Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

μαριεττα μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα κοριτσάκι μου.

ασπασουλα σουπερ το σπέρμα, ερχεται το χριστουγεννιατικο δώρο!!!

maria v και εμενα δεν μου φέρνει νύστα το ουτρο και ας παιρνω 2 την μέρα..

λολιτακι και μαρια σταρ πως παει το κλώσημα? απολαυστε την ξάπλα

σισσακι μου καλή και καρπερή αρχη σου ευχομαι

εγώ που έπαιρνα 6 τίποτα δεν καταλάβαινα..εκτός από τη πρώτη μέρα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!

Μαρακι μου (v) τωρα ξυπνησα... Τι σκυλάκι έχεις;; Τρελαίνομαι για τα ζωακια αλλα δεν εχω Σπιτι μου..μονο στης μαμας μου εχω τη γατουλα μου!

Εχω ένα μαλτεζάκι, είναι 11 χρονών και την έχω από 2 μηνών, όταν ήμουν φοιτήτρια την πήρα. Θα βρω καμιά φωτογραφία της και θα σας ανεβάσω αργότερα.

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

maria v και εμενα δεν μου φέρνει νύστα το ουτρο και ας παιρνω 2 την μέρα..

Εντάξει τότε δεν είμαι η μοναδική!! Εσύ πως είσαι?

HvAnp3.png

παπακι οι φώτο που εχω ειναι πριν απο 2 χρόνια μην μπερδευεσαι...και εγώ 65 κιλά ξεκίνησα χαχα,απλά τρωω παρα πολύ γιατι εκοψα το τσιγάρο,και παλαιοτερα που δοκίμασα να το κόψω είχα γίνει βοδάκι!!!

νατασούλα εννοείται θα σου ερθω και εννοειται θα φαμε γλυκάκι....

νεραιδούλα μου πού είσαι σήμερα?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ουτε τη νεραιδούλα την πιανει το ουτρο,ενταξει τότε...εγώ ήμουν πολύ του υπνου βρε κορίτσια και τώρα δεν κοιμάμαι το μεσημέρι και ξυπνάω απο τις 6 το πρωι, ποια εγω?? γεωργια μου κοιμήσου και απόλαυσε το σε ζηλευω!!!!

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω τινακι μου! Να σε ρωτήσω εσένα μετα τη σπερματεγχυση σου είχε δώσει προγεστερονη;

Μαρακι μου τα Μαλτεζ μ αρέσουν παρά πολύ!! Βάλε καμία φωτό να το δούμε..

ναι σισσυ μου είχε δώσει ενα την μέρα επαιρνα,μια εβδομάδα μετα τη σπερματέγχυση που είχαμε επαφές απο το στόμα, και μια εβδομάδα μετα κολπικά και μόλις τελειωναν επρεπε να κάνω χοριακή.

Μαρακι ν και Τινακι μου εμενα με πιανει το ουτρο παρα πολυ.. Ζαλιζομαι και νυσταζω! Εχω ευχαριστηθει υπνο μιλαμε!! Παιρνω 3 των 200mg την ημερα. Χοριακη θα κανω στις 17/12. Την επομενη δευτερα! Για βαλτε με στη λιστα παρακαλωωωω! Μαρακι σε ποναει το στηθος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μαρακι ν και Τινακι μου εμενα με πιανει το ουτρο παρα πολυ.. Ζαλιζομαι και νυσταζω! Εχω ευχαριστηθει υπνο μιλαμε!! Παιρνω 3 των 200mg την ημερα. Χοριακη θα κανω στις 17/12. Την επομενη δευτερα! Για βαλτε με στη λιστα παρακαλωωωω! Μαρακι σε ποναει το στηθος?

Με το καλό κοριτσάκι μου... Του Αγίου Διονυσιου!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

37. mina-ni

38. astage--> 21/12

Ποσοστό: 6/36

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. mar1981
  14. s_maria
  15. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg--> 17/12
  2. maria_v --> 14/12
  3. lolita 78 --> 11/12

QUOTE]

Διαφημίσεις

Είναι ελαφρώς πρησμένο, όπως και η κοιλιά μου, είναι από την προγεστερόνη νομίζω, είχα πει ότι θα έκοβα τελείως το αλάτι αλλά φαγητό χωρίς καθόλου αλάτι, δεν είναι νόστιμο. Δεν έτρωγα γενικά πολύ αλάτι, αλλά το καθόλου είναι δύσκολο! Σήμερα με τις φακές, πόσο θα ήθελα ένα αλμυρό ψαράκι, ελπίζω να κρατηθώ και να μην φάω!!!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσια απο τις 6 εχω ξυπνησει αλλα τωρα ανοιξα το ιντερνετ.

Ασπασουλα τι κινητικοτητα ηταν αυτη, σουμαχερ εγινε το σπερμα, εχεις και πολλα ωαριακια δεν θα ξερουν τα σπερ/ρια ποιο να πρωτοτρυπησουν!:D

Σισσυ πολυ ομορφα τα νεα σου τελειο και το ωαριακι σου και το ενδομητριο.

Λολιτακι, Μαρακι ν πολυ χαιρομαι που θα βγητε εξω θα ανεβει πολυ η ψυχολογια σας, φιλακια στα φυστικακια σας!

