Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουαου!!!! Αυτο θα πει σπερματεγχυση!!! Υποκλινομαι! Και με τετοια αυγουλοπαραγωγη που ετοιμασες δεν τα γλυτωνεις τα τριδυμα! Ακους Γιωργακη, κι εσυ παμπερς θα αλλαζεις! Με το καλο κοριτσαρα μου!

γεωργια μου τι κανεις?

λατρεια αμα εχεις καθυστερηση δεν θα μπορουμε να σε δειρουμε αχ τι θα σε κανω τι ειπαμε παλουκωσου μεσα !!!!

ασπα φιλεναδα τελεια τα νεα σου

μαρια v αποψη μου ειναι αλλα καλα ειναι να αποφυγης οδηγηση , βολτες , δουλειες οπως ειπε κ η λατρεια η ξεκουραση δεν πειραξε κανεναν οποτε αραξε στον καναπε ετσι κ αλλιως μετα απο 2 εβδομαδες θα κανεις βολτες στον γιατρο για να βλεπεις το νινακι σου!!!;)

κλωσουλες τι κανετε?

σισσυ καλη επιτυχια μαναρι!! αντε να τελειωνεις κ εσυ σιγα σιγα!!!

νατασα φιλια!!

μαριετα !!! γερα κ με τσαμπουκα κοπελια !!! με το καλο να τελειωσει η ιστορια σου κ με το καλο να ξεκινηση αλλη ποιο ευχαριστη:D:D

οποιες ξεχασα φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Παπακι εσυ πας βολτες εμενα λες να παλουκωθω μεσα? :tongue:

Μια φορα βγηκα η γυναικα...και δεν επλυνα και κανενα μπαλκονι ...

λατρεια ειχα να βγω απο το σπιτι κ 2 μηνες το οτι παω στην μαμα μου δεν πιανετε επισκεψη ειχα να παω ποσο καιρο κ μπαλκονι εχω να πλυνο παλι 2 μηνες , εσυ εισαι ολο βολτες χιχιχιχ!! κ εσυ κρυωνεις χιχιχιχ!!

παω για νανι βγηκα εξω σημερα κ κουραστηκα χαχαχα!!!

σας φιλω ολες !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λατρεια ειχα να βγω απο το σπιτι κ 2 μηνες το οτι παω στην μαμα μου δεν πιανετε επισκεψη ειχα να παω ποσο καιρο κ μπαλκονι εχω να πλυνο παλι 2 μηνες , εσυ εισαι ολο βολτες χιχιχιχ!! κ εσυ κρυωνεις χιχιχιχ!!

παω για νανι βγηκα εξω σημερα κ κουραστηκα χαχαχα!!!

σας φιλω ολες !!!

Αντε αντε νανι φιλια πολλα!

Ασπασουλα μου τελεια νεαααα! Αντε με το καλο ολα!

Μαριεττινι μου θα τα πουμε αυριο ατο τηλ.. Ειχα σκοπο να σε παρω αποψε αλλα εκει που καθομαι τον "αρπαζω" και λιγο, τον υπνο εεεεε? να εξηγιομαστε! Τωρα παω ν κανακοιμηθω! Θα σε παρω το πρωι!

Μαρια ν μου εγω δεν κανω τιποτα.. Μονο τουαλετα και καμια βολτιτσα σπιτι να ξεπιαστω! Θα απολαυσω ξαπλα οσο μπορω! Ουτως ή αλλως νυσταζωωωω!

Σισσακι τελεια τα νεα σου! Αντε με το καλο κ εσυ!

Καληνυχτα κοριτσακια! Θα τα πουμε το πρωι! Φιλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μαριετάκι μου σήμερα ξημερώνει μια καινούρια μέρα, ελπίζω να είσαι καλύτερα κορίτσι μου, αν και όπως λέει και η Κατερίνα που σε ξέρει καλύτερα, είσαι και δυνατό και αισιόδοξο άτομο!! Κράτα γερά και εμείς μαζί σου!!

Τα δικά μας νεα τώρα είναι Σούπερ!!!το σπέρμα μας ντουρο μεεεεε 92% κινητικότητα!!!ποσοτητα δεν θυμάμαι αλλα νομίζω γυρω στα 102 εκατομμύρια...τι σου κάνει το red bull!!!

ο ντοκ μου λεει σημερα κάναμε καλή δουλεια γιατί και η βλενη μου ήταν πολύ καλή σε ποσοτητα.Αφου αυτος είναι ευχαριστημένος που συνήθως είναι μουντρουχος κάτι πάει να πει.

Λεφτά δεν μου πήρε μόνο το εργαστήριο 120? και μου ειπι τώρα θα σε δω με καθυστέρηση!!!

Μακάρι Παναγίτσα μου...

Αυτά είμαι πολύ χαρούμενη και παω για νανι

Φιλάκια κορίτσια μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι, με τέτοιες προϋποθέσεις σε βλέπω για δίδυμα!!! Τέλεια, είπαμε τώρα, θετική ενέργεια και αναμονή, να σε βάλω και στη λίστα, πότε σου είπε για χοριακή?

μαρια v αποψη μου ειναι αλλα καλα ειναι να αποφυγης οδηγηση , βολτες , δουλειες οπως ειπε κ η λατρεια η ξεκουραση δεν πειραξε κανεναν οποτε αραξε στον καναπε ετσι κ αλλιως μετα απο 2 εβδομαδες θα κανεις βολτες στον γιατρο για να βλεπεις το νινακι σου!!!:wink:

Πως πέρασες χθες, ανανεώθηκες με την έξοδο?

