι σηκωνομαι 11:30 αλλα κ παλι ειμαι ξυπνια απλα βαριεμε να σηκωθω στειλτε κανα χαπι να κοιμαμαι κ εγω νωρις !!

λατρεια χαιρομαι που δεν εχεις ακομα τιποτα αλλα κακομοιρα μου μην σε παρω τηλ κ με πεις οτι εισαι εξω θα την πεταξω απο εδω την παντοφλα χμ!! μακαρι να μας πεις τα ευχαριστα αντε !!!!

κλωσωμανες καθηστε στα αυγουλακια σας!!!! να τα κλωσησεται καλα θελουν αγαπη κ προδερμ !!! φιλακια στα σπορακια!!!

natasoula81 παλι καλε για φαγητο μας λες?

κοριτσαρες ολες τι μου κανετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παπακι που να βγω να παω καλε?Μεσα σημερα κανω τα beaute μου για αυριο!

Εστειλα το αγορι μου για τις εξωτερικες δουλειες.

Μακαρι να εχω ευχαριστα νεα και θα ειστε οι πρωτες που θα τα μαθετε!;)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!

Τι εγινε ρε κοριτσια με της φακες σημερα και εγω φακες εκανα πριν ερθω στο μαγαζι!!!!!!!

ASPA τελεια τα νεα σου,πολυ καλη επιτυχια να ειναι η τελευτεα σου φορα και μακαρι να σου κανει ο θεος το καλητερο δωρο για τα χριστουγεννα!!!!

SISSY με το καλο να συνεχισεις και εσυ στην σπερ/χυση δεν θελει αγχος και εμεις την δευτερη φορα ειμασταν πιο χαλαρη γιατι ειχαμε παρει την κρυαδα απο την πρωτη φορα!!!!

MARIA V.MARIA STAR.LOLITA καλη συνεχεια στης ξαπλες εχω πολυ καλο προαισθημα και για της τρεις σας!!!!

ΜΑΡΙΑ V δεν περνω χαπια για να παω για χοριακη συγκεκριμενη μερα αλλα θα περιμενω αναμενομενη περιοδο στης 11-12-2012 που ειναι 28 μερες.

φιλακια σε ολες θα ήθελα να εγραφα πιο συχνα να συμμετασχω στης συζητησεις σας αλλα δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο!!!!

MARIETA μου μονο ευχαριστα απο εδω και πέρα, ψηλα το κεφαλη και κοιτα μπροστα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα κοριτσακια. Ολες έχετε δώσει το παρόν σημερα βλέπω, εύγε εύγε.

Θα σας περιλαβω μια μια.

Νατασσα αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα σούπερ σεξι γηρατειά. Απο το σεξ πονάνε χέρια πόδια μέση η ντυθηκατε καουμπουδες και ινδιανοι με τον άντρα σου και τρεχατε και δενοσασταν και τωρα πονάτε ολόκληροι ;;; Ε;;; Ε;;;; Ατιμουτσικο!!!

Μαρία ν δεν έχω κάνει τιποτα σημαντικό για να το μεταλαμπαδευσω. Ειναι ολα μέσα στο μυαλό μας και στις προτεραιότητες μας. Επίσης θα σου πω την γνώμη μου για αυτα που γράφεις χωρις φυσικα να αναιρω την άποψη κανενός γιατρού. Συμφωνώ πως μια εγκυμοσύνη δεν ειναι αρρώστια ώστε να φερομαστε σαν αναπηρες και να μας εχουν στην γυαλα. Έχεις μπει σε μια διαδικασία ομως επεμβατικη που αυτο απο μονο του έτσι κι αλλιώς σε έχει επηρεάσει και σε κάποια πράγματα που καταλαβαίνεις και σε κάποια αλλα που δεν καταλαβαίνεις. Για 10 μερες μέχρι να κάτσουν τα εμβρυακια στην θεσούλα τους, ειναι πολυ φοβερό να μην κανείς κάτι που ισως δώσει μια μικρή πιθανότητα αποτυχίας;; Δεν είπα να τρεμεις και να φοβάσαι αλλα να κανείς μια προσπάθεια-θυσία ώστε να ελαχιστοποιησεις τις πιθανότητες αποτυχίας. Για αυτες τις μερες δεν υπαρχει κανένας λόγος να βγάζεις εσυ το σκυλί βόλτα και φυσικα να το σηκωνεις. Ούτε να μαγειρευεις ούτε να πηγαίνεις βόλτες, δεν ειναι τόσο φοβερό να " καταπιεστεις" για λίγο καιρο. Κι όσο για την ψυχολογία γιατι να μην έχεις καλη ψυχολογία αν κάθεσαι για 10 μερες στο κρεβάτι σου;; Ο σκοπός ειναι το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου ίσα ίσα λοιπόν που πρέπει να είσαι χαρούμενη και να αναμενεις τα αποτελέσματα. Επίσης για να σου λεει ο γιατρός όχι αλάτι καταπιεσε τον εαυτό σου και φατο λίγο ανοστο το φαγητό, σιγά πια!!! Δεν θα κρατήσει όλη σου την ζωη αυτο το πράγμα!!!! Οταν αλλάζουν οι συνθήκες ζωης μας πρέπει να προσαρμοζομαστε σε αυτες όχι να εθελοτυφλούμε και μετα να βαραμε το κεφάλι μας!!!! Άντε μην πάρω τηλ την κουνιαδα σου απο την Κρήτη να σου έρθει απο αύριο να σου μπαστακωθει να μην το κουνησεις ρουπι!!