Μαρακι Σταρ σημερα θα σε παρω τηλ μετα τις 12 να σ'ακουσω κιολας,που μεχρι τοτε σου στελνω ενα γλυκο φιλι!

Εγω εχω αρκετα σκαμπανεβασματα εκει που ειμαι μες στην στεναχωρια ξαφνικα νιωθω καλα και γελαω και το αντιστροφο εκει που γελαω ξαφνικα κλαιω και πεφτω σε καταθλιψη. Απο αυριο πιστευω θα ειμαι καλυτερα μετα την αποξεση και θα μπω σε μια φυσιολογικη σειρα.

Καλημερα κοριτσια απο τις 6 εχω ξυπνησει αλλα τωρα ανοιξα το ιντερνετ.

Ασπασουλα τι κινητικοτητα ηταν αυτη, σουμαχερ εγινε το σπερμα, εχεις και πολλα ωαριακια δεν θα ξερουν τα σπερ/ρια ποιο να πρωτοτρυπησουν!:D

Σισσυ πολυ ομορφα τα νεα σου τελειο και το ωαριακι σου και το ενδομητριο.

Λολιτακι, Μαρακι ν πολυ χαιρομαι που θα βγητε εξω θα ανεβει πολυ η ψυχολογια σας, φιλακια στα φυστικακια σας!

Μαρακι Σταρ σημερα θα σε παρω τηλ μετα τις 12 να σ'ακουσω κιολας,που μεχρι τοτε σου στελνω ενα γλυκο φιλι!

Εγω εχω αρκετα σκαμπανεβασματα εκει που ειμαι μες στην στεναχωρια ξαφνικα νιωθω καλα και γελαω και το αντιστροφο εκει που γελαω ξαφνικα κλαιω και πεφτω σε καταθλιψη. Απο αυριο πιστευω θα ειμαι καλυτερα μετα την αποξεση και θα μπω σε μια φυσιολογικη σειρα.

Αντε κοριτσακι μου! Περιμενω!! :D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ελαφρώς πρησμένο, όπως και η κοιλιά μου, είναι από την προγεστερόνη νομίζω, είχα πει ότι θα έκοβα τελείως το αλάτι αλλά φαγητό χωρίς καθόλου αλάτι, δεν είναι νόστιμο. Δεν έτρωγα γενικά πολύ αλάτι, αλλά το καθόλου είναι δύσκολο! Σήμερα με τις φακές, πόσο θα ήθελα ένα αλμυρό ψαράκι, ελπίζω να κρατηθώ και να μην φάω!!!

Κ εγω φακες εχω σημερα! Τελεια θα ηταν και μια κομματαρα φετα μαζι! Χιχί.. Δεν γινεται ομως.. Εχω παρει το αλατι το πρασινο καλας. Εχειιδια γευση κ λιγοτερο νατριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κι από εμένα! Τι κάνετε?

Κι εγώ κορίτσια με το outrogestan, μόνο λίγη ζαλάδα, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι αλλά για κανένα μισάωρο όχι πιο πολύ, μετά είμαι μια χαρά! Ευτυχώς δεν μου φέρνει υπνηλία.

Μαράκι (star) για να σας ξεχωρίζουμε, να ευχαριστηθείς ύπνο, δεν έχεις λόγο να ξυπνάς. Ειναι η φάση της ξεκούρασής μας τώρα!!! Εσύ έχεις τίποτα συμπτώματα?

Εγώ πάντως πέρα από τη μέση μου που θεωρώ ότι είναι από το καθισιό....λίγο πρισμένο στήθος μόνο!

Μαρια ν εγώ τρώω κανονικά, απλά προσπαθώ να προσέχω το βράδυ και ευτυχώς έχασα 1 κιλό. Μα σε όλα ανάποδη να είμαι???? Τι να πω...

Μαριεττάκι μου είναι λογικό να έχεις μεταπτώσεις στην διάθεσή σου. Από αύριο όμως σίγουρα θα είσαι πολύ πολύ καλύτερα. τα δύσκολα πέρασαν, τώρα μόνο θετική σκέψη και πολύ σύντομα θα έχεις και πάλι στην κοιλίτσα σου ένα μωράκι. Είμαι σίγουρη!

Τινκ μου τι κάνεις εσύ? Πως είσαι? Πότε "δεν' περιμένεις?

Sissaki κι εγώ είχα πάρει προγεστερόνη μετά την σπερματέγχυση. Άντε με το καλό! Να μας πεις καλά νές.

Ασπα μου τι τέλεια νούμερα είναι αυτά!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! και σπέρμα και ωαριάκια, τέλεια!!! Άντε να κάνεις αδελφάκι στο Γιωργάκι σου!!!

Evangelia μου πως πάει??????????? Έχεις τίποτα να μας πεις?????????????

Georgia ή αλλιώς doctor μου πως είσαι?

Τινα μου αν και εγκυούλα δεν έχεις υπνηλία... Βλέπω ξυπνάς από τα χαράματα κι εσύ! Πότε θα πας για υπέρηχο ξανά?

Νατασούλα πως πάνε οι σεξουαλικές περιπτύξεις??? Συνεχίζεις ακάθεκτη? Κάνε και για εμάς βρε κορίτσι μου διότι τελικά είμαστε αρκετές οι πεινασμένες...

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...