Δεν θα οδηγήσω, θα έρθουν να με πάρουν, όταν μου μίλησε η γιατρός μου είπε και θα μαγειρεύεις και βόλτες θα πηγαίνεις, όχι όμως βράδυ και όχι σε κλειστούς χώρους, μας ενδιαφέρει να έχεις καλή ψυχολογία, πες ότι ήσουν έγκυος και δεν το ήξερες. Επειδή λοιπόν την εμπιστεύτηκα από την αρχή, λέω να την εμπιστευτώ και τώρα. Μάλιστα την ρώτησα, το σκυλί μου που είναι 3,5 κιλά μπορώ να το σηκώνω και μου είπε ναι, απλά δεν θα την έχεις όλη μέρα αγκαλιά και θα περπατάς. Αυτά, η ψυχολογία μας πάνω απ' όλα... Και το κάνω μόνο και μόνο για λόγους ψυχολογίας, όχι πως έσκασα μέσα στο σπίτι και θέλω επειγόντως να βγω, καμία σχέση, είμαι σπιτόγατος έτσι κι αλλιώς, αλλά είμαι χαρούμενη και δεν είμαι άρρωστη και αφού μου έδωσε το οκ η γιατρός, θέλω να το απολαύσω. Έχω κάνει πρόγραμμα, για αυτή την εβδομάδα, θα βγω σήμερα το πρωί για καφέ και την Κυριακή θα πάμε για φαγητό στην μαμά μου το μεσημέρι. Σε μια εβδομάδα κάνω χοριακή, περνάει ο καιρός!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Μαρια ν μου εγω δεν κανω τιποτα.. Μονο τουαλετα και καμια βολτιτσα σπιτι να ξεπιαστω! Θα απολαυσω ξαπλα οσο μπορω! Ουτως ή αλλως νυσταζωωωω!

Μόνο εγώ δεν νυστάζω, ξυπνάω κατά τις 7:30, το μεσημέρι δεν κοιμάμαι και στις 11:30 το βράδυ που βάζω την προγεστερόνη και ξαπλώνω τότε παραδίδω πνεύμα, με το που την βάζω είναι σαν να παίρνω υπνωτικό. Εσύ παίρνεις ούτρο πολλά την ημέρα? Πότε σου είπε για χοριακή?

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

37. mina-ni

38. astage

Ποσοστό: 6/36

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. alexouli
  13. mar1981
  14. s_maria
  15. natasoula81

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v --> 14/12
  3. lolita 78 --> 11/12

Νεραιδούλα, Χριστινάκι και Τίνα, που είστε πρωί πρωί και δεν εμφανιστήκατε ακόμα??

Ευαγγελία καθαρή και σήμερα???

Γεωργία πότε πας για υπέρηχο? Σαν να θυμάμαι κάτι για Τετάρτη?

Λολιτάκι μου σενιαρίσου σήμερα για την αυριανή σου έξοδο!!!

Λία μου σε βλέπω λίγο πεσμένη ή μου φαίνεται?? Αφού πήρατε τις αποφάσεις και το πλάνο είναι έτοιμο χαλάρωσε τώρα και απόλαυσέ το!!! Εντάξει με τα λεφτά που ανησυχούσες?

natasoula81 εσύ από Γενάρη είπαμε ξεκινάς πάλι, κάνε μας λοιπόν την έκπληξη μέσα στις γιορτές και τρελανέ μας!!!

mina-ni πότε θα πας για χοριακή κοριτσάκι και δεν το έχω βάλει στην λίστα?

Κατερινάκι αν έχεις καταφέρει να κάνεις πράξη αυτό που λες, είσαι πολύ πολύ τυχερή! Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλες, θα κανονίσουμε να μας κάνεις μαθήματα αισιοδοξίας, συγκεκριμένη μέρα και ώρα με τηλεσυνδιάσκεψη, δεν θα λείπει καμία, είμαι σίγουρη. Οσες φορές μπήκα στην διαδικασία να τα εφαρμόσω, το έκανα αλλά μόνο στην αρχή μετά σιγά σιγά, με την πρώτη αναποδιά, γυρνούσα πάλι προς τα πίσω και το αποτέλεσμα ήταν μια από τα ίδια.

alexouli και s_maria τι κάνετε?

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία! Πολλές καλημέρες και πάλι, σήμερα θα φτιάξω φακές, βγάζω το σκυλί έξω και ξεκινάω το μαγείρεμα!!

HvAnp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!

Μαρακι μου (v) τωρα ξυπνησα... Τι σκυλάκι έχεις;; Τρελαίνομαι για τα ζωακια αλλα δεν εχω Σπιτι μου..μονο στης μαμας μου εχω τη γατουλα μου!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

μαριεττα μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα κοριτσάκι μου.

ασπασουλα σουπερ το σπέρμα, ερχεται το χριστουγεννιατικο δώρο!!!

maria v και εμενα δεν μου φέρνει νύστα το ουτρο και ας παιρνω 2 την μέρα..

λολιτακι και μαρια σταρ πως παει το κλώσημα? απολαυστε την ξάπλα

σισσακι μου καλή και καρπερή αρχη σου ευχομαι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κορίτσια!!!

άσπα μου καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

τα κρεβατομενα μου, τι κάνουν???

και εγώ σήμερα φακές....αλλά η μαμά μου θα τις φτιάξει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...