Μαριεττακι μου σκέψου πως κι οι ορμονες σου εχουν πάθει κοκομπλοκο ειναι και η στεναχώρια λογικό δεν ειναι να νοιωθεις πάνω κάτω ;;; Υπομονηηηηη

Λολιτακι εχασες κιλό ε;;; Ε ρε ξύλο που θες κι εσυ !!! Παιδι μου αφού δεν τρως και είσαι με τοστ πως να μην χάσεις;;;;; Αααααααα θα σου φέρω ενα προφιτερολ οταν σε Δω απο κοντα να πάρεις τα πάνω σου.

Μαρία σταρ όπως πάντα παραδοσιακή. Εμ χωρις φέτα δεν γίνεται. Φαε καλε λίγη ήμαρτον πια!!! Επιστρεψατε σπιτάκι σας ;;

Παπακι χτες στην γιορτή κυκλοφορουσες με τον πυροσβεστηρα πάνω απο τους καπνιστές και τους εσβηνες τα τσιγάρα να υπόθεσω.

Ευαγγελία γίνομαι γραφική αν τα ξαναπώ. Βάλε τον γιατρο- σύζυγο να κάνει την χουφτοψηλαφιση να βγάλουμε το πόρισμα.

ΓΕΩΡΓΙΑ πολυ χάρηκα που σε άκουσα χτες. Είσαι η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα. Πολυ σε αγαπω!!!

Λια μου είσαι στα down σου ????? για να ανέβουμε λίγο λέμε!!!!!

Σισσακι ολα θα πανε πολυ καλα. Καινούργιες εμπειρίες στην ζωη μας πάντα κάτι εχουν να μας διδάξουν ειτε για εμάς ειτε για τους ανθρώπους διπλα μας. Η σπερματεγχυση ειναι μια καινούργια εμπειρία που θα ζήσεις. Σε θέλω δυναμική !!!!

Τινκερ μου σ αγαπω πολυ!!!!

Γεια σου ρε ΑΣΠΑ αυγουλοπαραγωγη!!! Άντε κανε μας την έκπληξη και υπόσχομαι να μην σε ξανά βάλω να κατουρησεις σε τεστακι οταν ξαναμιλησουμε στο τηλέφωνο.

Και σε ολα τα υπόλοιπα κοριτσακια πολλα πολλα πολλα Φιλακια!!!

Εγω χτες ήμουν ολο το βράδυ με αναγουλες. Έφαγα λίγο ψητό κοτόπουλο να συνέλθει το στομάχι μου και σημερα πάλι χάλια μόλις ξυπνησα. Ξεκίνησα και το φυλλικο οξύ, μπας και μου έρχεται βαρύ;; Ειναι κι αυτα τα κωλο χάπια για την υπερσουλινεμια που εχουν τις μικρές τους παρενέργειες που μου εχουν σπάσει τα νεύρα!!! Συνεχίζω να αρνούμαι πεισματικά την λήψη τυρογαριδακιων στο σινεμά προχθές ομως τα τσακισα τα ποπ κορν!! Σημερα θα τσεκάρω τον καιρο για αύριο για να πάω στην Τήνο γιατι τελικα θα πάω μονη μου μιας κι η κουμπάρα μου έπαθε λοιμωξη αναπνευστικού και ειναι με 45 πυρετο. Να δούμε αν θα μείνω μια μερα .... Δεν έχω αποφασίσει κιόλας. Ο άντρας μου δυστυχώς δουλεύει και δεν μπορει να έρθει μαζι μου και έχει αγχωθει. Αχ θα δούμε.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Eυαγγελια θα ειναι το τελος αυτου του κοσμου γιατι μετα μπροστα σου θα εχεις αλλον κοσμο!!!!μπεμπεδοκοσμο!!!

ρε παπακι τι να κανω?????ειμαι φαγανο μοσχαρακι!!!εχω το νου μου συνεχεια στο φαι!!!!!υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση?????

Ασπα μου σημερα γιοκ κοκο!!!!λειπει ο αντρας. εκτος και αμα παω να βρω καποιον αλλον............

ΑΧ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥ !!!!!

Πάω να βάλω ηλεκτρική, να κάνω και κανένα συμμάζεμα και θα έρθω μετά.

Καλά είμαι Κατερινάκι, απλά είμαι σε economy mode αυτές τις μέρες. Θα συνέλθω.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...